4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Teri meri, love story.Precis asta e ultimul.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 09 Noi 2012, 3:52 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Doamne ce frumoasa e melodia chiar am terminat de vazut filmul Patiala House(Full house).Foarte fain filmul abia astept sa apara si Patiala House2.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Bike Par Manorama Mami ..min 0:20
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Why ?Is he going somewhere?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Why ?Is he going somewhere?
vroiam eu sa ies...dar mai intai sa vb cu o fata...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Bike Par Manorama Mami ..min 0:20
Hello.Hi.Bye bye!
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
vroiam eu sa ies...dar mai intai sa vb cu o fata...
Glumeam mi-am dat seama dar am vrut sa te retin un pic. Conversatie placuta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Glumeam mi-am dat seama dar am vrut sa te retin un pic. Conversatie placuta.
mersi..sunt si pe forum si mes..am ambele deschise..vb si colo si colo... ...
credeam ca nu e nimeni pe forum..duminica....
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Si acum buna la toata lumea uitati ce am gasit.News!! News!! News!!!
1. remember the 1st promo caption before to start IPKKND.
It's " The love doesn't go far, & Hate which doesn't come close- what name should i gave this love.....this is the main note of this drama.
2. This note is for present circumstance of their marriage life.
... 3. stop hoping that everything 'll be ok immediately..coz, this situation 'll be continue next 3 months.
4. If their relation 'll up this week then must down next week- 'll be contiue.
5. The big episode which go on the air may be 17th April ,ll be a disaster for their relationship.nothing going to happen good.
6. It's true that Khushi is responsible or related of Arnav's miserable past, but this chapter 'll start after ending of Shyam's chapter....*
Chestia asta chiar m-a pus in dilema si tin minte ca tot zicea Miha ca Khushi ar fi vinovata sau ma rog parintii ei de situatia din trecut a lui Arnav.Acum mintea mea a inceput sa lucreze ce i-ar fi putut face parintii ei la parintii lui Arnav?Culmea ca nu stim prea multe de trecutul lui Arnav doar ca la nunta lui Anjaly mama ei s-a sinucis acum nu stiu daca s-a aruncat de la etaj sau s-a impuscat.
Iuli dar de unde ai chestile de mai sus...persoana care a zis e de incredere?
Eu nu am avut timp sa vizitez forumul si nici nu am apucat sa citesc email...dupa ce vb cu colega mea o sa incep si eu sa caut sa vad...
Eu stiu ca chesita cu trecutul ar veni mai tarziu..cum era si promo 5 numai ca multi au zis ca acel promo ar fii gresit....eu nu stiu daca mama lui Arnav s-a sinucis...sincer nu am citit nicaieri asta ...
Eu am banuiala....dar...e doar o parere de a mea...la ce am vazut eu in serial pana acum.....
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Alt spoiler.Deci o sa vedem ceva din copilaria lui Chote.
Spoiiler News :) In cuming week u will see new entry of 1 girl in d shw.. She will b frnd of AAKASH.. As u all knw dat KHUSHI is gvg tutions in d shw, so tht students will call ARNAV as a SHAITAN in d shw bt ARNAV will also luv those kids, dis chnge u will see of ARNAV in d shw nd i m sure u will enjoy the track.. ... In cumg week u will also see BIT of ARNAV's CHILDHOOD FLASHBACK.. Tk cr nd enjoy d show..
aceasta da...numai ca mai e ca cel putin momentan nu se stie inca de rezolvarea lucrurilor....aflarea adevarului...si nici un promo inca nu e filmat...
"As per my source in upcumg week they didnt shot any MU clearance shot, so plz hv patience, as wl cum to knw wl share wid u..
No NEW PROMO shot yet on d sets.. "
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Iuli dar de unde ai chestile de mai sus...persoana care a zis e de incredere?
Eu nu am avut timp sa vizitez forumul si nici nu am apucat sa citesc email...dupa ce vb cu colega mea o sa incep si eu sa caut sa vad...
Eu stiu ca chesita cu trecutul ar veni mai tarziu..cum era si promo 5 numai ca multi au zis ca acel promo ar fii gresit....eu nu stiu daca mama lui Arnav s-a sinucis...sincer nu am citit nicaieri asta ...
Eu am banuiala....dar...e doar o parere de a mea...la ce am vazut eu in serial pana acum.....
De pe un pagina fb dar e postat din martie cred ca pe 24 sau cam asa ceva dar pe mine m-a izbit coincidenta.Uite aici pagina.https://www.facebook.com/pyaarMEINnafrat
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
aceasta da...numai ca mai e ca cel putin momentan nu se stie inca de rezolvarea lucrurilor....aflarea adevarului...si nici un promo inca nu e filmat...
"As per my source in upcumg week they didnt shot any MU clearance shot, so plz hv patience, as wl cum to knw wl share wid u..
No NEW PROMO shot yet on d sets.. "
Eu le-am gasit si le-am pus acum ca-s adevarate sau nu, nu stiu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu le-am gasit si le-am pus acum ca-s adevarate sau nu, nu stiu.
asta e adevarata...am primit-o si eu..numai ca mai e ce ti-am zis eu mai sus plus ce ai scris tu...mi-a trimis-o o fata am inteles ca a aparut pe un forum si e de la fata care lucreaza acolo....
dar am o nedumerire cu noua intrare...daca e o fata...va deveni Khushi geloasa sau Payal?
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
asta e adevarata...am primit-o si eu..numai ca mai e ce ti-am zis eu mai sus plus ce ai scris tu...mi-a trimis-o o fata am inteles ca a aparut pe un forum si e de la fata care lucreaza acolo....
dar am o nedumerire cu noua intrare...daca e o fata...va deveni Khushi geloasa sau Payal?
Ma din ce am inteles e prietena cu Akash?Pai nu cred ca Khushi o sa devina geloasa ca ea deja stie ca el o uraste asa ca mi-ar placea ca Arnav sa incerce asta si sa nu aibe nici o reactie de la Khushi si tot el sa fie looser-ul.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De pe un pagina fb dar e postat din martie cred ca pe 24 sau cam asa ceva dar pe mine m-a izbit coincidenta.Uite aici pagina.https://www.facebook.com/pyaarMEINnafrat
Aha...mai inainte am pus eu un promo 5 aici si la acela promo eu vb cu Cryss pe mes despre el etc..si ea s-a gandit sa ii intrebe pe cei care postase promo si i-a intrebat de el..numai stiu exact cuvintele dar era ceva de genul "In acest promo spune ca Khushi e vinovata de trecutul lui Arnav...ce parerea aveti" cam asa ceva era..si toti i-au zis ca e gresit promo...
Sincer eu nu cred..desi niciodata nu se stie ca se schimaba cei de la iss pyaar de la o zi la alta...dar eu cred ca deasta au si lasat misterul cu trecutul lor ca sa il foloseasca mai tarziu...
Si daca iti aduci aminte ep(atunci dupa nunta) cand bunica ii spune lui Arnav ca face sau seamana exact ca tatal lui..
Si daca ai observat in amintirile lui Arnav e numai mama lui...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Ma din ce am inteles e prietena cu Akash?Pai nu cred ca Khushi o sa devina geloasa ca ea deja stie ca el o uraste asa ca mi-ar placea ca Arnav sa incerce asta si sa nu aibe nici o reactie de la Khushi si tot el sa fie looser-ul.
Da asa am inteles si eu ca prietena cu Akash...dar daca vede relatia dintre Khsuhi si Arnav rece si se indragosteste de Arnav....nu prea as vrea..mi-ar place Khushi geloasa dar nu cred ca e momentul acum...la cat de e Arnav pe Khushi ...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Aha...mai inainte am pus eu un promo 5 aici si la acela promo eu vb cu Cryss pe mes despre el etc..si ea s-a gandit sa ii intrebe pe cei care postase promo si i-a intrebat de el..numai stiu exact cuvintele dar era ceva de genul "In acest promo spune ca Khushi e vinovata de trecutul lui Arnav...ce parerea aveti" cam asa ceva era..si toti i-au zis ca e gresit promo...
Sincer eu nu cred..desi niciodata nu se stie ca se schimaba cei de la iss pyaar de la o zi la alta...dar eu cred ca deasta au si lasat misterul cu trecutul lor ca sa il foloseasca mai tarziu...
Si daca iti aduci aminte ep(atunci dupa nunta) cand bunica ii spune lui Arnav ca face sau seamana exact ca tatal lui..
Si daca ai observat in amintirile lui Arnav e numai mama lui...
Exact ca si eu am inteles ca tatal lor era foarte rau si ca din cauza asta mama lor si-a pus capat zilelor.Oare sa fi avut vreo aventura mama lui cu tatal ei sau macar sa-o suspecteze de asa ceva sau invers.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
Da asa am inteles si eu ca prietena cu Akash...dar daca vede relatia dintre Khsuhi si Arnav rece si se indragosteste de Arnav....nu prea as vrea..mi-ar place Khushi geloasa dar nu cred ca e momentul acum...la cat de e Arnav pe Khushi ...
Stii ce cred eu ca poate o s-o bage pe asta ca intr-adevar sa se dea la Arnav iar Khushi vazand asta pleaca de acasa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact ca si eu am inteles ca tatal lor era foarte rau si ca din cauza asta mama lor si-a pus capat zilelor.Oare sa fi avut vreo aventura mama lui cu tatal ei sau macar sa-o suspecteze de asa ceva sau invers.
Eu tind sa cred ca tatal lui cu mama ei...dar e doar o presupunere!!!
cred ca acolo e ceva ce va aparea mai tarziu in serial..
Dar cred ca ar fii prea mult..ca acum Khsuhi e vinovata dpdv a lui Arnav cu Shyam si apoi iar vinovata cu trecutul...poate va fii invers..Arnav vinovat cu trecutul..in mare eu cred ca e ceva legatura intre familile lor care vor aparea mai tarziu in serial..
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Stii ce cred eu ca poate o s-o bage pe asta ca intr-adevar sa se dea la Arnav iar Khushi vazand asta pleaca de acasa.
hmmmm..nu stiu ce sa zic..mie mi-ar place sa plece Khushi de acasa dar cate amenintari a primit cu casnicia surori cred ca va suporta pana la sf celor 6 luni..
Si nu as vrea ca sa fie geloasa Khushi ca chiar daca Arnav nu realizeaza Khushi ar suferi...sa vada ca ii da atentie altei persoane,care numai e sora si pe ea o uraste....cred ac deja a suferit suficient Khushi...
Andreea_Miha- vip
Uite ce spune ZN...
Aceasta NU e ce va urma doar intreaba ce parerea am avea daca ar fi asa?
"Thought we saw Arnav getting jealous being it with NK or Shyam and Khushi a bit towards Arnav's closeness to Lavanya, but don't u think these jealousy track should had been carried in better way? Don't u think an entry of a male where he is too a rich and propose to Khushi might burn Arnav ti hell and break his ego... He might be thinking as usual that Khushi is after money, but he thinks that he is the only rich man in the whole world... I truely wish that they do such in the show... I want to see Arnav burning out of jealousy..."
Aceasta NU e ce va urma doar intreaba ce parerea am avea daca ar fi asa?
"Thought we saw Arnav getting jealous being it with NK or Shyam and Khushi a bit towards Arnav's closeness to Lavanya, but don't u think these jealousy track should had been carried in better way? Don't u think an entry of a male where he is too a rich and propose to Khushi might burn Arnav ti hell and break his ego... He might be thinking as usual that Khushi is after money, but he thinks that he is the only rich man in the whole world... I truely wish that they do such in the show... I want to see Arnav burning out of jealousy..."
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Eu tind sa cred ca tatal lui cu mama ei...dar e doar o presupunere!!!
cred ca acolo e ceva ce va aparea mai tarziu in serial..
Dar cred ca ar fii prea mult..ca acum Khsuhi e vinovata dpdv a lui Arnav cu Shyam si apoi iar vinovata cu trecutul...poate va fii invers..Arnav vinovat cu trecutul..in mare eu cred ca e ceva legatura intre familile lor care vor aparea mai tarziu in serial..
Si eu tind sa cred tot asa.Sa vedem ca dupa cum se vede depinde cum se trezeste cv-ul lor daca e in good mood or bad mood.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si eu tind sa cred tot asa.Sa vedem ca dupa cum se vede depinde cum se trezeste cv-ul lor daca e in good mood or bad mood.
Asta asa e..prostia lor ca au mai multi scritori ai serialului si mai multi directori care se ocupa de diferite segmente..parca la romantic a fost unul acum doi si la "lupa" tot asa doi ..si la final iese o poveste frumoasa dar cu multe greseli...incepand de la editare pana la povestea in sine....
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Asta asa e..prostia lor ca au mai multi scritori ai serialului si mai multi directori care se ocupa de diferite segmente..parca la romantic a fost unul acum doi si la "lupa" tot asa doi ..si la final iese o poveste frumoasa dar cu multe greseli...incepand de la editare pana la povestea in sine....
Parca n-ar fi comunicare intre ei.
iulianagl- moderator
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum