47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
amiraa,amiraa a scris:[i
]
la toată lumea şi
din plin să ajungă, a început să ningă şi pe la mine şi sunt cam minus 12 grade, hmmm! cred că pe la voi e mai frig.
Aşteptăm, aşteptăm, poate mai dă Domnul şi altceva pe lângă ninsoare azi oare
mai pun să mai fie
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata !!
Un sfarsit de saptamana calduros va doresc !! :emo6:
Thank you , Amiraa !!
Multumim , Lexia !!
Un sfarsit de saptamana calduros va doresc !! :emo6:
Thank you , Amiraa !!
Multumim , Lexia !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna fetelor!
Ninge si la mine.....
Ninge si la mine.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Buna , Simi !!
Ne bucuram ca te bucuri .
Ne bucuram ca te bucuri .
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
Araplar İkizlerin Fotoğrafını İstiyor
Tuba Büyüküstün'ün Facebook'taki fan sayfası da Arap hayranlarıyla dolup taşıyor.
Bir Karton Sigara Parasına Sigarayı Bırakmanız Artık Mümkün !
Ihlamurlar Altında ve Asi gibi dizileriyle Arap dünyasında büyük bir popülarite kazanan Tuba Büyüküstün'ün Facebook'taki fan sayfası da Arap hayranlarıyla dolup taşıyor.
Sayfadan sürekli Büyüküstün'e övgü dolu sözler sıralayan hayranlar, şu sıralar en çok Büyüküstün'ün yeni doğan ikizleri Toprak ve Maya'yı konuşuyor.
İkizleri görmek isteyen Lübnan, Azerbaycan, Cezayir, Özbekistan ve Ürdünlü hayranlar, Büyüküstün'ün sayfasına "Toprak ve Maya'nın fotoğrafını koyar mısın" diye mesaj bırakıyor.
http://www.haberler.com/araplar-ikizlerin-fotografini-istiyor-3326447-haberi/
Araplar İkizlerin Fotoğrafını İstiyor
Tuba Büyüküstün'ün Facebook'taki fan sayfası da Arap hayranlarıyla dolup taşıyor.
Bir Karton Sigara Parasına Sigarayı Bırakmanız Artık Mümkün !
Ihlamurlar Altında ve Asi gibi dizileriyle Arap dünyasında büyük bir popülarite kazanan Tuba Büyüküstün'ün Facebook'taki fan sayfası da Arap hayranlarıyla dolup taşıyor.
Sayfadan sürekli Büyüküstün'e övgü dolu sözler sıralayan hayranlar, şu sıralar en çok Büyüküstün'ün yeni doğan ikizleri Toprak ve Maya'yı konuşuyor.
İkizleri görmek isteyen Lübnan, Azerbaycan, Cezayir, Özbekistan ve Ürdünlü hayranlar, Büyüküstün'ün sayfasına "Toprak ve Maya'nın fotoğrafını koyar mısın" diye mesaj bırakıyor.
http://www.haberler.com/araplar-ikizlerin-fotografini-istiyor-3326447-haberi/
Buna seara , Denisa !!
Ninge ca-n povesti !!
Ninge ca-n povesti !!
victorelalove- moderator
Bună VIc !!!!
O fi ca în poveşti Vic dar e groaznic dacă trebuie să pleci din casă , eu abia am răuşit să ajung acasă.
O fi ca în poveşti Vic dar e groaznic dacă trebuie să pleci din casă , eu abia am răuşit să ajung acasă.
Stiu , Denisa . Dar trebuie sa vedem si partea placuta a lucrurilor . Ca daca nu ma enervez rau .DENISA a scris:Bună VIc !!!!
victorelalove- moderator
am venit întinsă să văz pozele mult trâmbiţate şi când colo nu găsesc nimic
Iar nu sunt ?
Pai nu se laudau ca au facut poze cu Muratel cu parul in vant ?
Stiai tu ce vorbesti ... ca nu este sigir ca vom vedea poze astazi ..
Pai nu se laudau ca au facut poze cu Muratel cu parul in vant ?
Stiai tu ce vorbesti ... ca nu este sigir ca vom vedea poze astazi ..
victorelalove- moderator
să mai trăim cu speranţa că în seara asta vor apărea
Ce frumoasa esti cu codite ...si plangand dupa Murat .
Poate le posteaza cineva in seara asta .
Sunt curioasa cum arata Murat cu parul lung . Poate spunem ca-i sta mai bine decat cu el scurt ...
Poate le posteaza cineva in seara asta .
Sunt curioasa cum arata Murat cu parul lung . Poate spunem ca-i sta mai bine decat cu el scurt ...
victorelalove- moderator
Multumesc .DENISA a scris: îţi spun eu , arată groaznic
Asta ca sa n-am vreun sok, sok , sok ....
victorelalove- moderator
da , să nu spui mai apoi că nu te-am pregătit şi că ai avut coşmaruri noaptea
DENISA a scris:da , să nu spui mai apoi că nu te-am pregătit şi că ai avut coşmaruri noaptea
Prietenul adevarat la nevioe se cunoaste !!
victorelalove- moderator
Poate ca mie imi place de Murat cu parul lung .
Daca are o coafura ca a lui Engin ... de ce sa nu-i stea bine ?
Daca are o coafura ca a lui Engin ... de ce sa nu-i stea bine ?
victorelalove- moderator
doar dacă şi-l întinde cu placa
Strica place , Denisa !!DENISA a scris: doar dacă şi-l întinde cu placa
Am uitat ca lui ii creste direct cu bigudiuri ...
victorelalove- moderator
el iese gata bigudat nu trebuie să mai bage nimeni mâna în părul lui
DENISA a scris: el iese gata bigudat nu trebuie să mai bage nimeni mâna în părul lui
Pai si nici nu cred ca poate sa bage mana daca isi lasa parul lung .
Chiar ca sunt curioasa sa-l vad .
victorelalove- moderator
ies şi eu puţintel , ne auzim mai târziu
Buna seara fetelor!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
bună seara drăgălaşelor !!!
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum