2.Songül Öden
+3
DENISA
irinast
elena50
7 participanți
Pagina 6 din 13
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: 2.Songül Öden
Herkes bir diziye gireyim ünlü olayım derdinde´
Belli bir döneme damgasını vuran oyunlardan biridir Keşanlı Ali Destanı... 1960’larda Haldun Taner bu oyunu yazarken “zamansız” olarak tarif etmiş. Şimdilerde Sadri Alışık Tiyatrosu’nda sahneye koyulan oyun birbirinden önemli oyuncuları da bir araya getiriyor. Songül Öden ve Kayhan Yıldızoğlu ile iktidar, çıkar, aşk ilişkileri dolaylarında gelişen müzikal Keşanlı Ali’yi konuştuk. Songül Öden tutkuyla bağlandığı rolünün dışında son dönemde yaptıklarını da anlattı.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Interviu cu Songul Oden
Desperate Housewives surprins cu ...
Drama nu cre zi că e mai mult de mine? Aveam o faţă dramatică. Mi-au spus aproape tot cercul care frecventez.Trebuie să joci comedie. Îmi place să surprind . Nu vreau să joc aceleaşi lucruri. Un tip special de rolul pe care îl am şi zumzet de HAW. Pentru că sunt fata de 30 de ani a unuia fete de 14 de ani, este ridicol. "De ce un astfel de rol să se joace acum. Nu ", am spus. 4 luni după ce mi-a vorbit din nou şi de data asta am acceptat. O mama a fost foarte copilăresc. Nu am imaginat. (google)
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Re: 2.Songül Öden
Songül Öden ve Erol Evgin Şeffaf Oda’da
Eklenme Tarihi 09 Şubat 2012 |
Sevgililer Günü, Şeffaf Oda’da şarkılı, şiirli kutlanıyor.
Güneri Cıvaoğlu bu hafta yüzleri de, sesleri de, kalpleri de güzel iki konuğu ağırlıyor. Yıllardır unutulmaz, en güzel aşk şarkılarını seslendiren, kadife sesli yorumcu Erol Evgin ile “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteri ile dikkat çeken güzel oyuncu Songül Öden, Şeffaf Oda’nın konukları.
Songül Oden şi în cameră transparentă, în anunţuri de Turcia
Adăugat 09 februarie 2012 |
Ziua Îndrăgostiţilor, în cameră transparent în cântând, celebrul poetic.
Guney Guneri in aceasta saptamana, chipuri, voci, în inimile gazdelor frumoase Comentariile două. Memorabilă pentru mulţi ani, a cântat cele mai frumoase cantece de dragoste, performer voce de catifea, cu Advert Turcia "Desperate Housewives", cu o serie de caracter remarcabil, jucat de frumoasa actrita Jasmine Songül Oden, vizitatori Camerei transparent lui.
Eklenme Tarihi 09 Şubat 2012 |
Sevgililer Günü, Şeffaf Oda’da şarkılı, şiirli kutlanıyor.
Güneri Cıvaoğlu bu hafta yüzleri de, sesleri de, kalpleri de güzel iki konuğu ağırlıyor. Yıllardır unutulmaz, en güzel aşk şarkılarını seslendiren, kadife sesli yorumcu Erol Evgin ile “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteri ile dikkat çeken güzel oyuncu Songül Öden, Şeffaf Oda’nın konukları.
Adăugat 09 februarie 2012 |
Ziua Îndrăgostiţilor, în cameră transparent în cântând, celebrul poetic.
Guney Guneri in aceasta saptamana, chipuri, voci, în inimile gazdelor frumoase Comentariile două. Memorabilă pentru mulţi ani, a cântat cele mai frumoase cantece de dragoste, performer voce de catifea, cu Advert Turcia "Desperate Housewives", cu o serie de caracter remarcabil, jucat de frumoasa actrita Jasmine Songül Oden, vizitatori Camerei transparent lui.
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Pagina 6 din 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Pagina 6 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum