4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Iulia eu nu văd filmul. Îmi dă eroare cică se transferă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Alexa20 a scris:Ce placut este sa vezi oameni ca se unesc intre ei. Ma bucur sa vad asta. PETITIA SE APROBA, AM NEVOIE DOAR DE CATEVA ZILE SA MA PUN LA PUNCT CU TOTUL.
IUPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY deci pot sa imi fac sperante k pot sa ma uit la el subtitrat iti multumim te asteptam Alexa in forta cu tema facuta:X:X:X:X::X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
apropo pentru serial e linkul,ma ajutati si pe mine, mai noua printre voi, si eu nu pot viziona, la fel mi se da eroare si ca se transfera
cadriana2010- membru incepator
AdrianaMatza a scris:
IUPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY deci pot sa imi fac sperante k pot sa ma uit la el subtitrat iti multumim te asteptam Alexa in forta cu tema facuta:X:X:X:X::X
Sa vedeti cat de bine stiu sa imi fac tema cupidon cupidon
cadriana2010 a scris:bravo Alex, daca iti amintesti ti-am scris intr-un mesaj ca doar cei inteligenti, ingeniosi si puternici reusesc, atunci si acum m-amreferit la tine, eu am 36 ani si sunt cu o alta educatie in care se idealizeaza bunul simt, dar imi educ fiul, acum are 15 ani, ca bunul simt si faptul de a demonstra ca esti o persoana puternica si corecta fac pace buna
bun venit CAdriana mai cu intarziere putin iti urez bun venit....dar sti u niciodata nu e prea tarziu app...eu sunt matzacata dupa Youtube
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:
asa asa oricum nota e de 100000 dupa acum...k stim k o sa faci o treaba fenomenala
AdrianaMatza- vip
Buna dragalaselor!Dau si eu un vot la decizia lui Alexa de a traduce in cotinuare....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Azi Arnav a zis ca o cauta pe Khushi Singh Raizada nu Khushi Kumari Gupta Singh Raizada!
Trebuia iar sa o vada cu Shyam...offf
Trebuia iar sa o vada cu Shyam...offf
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
cadriana2010 a scris:apropo pentru serial e linkul,ma ajutati si pe mine, mai noua printre voi, si eu nu pot viziona, la fel mi se da eroare si ca se transfera
E ep cu trad in engleza...
daca nu merge acel link...inceracti acesta pe daily...Narcisa acesta trebuie sa mearga...
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:Iulia eu nu văd filmul. Îmi dă eroare cică se transferă.
Andreea_Miha- vip
Khushi: Cumnata. Bunica trebuia să poarte astăzi aceste bijuterii. Știi, bunica mi le-a dăruit mie. Nu sunt frumoase?
Anjali: Ba da, dar nu mai frumoase decât Khushi a noastră. Lasă-mă să te ajut.
Khsushi: În nici un caz. Tu odihnește-te iar eu am să-ți aduc lapte cu migdale.
Anjali: Tu ții foarte mult la mine (Tu ai foarte multă grijă de mine).
Khushi: Asta pentru că ești singura cumnată pe care o am. De ce să nu țin la tine (am grijă de tine)?
Anjali: Bine, eu plec.
Arnav: Unde ai fost?
Khushi: De fapt, eu...
Arnav: Te-am întrebat, unde ai fost? Să nu îndrăznești să mă minți. N-ai fost cu sora mea. Și nu ai fost nici în sală. Unde naiba ai fost?
Anjali: Khushi nu-i spune lui Arnav, te rog. Își va face griji.
Arnav: Unde?
Khushi: Ce te interesează pe tine?
Arnav: Mă interesează. Trebuie să știu unde ai fost. Pentru că tu ești soția mea.
Khushi: Soția ta? Ce ciudat. Până acum n-am simțit că sunt soția ta. Această relație e importantă pentru tine când îți convine. Iar când nu-ți convine nu are nici o importanță. Îți bați joc de relația sacră dinte soț și soție.
Arnav: Răspunde-mi la întrebare. Altfel...
Khushi: Altfel ce vei face? M-am săturat de amenințările tale. Scuză-mă, am uitat, tu niciodată nu spui ceea ce simți. Ego-ul tău nu te lasă să-ți împărtășești sentimentele, nu-i așa? Furia ta a transformat viața mea într-o glumă.
Arnav: Khushi, termină cu prostiile. Răspunde-mi la întrebare.
Khushi: Lasă-mă să plec, trebuie să-i duc cumnatei lapte.
Arnav: O! Acum am înțeles. Încerci să-i impresionezi pe toți din familia asta. Vrei să pretinzi că îi iubești pe toți. Mai întâi ai convins juriul să nu-ți dea premiul. Apoi te-ai asigurat că toată lumea a aflat de asta ca toți să te prețuiască pentru mărinimia ta. Ei te consideră o persoană de treabă. Ei cred că ție îți pasă de toți. Măria sa Khushi Kumari Gupta. Nu-i așa?
Khushi: Poți să crezi ce vrei. Toate prostiile astea nu mă interesează. Și încă ceva, nu vreau să mai vorbesc cu tine sau să mai aud de tine.
Arnav: Nu pot să te las să pleci Khushi. Trebuie să-mi spui planul tău. Vrei să-i faci pe toți fericiți ca să primești mai multe bijuterii? Și apoi puțin mai mult?
Khushi: Bunica mi le-a dat cu multă dragoste. Cel puțin nu insulta sentimentele ei.
Arnav: Nu-mi pasă. Eu nu pot să pretind, ca tine, că sunt o persoană bună.
Arnav: Khushi, te-am întrebat ceva. Am spus să-mi răspunzi, la naiba.
Khushi: Nu, m-am săturat. Nu știu ce fel de răspuns aștepți de la mine. Nu-ți înțeleg întrebările. Iar tu mă vei lăsa să-ți răspund? Dacă vreau să spun ceva, tu nu înțelegi, nu-i așa? Arată-ți (Îți arăți) toată furia dacă a mai rămas în tine. Fii (Ești) pe mine și strigă (i) la mine fără nici un motiv.
Arnav: Fără motiv? Bineînțeles că am un motiv. Motivul furiei mele ești tu. Vrei să știi care e cauza?
Khushi: Da, vreau. Încă din ziua căsătoriei noastre. M-am săturat de puzzle-ul ăsta. Termină-l acum! Spune-mi ce ți-am făcut de mă urăști atât de mult?
Khushi: Atunci ascultă! Ce-ai făcut și ce încerci să faci. Sunt atât de furios pe tine pentru că trebuie să-ți văd fața în fiecare zi deși te urăsc atât de mult. Sunt prins în capcana acestei căsătorii idioate pentru șase luni.
Khushi: Atunci de ce? De ce te-ai însurat cu mine?
Arnav: Am fost obligat. Altfel nu știu ce ai fi făcut cu viețile celorlalți.
Khushi: Ce? Ce am făcut? Și Arnav Singh Raizada care nu recunoaște (nu acceptă, nu-l interesează) sentimentele nimănui decât pe ale sale se gândește astăzi la viața altcuiva? De ce?
Arnav: Taci, Khushi! Te urăsc pe tine, nu înseamnă că urăsc pe toată lumea.
Khushi: Te înșeli! O persoană ca tine nu merită dragostea celorlalți.
Dacă mă urăști atât de mult de ce îmi mai ții mâna? Dă-mi drumul!
Arnav: Nu mă provoca Khushi! Știi că ...
Khushi: Atunci dă-mi drumul! Nu e un lucru nou. Ai mai făcut-o și înainte.
Am uitat că Arnav Singh Raizada vrea să aibă totul sub control.
Arnav: E bine că mă cunoști atât de bine. Pentru că pentru următoarele șase luni va trebui să îmi răspunzi. Vei face tot ce-ți spun. Și niciodată să nu îndrăznești să mă întrebi ceva. M-ai auzit Khushi?
Arnav: Dacă îmi spui atât de multe, spune-mi ce ar trebui să-i spun bunicii despre bijuteriile astea rupte. Ce s-a întâmplat acum? Fac ceea ce mi-ai spus. Acum am să le răspund tuturor după ce mă voi consulta cu tine.
Khushi: Asta pentru că ești singura cumnată pe care o am. De ce să nu țin la tine (am grijă de tine)?
Arnav: Te-am întrebat, unde ai fost? Să nu îndrăznești să mă minți. N-ai fost cu sora mea. Și nu ai fost nici în sală. Unde naiba ai fost?
Arnav: Mă interesează. Trebuie să știu unde ai fost. Pentru că tu ești soția mea.
Khushi: Soția ta? Ce ciudat. Până acum n-am simțit că sunt soția ta. Această relație e importantă pentru tine când îți convine. Iar când nu-ți convine nu are nici o importanță. Îți bați joc de relația sacră dinte soț și soție.
Khushi: Altfel ce vei face? M-am săturat de amenințările tale. Scuză-mă, am uitat, tu niciodată nu spui ceea ce simți. Ego-ul tău nu te lasă să-ți împărtășești sentimentele, nu-i așa? Furia ta a transformat viața mea într-o glumă.
Arnav: O! Acum am înțeles. Încerci să-i impresionezi pe toți din familia asta. Vrei să pretinzi că îi iubești pe toți. Mai întâi ai convins juriul să nu-ți dea premiul. Apoi te-ai asigurat că toată lumea a aflat de asta ca toți să te prețuiască pentru mărinimia ta. Ei te consideră o persoană de treabă. Ei cred că ție îți pasă de toți. Măria sa Khushi Kumari Gupta. Nu-i așa?
Khushi: Poți să crezi ce vrei. Toate prostiile astea nu mă interesează. Și încă ceva, nu vreau să mai vorbesc cu tine sau să mai aud de tine.
Arnav: Nu pot să te las să pleci Khushi. Trebuie să-mi spui planul tău. Vrei să-i faci pe toți fericiți ca să primești mai multe bijuterii? Și apoi puțin mai mult?
Khushi: Bunica mi le-a dat cu multă dragoste. Cel puțin nu insulta sentimentele ei.
Arnav: Nu-mi pasă. Eu nu pot să pretind, ca tine, că sunt o persoană bună.
Arnav: Khushi, te-am întrebat ceva. Am spus să-mi răspunzi, la naiba.
Khushi: Nu, m-am săturat. Nu știu ce fel de răspuns aștepți de la mine. Nu-ți înțeleg întrebările. Iar tu mă vei lăsa să-ți răspund? Dacă vreau să spun ceva, tu nu înțelegi, nu-i așa? Arată-ți (Îți arăți) toată furia dacă a mai rămas în tine. Fii (Ești) pe mine și strigă (i) la mine fără nici un motiv.
Arnav: Fără motiv? Bineînțeles că am un motiv. Motivul furiei mele ești tu. Vrei să știi care e cauza?
Khushi: Da, vreau. Încă din ziua căsătoriei noastre. M-am săturat de puzzle-ul ăsta. Termină-l acum! Spune-mi ce ți-am făcut de mă urăști atât de mult?
Khushi: Atunci ascultă! Ce-ai făcut și ce încerci să faci. Sunt atât de furios pe tine pentru că trebuie să-ți văd fața în fiecare zi deși te urăsc atât de mult. Sunt prins în capcana acestei căsătorii idioate pentru șase luni.
Khushi: Atunci de ce? De ce te-ai însurat cu mine?
Arnav: Am fost obligat. Altfel nu știu ce ai fi făcut cu viețile celorlalți.
Khushi: Ce? Ce am făcut? Și Arnav Singh Raizada care nu recunoaște (nu acceptă, nu-l interesează) sentimentele nimănui decât pe ale sale se gândește astăzi la viața altcuiva? De ce?
Arnav: Taci, Khushi! Te urăsc pe tine, nu înseamnă că urăsc pe toată lumea.
Khushi: Te înșeli! O persoană ca tine nu merită dragostea celorlalți.
Dacă mă urăști atât de mult de ce îmi mai ții mâna? Dă-mi drumul!
Arnav: Nu mă provoca Khushi! Știi că ...
Khushi: Atunci dă-mi drumul! Nu e un lucru nou. Ai mai făcut-o și înainte.
Am uitat că Arnav Singh Raizada vrea să aibă totul sub control.
Arnav: E bine că mă cunoști atât de bine. Pentru că pentru următoarele șase luni va trebui să îmi răspunzi. Vei face tot ce-ți spun. Și niciodată să nu îndrăznești să mă întrebi ceva. M-ai auzit Khushi?
Arnav: Dacă îmi spui atât de multe, spune-mi ce ar trebui să-i spun bunicii despre bijuteriile astea rupte. Ce s-a întâmplat acum? Fac ceea ce mi-ai spus. Acum am să le răspund tuturor după ce mă voi consulta cu tine.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 05 Apr 2012, 10:32 pm, editata de 4 ori
narcisa- vip
Mulțumesc mult, am căutat până am găsit.Skumpyk86 a scris:
narcisa- vip
Alexa20 a scris:
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:
Mulțumesc mult, am căutat până am găsit.
il gasesti pe desi9..il pune mereu si pe el si alte seriale...nici nu ai nevoie de cont...
Andreea_Miha- vip
Bonjourica !Alexa20 a scris:
Alexa .. o veste minunata ..ca tine !
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Bun venit Adriana in casuta noastra !cadriana2010 a scris:sa fiti tote sanatoase, sunt nespus de bucuroase cu decizia lui Alex, se cunoaste acum ca e primavara cu vint (Em) si mult soare (Alex), iubesc primavara, fiindca mi-e draga viata
petronela- vip
narcisa a scris:Khushi: Cumnata. Bunica trebuia să poarte astăzi aceste bijuterii. Știi, bunica mi le-a dăruit mie. Nu sunt frumoase?
Arnav: O! Acum am înțeles. Încerci să-i impresionezi pe toți din familia asta. Vrei să pretinzi că îi iubești pe toți. Mai întâi ai convins juriul să nu-ți dea premiul. Apoi te-ai asigurat că toată lumea a aflat de asta ca toți să te prețuiască pentru mărinimia ta. Ei te consideră o persoană de treabă. Ei cred că ție îți pasă de toți. Măria sa Khushi Kumari Gupta.
Te-ai descurcat?Si eu a trebuit sa astept sa se incarce nu stiu ce se intampla.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pai daca Arnav stie unde a fost Khushi de ce nu-i spune el sau sa nu o mai intrebe ca tot ca el o sa se faca.Ce conteaza Khushi!Khushi este zero barat in fata lui.
iulianagl- moderator
Pai cred ca Khushi e sotia lui numai cand e vorba despre Shyam ca in rest....
iulianagl- moderator
Mama de ce o acuza?Nu-mi vine sa cred ca spune Chote asta.Dar cand a mai luat ea ceva de la el ca sa ia si acum?
iulianagl- moderator
Pe cine esti mai suparata pe Arnav sau pe Shyam ???iulianagl a scris:Pai cred ca Khushi e sotia lui numai cand e vorba despre Shyam ca in rest....
petronela- vip
Dragalaselor!Noapte buna si pe aceasta alee
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
petronela a scris:
Pe cine esti mai suparata pe Arnav sau pe Shyam ???
Pe Shyam sunt dar de Arnav sunt mai mult dezamagita intr-adevar a fost un episod extrem de tensionat cu dialoguri bune si un Rabba ve bun dar ce folos ca in Arnav s-au rasculat Demonii.El in loc sa incerce sa afle adevarul el tot de Khushi se ia.iar proasta aia de Anjaly parca ne face in ciuda tot cu Pirania aia de Shy tine.Imi doresc ca Arnav sa-i dea lui Khushi prezumtia de nevinovatie ca eu cred ca merita Khushi asta.Nu Shyam se bucura bine mersi de abnii si traiul bun datorita lui Arnav iar Khushi Cenusareasa noastra primeste papara.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Dragalaselor!Noapte buna si pe aceasta alee
Noapte buna Dadi si ai grija de tine ca am inteles ca nu te simti prea bine.Ia-o usurel ca tot acolo ajungi de fapt toti o sa facem asta la un moment dat.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum