4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Skumpyk86 a scris:That NEW ENTRY of a GAL whch i said u,
she wll be 9 years old baby gal..
So just relax & njoy d shw...
Nw wait and watch hw she wll b Aakash's frnd... Cant reveal so much otherwise u pple wll unable to njoy yar...
Deci noua intrarea e o fata de 9 ani...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 09 Apr 2012, 10:29 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Mai ce nebun copil ia adus sare piperul si un srdei iute sa-l manance pe Harpeet.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Andreea_Miha- vip
Cand isi va lua plantele inapoi atunci Harpeet va muri.Cine traieste in lumea povestilor?
iulianagl- moderator
Iuli ai vazut a zis tipa care lucreaza acolo (si sper sa nu se modifice ) ca va intra o fetita de 9 ani prietena a lui Akash...deci putem fii linistite cel putin eu...momentan nu motive de gelozie in plus....
Andreea_Miha- vip
Miha...ce frumoase sunt capturile...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Skumpyk86 a scris:Iuli ai vazut a zis tipa care lucreaza acolo (si sper sa nu se modifice ) ca va intra o fetita de 9 ani prietena a lui Akash...deci putem fii linistite cel putin eu...momentan nu motive de gelozie in plus....
Da am vazut si eu.Hai ca a fost un episod umplutura bun as putea sa spun ca a fost de 8 din 10.M-a facut sa rad copiii astia.Dar singura neplacere a fost ca a cazut ultimul bilet in mana lui Anjaly si n-as fi vrut asta.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Miha...ce frumoase sunt capturile...
Cum ti s-a parut?Adica cum vi s-a parut umplutura?
iulianagl- moderator
petronela a scris:Miha...ce frumoase sunt capturile...
Ce zambet....
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Da am vazut si eu.Hai ca a fost un episod umplutura bun as putea sa spun ca a fost de 8 din 10.M-a facut sa rad copiii astia.Dar singura neplacere a fost ca a cazut ultimul bilet in mana lui Anjaly si n-as fi vrut asta.
hm....nu imi place sa revina la comedia..azi comedia maine iar cearta...strica asa...eu sunt un pic mai rea la nota asa ca mai bine nu spun ca va suparati..dar depinde de gusturile fiecaruia...
Nu imi plac schimbarile acesta un ep bun altul sa rad apoi vine cu altul dur de ma face de nu mai inteleg nimic...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
hm....nu imi place sa revina la comedia..azi comedia maine iar cearta...strica asa...eu sunt un pic mai rea la nota asa ca mai bine nu spun ca va suparati..dar depinde de gusturile fiecaruia...
Nu imi plac schimbarile acesta un ep bun altul sa rad apoi vine cu altul dur de ma face de nu mai inteleg nimic...
Oy spune ca nu se supara nimeni.
iulianagl- moderator
Sincer ..mi-a placut....asocierea cu povestea,a picat perfect pe ei doi...foarte inventivi scenaristii, nu mi-ar fi trecut prin cap asemanarea dintre ei si poveste......finalul a fost mai uracios...ca de obicei..iulianagl a scris:
O umplutura frumoasa si interesanta..si nu a fost nici comedie ( doar cei mici cu domnul Bestie ) ...nici cearta...
petronela- vip
iulianagl a scris:
Oy spune ca nu se supara nimeni.
hmmmm..sa spunem un 7...mi-ar fii placut ca Khushi sa fie un pic mai dura cu Arnav...si nici mie nu mi-a placut ca a intervenit Anjali la final...
intre 6 si 7..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 09 Apr 2012, 10:59 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Sincer ..mi-a placut....asocierea cu povestea,a picat perfect pe ei doi...foarte inventivi scenaristii, nu mi-ar fi trecut prin cap asemanarea dintre ei si poveste......finalul a fost mai uracios...ca de obicei..
O umplutura frumoasa si interesanta..si nu a fost nici comedie ( doar cei mici cu domnul Bestie ) ...nici cearta...
comedia revine zile urmatoare ...ca incepe ea fie atenta cu el "iubitoare"...ii scoate pantofi..ii schimba hainele cu unele mai vechi si niste culori......
Andreea_Miha- vip
Mie mi-a plăcut foarte mult episodul. Subtil. Dar asta după ce l-am văzut cu traducere. Ce importante sunt cuvintele, nu înțelesesem nimic când l-am văzut prima dată.iulianagl a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pana la urma tot s-a transformat Arnav...Mr Arogant...omul negru... si acum Dl Bestie...Skumpyk86 a scris:
comedia revine zile urmatoare ...ca incepe ea fie atenta cu el "iubitoare"...ii scoate pantofi..ii schimba hainele cu unele mai vechi si niste culori......
Oricum a fost un episod destul de linistit, cred ca voiam si un pic de actiune,dar daca zici ca iar vine comedie...nu stiu ce sa zic...sunt foarte imprevizibili...
petronela- vip
Totusi mi-a placut la urma cand ia scris:Cum poate cineva care s-a casatorit cu tine sa creada in povesti? Asta da...
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
Asta face sa-l enerveze la maxim.Abia astept sa vad asta.Ca-mi place de Khushi cand face asta e si ironica si asta o prinde foarte bine.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Mie mi-a plăcut foarte mult episodul. Subtil. Dar asta după ce l-am văzut cu traducere. Ce importante sunt cuvintele, nu înțelesesem nimic când l-am văzut prima dată.
Si mie chiar postasem ceva pe o pg de fb ca nu prea mi-a placut dar mi-am retras cuvintele dupa ce l-am vazut sbs.Intr-adevar cuvintele conteaza.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Pana la urma tot s-a transformat Arnav...Mr Arogant...omul negru... si acum Dl Bestie...
Oricum a fost un episod destul de linistit, cred ca voiam si un pic de actiune,dar daca zici ca iar vine comedie...nu stiu ce sa zic...sunt foarte imprevizibili...
da dupa ep de vineri eram suparata dupa scenele cu Khushi si cat sufera si cand a vazut iubirea pt Anjali si cat de dur a vb el cu ea...ep de azi a fost calm si apoi iar cateva scene de comedie...parca prea le ameteste...
Nu stiu daca va fi prea multa comedie dar vor avea cateva scene ..uite...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
da dupa ep de vineri eram suparata dupa scenele cu Khushi si cat sufera si cand a vazut iubirea pt Anjali si cat de dur a vb el cu ea...ep de azi a fost calm si apoi iar cateva scene de comedie...parca prea le ameteste...
Nu stiu daca va fi prea multa comedie dar vor avea cateva scene ..uite...
Il imbraca ca in Hawai ca tot ii place lui sa mearga acolo.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta face sa-l enerveze la maxim.Abia astept sa vad asta.Ca-mi place de Khushi cand face asta e si ironica si asta o prinde foarte bine.
ok..dar ce rezola...cand ii spune ca o uraste?Ca oricum el crede cei mai rau despre ea....As fii vrut altceva decat sa il enerveze pe el...
Am spus asta e parerea mea..
Andreea_Miha- vip
Vrei sa spui ca se transforma in sotia supusa si iubitoare... ..in secventa in care am vazut-o arata ca o femeie in varsta... si nu-mi place cum ii sta cu voalul ala pe cap..cred si eu ca o sa-l scoata din sarite ...Skumpyk86 a scris:
dar in afara de sa-l enerveze pe el, problemele dintre ei tot nu se rezolva...astazi macar nu l-am vazut pe Shyam...apare maine cand ii arata biletelul Anjali..
petronela- vip
petronela a scris:
Vrei sa spui ca se transforma in sotia supusa si iubitoare... ..in secventa in care am vazut-o arata ca o femeie in varsta... si nu-mi place cum ii sta cu voalul ala pe cap..cred si eu ca o sa-l scoata din sarite ...
dar in afara de sa-l enerveze pe el, problemele dintre ei tot nu se rezolva...astazi macar nu l-am vazut pe Shyam...apare maine cand ii arata biletelul Anjali..
Mie mi se pare ca se invarte ca intr-un cerc...adica azi comedie maine un pic dar foarte putin romantism(fara rezolvarea prob) si poimaine iar dur si uite asa pana mai fac ep si se gandesc ei cum sa rezolve..
cam asa ceva sotia iubitoare si supusa...am inteles ca va fii ceva de genul ca Gopi si din ce stiu Gopi face tot ce ii spune sotul....probabil ca asa va face si Khushi...
si nu imi plac schimbarile acestea o zi asa alta asa....
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:
O zi ușoară Miha . Nu știu cum se face un ep din mai multe părți.
ce anume nu stii?sa il unesti?am unele programe...cu unul descarc de pe net...apoi convertesc in avi ca se descarca in format flv..si apoi ori le lipesc in cazul daca sunt mai multe parti si vreau ca ep sa fie doar o singura parte ..sau daca e cazul tai ep....
Daca ai nevoie ceva sa imi spui....
Andreea_Miha- vip
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum