47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Somnic pufos , Denisa !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor buna dimineata la o cafea ferbinte!si un mic dejun...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata dragilor,
astazi e jale mare si si fatmagul
astazi e jale mare si si fatmagul
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Au căzut toţi în cap de micivictorelalove a scris:Dar de ce toti turcii au cicatrice pe fata ?
Bună dimineaţa !
Şi Bugra (Vural din FSN) are una aproape ca
Fetelor îmi pare rău că suferiţi de frig, deocamdată pe la mine zăpadă yok, iar dacă mai e soare e
Motzişor :drunken: pe mine încă nu mă pasionează gif-ul , mă chinuie talentul la poze cu toate că nu credeam şi mai am mult de exersat.
Ei gândesc să nu facă mai multă promovare că nu sunt fraieri să strice bani, că doar facem noi şi apoi degeaba este promovare că dacă nu place turcilor după 4-5 epis. scade ratingul şi gata au dat banii de pomană.
Unde eşti
Fetelor îmi pare rău că suferiţi de frig, deocamdată pe la mine zăpadă yok, iar dacă mai e soare e
Motzişor :drunken: pe mine încă nu mă pasionează gif-ul , mă chinuie talentul la poze cu toate că nu credeam şi mai am mult de exersat.
Ei gândesc să nu facă mai multă promovare că nu sunt fraieri să strice bani, că doar facem noi şi apoi degeaba este promovare că dacă nu place turcilor după 4-5 epis. scade ratingul şi gata au dat banii de pomană.
Unde eşti
*neaţa la toată naţialexia a scris:...
Fetelor îmi pare rău că suferiţi de frig, deocamdată pe la mine zăpadă yok, iar dacă mai e soare e bine
Motzişor ... pe mine încă nu mă pasionează gif-ul , mă chinuie talentul la poze cu toate că nu credeam şi mai am mult de exersat.
... https://2img.net/h/i1194.photobucket.com/albums/aa363/lexiaar/comb1.gif
...
Lexia, amu am deschis pagina şi mă gândeam la tine, gând la gând...
De frig nu vă spun, că la mine-s -21°C, ei cum o să vă zic aşa ceva?!
Lexia, bravo pentru fotomontaj!!!
Treci rapid pe afişe, suskunlăreşte şi tu că suntem vrednice dar puţine, mai ales la clicuri de ,,like" pe Facebook, dau unii la kitsch-uri crunte clic de zici că-i mână de la spate
Azi e sărbătoare, am oră liberă şi efectiv mă uit pe tutoriale pe YouTube, foarte instructiv.
No, vă ţuc, o zi bună tuturor
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata !!
O zi minunata va doresc !!
Multumim , Andrada !!
Multumin , Lica !!
Multumim , Lexia !! Multumesc si pentru explicatie ... de mici sunt razboinici ...
Multumim , Motzisor !!
Thank you , Amiraa !!
O zi minunata va doresc !!
Multumim , Andrada !!
Multumin , Lica !!
Multumim , Lexia !! Multumesc si pentru explicatie ... de mici sunt razboinici ...
Multumim , Motzisor !!
Thank you , Amiraa !!
victorelalove- moderator
.Motzişor a scris:
neaţa la toată naţia
dau unii la kitsch-uri crunte clic de zici că-i mână de la spate
Azi e sărbătoare, am oră liberă şi efectiv mă uit pe tutoriale pe YouTube, foarte instructiv.
No, vă ţuc, o zi bună tuturor
Motzişor
kitsch-uri crunte bine zici, o să trec şi pe Facebook dar acum trebuie să fac oleacă de mişcare de picioare nu de
Şi eu îmi pierd o grămadă de vreme cu tutoriale
Vic
Buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
serviţi drăgălaşelor !!!!
Ce bine arata !!
M-am ingrasat 1 kilogram numai privind minunatia .
M-am ingrasat 1 kilogram numai privind minunatia .
victorelalove- moderator
lasă că după consumul din seara asta scapi rapid de el
Cum te gandesti tu la mine . Multumesc , draga Denisa !!DENISA a scris:lasă că după consumul din seara asta scapi rapid de el
Asa este ...diseara scap de 2 kilograme .
victorelalove- moderator
e bine dacă doar de 2 Kg scapi , să te ajut atunci să ai ce da jos
salut, nici la mine nu este zapada, sunt -7 grade si cer senin, multumim de bunatati!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Dragalaselor!
Ce mai faceti?diseara aveti ep..va pregatiti sufleteste..
Ce mai faceti?diseara aveti ep..va pregatiti sufleteste..
lica54- vip
bună Lica !! Andrada!!!
Lica , Vic se pregăteşte , eu nu mă agit deşi la momentul difuzării serialui spumeg destul.
Lica , Vic se pregăteşte , eu nu mă agit deşi la momentul difuzării serialui spumeg destul.
Buna , Andrada , Lica !!
Da . Diseara stam pe la spital . Eu ma agit rau !!
Da . Diseara stam pe la spital . Eu ma agit rau !!
victorelalove- moderator
diseara eşti ocupată cu resuscitări , tuburi de O2
DENISA a scris:bună Lica !! Andrada!!!
Da dar esti alaturi de ea si o incurajezi...cand vezi ca ea se perde in fata lui Kerim...
lica54- vip
da Lica , suferim în grup organizat
DENISA a scris:da Lica , suferim în grup organizat
Prietenul la nevoe se cunoaste...
lica54- vip
Eeeee ...hai ca nu este chiar totul numai suferinta . Eu tot astept sa vad daca este Kerim dezbracat de tot .DENISA a scris:da Lica , suferim în grup organizat
victorelalove- moderator
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum