15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
Ioana Style
costina
petronela
Admin_dea05
Alexa20
lica54
tiberici
narcisa
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Selin a scris:Stie cineva cine traduce Iss pyaar ko kya naam doon? sau daca il gasesc in engleza?
Uite iubita aici http://india.forumotion.com/f208-seriale-hindi-subtitrate-in-romana
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
matzacata a scris:asa este Alexa inainte ma mai uitam la un film de comedie....la unu de groaza.....acu dami nene filme indiene k ma uit pana imi ies ochii din orbit:)):))
Bine spus ! Acum cu fetele de aici m-ai trag si eu cu ochiul la IPKKND si la Punar Vivah (nu pot renunta la Guru, mai ales ca in serialula sta poarta numai plovere mulate pe corp ). Asa ca acum vad numai indieni in fata mea
:))):)) asa este k sunt dekat 470 de episoade...eu una atat stiu k sunt.....chiar imi pare rau:( .....e nu iti iei vacanta k mai gaseste tu ceva k sa ne faci viata mai frumoasa :drunken: si te pt k meriti
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexa20 a scris:
Mersi mersi mersi. in fiecare seara primesc multi de la voi, o sa ma bagati in diabet de la atati dulci. Placerea este de partea mea. Oricum partile mai grele au trecut. Acum vine amuzament multttttttttt, distractie si voie buna. O sa mai fie un mic hop dar peste vreo 60 de episoade. Deja ma gandesc cu groaza ca ma indrept spre sfarsit. Mai sunt in jur de 170 de episoade. Apoi cred ca imi iau vacanta
Cat o sa stai in vacanta?Parca vad ca te apuci de altul mai ales ca acum am vazut ca nu mai scapi nici de bulgaroaice.
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Alexa20 a scris:
Mersi mersi mersi. in fiecare seara primesc multi de la voi, o sa ma bagati in diabet de la atati dulci. Placerea este de partea mea. Oricum partile mai grele au trecut. Acum vine amuzament multttttttttt, distractie si voie buna. O sa mai fie un mic hop dar peste vreo 60 de episoade. Deja ma gandesc cu groaza ca ma indrept spre sfarsit. Mai sunt in jur de 170 de episoade. Apoi cred ca imi iau vacanta
Pana atunci apare serialu cu Drashiti si de dragul ei si al nostru o sa te apuci iar de tradus
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Alexa20 a scris:
DA! meriti o vacanta in India! Cred ca te-ai descurca excelent si te-ai si relaxa.... Ai gusta din mancaririle lor si ti-ai cumpara nenumarate bratari!
Pana la vacanta te servesc cu coctail
tiberici- vip
eu nu ma omor cu alea:|...sincer chiar nu am vazut nici un film cu bulgari:-s
AdrianaMatza- vip
tiberici a scris:
Uite iubita aici http://india.forumotion.com/f208-seriale-hindi-subtitrate-in-romana
Merci,iubita !Le-am vazut pe astea 9 dar as vrea sa le vad mai departe si asta e tradus mai greu.
Selin- membru senior
facem cheta punem mana de la mana si o trimitem pe Alexa la Indieni
AdrianaMatza- vip
matzacata a scris: eu nu ma omor cu alea:|...sincer chiar nu am vazut nici un film cu bulgari:-s
Ma refeream ca o bulgaroaica ti-a scris pe Youtube cand postezi urmatorul episod zile trecute cand l-ai postat pe celelalte site-uri sau n-ai vazut?
Selin- membru senior
Selin a scris:
Merci,iubita !Le-am vazut pe astea 9 dar as vrea sa le vad mai departe si asta e tradus mai greu.
Vezi aici pe forum la sectiunea filmului fetele traduc ep. din ziua curenta ..... Iuli si Narcisa doua bombonici de fete
tiberici- vip
tiberici a scris:
DA! meriti o vacanta in India! Cred ca te-ai descurca excelent si te-ai si relaxa.... Ai gusta din mancaririle lor si ti-ai cumpara nenumarate bratari!
Pana la vacanta te servesc cu coctail
Daca sa ajunge in India primul lucru pe care l-as manca, ar fi niste Gol Gappe Mananca Geet cu o pofta, ca imi vine sa ii iau farfuria din brate Si de bratari nici numai spun. Cred ca as veni cu o groaza de bratari acasa
Selin a scris:
Cat o sa stai in vacanta?Parca vad ca te apuci de altul mai ales ca acum am vazut ca nu mai scapi nici de bulgaroaice.
Care sunt bulgaroaicele ?
tiberici a scris:
Vezi aici pe forum la sectiunea filmului fetele traduc ep. din ziua curenta ..... Iuli si Narcisa doua bombonici de fete
Am vazut si asta dar e totusi mai greu decat pe film.O sa astept sa-l posteze tradus pe youtube.
Selin- membru senior
Alexa20 a scris:
Daca sa ajunge in India primul lucru pe care l-as manca, ar fi niste Gol Gappe Mananca Geet cu o pofta, ca imi vine sa ii iau farfuria din brate Si de bratari nici numai spun. Cred ca as veni cu o groaza de bratari acasa
Sa dea Domnul sa ajungi!!! La vara dupa licenta!!! Vorba colegei...facem cheta
tiberici- vip
Selin a scris:
Ma refeream ca o bulgaroaica ti-a scris pe Youtube cand postezi urmatorul episod zile trecute cand l-ai postat pe celelalte site-uri sau n-ai vazut?
Aaaaaaaaaaaaaaaa Da ai dreptate. Pai am o groaza de vizualizari in Pakistan, in Bulgaria, Turcia, Italia, Spania. Si spre uimirea mea, romanii sunt foarte putini care se uita in comparatie cu alte tari.
Alexa20 a scris:
ai dreptate manca cu o pofta Gol Gappe de mama focului:)))
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:
Care sunt bulgaroaicele ?
Averegg sau rusoaica ce-o fi.
Selin- membru senior
Selin a scris:
Am vazut si asta dar e totusi mai greu decat pe film.O sa astept sa-l posteze tradus pe youtube.
Eu v-as ajuta cu filmul asta, insa nu vreau sa ma bag peste cealalta fata. Ma mananca pe mine mainile sa ma apuc sa il subtitrez, mai ales ca are subtitrare in engleza. Insa nu pot sa ma bag peste cealalta fata
am intles....eh...lasa k gasesti u alte episoade care sa ne incante:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:
Eu v-as ajuta cu filmul asta, insa nu vreau sa ma bag peste cealalta fata. Ma mananca pe mine mainile sa ma apuc sa il subtitrez, mai ales ca are subtitrare in engleza. Insa nu pot sa ma bag peste cealalta fata
Nu a fost ca un apropo,iubito.....dar ce sa zic ne-am obisnuit cu ritmul tau.
Selin- membru senior
Alexa20 a scris:
Lasa iubita daca vrei si poti acorda atentie noului proiet a lui DD ..... cand o sa inceapa (ei spun ca intr-o luna)
tiberici- vip
tiberici a scris:
Lasa iubita daca vrei si poti acorda atentie noului proiet a lui DD ..... cand o sa inceapa (ei spun ca intr-o luna)
Cu cine joaca DD?Cu ala din Iubire intunecata?
Selin- membru senior
Selin a scris:
Cu cine joaca DD?Cu ala din Iubire intunecata?
Cu el....
tiberici- vip
Va uitati la Romanii au talent?
Selin- membru senior
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum