Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 5:40 pm

lica54 a scris:

Dar mia placut de Dadi Maa cand ia spus ca femeile au mereu pofte in timpul sarcinii..El sa simtit cam prost Smile Smile
De data asta a intervenit salvator, altfel cine știe unde ar fi ajuns cu cearta. Mă mir totuși că Maan nu era inițiat în problema cu poftele femeilor, având în vedere că știa că nu e bine să mănânci papaya în timpul sarcinii.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 13 Ian 2012, 5:48 pm

narcisa a scris:
De data asta a intervenit salvator, altfel cine știe unde ar fi ajuns cu cearta. Mă mir totuși că Maan nu era inițiat în problema cu poftele femeilor, având în vedere că știa că nu e bine să mănânci papaya în timpul sarcinii.

Eeeeee pana la urma se pare ca exista ceva, ce dl Maan Singh Khurana nu il stie Smile Smile Dar pe care l-a aflat intre timp Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:00 pm

ispitutza20 a scris:

Eeeeee pana la urma se pare ca exista ceva, ce dl Maan Singh Khurana nu il stie Smile Smile Dar pe care l-a aflat intre timp Smile
Smile Sunt sigură că Geet îi va mai dovedi că sunt și alte lucruri pe care nu le știe. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 13 Ian 2012, 6:07 pm

Cum as putea sa traduc : reception dinner ?
Nu imi vine in minte nimic sad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 13 Ian 2012, 6:17 pm

Frumoase episoadele de azi, dar si cele de ieri! Pacat, mare pacat ca n-au alte proiecte impreuna.....
Sunt si alti actori (J. Robers/R. Gere, etc, ....) care au jucat impreuna la mai multe proiecte si le-a mers din plin. Si pe ei i-a cuplat publicul....si ce.... din acest motiv nu sunt ei renumiti. banosi si faimosi...
Pupici Ispituza pentru film si noul clip! Pupici la toata lumea! kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:18 pm

ispitutza20 a scris:Cum as putea sa traduc : reception dinner ?
Nu imi vine in minte nimic sad
Masă festivă, cină de recepție, dineu, cum îți place.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 13 Ian 2012, 6:19 pm

narcisa a scris:
Masă festivă, cină de recepție, dineu, cum îți place.

superrrrrrrrr :*:*:* mersi. Esti geniala la dineu nu ma gandeam, dar se potriveste de minune. Mersi kiss kiss kiss kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:25 pm

tiberici a scris:Frumoase episoadele de azi, dar si cele de ieri! Pacat, mare pacat ca n-au alte proiecte impreuna.....
Sunt si alti actori (J. Robers/R. Gere, etc, ....) care au jucat impreuna la mai multe proiecte si le-a mers din plin. Si pe ei i-a cuplat publicul....si ce.... din acest motiv nu sunt ei renumiti. banosi si faimosi...
Pupici Ispituza pentru film si noul clip! Pupici la toata lumea! kiss
Dacă ar fi băieți deștepți, ar profita de pe urma faimei din Geet și ar participa la spectacole împreună pe perioada filmărilor la noile proiecte și apoi după aceste proiecte (care ar fi bine să nu fie prea lungi) ar fi bine să facă un film împreună neapărat de dragoste (nu un serial). Sunt atât de iubiți încât sigur ar putea fi solicitați pentru apariții în spectacole. Așa ar întreține și dragostea publicului care nu-i va da uitării și ar putea să-și vadă și de alte proiecte. Cel puțin eu așa aș gândi viitorul lor apropiat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 13 Ian 2012, 6:30 pm

narcisa a scris:
Dacă ar fi băieți deștepți, ar profita de pe urma faimei din Geet și ar participa la spectacole împreună pe perioada filmărilor la noile proiecte și apoi după aceste proiecte (care ar fi bine să nu fie prea lungi) ar fi bine să facă un film împreună neapărat de dragoste (nu un serial). Sunt atât de iubiți încât sigur ar putea fi solicitați pentru apariții în spectacole. Așa ar întreține și dragostea publicului care nu-i va da uitării și ar putea să-și vadă și de alte proiecte. Cel puțin eu așa aș gândi viitorul lor apropiat.

EVET! EVET! EVET!Sunt de acord cu tine in totalitate! :drunken:
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:42 pm

Pentru fetele mele supărate pe Gurmeet că a vrut să părăsească serialul Geet.
Într-un articol de pe india-forums (deci sper să fie adevărat) de la sfârșitul lui septembrie, Gurmeet a spus, cu privire la întrebarea dacă va părăsi serialul (întrebare care s-a iscat deoarece canalul Star One era pe cale de desființare sau transformare în altceva - ceea ce s-a și întâmplat în decembrie):
"Da și eu am tot auzit de două luni că serialul se termină luna viitoare. Chiar am acceptat deja alte oferte. Pe unele le onorez, pe altele le-am refuzat datorită prelungirii filmărilor la Geet.
Geet Hui sabse Parayi este ca și copilul meu. Mi-am dat inima și sufletul pentru spectacol. Nici măcar nu mă gândesc să-l las la mijlocul drumului. N-o voi face! Sub nici o formă nu-mi voi dezamăgi fanii. Datorită lor sunt ceea ce sunt".

Deci nici echipa care filma Geet nu știa ce se va întâmpla cu serialul, cât va mai dura.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:44 pm

tiberici a scris:

EVET! EVET! EVET!Sunt de acord cu tine in totalitate! :drunken:
Acum să vedem dacă indienii sunt la fel de deștepți ca românii. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 13 Ian 2012, 6:48 pm

narcisa a scris:Pentru fetele mele supărate pe Gurmeet că a vrut să părăsească serialul Geet.
Într-un articol de pe india-forums (deci sper să fie adevărat) de la sfârșitul lui septembrie, Gurmeet a spus, cu privire la întrebarea dacă va părăsi serialul (întrebare care s-a iscat deoarece canalul Star One era pe cale de desființare sau transformare în altceva - ceea ce s-a și întâmplat în decembrie):
"Da și eu am tot auzit de două luni că serialul se termină luna viitoare. Chiar am acceptat deja alte oferte. Pe unele le onorez, pe altele le-am refuzat datorită prelungirii filmărilor la Geet.
Geet Hui sabse Parayi este ca și copilul meu. Mi-am dat inima și sufletul pentru spectacol. Nici măcar nu mă gândesc să-l las la mijlocul drumului. N-o voi face! Sub nici o formă nu-mi voi dezamăgi fanii. Datorită lor sunt ceea ce sunt".

Deci nici echipa care filma Geet nu știa ce se va întâmpla cu serialul, cât va mai dura.

ce dragut se exprima el "Geet Hui sabse Parayi este ca și copilul meu. Mi-am dat inima și sufletul pentru spectacol" .... si eu zic: si pentru D.D
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 6:55 pm

Oo hello I'm back.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 6:57 pm

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 6:58 pm

tiberici a scris:

ce dragut se exprima el "Geet Hui sabse Parayi este ca și copilul meu. Mi-am dat inima și sufletul pentru spectacol" .... si eu zic: si pentru D.D

Mi-a plăcut cum s-a exprimat de asta am vrut neapărat să aduc frazele astea aici. Bineînțeles că și mie îmi zboară gândul mai departe la interpretarea care îmi convine cel mai mult.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 13 Ian 2012, 7:01 pm

narcisa a scris:

Mi-a plăcut cum s-a exprimat de asta am vrut neapărat să aduc frazele astea aici. Bineînțeles că și mie îmi zboară gândul mai departe la interpretarea care îmi convine cel mai mult.

De ce nu spune acelasi lucru si despre proiectele pe care le-a avut cu Debina ? stupid stupid
What nonsens he is such a dumb Evil or Very Mad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 7:01 pm

narcisa a scris:

Zboara-l sa-l aflam si noi.Asta e favoritul meu de la ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 7:04 pm

ispitutza20 a scris:

De ce nu spune acelasi lucru si despre proiectele pe care le-a avut cu Debina ? stupid stupid

Stai linistita ca si dupa ce termina proiectul asta nou, tot despre Geet o sa vorbeasca.Nu vrea sa recunoasca dar Geet ia ramas in inima, degeaba incearca el sa se ascunda subtil tot ne lasa sa intelegem printre randuri.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 7:06 pm

Atentie la versuri.Si ce mult as vrea sa pot dansa si eu ca ei.How I need you...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 7:08 pm

GEET COME HOME.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 7:11 pm

iulianagl a scris:Oo hello I'm back.
I-ai mulțumit pe toți, ce-ai făcut până la urmă cartofi prăjiți sau piure? Eu am făcut paste fierte arse pe fundul oalei. stupid
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 13 Ian 2012, 7:12 pm

ispitutza20 a scris:

Ce proiecte a avut cu Bibina??? Au jucat intr-un film impreuna???? Poze, interviuri cu ei am vazut ....dar si film?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 7:12 pm

ispitutza20 a scris:

:
Nu poate să mintă dragă. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Ian 2012, 7:13 pm

narcisa a scris:
I-ai mulțumit pe toți, ce-ai făcut până la urmă cartofi prăjiți sau piure? Eu am făcut paste fierte arse pe fundul oalei. stupid

Pai crezi ca o scoteam la capat daca nu faceam si una si alta.Asa se intampla cand ii alinti prea mult.Pai de ce nu l-ai chemat pe DT sa-ti faca paste ca doar e mancarea lui preferata. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Ian 2012, 7:14 pm

tiberici a scris:

Ce proiecte a avut cu Bibina??? Au jucat intr-un film impreuna???? Poze, interviuri cu ei am vazut ....dar si film?
Pati, Patni, aur Woh, era un fel de spectacol.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum