47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 10 din 44
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna , Andrada !!andradamaria a scris: Vic, nu prea mare lucru pe frigul asta
Simt ca nu "functionez" cum trebuie . Bine ca suntem intr-o zona temperat - continentala . Si cand ne dilatam ...cand ne contractam , ca altfel ba eram urmariti de tigrii si lei , ba eram vanatori de balene .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic, eu fac urât şi la dilatare şi la contractare, una doar temperată nu există???
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
eu as locui intro zona ..mediteraneeanavictorelalove a scris:
Buna , Andrada !!
Simt ca nu "functionez" cum trebuie . Bine ca suntem intr-o zona temperat - continentala . Si cand ne dilatam ...cand ne contractam , ca altfel ba eram urmariti de tigrii si lei , ba eram vanatori de balene .
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna frumoaselor!
Ce mai faceti voi?
Ce mai faceti voi?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Teo !!
Una temperata tot anul din pacate nu exista .
Ar fi bine mediteraneeana , Andrada .
Unde nu am pune fete dragi ... ca ne-am cumpara doar un singur fel de haine . Asa ne luam si de vara ...si de iarna ... si de toate anotimpurile .
Simi !!
Bine ...tu ?
Una temperata tot anul din pacate nu exista .
Ar fi bine mediteraneeana , Andrada .
Unde nu am pune fete dragi ... ca ne-am cumpara doar un singur fel de haine . Asa ne luam si de vara ...si de iarna ... si de toate anotimpurile .
Simi !!
Bine ...tu ?
victorelalove- moderator
Ce sa fac?
M-am invatat sa ma joc si nu-mi mai vine sa las jucaria din mana....
M-am invatat sa ma joc si nu-mi mai vine sa las jucaria din mana....
simi- vip
SIMI, ce faci? noi dardaim de frig
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
La mine e foarte cald,Andrada.
Au anuntat ca o sa ninga de joi si aici,dar nu-mi fac mari sperante....
Au anuntat ca o sa ninga de joi si aici,dar nu-mi fac mari sperante....
simi- vip
Iti mai trimitem noi de aici , Simi ... si zapada ...si ger ...
victorelalove- moderator
Va pupic
Incepe serialul meu.
Incepe serialul meu.
simi- vip
[quote="simi"]Servus naţiune
Simi, felicitări pentru gif-uri. Ţi-am scris şi pe Port, dar vreau să discut şi cu fetele de aici, Deni şi ea face gif-uri superbe şi-mi place că fiecare avem propriul stil
Aşa că am adus şi eu nou, că m-au zgândărit ultimele discuţii şi mi-am zis totuşi să învăţ odată şi eu să fac gif-uri în Photoshop. Nu mai e nevoie de Photoscape şi semnătura se pune şi mai simplu, din cauza asta + calitatea rogramului imaginile rămân foarte bune.
Iată gif-ul mare şi clar:
http://www.iimmgg.com/image/9ce8bd6acd33e261fcf5be752548eeb5
Şi acelaşi gif mic să poată fi încărcat pe forumuri:
Simi îţi spun şi cu ce tutorial am învăţat, pun link-ul mai jos.
Vei vedea pe acest tutorial că are iniţial un progrămior foarte bun cu care putem face imagini dintr-un film doar pe secvenţele dorite, şi la face cadru-de-cadru astfel încât mişcarea poate avea fluenţă.
Programul se găseşte gratuit pe net, fără probleme neplăcute.
No, tutorialul cu dădăceala:
Pe de altă parte, gif-ul nu e grozav fiindcă am uitat să pregătesc 2-3 cadre de trecere la fina şi e o tranziţie cam abruptă, dar... sunt un moţişor distrat :D
No, vă doresc o seară bună mai departe
Simi, felicitări pentru gif-uri. Ţi-am scris şi pe Port, dar vreau să discut şi cu fetele de aici, Deni şi ea face gif-uri superbe şi-mi place că fiecare avem propriul stil
Aşa că am adus şi eu nou, că m-au zgândărit ultimele discuţii şi mi-am zis totuşi să învăţ odată şi eu să fac gif-uri în Photoshop. Nu mai e nevoie de Photoscape şi semnătura se pune şi mai simplu, din cauza asta + calitatea rogramului imaginile rămân foarte bune.
Iată gif-ul mare şi clar:
http://www.iimmgg.com/image/9ce8bd6acd33e261fcf5be752548eeb5
Şi acelaşi gif mic să poată fi încărcat pe forumuri:
Simi îţi spun şi cu ce tutorial am învăţat, pun link-ul mai jos.
Vei vedea pe acest tutorial că are iniţial un progrămior foarte bun cu care putem face imagini dintr-un film doar pe secvenţele dorite, şi la face cadru-de-cadru astfel încât mişcarea poate avea fluenţă.
Programul se găseşte gratuit pe net, fără probleme neplăcute.
No, tutorialul cu dădăceala:
Pe de altă parte, gif-ul nu e grozav fiindcă am uitat să pregătesc 2-3 cadre de trecere la fina şi e o tranziţie cam abruptă, dar... sunt un moţişor distrat :D
No, vă doresc o seară bună mai departe
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
VIZIONARE PLACUTA , SIMI !!
Motzisor !!
Multumim . O seara buna si tie !!
Motzisor !!
Multumim . O seara buna si tie !!
victorelalove- moderator
bună seara !!! drăgălaşelor
Buna , Denisa !!
Este barca cu pricina ? Unde s-a intamplat intamplarea cu Savas si Yaso ?
Este barca cu pricina ? Unde s-a intamplat intamplarea cu Savas si Yaso ?
victorelalove- moderator
da după plecarea Yaseminei au îngheţat şi apele.
O sa o regreti tu pe Nurgul .
Deci pana la urma fata spalacita este ... cea cu pricina .
Deci pana la urma fata spalacita este ... cea cu pricina .
victorelalove- moderator
Sara bună, Deni, am tot făcut experimente, dar de-amu vă ţuc şi eu de noapte bună!
Mai mare:
http://www.iimmgg.com/image/999199cdc515db2bd8fec81c1dd33a6f
Mai mare:
http://www.iimmgg.com/image/999199cdc515db2bd8fec81c1dd33a6f
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
mulţumim Motzi !! e superb giful
Dar de ce toti turcii au cicatrice pe fata ?
victorelalove- moderator
de cuminţi ce au fost în copilărie Engin are şi el cicatrici ?
In the new Series Asli Enver is the leading actress
Asli Enver's claim to fame is performance in the series "Kavak Yelleri". In the new TIMS Production she will be the leading actress. In the series "Suskunlar" she will be bringing to life the character of 'Ahu', she will be working besides two predominate famous actors Murat Yildirim, who will be portraying the character of 'Ecevit' and Sarp Akkaya who will be protraying the character of 'Bilal". Four friends who have romantic feelings for 'Ahu', she is in a relationship with 'Bilal' then 'Ecevit' returns into their lives, and everything changes.....
Televizyon Gazetesi
In the new Series Asli Enver is the leading actress
Asli Enver's claim to fame is performance in the series "Kavak Yelleri". In the new TIMS Production she will be the leading actress. In the series "Suskunlar" she will be bringing to life the character of 'Ahu', she will be working besides two predominate famous actors Murat Yildirim, who will be portraying the character of 'Ecevit' and Sarp Akkaya who will be protraying the character of 'Bilal". Four friends who have romantic feelings for 'Ahu', she is in a relationship with 'Bilal' then 'Ecevit' returns into their lives, and everything changes.....
Televizyon Gazetesi
Da , la buza superioara .DENISA a scris:de cuminţi ce au fost în copilărie Engin are şi el cicatrici ?
Cred ca tot de cuminte ce a fost .
victorelalove- moderator
eu nu am remarcat cicatricea lui Engin
Si acum ai vazut-o ?DENISA a scris:eu nu am remarcat cicatricea lui Engin
Nu este chiar asa de vizibila ...dar l-a cat l-am studiat ...
victorelalove- moderator
cred că sunt chioară , eu nu o văz
Pagina 10 din 44 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum