Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
tiberici
Admin_dea05
iulianagl
Andreea_Miha
8 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 7:37 pm

petronela a scris:Bonjourica !
Iuli, cum a fost spectacolul ?

Bonjurel.Pedro a fost suuuper am stat eu toata ziua acolo dar a meritat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Dum 18 Mar 2012, 7:38 pm

iulianagl a scris:

Bonjurel.Pedro a fost suuuper am stat eu toata ziua acolo dar a meritat.
Cum s-a descurcat baiatul tau ? A avut emotii ?
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 7:44 pm

petronela a scris:
Cum s-a descurcat baiatul tau ? A avut emotii ?

Nu n-a avut, mai multe am avut eu.El niciodata nu are fata, n-are nicio treaba mereu il intreb dar stii ce-mi spune ca nu m-am saturat tot intreband-u-l acelasi lucru mereu. Smile Smile Smile Vai dar sincer n-am crezut ca inca se mai zbat copiii pt. asa ceva.Si au avut o premiera tare de tot.Iti dai seama am ajuns acasa la 3.30 dimi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 18 Mar 2012, 7:46 pm

iulianagl a scris:

Nu n-a avut, mai multe am avut eu.El niciodata nu are fata, n-are nicio treaba mereu il intreb dar stii ce-mi spune ca nu m-am saturat tot intreband-u-l acelasi lucru mereu. Smile Smile Smile Vai dar sincer n-am crezut ca inca se mai zbat copiii pt. asa ceva.Si au avut o premiera tare de tot.Iti dai seama am ajuns acasa la 3.30 dimi.

Bonjur Iulico!Da ce spectacol ati avut iubire? si unde a avut loc?
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 7:49 pm

lica54 a scris:

Bonjur Iulico!Da ce spectacol ati avut iubire? si unde a avut loc?

Buna Dadi am avut un spectacol de fapt un concurs ca au luat si premiu la catergoria lor, la palatul copiilor din capitala a fost super de frumos dupa tot ce am vazut acolo chiar imi pare bine caci copilul meu traieste vremurile de astazi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 18 Mar 2012, 8:03 pm

iulianagl a scris:

Bravo,felicitari si baiatului si parintilor ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 18 Mar 2012, 8:04 pm

iulianagl a scris:

Buna Dadi am avut un spectacol de fapt un concurs ca au luat si premiu la catergoria lor, la palatul copiilor din capitala a fost super de frumos dupa tot ce am vazut acolo chiar imi pare bine caci copilul meu traieste vremurile de astazi.

Felicitari baiatului tau si tie multa sanatate sa poti fi mereu alaturi de el sal sprijini in tot ce face..
si din curiozitate cu ce a participat la spectacol..

lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 8:05 pm

petronela a scris:
Bravo,felicitari si baiatului si parintilor ! kiss

Multumesc, saru'mana, felicitari si instructorului, ca eu una n-as fi putut face asa ceva. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 18 Mar 2012, 8:06 pm

iulianagl a scris:
Ati vazut ca "pretenasi" buni ce sunt impartesc cafeaua, beau amandoi din acelasi pahar.Very nice!!!!
Buna! Buna la toata lumea!
Iuli ma bucur pt baiatul tau! E bine ca nu este emotiv, e bine ca este sigur pe el! :drunken: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 291660

Si acum .... ce sa credem? Ca sunt prieteni?
Cu un prieten, coleg imparti cana de cafea? O data tu , odata eu .... putin cam intim?

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 F0ros5
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 20547yd
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 8:13 pm

lica54 a scris:

Felicitari baiatului tau si tie multa sanatate sa poti fi mereu alaturi de el sal sprijini in tot ce face..
si din curiozitate cu ce a participat la spectacol..

Saru'mana, au participat cu papusile o adaptare dupa vals de Emilie si 10 perechi de copii 2 erau populare, 3 papuse 1 vals, 1 tango 1 latino, 1 tiganesc si au adaptat psii fiecarui dans in parte dupa vals a fost interesant, sincer chiar nu ma asteptam.Dar culmea cand am vazut ce este acolo si ce costume impozante si dansuri faceau aia am zis, clar, degeaba am venit. Smile Smile Smile sad sad sad sad Ca-mi venea sa plec acasa daca eram cu masina personala sigur o huscheam acasa dar uite ca nu a fost asa cum am crezut eu.Cand au intrat pe scena si a inceput lumea sa-i aplaude eu m-am ridicat si m-am uitat sa vad oare cine-i aplauda(eu nebuna rau ca n-am crezut o iota ca o sa se lege ceva de ei dar sa va spun si de ce credeam eu asta ca la repetitii nu m-am mai dus eu s-a dus maica-mea si eu ii stiam de felul cum se descurca pe atunci Smile Smile ) ma si chiar erau asa de frumosi de nici mie nu-mi venea sa cred dar ce supi eram pe instructora ca aam asteptat foarte mult acolo.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 8:17 pm

tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Iuli ma bucur pt baiatul tau! E bine ca nu este emotiv, e bine ca este sigur pe el! :drunken: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 291660

Si acum .... ce sa credem? Ca sunt prieteni?
Cu un prieten, coleg imparti cana de cafea? O data tu , odata eu .... putin cam intim?

Saru'mana da nu este, cred ca-mi seamana, eu pt. altcineva am emotii dar pt. mine nu cand e sa fac ceva pai asta e si eu cred ca el calca pe urmele mele ceea ce ma bucura foarte mult, chestiile astea ii prind foarte bine mai tarziu.
Si acum "pals or no pals"?Corect cam intima chestia cu cafeaua si ei chiar nu se feresc, nu?Serialul inca nu s-a terminat asa ca asteptam ca doar suntem invatate la asta, nu? Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 8:23 pm

Ia ascultati melodia asta, la inceput seamana cu teri meri care se presupune ca indienii ar fi furat-o de la aia mica a lui Stratan.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:08 pm

Sanaya Star Parivar Awards 2012
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 8e62324d-95a5-4bb6-bfb5-e039a99be486HiRes
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:09 pm

Ep...15 martie 2012
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 160312042734ipkknd_ep209_1
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 160312043029ipkknd_ep209_2
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 160312043331ipkknd_ep209_4
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:09 pm

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 160312043604ipkknd_ep209_6
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 160312065607ipkknd
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 10:11 pm

Hello Miha.Frumoase poze.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:16 pm

Interviul complet...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:20 pm

iulianagl a scris:Hello Miha.Frumoase poze.

Buna..Da....2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 418426_251939184898193_135429509882495_543498_1022065759_n
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 10:23 pm

Skumpyk86 a scris:

Buna..Da....

Smile Smile Smile Cand o sa-l vedem asa.Ce ciudatenie cica nu se inteleg de loc bine in realitate dar beau amandoi din aceeasi cafea. Smile Smile Incearca sa spele putina dar nu le iese ochii fanilor sunt mult mai aprigi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:34 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Smile Cand o sa-l vedem asa.Ce ciudatenie cica nu se inteleg de loc bine in realitate dar beau amandoi din aceeasi cafea. Smile Smile Incearca sa spele putina dar nu le iese ochii fanilor sunt mult mai aprigi.

Nu e prima data cand impart cafeaua..impart si mancarea..si se cunosc binisor...si eu credeam ca e ceva intre ei dar nu mai cred...mai ales ca acum e plecat cateva zile cu sotia... sad ...si nici cand au facut 200 de ep nu a fost la petrecere el era plecat tot cu sotia in vacanta...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Dum 18 Mar 2012, 10:37 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 18 Mar 2012, 10:35 pm

iulianagl a scris:

Crezi ca nu pot sa bea cafea din aceeasi cana , dar de fapt intre ei sa nu fie decat o...prietenie ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:46 pm

Ceva noutati ..dar nu stiu cat de reale sunt..sincer nu bag mana in foc..vom vedea:

-the scene will be like both will try to enter the bathroom and khushi will enter first and she does not lock the door and at that time ASR enters the bathroom...O laa la ..n there is a rabba vey scene in that fight ( u all will get to see this scene in sbs )

-about the sleeping arrangement our ARSHI will adjust in the same room bcoz of shyam Crying or Very sad !!
& one more miss understanding Crying or Very sad !!!

-Shyam will tell arnav that he knw abt secret of arnav & khushi's marriage 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2743637754
..n that to in such a way that...arnav will again think against khushi !(banuiam ca asa se va intampla Crying or Very sad )

Sursa:i have got this information from one crew member..on FB so just thank tat person if tat person has given us correct information...

repet nu stiu cat de reale sunt aceste informati...vom vedea...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 10:47 pm

petronela a scris:
Crezi ca nu pot sa bea cafea din aceeasi cana , dar de fapt intre ei sa nu fie decat o...prietenie ?

Smile Smile Smile Pai cam asa ceva eu una n-as face asta daca intr-adevar nu ma atrage cu ceva. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2263181061 Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 18 Mar 2012, 10:48 pm

Skumpyk86 a scris:Ceva noutati ..dar nu stiu cat de reale sunt..sincer nu bag mana in foc..vom vedea:

-the scene will be like both will try to enter the bathroom and khushi will enter first and she does not lock the door and at that time ASR enters the bathroom...O laa la ..n there is a rabba vey scene in that fight ( u all will get to see this scene in sbs )

-about the sleeping arrangement our ARSHI will adjust in the same room bcoz of shyam Crying or Very sad !!
& one more miss understanding Crying or Very sad !!!

-Shyam will tell arnav that he knw abt secret of arnav & khushi's marriage 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 15 2743637754
..n that to in such a way that...arnav will again think against khushi !(banuiam ca asa se va intampla Crying or Very sad )

Sursa:i have got this information from one crew member..on FB so just thank tat person if tat person has given us correct information...

repet nu stiu cat de reale sunt aceste informati...vom vedea...

Ohoo fii sigura ca o sa vedem.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 18 Mar 2012, 10:54 pm

referitor daca isi amintesc sau nu declaratile:

-They will remember...That something has happened between them..But won't remember what has happened..But each other will not react as they use to before.

-they will act some what as they acted in Fridays epi when they were watching the video..

n good news guyzz ASR will change
It will be fun to watch him a

Slight change in the behavior towards khushi

but still how many day's it will last as tat creep shayam maha plan will creat misunderstanding in arnav mind again na !!

this all things i got to knw from the crew member n they told they can not revel more u have to watch it..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum