15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
Ioana Style
costina
petronela
Admin_dea05
Alexa20
lica54
tiberici
narcisa
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Alexa,scumpo stii de unde gasesc traduceri in engleza la filmul cu Arnav si Kushi dar de la ep 11 as vrea?
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Localizare : Constanta
matzacata a scris: ....ehe lasa k mai copilaresc si eu putin cu al meu cateva luni......k porma vrem si noi un bebe:D
Da,e normal ca orice femeie sa-si doreasca un bebe cu barbatul pe care-l iubeste dar mai ai timp de copilarit.Eu pe cel mare l-am facut la 26 de ani si nu am avut nevoie de ajutorul nimanui decat eu cu sotul meu.
Selin- membru senior
nici noi nu aveam nevoie de ajutorul altora...multumita lui D-zeu suntem pe picioarele noastre....dar cand va vrea D-zeu sa vina si bebe va veni:X:X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
matzacata a scris:nici noi nu aveam nevoie de ajutorul altora...multumita lui D-zeu suntem pe picioarele noastre....dar cand va vrea D-zeu sa vina si bebe va veni:X:X:X:X:X
Ma refer ca la spital erau o garamada de fete care nici nu stiau sa le dea sa suga la bebei si erau asa de prapastioase fara mamicutele lor.
Selin- membru senior
....pai de mai sunt si dastea
AdrianaMatza- vip
matzacata,te uiti si tu la filmul cu Arnav si Kushi?Mor cand vad ca fetele povestesc in continuare si eu nu am chef sa-l vad netradus.
Selin- membru senior
Selin a scris:matzacata,te uiti si tu la filmul cu Arnav si Kushi?Mor cand vad ca fetele povestesc in continuare si eu nu am chef sa-l vad netradus.
nu ma uit la el tot din cauza aceasta:(.....k nu e tradus...si sa ma uit la primele episoade si porma sa astept o caruta de ani sa fie tradusma apuca draci.....asa k astept sa fie tradus mai mult din el si dupa aceea ma voi uita....k nu imi place sa stau cu sufletul la gura.....
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatzulina a scris:
nu ma uit la el tot din cauza aceasta:(.....k nu e tradus...si sa ma uit la primele episoade si porma sa astept o caruta de ani sa fie tradusma apuca draci.....asa k astept sa fie tradus mai mult din el si dupa aceea ma voi uita....k nu imi place sa stau cu sufletul la gura.....
Aaaaa,deci nu sunt singura.Va pup si va las ca ma duc la bucatarie ca ma cheama datoria.
Selin- membru senior
am inteles k este superb....si k este si in engleza...dar nu e tot una cu romana.....astept sa mai traduca fetele din el...si dupa aceea o sa incep sa ma uit si eu la el:)
AdrianaMatza- vip
Selin a scris:
Aaaaa,deci nu sunt singura.Va pup si va las ca ma duc la bucatarie ca ma cheama datoria.
ok sa ne faci ceva bun:X:X:X
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
ok sa ne faci ceva bun:X:X:X
Asa ceva fac.V-am adus si voua inainte sa le fac.
Selin- membru senior
Selin a scris:
Asa ceva fac.V-am adus si voua inainte sa le fac.
cupidon cupidon bunnnnnnnnnnn:d
AdrianaMatza- vip
Bună fetele. Selin mi-ai făcut poftă, mai pe seară fac și eu bunătăți din astea. Cât despre Iss Pyaar eu nu am găsit tradus decât de la ep 20 sau 21 în engleză. Între 11 și 20 le aștept și eu în română.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cât despre episoade traduse mă tem că după ce intră ACTA nu vom mai vedea nimic.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Cât despre episoade traduse mă tem că după ce intră ACTA nu vom mai vedea nimic.
sa nu intree ACTA...lasa sa nu accepte macar sa vad Geet tot filmu:D
AdrianaMatza- vip
narcisa a scris:Cât despre episoade traduse mă tem că după ce intră ACTA nu vom mai vedea nimic.
din cate stiu eu s-a respins deja legea, si sunt inca in dezbateri. Dar oricum mi se pare o stupizenie legea asta. La ce mai ai nevoie de net daca ei iti ia dreptul sa faci ce vrei tu ? Sper sa cada odata cu legea asta. Poate foarte bine sa faca productia de filme, de muzica sau de jocuri sisteme de protectie speciale, care sa impiedice pirati sa le pirateze, dar nu sa iti priveze liberatea pe internet. Obama a refuzat de 2 ori legea pana acum. A spus ca este impotriva pirateriei, dar nu o sa priveze liberatea oamenilor pe internet :drunken:
Bonjourica !
Romania a semnat ACTA, la sfarsitul lunii ianuarie, dar nu l-a ratificat inca.Va amana procesul de ratificare a acordului ACTA pana cand Curtea Europeana de Justitie se va pronunta pe acest subiect,in iunie anul acesta.
Romania a semnat ACTA, la sfarsitul lunii ianuarie, dar nu l-a ratificat inca.Va amana procesul de ratificare a acordului ACTA pana cand Curtea Europeana de Justitie se va pronunta pe acest subiect,in iunie anul acesta.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
si mia mi se pare o Prostie ACTA.....pt ce platesti net???nu sa iti iri ce ai nevoie si sa intri unde vrei......daca ar fi dupa ei ar pune sa platim si aerul pe care il respiram nu k nu l-am plati dar ar lua si pielea dupa noi
AdrianaMatza- vip
petronela a scris:Bonjourica !
Oh Romania cum sa nu semneze ? Abia asteapta o oportunitate sa mai ne taie din drepturi Si vorba lui Adriana, ne-ar lua si pielea dupa noi daca ar putea. Sper sa respinga curtea ACTA, nu am muncit atat ca sa imi stearga ei mie videoclipurile. Si daca e pe asa, trebuie sa fac un backup de rezerva la film
Alexa20 a scris:
Oh Romania cum sa nu semneze ? Abia asteapta o oportunitate sa mai ne taie din drepturi Si vorba lui Adriana, ne-ar lua si pielea dupa noi daca ar putea. Sper sa respinga curtea ACTA, nu am muncit atat ca sa imi stearga ei mie videoclipurile. Si daca e pe asa, trebuie sa fac un backup de rezerva la film
pai Romania cum sa nu semeneze ei...nu sti vb aia....Ce Face Omu Face si Maimuta.....exact asa a facut Romania.....App sunt MatzaCata....dar am schimbat numele...cu numele meu:D
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
pai Romania cum sa nu semeneze ei...nu sti vb aia....Ce Face Omu Face si Maimuta.....exact asa a facut Romania.....App sunt MatzaCata....dar am schimbat numele...cu numele meu:D
Mi-am dat seama. chiar ma gandeam cum sa te strig
Alexa20 a scris:
Mi-am dat seama. chiar ma gandeam cum sa te strig
am zis sa fie mai usor:D:D
AdrianaMatza- vip
Alexa , chiar imi faceam griji ..pana in iunie inca e ok, sa vedem ce hotarasc..Alexa20 a scris:
problema e ... fara net, fara filme...fara Geet..fara Arnav.....fara voi sa mai avem ce dezbate... nu stiu cum o sa fie...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Alexa , chiar imi faceam griji ..pana in iunie inca e ok, sa vedem ce hotarasc..
problema e ... fara net, fara filme...fara Geet..fara Arnav.....fara voi sa mai avem ce dezbate... nu stiu cum o sa fie...
Lasa k nu o sa se intample nimik..eu una asa sper din toata inima
AdrianaMatza- vip
petronela a scris:
Alexa , chiar imi faceam griji ..pana in iunie inca e ok, sa vedem ce hotarasc..
E prea absurda legea asta. Sper sa pice. Oricum, daca este asa atunci o sa imi iau niste dvd-uri si o sa downloadez acum toate episaodele din Geet ca sa nu am vreo surpriza mai tarziiu. Si le fac o copie de siguranta.
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum