47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
Mirela Maria
vania_e
andreea90
dana4699
amiraa
pufy2010
lexia
sasa
Motzişor
michiper68
teodora_roman
Admin_dea05
lica54
simi
victorelalove
andradamaria
DENISA
21 participanți
Pagina 28 din 44
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ar fi chiar neseriosi .DENISA a scris:dar la ei nu e nicio problemă dacă se mută cuiul , nici nu se bagă de seamă, nu m-ar mira ca , cuiul chiar să se rupă.
Dupa ce ca au tot promis cate-n luna si-n stele ... acum sa se faca ca ploua pe data de 27 feb .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vic nu mă mai miră absolut nimic , eu sincer de vorbe goale şi promisiuni sunt sătulă.
Tu-i cunosti mai bine .DENISA a scris:Vic nu mă mai miră absolut nimic , eu sincer de vorbe goale şi promisiuni sunt sătulă.
La mine ...vorba este vorba . Dar se pare ca nu stii ce sa te astepti de la ei .
victorelalove- moderator
Bună Denissa! Văd că nici tu nu eşti prea optimistă.
Dacă stăm să ne gândim logic, în orice afacere, ca să fie profitabilă, investeşti în marketing, faci publicitate. Ei?! ce fac? răspunsul raţiunii: nimic. Nişte fani au imaginaţie bogată
Dacă stăm să ne gândim logic, în orice afacere, ca să fie profitabilă, investeşti în marketing, faci publicitate. Ei?! ce fac? răspunsul raţiunii: nimic. Nişte fani au imaginaţie bogată
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Buna dragalaselor va invit la un ceai la gura sobei!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Asa este , Teo !!
Ei nu vin nici macar cu doua vorbe ... ca in rest tot fanii fac lucruri grozave .
Lica !!
Multumim !!
Ei nu vin nici macar cu doua vorbe ... ca in rest tot fanii fac lucruri grozave .
Lica !!
Multumim !!
victorelalove- moderator
bună Lica !!! Teodora ai pus punctul pe "i" ptr reauşita " afacerii" e necesară o bună campanie de publicitate ceea ce ei nu au şi nici nu cred că vor avea , probabil nici nu au departament de marketing.
ei merg pe bursa zvonurilor
ei merg pe bursa zvonurilor
Merci Lica! Ceaiul îl savurez în faţa monitorului că n-aş sta singură la gura sobei. Mai bine pe-aici, mai trag cu ochiul la voi
teodora_roman- vip
să aducem şi ceva de " tocat cu dinţii"" că zvonistica lipseşte şi nu avem ce toca verbal.
dragilor,
suntem tot in ceata.., astia n-au pic de respect fata de fanii lui murat, nicio consideratie cat de mica acolo sa spuna ceva oficial, ca aproape am ajuns la intoxicatie cu aceleasi "stiri" spuse in diferite forme :bvc: n-au notiunea SATURATIEEEEEEEEE !!!!!!!
misterul a inceput sa devina abureala, este sau nu ,un proiect?? vreau stiri oficiale SI CE DACA VREAU????????DEAIA NU MAI POT TURCII!!!!!!!!
suntem tot in ceata.., astia n-au pic de respect fata de fanii lui murat, nicio consideratie cat de mica acolo sa spuna ceva oficial, ca aproape am ajuns la intoxicatie cu aceleasi "stiri" spuse in diferite forme :bvc: n-au notiunea SATURATIEEEEEEEEE !!!!!!!
misterul a inceput sa devina abureala, este sau nu ,un proiect?? vreau stiri oficiale SI CE DACA VREAU????????DEAIA NU MAI POT TURCII!!!!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Multumim , Denisa !!
Buna , Andrada !!
Buna , Andrada !!
victorelalove- moderator
Andrada dupăm vezi nu mai pot ei de grija fanilor .
VIC,DENISA vad, vad ca au o problema cu fanii, adica nu exista in managementul lor atunci pentru cine realizeaza proiectul? doar pt casa de productie..ei il fac ei il omoara
andradamaria- vip
Mai mult omoară în asta s-au specializat
teodora_roman- vip
naţiune, foarte frumos Motz, când le văd pe ale tale îmi faci poftă şi iar înţepenesc la doar, doar iasă ceva oricum mai am mult de exersat .Motzişor a scris:Daaa, noapte bună tuturor!
Am venit şi eu pâş-pâş, să aveţi cu ce vă distra la cafea
[
Fetelor nu fiţi triste, Motzi simte ea ceva legat de distribuţie , nu ţine cont de nici o Asli sau cum s-or mai numi, aşa că dacă nu sunt hotărâţi producătorii dă-i înainte că poate se orientează şi ei la cine ne convine nouă
Buna , Lexia !!
victorelalove- moderator
Lexia..cata imaginatie pe capul nostru!!!!lexia a scris:
naţiune, foarte frumos Motz, când le văd pe ale tale îmi faci poftă şi iar înţepenesc la doar, doar iasă ceva oricum mai am mult de exersat .
Fetelor nu fiţi triste, Motzi simte ea ceva legat de distribuţie , nu ţine cont de nici o Asli sau cum s-or mai numi, aşa că dacă nu sunt hotărâţi producătorii dă-i înainte că poate se orientează şi ei la cine ne convine nouă
andradamaria- vip
Lexia ar fi bine să ţină cont când fac distribuţia de părerea fanilor !
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 25 Noi 2012, 11:53 pm, editata de 1 ori
[quote="andradamaria"]
Îhîîîîîîîî!!!!! asta-i frumuseţea dar ne trezesc ei cât de curând
da Denisa poate asta fac că o tot lălăie atâta
Îhîîîîîîîî!!!!! asta-i frumuseţea dar ne trezesc ei cât de curând
da Denisa poate asta fac că o tot lălăie atâta
slabe şanse Lexia , Tuba cică are contract cu Tomris.
Fetelor, cică au început să dea promo-ul cu bila şi stolul pe Show TV în calupurile de publicitate :nh8:
teodora_roman- vip
iar,,??????????pana la urma incep sa cred ca este singura care-i ofera ceva, parca este prea mult..nu evoluezi ca actor lucrand cu aceeasi si aceeasi persoana, oricum mie mi s-a parut o involutie in gonul, atat cat am vazut eu, de aceea AM SI RENUNTAT FOARTE REPEDEDENISA a scris:slabe şanse Lexia , Tuba cică are contract cu Tomris.
andradamaria- vip
NUMAI ATAT???????????astia se umplu de penibilteodora_roman a scris:Fetelor, cică au început să dea promo-ul cu bila şi stolul pe Show TV în calupurile de publicitate :nh8:
andradamaria- vip
Teodora acel promo sec fără nici un actor se află din dec pe site-ul Show TV.
dacă dai pe Oyuncular nu apare nimic de parcă nu ar juca nimeni în acest serial
dacă dai pe Oyuncular nu apare nimic de parcă nu ar juca nimeni în acest serial
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 25 Noi 2012, 11:53 pm, editata de 1 ori
Da, l-am văzut. Da' îl şi lansau în aer pe post ca promourile altor filme?
teodora_roman- vip
Pagina 28 din 44 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum