Serialesitelenovelet
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+10
DENISA
nutzi
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
petronela
narcisa
Garo
tiberici
lica54
14 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 8:00 am

narcisa a scris:
Multă sănătate Alexa, iar te-ai îmbolnăvit dar și eu sunt cu gâtul varză. Și data trecută am fost bolnave amândouă. Mii de kiss pentru episoade.

Da m-am gandit sa nu va las doar pe voi si am mai racit si eu odata. Sunt foarte sensibila la raceala, si cum stau nitel in curent a 2-a zis am febra si-mi curge si nasul. Iar pe deasupra mama ieri a cumparat inghetata, iar eu cand vad inghetata parca il vad pe Dumnezeu, am papat si inghetata si acum ma doare si in gat. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 8:02 am

iulianagl a scris:

La palatul copiilor.

Vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 8:04 am

Buna dimineataaaaaa, eu va servesc cu o cana de ceai negruuu 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 433230 O zi frumoasa tuturor. 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 155520
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 8:05 am

Alexa20 a scris:

Da m-am gandit sa nu va las doar pe voi si am mai racit si eu odata. Sunt foarte sensibila la raceala, si cum stau nitel in curent a 2-a zis am febra si-mi curge si nasul. Iar pe deasupra mama ieri a cumparat inghetata, iar eu cand vad inghetata parca il vad pe Dumnezeu, am papat si inghetata si acum ma doare si in gat. Smile Smile

Smile Smile Smile Cred ca si mie de la inghetata mi se trage am fost la cofetarie cu al mic al meu dar si astia nebuni au scos inghetata pe bat cu diferite forme asta al meu cand a vazut gata vrea si ei si ia-mi si ia-mi i-am luat dar ce a mancat-o a zis ca nu-i buna si eu puteam foarte bine s-o arunc la cos dar parca arata prea bine si am mancat-o si acum zac si eu ca tine de nu stiu ce sa-i mai fac nasului, gatului si "capului". Smile Smile Smile Insanatosire grabnica. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 8:06 am

Alexa20 a scris:

Vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Smile

Smile Smile Smile Te astept. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 8:13 am

iulianagl a scris:

Smile Smile Smile Cred ca si mie de la inghetata mi se trage am fost la cofetarie cu al mic al meu dar si astia nebuni au scos inghetata pe bat cu diferite forme asta al meu cand a vazut gata vrea si ei si ia-mi si ia-mi i-am luat dar ce a mancat-o a zis ca nu-i buna si eu puteam foarte bine s-o arunc la cos dar parca arata prea bine si am mancat-o si acum zac si eu ca tine de nu stiu ce sa-i mai fac nasului, gatului si "capului". Smile Smile Smile Insanatosire grabnica. kiss kiss kiss

Mersi la fel Smile O dam pe ceaiuri acum, apoi mergem iar al inghetata Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 14 Mar 2012, 11:25 am

Alexa20 a scris:
iulianagl a scris:

Mersi la fel Smile O dam pe ceaiuri acum, apoi mergem iar al inghetata Smile Smile

Buna fetelor.Va dau si portia mea.Eu nici vara nu ma omor dupa inghetata.

O poza de la mine..cred ca va era dor afro ..cam trista dar mie mi-a placut cum au jucat 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 357595

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p80-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#200486
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 14 Mar 2012, 2:36 pm

Fetelor voi ati vazut poza asta? Smile

14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 430282_169001399886218_100003290784378_228468_1239145648_n
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 14 Mar 2012, 2:40 pm

Alexa20 a scris:
alexa dar ce avatar ai! un adevarat "macio maan" Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Mar 2012, 3:13 pm

Buna ziua dragelor. kiss
Alexa si Iulia si mie tot de la inghetata mi se trage, am cumparat o cutie de 2500 ml cu aroma de cafea si nu m-am lasat pana n-am dat gata trei sferturi. Dar azi ma duc sa-mi iau alta ca e singurul tratament care imi face bine, cui pe cui se scoate, la mine metoda e probata. Si daca nu-mi trece cu o cutie atunci mai cumpar una si inca una pana imi trece. Ce-mi mai place tratamentul asta. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 3:40 pm

Admin_dea05 a scris: alexa dar ce avatar ai! un adevarat "macio maan" Smile

Da, m-am gandit sa il mai imbrac ca sa nu raceasca si el. Cand o veni vara o sa il dezbrac de tot. Dar culmea nu are nicio poza mai sexy. E tare cuminte baiatul asta. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 4:08 pm

Vivian Dsena to play Dilip Kumar in Colors' Shikhar!
14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 Vivian_dsena1214_post_1331706455
Well guys, this piece of news is surely going to surprise you the way it took us all aback! We had earlier updated you about a new show to be aired on Colors, which as of now is being titled as Shikhar.

The show is to be produced by Saurabh Tewari’s Nautanki Films and so far we have got to know that the dashing vampire from Star One’s Pyaar Kii Yeh Ek Kahaani, Vivian Dsena aka Abhay Raichand has been roped in to play the lead role. Up till now, it was speculated that this show is based on a cross border romance.

However, the latest news coming says that the show is loosely based on the highly talked about yesteryear love saga involving the classic actors Dilip Kumar and Madhubala. Sources have reported that Shikhar will showcase the real life love tale of the two, which unfortunately could never meet a happy end. Under all possible chances, Vivian will be the final candidate to play the iconic Dilip Kumar on the small screen.

With him being almost finalized for the said role, the production house is only left to get Madhubala in the frame. As said, Geet Hui Sabse Parayi fame Drashti Dhami is being considered for the female lead and once she gives her nod we guess this Dilip-Madhubala love tale will be all set to hit the production floor.

Vivian as Dilip and Drashti as Madhubala, well this certainly sounds great!

Source: TNN

Deci Drashti o sa joace cu Vivan dar un serial bazat pe o poveste de dragoste cu un final nefericit.Nu-mi place asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 4:24 pm

iulianagl a scris:

Deci Drashti o sa joace cu Vivan dar un serial bazat pe o poveste de dragoste cu un final nefericit.Nu-mi place asta.

sad sad Joaca cu maimuta ucigasa. Beah...
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 4:27 pm

Alexa20 a scris:

sad sad Joaca cu maimuta ucigasa. Beah...

Da, nu-mi place asta.14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 36_1_30
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mier 14 Mar 2012, 4:37 pm

iulianagl a scris:

Da, nu-mi place asta.14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 16 36_1_30
Buna!Buna la toata lumea!
Va rog spuneti-mi si mie DD are un rol alaturi de baiatul din poza de mai sus?
Va rog da-ti detalii!!!
Am citit articolul dar ce e cu "maimuta ucigasa"......

De ce nu-ti place asta Iuli?....trebuie sa ai un motiv, spune care este acesta..... sa stim si noi ...

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Mier 14 Mar 2012, 5:10 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 4:57 pm

tiberici a scris:
Buna!Buna la toata lumea!
Va rog spuneti-mi si mie DD are un rol alaturi de baiatul din poza de mai sus?
Va rog da-ti detalii!!!
Am citit articolul dar ce e cu "maimuta ucigasa"......

De ce nu-ti place asta Iuli?....trebuie sa ai nu motiv, spune care este acesta..... sa stim si noi ...

Pai sa-ti spun de ce nu mi-ar place asta in primul rand ca povestea are un final nefericit si in al doilea rand ma asteptam sa joace cu altcineva nu tocmai cu el.Si de ce ii spune Alex maimuta ucigasa e ca a jucat rolul unui vampir in ultimul lui serial.A fost cotat binisor serialul lui dar nu ca a lui Drashti.Inteles?Or Nehi inteles?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 14 Mar 2012, 5:03 pm

iulianagl a scris:

Pai sa-ti spun de ce nu mi-ar place asta in primul rand ca povestea are un final nefericit si in al doilea rand ma asteptam sa joace cu altcineva nu tocmai cu el.Si de ce ii spune Alex maimuta ucigasa e ca a jucat rolul unui vampir in ultimul lui serial.A fost cotat binisor serialul lui dar nu ca a lui Drashti.Inteles?Or Nehi inteles?

Eu il fac maimuta ucigasa pentru ca este tare urat si badaran pe langa Drashti. Eu vreiam sa joace alturi de niste tipi super extra mega sexy. Nu imi place actorul absolut deloc. Nu ma atrage nici macar 1 %. Dar daca e Drashti in film, o sa ma uit sa vad ce rol are.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 5:08 pm

Alexa20 a scris:

Eu il fac maimuta ucigasa pentru ca este tare urat si badaran pe langa Drashti. Eu vreiam sa joace alturi de niste tipi super extra mega sexy. Nu imi place actorul absolut deloc. Nu ma atrage nici macar 1 %. Dar daca e Drashti in film, o sa ma uit sa vad ce rol are.

Da dar daca serialul se termina asa cum zic ei pentru mine n-are rost sa ma uit.Niciodata nu mi-au placut nici filmele si nici cartile de genul asta.O consider pierdere de timp.Chiar ma intristat vestea asta sincer nu ma asteptam.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mier 14 Mar 2012, 5:13 pm

iulianagl a scris:

Da! Sigur....
Dar eu vreu ca DD sa joace cat se poate de repede..... sa nu intre intr-un con de umbra...o vreau in lumina reflectoarelor.... Tu nu?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 5:48 pm

tiberici a scris:

Da! Sigur....
Dar eu vreu ca DD sa joace cat se poate de repede..... sa nu intre intr-un con de umbra...o vreau in lumina reflectoarelor.... Tu nu?

Da!Bine inteles dar vroiam cu totul altceva.In fine sa vedem ce o sa iasa.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mier 14 Mar 2012, 5:59 pm

iulianagl a scris:

Da!Bine inteles dar vroiam cu totul altceva.In fine sa vedem ce o sa iasa.

Daca inteleg eu bine nu-l placi pe partener. Corect?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 14 Mar 2012, 6:01 pm

O veste bombă. Aș fi vrut să o văd pe Drashti în ceva mai vesel, dar să vedem ce va ieși.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 6:01 pm

tiberici a scris:

Daca inteleg eu bine nu-l placi pe partener. Corect?

Ja vaahh!!Da asa e.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 14 Mar 2012, 6:01 pm

narcisa a scris:O veste bombă. Aș fi vrut să o văd pe Drashti în ceva mai vesel, dar să vedem ce va ieși.

Da ce bomba.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mier 14 Mar 2012, 6:04 pm

iulianagl a scris:

Da ce bomba.

Eu ma bucur s-au trezit scenaristii, regizorii, producatorii.......toti. Smile Smile
Poate ca il face ea placut.....ii ridica porentialul ca si actor (nu va ganditi la prosti)
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum