6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
petronela
tiberici
Andreea_Miha
iulianagl
Admin_dea05
narcisa
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:
Pai eu merg mai bine pe umilirea publica bravo Khushi barem ea e sincera si isi arata viata ei din mahala de zi cu zi.Dar stii mi-a placut cand ia spus el ca bineintelesc ca trebuia sa-si dea seama de partea de pat a ei ca face zgomot ca si ea defapt ca nu-i mai tace mielita toata ziulica e mai ceva ca un canar.
Fiecare cu gusturile lui..mie nu imi place scena cum apare in acele poze etc..Nu e chiar sincera ..isi arata viata de zi cu zi dar ascuzandu-i anumite lucruri...ca de la 9 jum nu mai e apa...ducand-ul afara...si daca te uiti atenta cand ii toarna ea apa ea incearca in asa fel sa il mai chinuie si mai da apa si pe langa mainele lui desi el vrea apa ca sa se spele pe fata...
Inteleg ca vrea sa ii arate viata de zi cu zi acolo unde a locuit dar scotandu-l afara in fata tuturor etc..nu cred ca e modul...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Si pe youtube clipurile care le am pus pe daily si nu au claritatea prea buna..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 23 Apr 2012, 4:12 pm, editata de 2 ori
Andreea_Miha- vip
UIte aici mai bine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Skumpyk86 a scris:
Fiecare cu gusturile lui..mie nu imi place scena cum apare in acele poze etc..Nu e chiar sincera ..isi arata viata de zi cu zi dar ascuzandu-i anumite lucruri...ca de la 9 jum nu mai e apa...ducand-ul afara...si daca te uiti atenta cand ii toarna ea apa ea incearca in asa fel sa il mai chinuie si mai da apa si pe langa mainele lui desi el vrea apa ca sa se spele pe fata...
Inteleg ca vrea sa ii arate viata de zi cu zi acolo unde a locuit dar scotandu-l afara in fata tuturor etc..nu cred ca e modul...
Eu cred ca Khushi e inca soft cu el, merita mult mai mult decat ii face ea numai aduti aminte ce viata a trait ea alaturi de el fara ca nimeni sa stie vezi tu draga Doamne fericiti in public si bataie in privat.NU mai rau ii trebuie nu a stiut ce-l asteapta ca oricum numai asta stia sa-i spuna de statutul ei.Uite acum ii scoate pe nas statutul ei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu cred ca Khushi e inca soft cu el, merita mult mai mult decat ii face ea numai aduti aminte ce viata a trait ea alaturi de el fara ca nimeni sa stie vezi tu draga Doamne fericiti in public si bataie in privat.NU mai rau ii trebuie nu a stiut ce-l asteapta ca oricum numai asta stia sa-i spuna de statutul ei.Uite acum ii scoate pe nas statutul ei.
Nu am spus ca nu merita dar nu public...exact cum i-a facut si el.Stiu cum a fost viata ei alaturi de el cum a tratat-o etc,dar nu a facut-o in public..si recunosc ca uneori in pub a fost un pic dur (ma refer dupa casatorie) dar nu atat de mult ca ea acum,cum se amuza de el..si nu cred ca "umilirea" in public e solutia..
EU as fii preferat o altfel de razbunare..in privat si intorcandu-i fiecare fraza a lui fiecare gest etc..raspunzandu-i...etc...
In fine ...eu sunt singura de aici care nu prea ii place ce ii face ea lui Arnav..dar cum am mai spus ca fiecare cu gusturile lui..desi recunosc ca imi "bucur ochiii" vazandu-l pe Arnav in prosop dar scena in sine nu imi place...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Nu am spus ca nu merita dar nu public...exact cum i-a facut si el.Stiu cum a fost viata ei alaturi de el cum a tratat-o etc,dar nu a facut-o in public..si recunosc ca uneori in pub a fost un pic dur (ma refer dupa casatorie) dar nu atat de mult ca ea acum,cum se amuza de el..si nu cred ca "umilirea" in public e solutia..
EU as fii preferat o altfel de razbunare..in privat si intorcandu-i fiecare fraza a lui fiecare gest etc..raspunzandu-i...etc...
In fine ...eu sunt singura de aici care nu prea ii place ce ii face ea lui Arnav..dar cum am mai spus ca fiecare cu gusturile lui..desi recunosc ca imi "bucur ochiii" vazandu-l pe Arnav in prosop dar scena in sine nu imi place...
Dupa parerea mea cu el nu merge asa in privat ca stii ce fel se comporta cand e in privat.Dar in public se mai controleaza cate un pic.Asa ca Miha e mult mai bine asa scoate din el ce e mai bun adica rau.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Indiferent ce vrei noi ce ne place ce nu ne place..producatori iss pyaar nu prea tin cont..mereu schimba etc...asa ca ramane sa ne bucuram de Arnav Khushi indiferent de scene...cat suportam (adica eu..cat am rabdare)
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Indiferent ce vrei noi ce ne place ce nu ne place..producatori iss pyaar nu prea tin cont..mereu schimba etc...asa ca ramane sa ne bucuram de Arnav Khushi indiferent de scene...cat suportam (adica eu..cat am rabdare)
Si eu, ma bucur si am si rabdare ahaaa cat vrei!!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dupa parerea mea cu el nu merge asa in privat ca stii ce fel se comporta cand e in privat.Dar in public se mai controleaza cate un pic.Asa ca Miha e mult mai bine asa scoate din el ce e mai bun adica rau.
ba cred ca ar merge si in privat..a punctat ea de cateva ori si se vedea ca il doare...si cum Khushi nu se lasa cu una cu doua..chiar daca el zice face ceva in privat cum e caracterul lu Khushi cred ca ar avea puterea sa ii rasp si in privat..
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Si eu, ma bucur si am si rabdare ahaaa cat vrei!!!
eu nu prea am rabdare mult...am mai spus e un an de cand astept in ficare zi un ep de 20 de min....si in marea parte au fost numai lupta intre cei doi si ma cam satur de asteptat...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
eu nu prea am rabdare mult...am mai spus e un an de cand astept in ficare zi un ep de 20 de min....si in marea parte au fost numai lupta intre cei doi si ma cam satur de asteptat...
ASta e acum vrei sa ne supi pe ei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
ASta e acum vrei sa ne supi pe ei.
pe voi nu..voi aveti rabdare mai multa ca mine...eu nu prea ma si am incapatanare destula...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
pe voi nu..voi aveti rabdare mai multa ca mine...eu nu prea ma si am incapatanare destula...
Date dupa noi ascundete si gata tot cu noi ramai...si cu ei la fel.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Date dupa noi ascundete si gata tot cu noi ramai...si cu ei la fel.
ma uitam acum ..el a salvat-o atunci cu Hr...
Offf..Arnav si Khushi...imi fac par alb...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
ma uitam acum ..el a salvat-o atunci cu Hr...
Offf..Arnav si Khushi...imi fac par alb...
CIne e Hr?
iulianagl- moderator
E atat de bine realizat vm-ul asta incat de cate ori il vad imi dau lacrimile.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
CIne e Hr?
Ma refer la piesa care au jucat-o...Heer Ranjha...
Imi fac ordine in calc sterg ep care le am pe dvd..si am revazut scenele...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Ma refer la piesa care au jucat-o...Heer Ranjha...
Imi fac ordine in calc sterg ep care le am pe dvd..si am revazut scenele...
Aha am inteles tu zici ca a asalvat-o dar tu crezi ca daca nu-l obliga Nani o facea?Eu una nu cred ca se urca pe scena doar de dragul ei cand el de fapt nici nu vroia sa vina la spectacol.
iulianagl- moderator
Ce melodie frumoasa.
iulianagl- moderator
Versiunea de la clipul asta e fain dar nu-l gasesc asa in versiunea asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Aha am inteles tu zici ca a asalvat-o dar tu crezi ca daca nu-l obliga Nani o facea?Eu una nu cred ca se urca pe scena doar de dragul ei cand el de fapt nici nu vroia sa vina la spectacol.
Ba da cred ca da..ca l-a obligat dar inainte o intreba pe bunica de ce o trimite pe Khushi pe scena daca nu s-au pregatit inainte etc...
Ma uitam acum si vedem scena cand ii rupe acel set de bijuteri lu Khushi de la bunica...si se vb atunci pe forum ca ce va spune Arnav bunici ..uite ca nu a mai fost nevoie de nici o explicatie ca nici in vorba nu s-au mai dat...poate vrodata isi aduce aminte..tind sa cred ca se mai pierd in detali producatori serialului...
Acum Khushi ca sta la fam ei nimic de afacerea ei..parca gatea..imprumutul nimic...frica de intuneric nimic..etc...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Ba da cred ca da..ca l-a obligat dar inainte o intreba pe bunica de ce o trimite pe Khushi pe scena daca nu s-au pregatit inainte etc...
Ma uitam acum si vedem scena cand ii rupe acel set de bijuteri lu Khushi de la bunica...si se vb atunci pe forum ca ce va spune Arnav bunici ..uite ca nu a mai fost nevoie de nici o explicatie ca nici in vorba nu s-au mai dat...poate vrodata isi aduce aminte..tind sa cred ca se mai pierd in detali producatori serialului...
Acum Khushi ca sta la fam ei nimic de afacerea ei..parca gatea..imprumutul nimic...frica de intuneric nimic..etc...
Pai sunt o multime de chestii care doar le-au dat dar inca nu le-au dezvoltat sau raspuns la ele.Deci mai e timp.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai sunt o multime de chestii care doar le-au dat dar inca nu le-au dezvoltat sau raspuns la ele.Deci mai e timp.
Vor fii unele care nici nu le vor dezvolta..sunt unele lucruri de mult care nu le-au mai rezolvat...cea cu frica de intuneric nu cred ca era ceva ce poate fii rezolvat in timp ci atunci cand a fost scena..dar mai fricos parea Arnav decat Khushi....
In fine..cu bune cu rele..e un serial frumos si merita urmarit...si gata.
Andreea_Miha- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum