Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
tiberici
Admin_dea05
iulianagl
Andreea_Miha
8 participanți

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:38 pm

petronela a scris:
Pana in prezent ..avantaj ..Arnav... dupa gafa facuta azi de Khushi..s-a marit avantajul..

Avantaj cine? Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:39 pm

Love is in the air?
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 17iss.jpg.crop_display
They play star-crossed lovers in the topsy-turvy love story Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon. But in real life, Barun Sobti and Sanaya Irani seem to be more than just good friends. While shooting for a promotional music video of the channel's forthcoming parivaar awards in Wai recently, the couple were seen hanging out together. According to a source, what was surprising was that they also refused to leave each other during the outdoor shoot. Well, well, abhi iss pyaar ko kya naam de?

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:41 pm

petronela a scris:
Pana in prezent ..avantaj ..Arnav... dupa gafa facuta azi de Khushi..s-a marit avantajul..

da....dar se intaoarce roata.Sper...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:42 pm

Skumpyk86 a scris:Love is in the air?

They play star-crossed lovers in the topsy-turvy love story Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon. But in real life, Barun Sobti and Sanaya Irani seem to be more than just good friends. While shooting for a promotional music video of the channel's forthcoming parivaar awards in Wai recently, the couple were seen hanging out together. According to a source, what was surprising was that they also refused to leave each other during the outdoor shoot. Well, well, abhi iss pyaar ko kya naam de?

Ce?????? 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:44 pm

Inca o noutate azi Barun a avut un interviu la radio inca nu e pus pe net (nu stiu daca il va pune cineva) e in limba engleza am inteles ...
si spune cineva ca a zis:
"Barun said when he and Sanaya have to do a love scene of Arhi, Both of them start bursting out laughing and have to do like 30 shots!"
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:45 pm

Skumpyk86 a scris:Inca o noutate azi Barun a avut un interviu la radio inca nu e pus pe net (nu stiu daca il va pune cineva) e in limba engleza am inteles ...
si spune cineva ca a zis:
"Barun said when he and Sanaya have to do a love scene of Arhi, Both of them start bursting out laughing and have to do like 30 shots!"

Deci le place nebunaticilor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:46 pm

iulianagl a scris:

Ce?????? 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 283516

asa e articolul nu stiu cat de real e...

uite linkul

http://www.deccanchronicle.com/channels/showbiz/tv-guide/love-air-808

eu trebuie sa ies un pic ..revin mai tarziu....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:46 pm

iulianagl a scris:

Deci le place nebunaticilor.

cheers
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 6:48 pm

Deci chiar se plac.... 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 asta da surpriza... sunny
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:49 pm

Skumpyk86 a scris:

asa e articolul nu stiu cat de real e...

uite linkul

http://www.deccanchronicle.com/channels/showbiz/tv-guide/love-air-808

eu trebuie sa ies un pic ..revin mai tarziu....

Nu iese fum fara foc. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 6:50 pm

iulianagl a scris:

Nu iese fum fara foc. Smile Smile Smile
Glumesti, acolo sunt artificiiii... Smile Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:51 pm

petronela a scris:
Glumesti, acolo sunt artificiiii... Smile Smile Smile

Si inca, cate. Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 5:26 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:07 pm

MY NAME IS KHUSHI!!!!!!!!

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 5:27 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 7:21 pm

Ce ..ciudatenie..pe Barun si Sanaya chiar nu i-am mai cuplat...aveam in spate esecurile ..din Asi si Geet...si n-am vrut sa ma mai gandesc decat la rolurile lor...dar uite asa fara sa mai fac 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 vin surprizele... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:22 pm

petronela a scris:Ce ..ciudatenie..pe Barun si Sanaya chiar nu i-am mai cuplat...aveam in spate esecurile ..din Asi si Geet...si n-am vrut sa ma mai gandesc decat la rolurile lor...dar uite asa fara sa mai fac 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 10 244732 vin surprizele... cupidon

Ai vazut?Nu se stie de unde sare iepurele. Smile Smile Sincer chiar m-as bucura.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:24 pm

Si aici s-ar putea sa mai dureze ca vad ca o zi e de servici saleha si o zi d9raja si la ea merge mai greu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 7:28 pm

iulianagl a scris:

Ai vazut?Nu se stie de unde sare iepurele. Smile Smile Sincer chiar m-as bucura.
Asta chiar ar fi o surpriza daca e adevarat, ca mai citisem nu stiu unde ca sunt doar buni prieteni si ca nu se intalnesc decat la filmari,nu si in timpul liber...
daca isi baga un pic Scaraoschi coada..nu se stie ce se intampla...numai sa nu se lase cu...rautati...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 7:31 pm

gata am revenit si eu.of serviciu asta..asa stiu si eu ca sunt prieteni dar am auzit ca foarte bune..ca pana si la cumparaturi merg imrepuna...nu stiu daca e adevarat...asa am auzit..dar poate poate...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:35 pm

Uhuuu a aparut in english.Ma apuc de tradus si daca apare si Narci...vedem noi.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 5:28 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 7:51 pm

Iulia, mai e cazul să traduc și eu? Dacă da îmi spui și traduc de la min 10.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 7:53 pm

narcisa a scris:Iulia, mai e cazul să traduc și eu? Dacă da îmi spui și traduc de la min 10.

Ok ia tu de la min 10 ca sa terminam mai repede.Mersi.Sarumana. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 16 Mar 2012, 7:55 pm

Khushi: M-a întrebat... Unde este Arnav?
Anjali: E afară. Știi Khushi? Nici unul dintre voi nu ar trebui să consume canabis vreodată. Să mergem. Fii atentă. Uite-l aici pe Arnav al tău. Coborâți amândoi și luați niște zeamă de lămâie. Vă rog. Duceți-vă.
Arnav: Să mergem.
Khushi: Arnav.
Arnav: Ce s-a întâmplat? Khushi?!
Khushi: Eu...zeamă de lămâie.
Arnav: Să mergem.

Anjali: Ascultați cu toții. De data asta nu a fost nimeni care să filmeze. Așa că am făcut-o eu însămi. Deci, doamnelor și domnilor, vă prezint pe fratele meu care e mai bun ca înainte. Un moment. Priviți.
Este același frate pe care nu-l interesau sărbătorile Holi. Niciodată. Care niciodată nu consuma canabis. Niciodată. N-a mai dansat niciodată înainte. Niciodată. Dar acum le face pe toate. Și chiar în această manieră.
Arnav: Sora, închide-l.
Anjali: Nu acum, încă nu s-a terminat.
Unchiul: Ce lucruri greșite se întâmplă în casa noastră? Uite la mine, fug de nevasta mea. Iar el, el fuge după nevasta lui. De ce mă lovești?
Manorama: Fără dans și fără cântec Arnav al meu a fost ca un film.... Iar după ce a consumat canabis e ca un super film de top. Hello, hi, bye, bye.
Unchiul: Ai dreptate. De aceea tu joci ca o mamă din film.
Anjali: Unchiule, se spune că după ce consumă canabis, oamenii își exprimă sentimentele. Nu-i așa Khushi? Am dreptate?
Arnav: Sora, te rog să ștergi acest film.
Anjali: Îmi ceri să-l șterg? Niciodată.
Arnav: Bine, în regulă. Am ceva de lucru. Plec.
Unchiul: Du-te fiule, du-te. Oricum, nici tu, nici Khushi nu mai apăreți în film.
Anjali: Hei! Unde ați fost voi doi?

Manorama: Hello, Hi, Bye bye. Apa caldă poate să scoată aceste culori.
Payal: Mamă soacră, un moment. Nu folosi apă caldă. Mama spune că dacă dai cu apă caldă ca să ștergi culorile îți usucă pielea. Încearcă cu apă rece.
Manorama: Hello, Hi, Bye bye. Noră, încetează să-mi mai dai lecții. Cred că mama ta se referea la culorile ieftine pe care obișnuiați voi să le folosiți acolo în tabăra de refugiați. Culorile astea sunt de calitate, de export, înțelegi? Hai, dispari.
Payal: Bine.
Manorama: Încearcă să mă învețe pe mine. Spunându-mi să nu folosesc apă fierbinte. Iată-mă. Asta-i Manorama cea originală.
Unchiul: Manorama!!!
Manorama: Ce s-a întâmplat?
Unchiul: Jur că nu mai sunt sub influența canabisului. Dar știi ceva? Arăți ca un clown de circ ieșit la pensie.
Manorama: Chiar așa?
Unchiul: Da.
Manorama: Hello, Hi, Bye bye. Dar am șters deja culorile. Hello, Hi, Bye, bye. Am șters deja culorile. Oare e o reacție adversă la culori? Le-am șters complet cu apă caldă.
Payal: Mamă soacră, ți-am adus o soluție din ierburi. Khushi a preparat-o cu lapte și cu făină gram.
Unchiul: Da dragă, ce-o fi, soluție de ierburi sau bălegar de vacă, aplic-o repede pe fața ei. Altfel sigur am să uit cum arată.
Payal: Mamă soacră, te dau cu soluția pe față?
manorama: Hei, ce mai pierzi timpul? Dă-mă acum.
Unchiul: Doar o clipă, noră. Cum ai știut că mama soacră are pete pe obraji?
Payal: De fapt, v-am auzit strigătul.
Unchiul: Bine.
Manorama: Aplic-o.
Shyam: Cum te simți acum Khushi? Anjali a avut dreptate privind canabisul. În sfârșit ai spus adevărul sub influența lui. Poți să fugi cât vrei Khushi. Dar mi-ai spus adevărul. Arnav te-a forțat să te căsătorești cu el, nu-i așa? De ce? Nici măcar nu știi motivul. Înseamnă că nu trebuie să-mi abandonez speranța de a fi împreună cu tine.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Vin 16 Mar 2012, 9:32 pm, editata de 6 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 8:12 pm

Intrebare doreste cineva interviul de azi de la radio cu Barun???

daca da va pun linkurile le descrcati in calc si apoi le ascultati ca altfel nu merge....e in engleza.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 8:31 pm

16th Mar -- Is Pyaar Ko Kiya Naam Do

Arn:Cand tu esti cu mine.Atunci cu bataile inimii tale si bataile inimii mele se accelereaza.Bataile inimilor noastre contopite.Ce simti tu..Ce simt eu..
Khus:Bataile inimilor noastre..
Arn:Contopite..
Anj:Arnav...Arnav, vino jos cu Khushi.Zeama de lamaie o sa va scape de intoxicatia canabisului.Veniti mai repede, da?
Khus:Zeama de lamaie.Salul meu?
Arn:Khushi, sa mergem.
Khush:De fapt salul meu.Acolo..Este acolo.De ce te-ai oprit, du-te tu eu vin mai tarziu.Acel...indiferent ce este il voi cara de-a lungul.Tu pleaca, te rog.
Arn:Nu.Voi astepta.
Khus:Pentru cine?Pentru bataile inimii mele?
Arn:Voi astepta..
Payal:Mama soacra te rog ia asta.
Mami:Tu servitoareo, proasto!Un chili(ardei iute) atat de mare.
Payal:Nu, de fapt eu..
Mami:Eu ce si toate, tu canti?Tu nu esti mare, eu sunt imparateasa.
Unc:Hei, daca vrei sa vomiti du-te la baie, dar nu-mi murdari canapeaua.
Mami:Imparateasa a mancat chili si acum sughita.Prostul ala rade.Nu este drept, cu siguranta.
Payal:Dar mama soacra tu esti imparateasa, nu?
Unc:Mananci prea mult chili de aceea sughiti atat de mult, poftim de colea mango murat.
Anj:Khushi si Arnav n-au sosit inca.Ma duc sa vad.Le voi da lamaie.Mananca lamaie.
Khusshi:Am venit aici sa-mi iau salul si trebuie sa plec daca l-am luat.
Shy:Nu Khushi, mai intai trebuie sa-mi spui ce problema ai?
Khush:De fapt, dupa canabis..
Shy:Nu..Ce este incordarea asta intre tine si Arnav?
Khus:Incordare, nu este incordare deloc.Bataile inimilor noastre s-au unit.Nu stiu cum?Tu stii de ce?Apropo, inseamna asta "ce importanta are"?Acum sunt unite.Acum..Acum trebuie sa iau niste zeama de lamaie.
Shy:N-am terminat inca, Khushi.Vreau sa te intreb un singur lucru.De ce tu te-ai casatorit in graba cu Arnav?Spune-mi Khushi?
Khush:Iti voi spune mai tarziu.Si tu nu ma mai atinge in felul asta.
Shy:Bine, nu te mai ating, da?Acum spune-mi, de ce te-ai casatorit cu el?
Anj:Arnav, unde-i Khushi?
Arnav:In salul ei. Smile
Khussh:El m-a obligat.M-a amenintat.A spus ca n-o sa lase sa se intample casatoria sorei mele cu Akash. Si..Si nu stiu de ce el a facut asta.
Anj:Khushi.Ce s-a intamplat?
Khus:Tu?
Anj:Esti bine?
Khus:Dar, chiar acum..el..
Anj:El?Despre cine vorbesti?
Khush:El..Al tau..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 8:32 pm

Narcisa acum te rog lipestele ca bataile inimilor lui Khushi si Arnav. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum