Serialesitelenovelet
4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 10:52 pm

iulianagl a scris:

Parca n-ar fi comunicare intre ei. Smile

Exact...pacat ca e o poveste frumoasa si actori au o "chimie"... 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 283516
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 10:58 pm

Skumpyk86 a scris:

Exact...pacat ca e o poveste frumoasa si actori au o "chimie"... 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 283516

Pai si in Geet cam aceeasi problema a fost cu fratii si mama lui eu nici in ziua de azi n-am inteles daca Dev si Anie sau Viky sunt fratii lui vitregi sau buni si parca mai arata pe unul in poza care nu-mi amintesc cum il cheama.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Apr 2012, 10:59 pm

Fetelor , deci il fac gelos pe Arnav sau inca se mai intreaba pe cine ..???
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Apr 2012, 11:04 pm

Bună seara fetele. Ce face sărbătoritul tău Iulia și sărbătorita ta Petro? Le-ați făcut tort?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:06 pm

iulianagl a scris:

Pai si in Geet cam aceeasi problema a fost cu fratii si mama lui eu nici in ziua de azi n-am inteles daca Dev si Anie sau Viky sunt fratii lui vitregi sau buni si parca mai arata pe unul in poza care nu-mi amintesc cum il cheama.

Smile Smile Smile Smile
dar parca aici sunt mai multe erori..si in poveste dar si la editare.... Smile Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:07 pm

petronela a scris:Fetelor , deci il fac gelos pe Arnav sau inca se mai intreaba pe cine ..???

nu se stie...se pare ca va intra o fata care e prietena cu Akash...daca nu vor schimba nimic sa vedem....poate va fii geloasa Payal si nu va avea nimic de a face cu Arnav...asa sper...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Apr 2012, 11:09 pm

Skumpyk86 a scris:

nu se stie...se pare ca va intra o fata care e prietena cu Akash...daca nu vor schimba nimic sa vedem....poate va fii geloasa Payal si nu va avea nimic de a face cu Arnav...asa sper...
Eu nu vreau povești de gelozie între Arnav și Khushi momentan. Au destule probleme, să le rezolve pe acestea mai întâi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:13 pm

narcisa a scris:
Eu nu vreau povești de gelozie între Arnav și Khushi momentan. Au destule probleme, să le rezolve pe acestea mai întâi.

La fel si eu...nu cred ca e cazul acum...imi e suficient Shaym...face cat 10 el.. 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 11:17 pm

narcisa a scris:Bună seara fetele. Ce face sărbătoritul tău Iulia și sărbătorita ta Petro? Le-ați făcut tort?

Buna, buna iubita cum sa nu tiramisu ca asa a vrut el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 11:18 pm

narcisa a scris:

Pai aici nu stiu ce sa spun cu toate ca nici eu momentan n-as vrea dar intr-un fel ar fi bine ca el sa incerce s-o faca si sa nu aibe succes iar ea vazand ca el si-a gasit pe altcineva sa plece din casa aia.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Apr 2012, 11:24 pm

Dragalaselor! kiss kiss kiss kiss kiss de noapte buna si pe aceasta alee 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 pe maine..

4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 01834.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 0047
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:25 pm

iulianagl a scris:

Pai aici nu stiu ce sa spun cu toate ca nici eu momentan n-as vrea dar intr-un fel ar fi bine ca el sa incerce s-o faca si sa nu aibe succes iar ea vazand ca el si-a gasit pe altcineva sa plece din casa aia.

dar iuli nu cred ca ar pleca...chiar daca creade ea asa ca a gasit el pe altcineva...ea va trebuie sa stea pana se termina cele 6 luni..cred ca o poveste de gelozie i-ar aduce doar ei suferinta...parerea mea!

Nb lica54!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 11:34 pm

Skumpyk86 a scris:

dar iuli nu cred ca ar pleca...chiar daca creade ea asa ca a gasit el pe altcineva...ea va trebuie sa stea pana se termina cele 6 luni..cred ca o poveste de gelozie i-ar aduce doar ei suferinta...parerea mea!

Nb lica54!

Si a mea dar stii ca se auzea ca o sa plece din casa inainte de a se implini 6 luni ma gandeam ca asa ar decurge drumul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 11:35 pm

lica54 a scris:Dragalaselor! kiss kiss kiss kiss kiss de noapte buna si pe aceasta alee 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 pe maine..

Noapte buna Dadi. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Apr 2012, 11:35 pm

Skumpyk86 a scris:

Nb lica54!
Si eu cred ca va suferi tot Khushi..nu cred ca mi-ar placea sa vad asa ceva acum...poate dupa ce se termina cu Shyam ...ca si ala e gelos acum.....ca la nebuni or sa fie toti gelosi...doar Arnav ca fi incantat...pana cand ????? 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Apr 2012, 11:36 pm

Noapte buna Lica ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Apr 2012, 11:38 pm

iulianagl a scris:

Si a mea dar stii ca se auzea ca o sa plece din casa inainte de a se implini 6 luni ma gandeam ca asa ar decurge drumul.
Se auzea dar mai e sigur ce se auzea..vad ca peste noapte se schimba... 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:41 pm

iulianagl a scris:

dar acum iar s-a schimbat ..si a zis fata care lucreaza acolo ca arnav nu o va da afara nici inainte nici dupa cele 6 luni..si a lasat sa se inteleaga ca Khushi nu va pleca din casa...sa vedem daca nu se schimba iar... Smile

in fine..sa spunem ca pleaca inainte de cele 6 luni dar nu as vrea sa plece considerand ca el si-a gasit pe altcineva...eu as vrea sa plece din casa cu fruntea sus ca s-a aflat adevarul...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:44 pm

petronela a scris:
Si eu cred ca va suferi tot Khushi..nu cred ca mi-ar placea sa vad asa ceva acum...poate dupa ce se termina cu Shyam ...ca si ala e gelos acum.....ca la nebuni or sa fie toti gelosi...doar Arnav ca fi incantat...pana cand ????? 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754

bine zis...
Eu cred ca ea daca va fii geloasa doar ea va suferi..Arnav daca va oberva va profita si o va rani dandu-i mai multa atentei respectivei si ei doar ura..poate ii face si ceilante sperante...si va iesi o incurcatura ca la nebuni Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Apr 2012, 11:46 pm

petronela a scris:
Se auzea dar mai e sigur ce se auzea..vad ca peste noapte se schimba... 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2743637754

Ca dupa cum bate vantul. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 08 Apr 2012, 11:49 pm

Skumpyk86 a scris:

bine zis...
Eu cred ca ea daca va fii geloasa doar ea va suferi..Arnav daca va oberva va profita si o va rani dandu-i mai multa atentei respectivei si ei doar ura..poate ii face si ceilante sperante...si va iesi o incurcatura ca la nebuni Smile Smile Smile
Mai modifica astia..vad ca ce viseaza noaptea..apare a doua zi...dar chiar vor ajunge sa faca comedie...parca au primit si critici care spuneau ca totul s-a transformat intr-o comedie... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Dum 08 Apr 2012, 11:55 pm

petronela a scris:
Mai modifica astia..vad ca ce viseaza noaptea..apare a doua zi...dar chiar vor ajunge sa faca comedie...parca au primit si critici care spuneau ca totul s-a transformat intr-o comedie... Smile Smile

dar nu ai vazut ca imediat cum a aparut articolu ca strica serialul ca fac comedie au bagat si un ep dur..acela in care ii prinde mana de usa...cam asa ce viseaza noaptea a doua zi pune in aplicare...

asa au facut si cu ep cu luna de miere..prima data se vb ca vor pleca si ca vom avea momnete frumoase si au stat ei s-au gandit ca e mai bine ca arnav sa refuze si sa se faca cateva scene acasa...

la fel si cu HR..prima data ca va fii dans si cu o zi inainte de filmare s-au sucit ca vor face piesa de teatru...

cum spunea fata aceea ei fac pentru scene mai multe scenari si la final se alege care e mai bun sau se face o combinatie si uite asa face totul "varza" Smile Smile Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Apr 2012, 12:00 am

Eu va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai proaspat .Maine avem episod.Uraaa!!!!Bate un vant afara zici ca-i viscol nu altceva. 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 09 Apr 2012, 12:03 am

iulianagl a scris:Eu va spun noapte buna si un inceput de saptamana cat mai proaspat .Maine avem episod.Uraaa!!!!Bate un vant afara zici ca-i viscol nu altceva. 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 kiss

Nb iuli..eu maine nu o sa il vad...ultimul curs inainte de vacanta..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 09 Apr 2012, 12:04 am

Skumpyk86 a scris:

Nb iuli..eu maine nu o sa il vad...ultimul curs inainte de vacanta..

Bafta!Il vezi cand te intorci. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum