Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
tiberici
Admin_dea05
iulianagl
Andreea_Miha
8 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de tiberici Joi 15 Mar 2012, 11:39 pm

petronela a scris:
Te pupic de noapte buna ! Am crezut ca dormi de mult ... kiss kiss kiss

Nu au venit niste prieteni sa degustam un vin ...si n-au plecat decat dupa ce am comandat si o pizza.... In mijlocul saptamanii sa nu pot dialoga eu cu voi....
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 15 Mar 2012, 11:46 pm

petronela a scris:Exact ce am spus ...si pe mine m-a enervat.. pe Shyam l-a crezut..dar pe Khusi nici nu a intrebat-o daca e vinovata cu ceva...pur si simplu i-a pus eticheta pe frunte si gata ..guilty...
si totusi o.....iubeste sau nu...... 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 2743637754

exact!!!
Ies si eu ...Noapte buna petronela tiberici... 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 720534
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 15 Mar 2012, 11:56 pm

Inainte de culcare

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Ar_Hi_15th_March_Arnav_and_Khushi_Talk_about_He
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Ar_Hi_15th_March_Arnav_and_Khushi_Talk_about_He

kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:33 am

Skumpyk86 a scris:

pai deasta spunea o fata care lucra acolo si din cand in cand mai spunea..ca pe Arnav faptele il va convinge nu vorbele...e ca si cum ea degeaba i-ar spune acum ca nu e vinovata ca nu ar crede-o.

Eu ce nu am inteles la Arnav cum a fost posibil sa il creada pe Shyam tot ce i-a zis?????????
Adica daca Khsuhi era vinovata pai si Shyam era la fel de vinovat...ca stia ca e insurat si o vroia pe Khushi!!!Si Shyam a mintit atat familia cat si sotia prefacandu-se ca o iubeste pe Anjali...si lui de ce i-a dat Arnav o a doua sansa si ei nu???Pe el l-a crezut cand i-a zis ala mii si sute de tampeni din prima nici macar o secunda sa se indoiasca ca ar putea minti.....

Buna dimineata.
Parerea mea e ca Shyam e singururl vinovat, Khushi e victima din ambele parti si tineti minte ca ea nu a vrut sa se casatoreasca cu Shyam si nici chiar familia ei singura care a impins-o a fost Bua care tot asa la randul ei a fost manipulata de Shyam.Khushi avea alte aspiratii alte vise deci concluzia este daca se vrea capul cuiva nu este decat un singur cap care trebuie cut Shyam (si a directorului caree nu-i plac romantismele).Iar Khushi n-are nicio vina ca Anjali a indragit-o chiar cine n-ar indragi-o pe Khushi...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:39 am

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 426268_281544011915953_234355516634803_619405_1428582315_n

Ce frumosi sunt aici si ce bine le sade impreuna. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:43 am

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 424432_387538991275077_239639549398356_1420012_1518622567_n2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 426129_387538757941767_239639549398356_1420010_557074689_n2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 421782_387538844608425_239639549398356_1420011_1320090399_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:44 am

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 426237_197969783643031_100002900312613_295746_432445342_n2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 425074_188321524604564_100002801535143_219531_1179129334_n2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 396327_158101530969243_100003081906753_228808_1850832738_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:46 am

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 425976_387541234608186_239639549398356_1420017_1737092573_n2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 424432_387538991275077_239639549398356_1420012_1518622567_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:53 am

Cred ca asta se vrea a vi Agentul 007, Bond. Smile Smile Smile Dar melodia e faina.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 8:01 am

Smile Smile Smile Smile Il invata Sanaya pe Barun sa danseze.Priviti si distrati-va ca eu nu mai pot de ras. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 8:04 am

O zi buna in continuare. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 8:51 am

iulianagl a scris:[[/flash]
Smile Smile Smile Smile Il invata Sanaya pe Barun sa danseze.Priviti si distrati-va ca eu nu mai pot de ras. Smile Smile Smile
Bună dimineața dragelor.
Doamne că frumoși și simpatici mai sunt. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 283516 Am început bine dimineața.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 10:46 am

iulianagl a scris:

Buna dimineata.
Parerea mea e ca Shyam e singururl vinovat, Khushi e victima din ambele parti si tineti minte ca ea nu a vrut sa se casatoreasca cu Shyam si nici chiar familia ei singura care a impins-o a fost Bua care tot asa la randul ei a fost manipulata de Shyam.Khushi avea alte aspiratii alte vise deci concluzia este daca se vrea capul cuiva nu este decat un singur cap care trebuie cut Shyam (si a directorului caree nu-i plac romantismele).Iar Khushi n-are nicio vina ca Anjali a indragit-o chiar cine n-ar indragi-o pe Khushi...

Da de la el a inceput..dar si Arnav pentru ca l-a crezut din prima...Ieri a fost decernarea premilor "Global Awards" si se pare ca nu au fost nici Barun nici Sanaya...Barun trebuia sa mearga ca el a castigat un premiu....dar probabil ca a avut treaba cu filmarile...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 1:24 pm

Arnav and Khushi finally let their hearts speak in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon!
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Iss_pyaar_ko_kya_naam_post_1331896021
(8mins ago)
Needless to say that yesterday's episode ofStar Plus' Iss Pyaar Ko Kya Naam Doonmust have bowled over all hearts as Arhi finally let their hearts do the talking.

Post a long trail of fights and leg-pulling, the fans finally got to see Arnav (Barun Sobti) and Khushi (Sanaya Irani) sharing their feelings for each other. Though it was under the bhaang effect but must say that the scene was delivered with great perfection. Not for a single moment one could think that the two were not in senses.

Both Barun and Sanaya did perfect justice to the scene, which we guess comes as the best of all Arhi scenes seen so far in the show. TheDhadkan connection as explained by Arnav in his sweet and spellbinding ways was simply contradictory to his angry young man image. The entire episode was showcased brilliantly and the CVs need to be complimented for bringing out the Arhi moment in such a loving and admiring manner.

Meanwhile, Shyam (Abhaas Mehta) has turned suspicious of Arnav and Khushi's wedding. Though he had tried hard to probe Khushi about the same but couldn't make her reveal the truth. However, his creepy ways have made him know the fact of trouble existing in their relation. He has come to know that Khushi has been sleeping near the poolside and there is a big secret linked to the unexpected wedding of the two.

So in the upcoming episodes, there are all possibilities of Shyam trying to create hurdles in their way. And as we had said, Shyam bitwa might continue playing the perfect catalyst for the two. After all, whatever he does, in the end its' Khushi and Arnav who get benefitted! Keep trying your not so good luck Mr. Shyam!

Source: TSK
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 1:27 pm

Skumpyk86 a scris:Arnav and Khushi finally let their hearts speak in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon!
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 Iss_pyaar_ko_kya_naam_post_1331896021
(8mins ago)
Needless to say that yesterday's episode ofStar Plus' Iss Pyaar Ko Kya Naam Doonmust have bowled over all hearts as Arhi finally let their hearts do the talking.

Post a long trail of fights and leg-pulling, the fans finally got to see Arnav (Barun Sobti) and Khushi (Sanaya Irani) sharing their feelings for each other. Though it was under the bhaang effect but must say that the scene was delivered with great perfection. Not for a single moment one could think that the two were not in senses.

Both Barun and Sanaya did perfect justice to the scene, which we guess comes as the best of all Arhi scenes seen so far in the show. TheDhadkan connection as explained by Arnav in his sweet and spellbinding ways was simply contradictory to his angry young man image. The entire episode was showcased brilliantly and the CVs need to be complimented for bringing out the Arhi moment in such a loving and admiring manner.

Meanwhile, Shyam (Abhaas Mehta) has turned suspicious of Arnav and Khushi's wedding. Though he had tried hard to probe Khushi about the same but couldn't make her reveal the truth. However, his creepy ways have made him know the fact of trouble existing in their relation. He has come to know that Khushi has been sleeping near the poolside and there is a big secret linked to the unexpected wedding of the two.

So in the upcoming episodes, there are all possibilities of Shyam trying to create hurdles in their way. And as we had said, Shyam bitwa might continue playing the perfect catalyst for the two. After all, whatever he does, in the end its' Khushi and Arnav who get benefitted! Keep trying your not so good luck Mr. Shyam!

Source: TSK

cum banuiam....Shyam le va face probleme...mai ales acum ca a aflat ca cei doi nu dorm impreuna...... sad sad sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 2:12 pm

Skumpyk86 a scris:

cum banuiam....Shyam le va face probleme...mai ales acum ca a aflat ca cei doi nu dorm impreuna...... sad sad sad
Dar se pare că până la urmă problemele pe care le face el îi vor aduce mai aproape pe Arnav și Khushi. Tot răul e spre bine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 2:13 pm

narcisa a scris:
Dar se pare că până la urmă problemele pe care le face el îi vor aduce mai aproape pe Arnav și Khushi. Tot răul e spre bine.

dar depinde cat...ca daca o mai chinuie mult pe Khushi,Arnav.... slap

iar Shyam Evil or Very Mad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 2:19 pm

Skumpyk86 a scris:

dar depinde cat...ca daca o mai chinuie mult pe Khushi,Arnav.... slap

iar Shyam Evil or Very Mad
Fără puțină suferință nu se poate. Așa vor aprecia mai bine ce au. Oricum și Khushi îl scoate din sărite pe Arnav, într-un fel suferă și el chiar dacă nu e același tip de suferință ca a lui Khushi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 2:24 pm

narcisa a scris:
Fără puțină suferință nu se poate. Așa vor aprecia mai bine ce au. Oricum și Khushi îl scoate din sărite pe Arnav, într-un fel suferă și el chiar dacă nu e același tip de suferință ca a lui Khushi.

oricum azi luni zilele acestea avem o noua cearta...ca au filmat ieri o noua lupta intre ei...nu stiu despre ce e vb..se pare ca maine vom afla ca va fii un interviu cu ei mai scurt...nu stiu cat de grava va fii ...au zis doar ca "Arnav Khushi o noua lupta"...
Stiu ca si suferinta dar macar cateva zile sa fie apele mai limpezi intre ei...un pic de liniste....fara influenta hasisului...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 2:47 pm

Skumpyk86 a scris:

oricum azi luni zilele acestea avem o noua cearta...ca au filmat ieri o noua lupta intre ei...nu stiu despre ce e vb..se pare ca maine vom afla ca va fii un interviu cu ei mai scurt...nu stiu cat de grava va fii ...au zis doar ca "Arnav Khushi o noua lupta"...
Stiu ca si suferinta dar macar cateva zile sa fie apele mai limpezi intre ei...un pic de liniste....fara influenta hasisului...
Si mie îmi plac momentele de liniște, pline de iubire, între ei dar și luptele lor îmi sunt dragi, pun sângele în mișcare și apoi împăcarea e mai dulce. Și poate îl vedem și pe Arnav plin de regrete din cauza comportamentului lui. Poate cearta e luni să nu stăm cu sufletul la gură chiar tot week-endul. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 229917
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 2:56 pm

narcisa a scris:
Si mie îmi plac momentele de liniște, pline de iubire, între ei dar și luptele lor îmi sunt dragi, pun sângele în mișcare și apoi împăcarea e mai dulce. Și poate îl vedem și pe Arnav plin de regrete din cauza comportamentului lui. Poate cearta e luni să nu stăm cu sufletul la gură chiar tot week-endul. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 6 229917

Da si ele sunt dragi (unele din ele) dar ei dupa casatorie numai lupta a avut si mi-ar place sa vad cateva ep de liniste mai ales ca sa se calmeze Shyam...Nu stiu despre ce fel de cearta e vorba ca nu spune,poate fii vorba despre o lupta din aia amuzanta..nu stiu..Eu sunt curioasa sa apara interviul...spune ca e filmat dupa aceasta scena...

-Spune ca Barun face ca un bebe...Reporterul o intreaba pe Sanaya sa spuna ceva de Barun dupa care si pe el la fel...Apoi reporterul intreaba despre scenele romantice iar Sanaya sune ca s-a simtit incomod vazandu-l pe Barun facand scenele romantice era ca si cum ar face....nu am inteles ce...astept sa vad video...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 3:25 pm

Skumpyk86 a scris:

Da si ele sunt dragi (unele din ele) dar ei dupa casatorie numai lupta a avut si mi-ar place sa vad cateva ep de liniste mai ales ca sa se calmeze Shyam...Nu stiu despre ce fel de cearta e vorba ca nu spune,poate fii vorba despre o lupta din aia amuzanta..nu stiu..Eu sunt curioasa sa apara interviul...spune ca e filmat dupa aceasta scena...

-Spune ca Barun face ca un bebe...Reporterul o intreaba pe Sanaya sa spuna ceva de Barun dupa care si pe el la fel...Apoi reporterul intreaba despre scenele romantice iar Sanaya sune ca s-a simtit incomod vazandu-l pe Barun facand scenele romantice era ca si cum ar face....nu am inteles ce...astept sa vad video...
Să ne spui și nouă, pe mine m-ai făcut curioasă să știu ce a spus Sanaya despre scenele romantice. Între timp am mai văzut un episod cu ei doi, acum mă duc să fac ceva de mâncare. Ne citim mai târziu. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 3:28 pm

narcisa a scris:
Să ne spui și nouă, pe mine m-ai făcut curioasă să știu ce a spus Sanaya despre scenele romantice. Între timp am mai văzut un episod cu ei doi, acum mă duc să fac ceva de mâncare. Ne citim mai târziu. kiss

cum pune clipul o sa il aduc sa il vedem...eu nu prea am incredere in ce povesteste ei...ca poate din cauza ca sunt amorezati dupa ei ma schimba informatile...deasta prefer sa astept sa vad clipul si sa aud ce zice...ei insusi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 3:34 pm

Buna ziua.Se pare ca tot ce incearca sa faca Shy impotriva lor tot ei doi beneficiaza si sa vedem cum o s-o primeasca Chote pe Khushi a noastra la coasta lui in pat si Shy iar o sa aibe o deceptie.Si inca ceva oare Anjali nu-si va pune un semn de intrebare de ce tot intreaba Shy de Khushi?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 3:37 pm

iulianagl a scris:Buna ziua.Se pare ca tot ce incearca sa faca Shy impotriva lor tot ei doi beneficiaza si sa vedem cum o s-o primeasca Chote pe Khushi a noastra la coasta lui in pat si Shy iar o sa aibe o deceptie.Si inca ceva oare Anjali nu-si va pune un semn de intrebare de ce tot intreaba Shy de Khushi?

iuli ar fii super sa nu spuna shyam ca i-a zis khushi ca doarme la piscina etc (zic ca sa nu se supere iar arnav pe Khushi) dar sa ii bata cumva apropoul ca nu dorm impreuna si ca doarme separat ...apoi arnav ca sa ii demonstreze ca nu e asa ...ii va spune lu Khushi sa doarma in acelasi pat cu el.... Smile Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum