Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:40 pm

Ce acuzatii dure ii da Anvesha lui Geet.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 6:43 pm

iulianagl a scris:[

Smile Smile Eu nu le suport.
Am zis sa incerc si cu gel .Sa vad acum cum ma voi descurca. stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:44 pm

Ma gandesc daca in momentul acela i-ar fi spus Geet adevarul Anveshei credeti ca o credea?Sincer acum vorbind!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 6:44 pm

iulianagl a scris:Ce acuzatii dure ii da Anvesha lui Geet.
Acum am inceput si eu ep 191
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 6:45 pm

Admin_dea05 a scris:Gata fetelor m-am intors.Am plecat fara unghii si m-am intors cu unghii.Mama dar ce greu imi este sa butonez tastatura Smile

Multumim Alexa.Plec la vizionat. kiss

Sa le porti sanatoasa. kiss
Eu nu le pot suporta, imi provoaca nervi. Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:45 pm

Admin_dea05 a scris:Am zis sa incerc si cu gel .Sa vad acum cum ma voi descurca. stupid

Si eu am incercat dar apoi am zis ca in viata mea nu-mi trebuie.Eu vreau sa spun ca am unghii frumoase deci nu-mi trebuie gel dar tot asa am zis sa incerc si am incercat.Silly me.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 6:47 pm

iulianagl a scris:Ma gandesc daca in momentul acela i-ar fi spus Geet adevarul Anveshei credeti ca o credea?Sincer acum vorbind!
Dar ce acuzati ii aduce si nici macar nu stie despre ce este vorba.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 6:48 pm

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Am zis sa incerc si cu gel .Sa vad acum cum ma voi descurca. stupid

Si eu am incercat dar apoi am zis ca in viata mea nu-mi trebuie.Eu vreau sa spun ca am unghii frumoase deci nu-mi trebuie gel dar tot asa am zis sa incerc si am incercat.Silly me.
eu am avut intotdeauna probleme cu unghiile mi se rup f repede sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:51 pm

Admin_dea05 a scris:eu am avut intotdeauna probleme cu unghiile mi se rup f repede sad

De ce?Incearca si tu un tratament intaritor ca acum sunt pe piata o multime.Decat sa ti le pui cu gel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 6:53 pm

Geet nu se poate concentra la dans. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 17 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 6:58 pm

iulianagl a scris:Dar ce parere aveti de dialogul dintre Anvesha si Geet?
A fost un dialog? Mie mi s-a părut că doar Anvesha a vorbit iar Geet a stat să-și înghită lacrimile.
Oricum Anvesha m-a enervat și ea foarte tare, striga la Maan cât de vinovată e Geet și cum o urăște acum că a aflat adevărul. Ce adevăr aflase de era așa de nervoasă? Sare cam repede gardul înainte de a se asigura că dincolo are loc bun de aterizare. Iar spaima ei că o dă Geet afară din casă, să fim serioși, poți să-l scoți de dracul din fundul iadului?
Și mai am o bilă neagră pentru Geet, trei cuvinte spuse de Arjun, care nu o știe, nu-i cunoaște povestea, au luminat-o mai mult decât zecile de dovezi din partea lui Maan? stupid El nu i-a spus același lucru, chiar dacă altfel, de atâtea ori?
Frumoasă scena de la piscină, încă o dată ne-a arătat că Maan este o persoană foarte înțeleaptă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:01 pm

Am mai vazut relatii care se destrama.Asa ca n-ar fi prima relatie care se destrama.
Hmmm this is not right Geet, not at all, dar impartial, daca i-ar fi spus lui Maan ca Anvesha a venit la ea si a facut-o albie de porci si ce ar fi facut Maan s-ar fi dus la Anvesha si s-ar fi certat la cutie si apoi cum aparea Geet in ochii Anveshei?O instigatoare, o paracioasa si o una care a destramat famila, deci ar fi crezut asta si mai mult ca l-a facut pe Maan sa se certe cu ea..Asa ca Geet a mers pe mana destinului ceea ce mi se pare corect.Timpul le rezolva pe toate.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 7:04 pm

iulianagl a scris:Ma gandesc daca in momentul acela i-ar fi spus Geet adevarul Anveshei credeti ca o credea?Sincer acum vorbind!
Nu cred. De fapt familia ei ar fi trebuit să-i povestească cum stă problema înainte de a ajunge să o acuze pe Geet. Când ea a întrebat de Dev era un moment foarte bun să rezolve problema, s-a văzut clar că Anvesha era destul de agitată pe tema asta. Adică o cunosc eu, care am văzut-o acum o săptămână prima oară, mai bine decât familia ei care o știe de o viață? stupid
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:06 pm

narcisa a scris:
A fost un dialog? Mie mi s-a părut că doar Anvesha a vorbit iar Geet a stat să-și înghită lacrimile.
Oricum Anvesha m-a enervat și ea foarte tare, striga la Maan cât de vinovată e Geet și cum o urăște acum că a aflat adevărul. Ce adevăr aflase de era așa de nervoasă? Sare cam repede gardul înainte de a se asigura că dincolo are loc bun de aterizare. Iar spaima ei că o dă Geet afară din casă, să fim serioși, poți să-l scoți de dracul din fundul iadului?
Și mai am o bilă neagră pentru Geet, trei cuvinte spuse de Arjun, care nu o știe, nu-i cunoaște povestea, au luminat-o mai mult decât zecile de dovezi din partea lui Maan? stupid El nu i-a spus același lucru, chiar dacă altfel, de atâtea ori?
Frumoasă scena de la piscină, încă o dată ne-a arătat că Maan este o persoană foarte înțeleaptă.

Eu n-am bile negre pt. ea ca si eu as fi procedat la fel mai putin partea cu Arjun ca inca n-am ajuns pe acolo.Si eu ca si Geet astept sa spuna persoana opusa tot ce-i trece prin minte si tac malc si las timpul sa-si spuna cuvantul, bineinteles ca ma supara chestia dar tac si ascult.Multi imi spun ca de ce nu-i dau replica?PT. ce ?Asa evit si cand iese soarele pe strada mea atunci sunt si eu fericita.Deci si eu merit buline negre la greu. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:07 pm

narcisa a scris:
Nu cred. De fapt familia ei ar fi trebuit să-i povestească cum stă problema înainte de a ajunge să o acuze pe Geet. Când ea a întrebat de Dev era un moment foarte bun să rezolve problema, s-a văzut clar că Anvesha era destul de agitată pe tema asta. Adică o cunosc eu, care am văzut-o acum o săptămână prima oară, mai bine decât familia ei care o știe de o viață? stupid

Pai ce am zis acum cateva zile e problema Familiei Khurana sa-i spuna nici decum Geet ea saraca a fost o victima.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 7:11 pm

iulianagl a scris:Am mai vazut relatii care se destrama.Asa ca n-ar fi prima relatie care se destrama.
Hmmm this is not right Geet, not at all, dar impartial, daca i-ar fi spus lui Maan ca Anvesha a venit la ea si a facut-o albie de porci si ce ar fi facut Maan s-ar fi dus la Anvesha si s-ar fi certat la cutie si apoi cum aparea Geet in ochii Anveshei?O instigatoare, o paracioasa si o una care a destramat famila, deci ar fi crezut asta si mai mult ca l-a facut pe Maan sa se certe cu ea..Asa ca Geet a mers pe mana destinului ceea ce mi se pare corect.Timpul le rezolva pe toate.
Trebuie să-i dai și tu o mână de ajutor destinului, dacă Maan, sătul de comportamentul ei ar fi încetat să lupte pentru relația lor zicând că așa vrea destinul? Dacă mie mi-ar fi spus iubitul că relația noastră nu e prima care se destramă m-ar fi rănit foarte mult. Începi să te gândești, dacă ție nu-ți pasă înseamnă că pentru tine relația nu reprezintă nimic.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 12 Ian 2012, 7:16 pm

Ceva senzational cu Maan si Geet..
Sunt foarte curioasa sa vedem cum se va desfasura noul proect a lui Gurmeet ce tema va avea serialu ce fel de partenera va avea si cat de combatibili vor fi...Dar de un lucru sant siigura lui GC o sa ii lipseasca ffffffoarte mult ghidusiile glumele si rasetele lu DD!Priviti si spunetiva parerea kiss kiss kiss

lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 7:18 pm

iulianagl a scris:

Eu n-am bile negre pt. ea ca si eu as fi procedat la fel mai putin partea cu Arjun ca inca n-am ajuns pe acolo.Si eu ca si Geet astept sa spuna persoana opusa tot ce-i trece prin minte si tac malc si las timpul sa-si spuna cuvantul, bineinteles ca ma supara chestia dar tac si ascult.Multi imi spun ca de ce nu-i dau replica?PT. ce ?Asa evit si cand iese soarele pe strada mea atunci sunt si eu fericita.Deci si eu merit buline negre la greu. Smile Smile
E ușor să-i comentăm pe ceilalți, noi, puse în aceeași situație, cine știe ce-am face. Lăsând la o parte că așa e scenariul, eu mă mir doar că Geet, care a avut curajul să înfrunte pe toată lumea, acum e dispusă să riște, nu doar fericirea ei ci și pe a lui Maan pentru niște lucruri care doar s-ar putea întâmpla, dar nu e sigur că o să se întâmple. Dar a căror probabilitate de a se întâmpla crește cu cât nimeni nu face nimic ca să îndrepte situația.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:20 pm

Ce misto a procedat Maan cu Anvesha aici mi-a placut foarte mult, eii daca ii spuneGeet toate astea Anveshei, o credea?No way.O acuza si mai mult.Well done Maan ai mai rezolvat inca o problema in familia ta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 12 Ian 2012, 7:23 pm

iulianagl a scris:Am mai vazut relatii care se destrama.Asa ca n-ar fi prima relatie care se destrama.
Mi-am mai adus aminte ceva, Geet a spus că mai mult decât în destin are încredere în Maan. Poate că vă supărați pe mine că am spus atâtea vorbe la adresa lui Geet dar mie nu mi se pare că se comportă așa cum spune.
Dacă vă supărați nu mai spun nimic, oricum ceea ce am spus nu mă face să-mi fie mai puțin dragă Geet dar eu vreau să o văd când zâmbește nu cu lacrimi în ochi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 7:23 pm

Trebuie sa vedeti asta. Daca nu ati vazut-o inca. O sa va traduc niste fraze foarte importante !

1. O sa incepi un nou proiect ?
Da o sa incep un nou proiect, foarte curand o sa ne intalnim sa vorbim despre un nou proiect. Momentan nu stiu mai multe.
2. In Geet, tu ai jucat rolul unei fete foarte romantice, dar acum ce rol ai vrea sa joci ?
As vrea sa joc un rol, unde sa pot dansa cat mai mult !
Iubesc dansul !
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:24 pm

narcisa a scris:
E ușor să-i comentăm pe ceilalți, noi, puse în aceeași situație, cine știe ce-am face. Lăsând la o parte că așa e scenariul, eu mă mir doar că Geet, care a avut curajul să înfrunte pe toată lumea, acum e dispusă să riște, nu doar fericirea ei ci și pe a lui Maan pentru niște lucruri care doar s-ar putea întâmpla, dar nu e sigur că o să se întâmple. Dar a căror probabilitate de a se întâmpla crește cu cât nimeni nu face nimic ca să îndrepte situația.

In viata mai trebuie sa si risti, nu doar sa lupti, iar ca sa risti trebuie sa ai si mult curaj.Ceea ce a dovedit-o Geet, care intr-adevar este o luptatoare.Ea nu s-a bagat ca era problema lor sa o scoata la capat cu Anvesha, iar Anvesha de unde ia venit ideea ca Geet ar fi avut atata putere sa o dea afara din casa, ca ea practic asta a inteles.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Ian 2012, 7:26 pm

narcisa a scris:
Mi-am mai adus aminte ceva, Geet a spus că mai mult decât în destin are încredere în Maan. Poate că vă supărați pe mine că am spus atâtea vorbe la adresa lui Geet dar mie nu mi se pare că se comportă așa cum spune.
Dacă vă supărați nu mai spun nimic, oricum ceea ce am spus nu mă face să-mi fie mai puțin dragă Geet dar eu vreau să o văd când zâmbește nu cu lacrimi în ochi.

Oyy nu se supara nimeni ca si eu o vreau cu zambetul pe buze nu cu lacrimi in ochi dar in episodul asta nu prea i-a reusit zambetu. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Ian 2012, 7:29 pm

iulianagl a scris:

Oyy nu se supara nimeni ca si eu o vreau cu zambetul pe buze nu cu lacrimi in ochi dar in episodul asta nu prea i-a reusit zambetu. Smile Smile

Nu stiu de ce aveam sentimentul ca o sa existe atatea comentarii la episodul 191. kiss kiss Mie mi-a placut faza de la piscina. A fost superrrrrrrr. Mi-a placut la nebune. I-a taiat macaroana lui Annie, instantaneu ! kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Joi 12 Ian 2012, 7:30 pm

Fetelor Arjun se va razbuna sau ramane o persoana cu capul pe umeri?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum