Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
tiberici
Admin_dea05
iulianagl
Andreea_Miha
8 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 6:35 pm

Posterul cu Salmha e fain si ce bezea ii trimetea ea. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 6:36 pm

iulianagl a scris:

Pai tag line nu asa spunea?Sau am inteles gresit..

spune din camera nu din casa..
Va renunta Arnav la camera lui pentru Khushi?
"Kya Khushi ki wajah se chodna padega Arnav ko apna kamra ???
Because of Khushi,will Arnav have to leave his room ???"

Acesta e indiciu de azi si se fac pentru ep urmatoare...azi a renuntat sa vedem zilele urmatoare...cum ea a facut modificari sa vedem daca el renunta si o lasa pe ea....El momentan a lasat-o doar pentru ca e bonlava/racita...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 6:37 pm

Aceasta e picata de ei....intr-un interviu arata cand o picta...
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 ISSPYARKO-21march2012-pt1030

si clipul ...

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 21 Mar 2012, 6:56 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 6:39 pm

Skumpyk86 a scris:

spune din camera nu din casa..
Va renunta Arnav la camera lui pentru Khushi?
"Kya Khushi ki wajah se chodna padega Arnav ko apna kamra ???
Because of Khushi,will Arnav have to leave his room ???"

Acesta e indiciu de azi si se fac pentru ep urmatoare...azi a renuntat sa vedem zilele urmatoare...cum ea a facut modificari sa vedem daca el renunta si o lasa pe ea....El momentan a lasat-o doar pentru ca e bonlava/racita...

Pai tocmai o s-o lase pe ea in camera si el o sa mai doarma sub cerul liber.Asa aca nu mai are nevoie de stelutele lui Khushi. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 6:39 pm

eee...Arnav sa vezi cum e...
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 ScreenShot2012-03-21at91409AM Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 6:40 pm

iulianagl a scris:

Pai tocmai o s-o lase pe ea in camera si el o sa mai doarma sub cerul liber.Asa aca nu mai are nevoie de stelutele lui Khushi. Smile Smile Smile

da dar Khushi isi pusese stelute pe partea ei...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 6:40 pm

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 6:41 pm

Skumpyk86 a scris:

da dar Khushi isi pusese stelute pe partea ei...

Corect dar daca dormea alaturi de ea sigur nu se putea abtine sa nu traga cu ochiul la stelutele ei. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 6:46 pm

iulianagl a scris:

Corect dar daca dormea alaturi de ea sigur nu se putea abtine sa nu traga cu ochiul la stelutele ei. Smile Smile Smile

hehehe....lasa ca si Khsuhi a dormit afara..acum sa vada si el cum e...

eu ies poate revin mai tarziu... 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 517793
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 21 Mar 2012, 7:33 pm

iulianagl a scris:[flash([/flash]
Narcisa pentru tine. Smile Smile Smile Ce funny.
Smile Smile Smile Smile N-aș fi crezut că Barun ar face așa ceva. La minutul 1.40 dansează la fel ca Sanaya.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 7:35 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Smile N-aș fi crezut că Barun ar face așa ceva. La minutul 1.40 dansează la fel ca Sanaya.

Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 7:37 pm

Vizionare placuta incep traducerea.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 8:23 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 21 Mar 2012, 7:42 pm

iulianagl a scris:
Vizionare placuta incep traducerea.
Iau și eu de la 10.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 7:42 pm

narcisa a scris:
Iau și eu de la 10.

Ok. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 21 Mar 2012, 7:48 pm

Khushi: Nici măcar să nu te gândești la asta. Să nu-ți treacă prin cap să întrerupi aprovizionarea cu apă.
Arnav: Și dacă am făcut deja asta, ce vei face? Nu poți să faci nimic.
Khushi: Aaaaaaa!
Arnav: Ce s-a întâmplat Khushi? Ce s-a întâmplat? Oprește-te Khushi!
Anjali: Khushi, ce s-a întâmplat? De ce țipi? Ce s-a întâmplat?
Khushi: Anjali... mi s-a părut că e un gândac acolo.
Anjali: Ce?
Khushi: Un gândac.
Anjali: De ce stai aici? Du-te și vezi ce este. Du-te. Chote, gâtul tău... . Ce s-a întâmplat?
Arnav: De fapt mi-am scrântit gâtul.
Anjali: Cum?
Arnav: Noaptea trecută...
Anjali: Bine, bine. Veniți amândoi pentru micul dejun.
Khushi: Pot să fac toate astea d-nul Arnav Singh Raizada. Acum du-te și dă drumul la apă.
Arnav: Eu nu mă pretez la treburi ieftine, ca tine.
Khushi: Gândac!
Arnav: Taci Khushi!
Khushi: Jur!
Arnav: Unde?
Khushi: Acolo.
Arnav: Unde?
Khushi: La oglindă.
Arnav: Khushi, nu-i nici un gândac acolo.
Khushi: Te rog, uită-te la oglindă. E un gândac atât de mare!
Arnav: Khushi, te avertizez. Să nu-mi apari în față nici măcar o dată pe ziua de azi.

Khushi: Hei, cumnata. De ce te deranjezi? O fac eu. Tu ar trebui să te odihnești.
Anjali: Bine. Ce s-a întâmplat Khushi? Astăzi pari foarte fericită.
Khushi: "Da. Asta pentru că l-am învins pe Arnav". Nu, nimic special. Am devenit fericită când am văzut trandafirii. Îmi plac foarte mult trandafirii. Mai ales cei roșii. Nu-i așa că sunt frumoși?
Anjali: Și mie îmi plac.
Manorama: Hello. Hi. Bye, bye. Îmi este foarte foame. E gata micul dejun? Scuză-mă.
Hei, Arnav dragule, ce s-a întâmplat cu tine? De ce stai așa? E o nouă modă? Haide, spune.
Anjali: Mătușa, noaptea trecută, Arnav...
Manorama: Noaptea trecută?! Ce s-a întâmplat noaptea trecută?
Khushi: Vrei să apăs? Gâtul tău.
Manorama: Pentru prima dată în viață văd un cap atârnând în Mumbai.
Khushi: Poftim.
Arnav: Nu ți-am spus să nu-mi apari în față astăzi?
Khushi: Atunci întoarce capul în partea cealaltă. ( Smile Smile Smile ce sadică e Khushi.) Am uitat, nu poți să-ți întorci capul în cealaltă parte. Mai vrei?
Arnav: Da Aman. Da. Nu. Plata noastră a fost făcută sau nu încă? Aman, știi că nu tolerez nici o întârzire privind plățile. Ce-și imaginează, că ne pot păcăli așa? Se poartă ca niște hoți. Dacă au luat creditul acum trebuie să-l returneze. Aman, știu că ei nu au nici o intenție să ne returneze banii. Dar eu intenționez să-i fac să plătească.
Anjali: Dar frate, micul dejun? Și prânzul?
Arnav: Sora, am să comand ceva.
Anjali: Bufetul e închis astăzi, nu-i așa?
Arnav: Mă descurc sora. Dar de unde știi că bufetul e închis astăzi?
Anjali: Eu am spioni peste tot, de asta știu.
Arnav: Ok, da.
Khushi: "Eu, Khushi Kumari Gupta Singh Raizada iau cu împrumut 300 Rs de la Arnav Singh Raizada. Iar asta e semnătura mea". Și eu am luat împrumut de la Arnav. Sper că nu crede despre mine că și eu...
Anjali: Hm?
Khushi: Nimic.

Shyam: Da, eu sunt Shyam Manohar Jha.
Khushi: "Îmi plac foarte mult trandafirii, mai ales cei roșii".
Shyam: Cumnate, tu?
Arnav: Ți-am spus, nu-i așa? Că-ți dau o ultimă șansă.
Shyam: Dar nu știi toată ...
Arnav: Nu încerca să cauți scuze.
Shyam: Dar cumnate, încerc să fac ceva special.
Arnav: Să nu îndrăznești. Acum este so...
Shyam: M-ai înțeles greșit Arnav. Fă un lucru. Vino cu mine, chiar acum. Să mergem. Vino, vino. Intră. Haide!
Acum ai înțeles totul, nu-i așa? Trandafirii nu erau suficienți așa că am mai cumpărat câțiva. Am făcut asta pentru Anjali și pentru prințesa noastră nenăscută. Cumnate, poate nu știi dar și sora ta iubește trandafirii. Am vrut să-i fac o surpriză. Dar dacă tu încă mă bănuiești atunci nu-ți pot schimba gândurile.
Dar de acum înainte, orice vreau, vei crede doar asta. Te voi face să crezi că m-am schimbat. În ziua în care vei crede asta, îți voi da apoi o lovitură de vei avea un adevărat șoc. Cumnate!

Khushi: Știu, știu Lakshmi că nu am scris o dată pe hârtia aceea dar trebuie să returnez împrumutul lui Arnav. Trebuie să returnez 300 Rs. Dar întrebarea este, de unde iau eu o sumă atât de mare de bani? Oare să lucrez ca patiser? Nu, nu, ultima dată am fost în mare încurcătură. Și atunci, ce să fac? Broderie, croitorie... da. Vezi Lakshmi, sunt expertă în cusut. Nu. O să-mi ia o mulțime de timp. Iar eu trebuie să câștig bani cât mai repede posibil. În felul ăsta nu ajung la nici o soluție.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 21 Mar 2012, 9:10 pm, editata de 2 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 21 Mar 2012, 8:38 pm

Hey fetelor, am vazut ca voi v-ati apucat sa traduceti filmul. Dar era o fata care uploada episoadele, acum nu le mai uploadeaza ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 21 Mar 2012, 9:07 pm

Alexa20 a scris:Hey fetelor, am vazut ca voi v-ati apucat sa traduceti filmul. Dar era o fata care uploada episoadele, acum nu le mai uploadeaza ?
Bună Alexa. Îl subtitrează Em dar a ajuns abia la ep 4 sau 5.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 21 Mar 2012, 9:20 pm

Bonjourica !
Pupici fetelor pentru film...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 10:46 pm

Chiar oare ce o fi insemnand Rabba Ve..?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 10:57 pm

Sigur o sa-si caute de lucru ca sa-i plateasca datoria lui Chote.Intrebarea e unde?Ca data trecuta ia dat ajutor Jijaji.Dar acum?...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 21 Mar 2012, 11:00 pm

Dragalaselor va kiss kiss kiss kiss de noapte buna pe maine 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 155656 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 155656

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Gif_animate_buonanotte_092.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Gif_animate_buonanotte_08
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 11:00 pm

:drunken:

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 8:24 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 11:09 pm

Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 21 Mar 2012, 11:27 pm

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 405114_277873822286965_249076961833318_612976_601399644_n
Noapte buna.Ce gandac de bucatarie mare. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mier 21 Mar 2012, 11:33 pm

iulianagl a scris:Sigur o sa-si caute de lucru ca sa-i plateasca datoria lui Chote.Intrebarea e unde?Ca data trecuta ia dat ajutor Jijaji.Dar acum?...

Eu am zis de azi ca va cauta dupa ce l-am vazut..intrebare e unde?Desi banuiesc ca s-ar putea tot la el..eu sper ca poate la altcineva ..ca sa fie gelos...

Si mai cred ca se va duce la Arnav la birou ca sa ii duca mancare..cum azi nu a mancat... dar oare mai are paznici la intrare?
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
Ies si eu ..noapte buna...

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 IMG_0526

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mier 21 Mar 2012, 11:39 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum