12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+13
DENISA
Selin
Garo
Lucica10
Admin_dea05
petronela
Alexa20
alitheea
Ioana Style
tiberici
lica54
narcisa
iulianagl
17 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
iulianagl a scris:
Dezaboneaza-l.
nu rezolv nimic, daca o fac i-am explicat pana la urma
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Ioana a scris:macar voi ati inteles , dar am unul pe youtube mahesh2467
fiti atente
"scuzama ioana am vrut sa te intreb un singur lucru cine e eva si manu despre care gurmeet vorbea ,si spunea ca lea vazut la nunta care nunta cind facea serialul cu geet (si am vrut sa te mai inteb situl de facebook acolo gurmeet citeste toate scrisorile lui..??)sper ca imi vei raspunde"
offf M-am saturat sa ii tot explic , ce e asa greu spune totul interviul , of ce ma enerveaza
Eu deja am inceput sa nu ii mai raspund lui Mahesh ! Ma enerveaza frate rau de tot ! Ii explic de 10000 de ori, un lucru care este foarte clar.
Ma streseaza ca unde sa trimita scrisori catre Gurmeet and Drashti
Ioana te inteleg perfect. E stresant rau baiatul ala
Alexa20 a scris:
Eu deja am inceput sa nu ii mai raspund lui Mahesh ! Ma enerveaza frate rau de tot ! Ii explic de 10000 de ori, un lucru care este foarte clar.
da si pe mine ma streseaza cu scrisorile lui , nu am mai vazut asa ceva , desi i-am sp ca nu stiu , tot ma enerveaza da eu ii vb frumos , ce sa faci mai sunt si astfel de oameni mai asta e
Ioana Style- vip
Alexa20 a scris:
Frate spune-i s-o sune pe Debuna direct.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
nu e rea ideea
Ioana Style- vip
iulianagl a scris:
Nu am numarul ei ! Mi se strica telefonul daca bag numarul ei in memorie.
Si nici nu ii pot memora numarul in cap, pentru ca s-ar putea sa fac amnezie Asa ca dl. Manisha (asa ii zic eu lui Mahesh) sa se conformeze
Cu astfel de oameni, trebuie sa pui piciorul in prag. Eu i-am spus ca nu stiu si sa mai intrebe si ep alti, si am scapat de el. Pai ce mama naibi ? Ne jucam aici ?
Alexa20 a scris:
Nu am numarul ei ! Mi se strica telefonul daca bag numarul ei in memorie.
Si nici nu ii pot memora numarul in cap, pentru ca s-ar putea sa fac amnezie Asa ca dl. Manisha (asa ii zic eu lui Mahesh) sa se conformeze
Cu astfel de oameni, trebuie sa pui piciorul in prag. Eu i-am spus ca nu stiu si sa mai intrebe si ep alti, si am scapat de el. Pai ce mama naibi ? Ne jucam aici ?
altii fiind eu? a terminat cu tine si ma terorizeaza pe mine l-am intrebat si eu de curiozitate cati ani are , ca tot spunea ca nu se poate concentra la serviciu din cauza lor (Maan , Geet) 24 ani , Baba Ji asta e treaba
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
altii fiind eu? a terminat cu tine si ma terorizeaza pe mine l-am intrebat si eu de curiozitate cati ani are , ca tot spunea ca nu se poate concentra la serviciu din cauza lor (Maan , Geet) 24 ani , Baba Ji asta e treaba
Pai eu nu m-am gandit la tine cand i-am zis asta. Defapt, eu l-am pus sa intrebe pe alti, inainte sa fac un anunt public pe pagina mea de youtube, cum ca tu o sa subtitrezi PV.
Iar baiatul si-a gasit repede o noua victima
E prea de tot la 24 de ani. Tare nerabdator este ! Oare in tot ce face, este la fel de nerabdator ?
Alexa20 a scris:
Pai eu nu m-am gandit la tine cand i-am zis asta. Defapt, eu l-am pus sa intrebe pe alti, inainte sa fac un anunt public pe pagina mea de youtube, cum ca tu o sa subtitrezi PV.
Iar baiatul si-a gasit repede o noua victima
E prea de tot la 24 de ani. Tare nerabdator este ! Oare in tot ce face, este la fel de nerabdator ?
eu am glumit , da e tare nerabdator , chiar disperat as putea spune , iar la varsta lui mi se pare tare ciudat un asa comportament , am crezut ca are vreo 14-15 ani am ramas wow cand mi-a sp , da in fine asta e
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
eu am glumit , da e tare nerabdator , chiar disperat as putea spune , iar la varsta lui mi se pare tare ciudat un asa comportament , am crezut ca are vreo 14-15 ani am ramas wow cand mi-a sp , da in fine asta e
Da si pe mine m-a socat cand mi-a zis ca e baiat o fi genul lui Manisha si inca nu se poate decide daca este fata sau daca este baiat.
Alexa20 a scris:
Da si pe mine m-a socat cand mi-a zis ca e baiat o fi genul lui Manisha si inca nu se poate decide daca este fata sau daca este baiat.
Ioana Style- vip
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
- Spoiler:
Nu are deloc famecul lui Geet ! O vreau pe Drashtiiiiiiiii
Buna seara fetelor!
Gata am facut si gifurile narcisei, sper sa-i placa.
acum dau fuguta la film iar apoi direct in pat aterizez..!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Sunt superbe, îmi place că ai ales culoarea mov, se potrivește atât de bine. Îmi plac la nebunie.Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
[img]]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Frumoasa semnatura !narcisa a scris:
Sunt superbe, îmi place că ai ales culoarea mov, se potrivește atât de bine. Îmi plac la nebunie.
Acu spune si ce vorbesc, banuiesc ca de asta ai ales secventa asta,sigur i-a spus ceva care ti-a mers la inima ???
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Ce mi-a plăcut mie a fost felul în care își rotunjește buzele și spune: O. Arma ta favorită, lacrimile. Asta în primul.petronela a scris:
Frumoasa semnatura !
Acu spune si ce vorbesc, banuiesc ca de asta ai ales secventa asta,sigur i-a spus ceva care ti-a mers la inima ???
narcisa- vip
Anda știi de ce stau una sub alta? Eu le-am pus în linie dar ele nu vor să stea cum le pun eu.
De fapt dacă mă gândesc mai bine îmi place și așa.
De fapt dacă mă gândesc mai bine îmi place și așa.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 11 Feb 2012, 11:15 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
eu am crezut ca asa le vrei .. gata le-am pus in linie si unde ai urcat tu pozele nu se vedeau gif asa ca am pus varianta urcata de pe imgurnarcisa a scris:Anda știi de ce stau una sub alta? Eu le-am pus în linie dar ele nu vor să stea cum le pun eu.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 11 Feb 2012, 11:15 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
ai inceput mai deveme cu petrecerea.aveti grija fetelor maine sa-mi pastrati si mie o bucata de tortiulianagl a scris:]
Admin_dea05- Admin
Am mai spus că-mi plac, dar chiar îmi plac de asta mai spun o dată. Nici nu puteai nimeri o nuanță mai frumoasă.Admin_dea05 a scris:eu am crezut ca asa le vrei .. gata le-am pus in linie si unde ai urcat tu pozele nu se vedeau gif asa ca am pus varianta urcata de pe imgur
narcisa- vip
Ce e imgur?Admin_dea05 a scris:eu am crezut ca asa le vrei .. gata le-am pus in linie si unde ai urcat tu pozele nu se vedeau gif asa ca am pus varianta urcata de pe imgur
narcisa- vip
narcisa a scris:
Am mai spus că-mi plac, dar chiar îmi plac de asta mai spun o dată. Nici nu puteai nimeri o nuanță mai frumoasă.
Si sunt si mov culoarea mea fav mov am o gramada de chestii imi mai fac si franch cu mov la unghii.Frumoase.
iulianagl- moderator
ma bucur ca iti plac.eu asa ii asociez pe ei numai in culori vinarcisa a scris:Am mai spus că-mi plac, dar chiar îmi plac de asta mai spun o dată. Nici nu puteai nimeri o nuanță mai frumoasă.Admin_dea05 a scris:eu am crezut ca asa le vrei .. gata le-am pus in linie si unde ai urcat tu pozele nu se vedeau gif asa ca am pus varianta urcata de pe imgur
Admin_dea05- Admin
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum