Serialesitelenovelet
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
petronela
tiberici
Andreea_Miha
iulianagl
Admin_dea05
narcisa
11 participanți

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 Empty Re: 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Apr 2012, 8:50 pm

Skumpyk86 a scris:Frumoase ep(de erori nu mai vb)...pacat ca aflarea adevarul..e..cam departe..

dar ce au mai folosit azi dublura lu Sanaya 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 2743637754 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 2743637754 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 2743637754

Am eu impresia sau Barun are ceva la ochiul stang...? stupid

ies acum..poate revin mai tarziu.... kiss 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 155656

da ssi mie mi s-a parut asta are ceva la ochi iar Guru are la ureche. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 Empty Re: 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de narcisa Vin 27 Apr 2012, 8:52 pm

iulianagl a scris:Si eu as vrea sa cred ca nu si la pus dinadins ca ar fi mai frumos dar cred ca e o eroare de filmare.
Până aflăm adevărul mai putem visa. Deci până la urmă în care parte a taberei ești, cu mine și cu Tibi sau cu dușmanul? Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 27 Apr 2012, 8:54 pm

iulianagl a scris:

da ssi mie mi s-a parut asta are ceva la ochi iar Guru are la ureche. Smile Smile
Sunt bărbați cu marcă proprie. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Apr 2012, 8:54 pm

iulianagl a scris:Si eu as vrea sa cred ca nu si la pus dinadins ca ar fi mai frumos dar cred ca e o eroare de filmare.

De cand s-a maritat , in toate ep, colierul era la gatul ei.... acum nu 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 359517
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Apr 2012, 8:58 pm

Fete dragi dar ce spunea ea la final de ep. langa mireasa? Arnav era foarte atent si mirar.... le povestea cum s-a maritat?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Apr 2012, 9:00 pm

narcisa a scris:
Până aflăm adevărul mai putem visa. Deci până la urmă în care parte a taberei ești, cu mine și cu Tibi sau cu dușmanul? Smile

Ma sunt cu voi ca si eu am spus ca nu si l-a pus dinadins chiar iar da de inteles lui Arnav ca ei din punct de vedere marital n-au nimic in comun.Un alt aspect care ma intristat a fost ca mi-am adus aminte ce fel le-a primit vecinii lor pe fete adica Payal si Sanka Devi dupa nunta si ce intampinare ia facut vecinii fetelor lui Chote si chiar din saracia lor ia dat ceva banuti sa-i cumpere un parfum bun lui Arnav.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Apr 2012, 9:02 pm

tiberici a scris: Fete dragi dar ce spunea ea la final de ep. langa mireasa? Arnav era foarte atent si mirar.... le povestea cum s-a maritat?

Le spunea despre cum a fost ea imbracata la nunta chiar ca Pritika si ca a fost culoarea ei potrivita saraca eu cred ca mintea sau si-ar fi dorit sa fie asa.De aceea se uita el asa si chiar am avu impresia ca-i pare rau ca a fortat-o.Dar m-as mira.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Apr 2012, 9:05 pm

iulianagl a scris:

Le spunea despre cum a fost ea imbracata la nunta chiar ca Pritika si ca a fost culoarea ei potrivita saraca eu cred ca mintea sau si-ar fi dorit sa fie asa.De aceea se uita el asa si chiar am avu impresia ca-i pare rau ca a fortat-o.Dar m-as mira.
Nu, nu era ca Pritika, era in verde... si eu am sesizat o urma de regret pe fata lui si un soi de mila parca....
Ah pana luni 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 2743637754
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 27 Apr 2012, 9:10 pm

fetelor sa ma bag si eu.. 6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 359517 voi spune-ti toate ca nu a vrut sa si-l puna ?
astept subtitrarea...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Apr 2012, 9:15 pm

Vizionare placuta.Ma apuc de treaba. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 10 Noi 2012, 7:59 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 27 Apr 2012, 9:35 pm

iulianagl a scris:
Vizionare placuta.Ma apuc de treaba. kiss
Și eu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 27 Apr 2012, 9:38 pm

Khushi: Să vă fac cunoștință din nou? Nu, acum ești membu al acestei comunități. Ai făcut exerciții cu unchii dimineața, ai făcut o baie la pompă și la sfârșit ai căzut în balegă de vacă la fel ca un simplu om. Așa că spune-mi domnule Arnav Singh Raizada, ce...
Bua: Hai gata, ajunge!

Manorama: Cine e acolo care îmi deranjează somnul? Cine... A cui prezență e acolo? Hello. Hi. Bye bye! Cine e acolo? Cred că trebuie să mă duc să verific eu însămi. Hello. Hi. Bye bye! Cine e acolo? Scuză-mă! Scuză-mă! Te rog, arată-mi lumina. Nu pot să văd nimic. Nu răspunde. Scuză-mă! Poți să prezinți... adică poți să te prezinți?
Payal: Mă prețuiești foarte mult.
Manorama: Eu? Când am prețuit eu pe cineva? Întoarce-te, te rog.
Payal: Nu m-ai recunoscut încă? Mamă soacră!
Manorama: Aaaaaaaaaaaaa! Payal! Fantoma! Ajutor! Cumparita! Ajutor! A intrat o fantomă. O Doamne! Fantomă!
Unchiul: Ce s-a întâmplat? Ai văzut o fantomă? De ce țipi atâta?
Manorama: Am visat-o pe fantoma lui Payal.
Unchiul: Cel puțin întoarce-te.
Manorama: Hello. Hi. Bye bye!
Unchiul: O Doamne! Fantomă! Nu, asta e vocea Manoramei. Tu ești? Ce ți-ai făcut la față? Ți-am explicat de atâtea ori să nu adormi după ce îți pui măști pe față. Mai întâi ai un obicei prost de a te uita în oglindă imediat ce te scoli. Te sperii doar uitându-te la fața ta.
Manorama: Fantoma!
Unchiul: Nu e nici o fantomă. Ești tu.

Garima: Da Payal. Ginerele este foarte bine.
Khushi: Te rog să-ți schimbi hainele. Le voi pune la uscat.
Garima: Khushi! Dar Payal, Khushi îl necăjește tare mult pe ginere. Ce pot să... Payal, te sun mai târziu. A venit Nandini. Închid acum. Bine. Nandini, este gata totul pentru ceremonia muzicală/Sangeet?
Nandini: Da Garima.
Garima: Grozav!
Nandini: Dar cum putem să ne ocupăm și de nuntă și de ceremonia Sangeet într-o zi? Preeto e de groază. Încă nu s-a întors de la salon/parloar/atelier.
Khushi: Nu te îngrijora mătușa. O ajut eu să se pregătească imediat ce vine.
Garima: Nu te îngrijora, totul va fi în regulă.

Khushi: Uită orice altceva. Amintește-ți doar că asta e cea mai importantă și cea mai frumoasă zi din viața ta. Preeto arată atât de frumos, nu-i așa?
Bua: O Doamne!
Arnav: Mătușa, lasă-mă pe mine s-o fac.
Bua: Nu, fiule, e în ordine. O fac eu.
Arnav: Nu-i nici o problemă mătușa, o fac eu.
Bua: E în ordine fiule, tu...
Arnav: Unde ar trebui să-l pun?
Bua: În camera unde se pregătește Preeto.
Arnav: Bine.
Bua: O Doamne!

Fata: Ce s-a întâmplat Khushi? Ce se ascunde în spatele zâmbetului tău? Bănuiesc că și-a amintit de ziua nunții ei. Ți-ai reamintit ziua nunții tale, nu-i așa?
Fata: Haide, spune! Spune-ne Khushi!
Fată: Spune Khushi!
Khushi: Ei bine...
Fata: Haide, nu mai fi timidă, spune-ne.
Khushi: Rochia mea semăna cu asta, dar nu era complet roșie. Avea și verde. Culoarea mea preferată. Cu flori la exterior. Cerceii de la urechi nu erau ușori, dar modelul era foarte frumos. Chiar dacă era un vânt domol ei zornăiau. Mâinile erau atât de împodobite cu brățări că nu mi se vedeau încheieturile. La glezne aveam brățări care sunau la fiecare pas. Iar pe frunte un frumos punct în formă de lună. Am purtat vălul în felul ăsta.
Fata: Khushi, mi-ar fi plăcut să ne fi invitat și pe noi la nunta ta. Chiar și noi am fi știut ce frumos arăta prietena noastră.

Arnav: Trebuie să te măriți cu mine, chiar acum. Pentru șase luni. Altfel, nu o voi lăsa pe sora ta să se mărite cu fratele meu, Akash.

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Vin 27 Apr 2012, 10:36 pm, editata de 1 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:04 pm

iulianagl a scris:

deci nu a fost impresia mea...am observat in ep de miercuri si joi..azi se vedea mai putin..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 27 Apr 2012, 10:05 pm

iulianagl a scris:

Deci si tu ai observat ca Gurmeet are un defect la una din urechi!eu am observat de mult si chiar am vrut sa va spun dar am omis...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 27 Apr 2012, 10:12 pm

Skumpyk86 a scris:

deci nu a fost impresia mea...am observat in ep de miercuri si joi..azi se vedea mai putin..
Miha tu ce zici ? Nu si-a pus Khushi mangalsutra special sau e un detaliu uitat la filmari ?
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:21 pm

petronela a scris:
Miha tu ce zici ? Nu si-a pus Khushi mangalsutra special sau e un detaliu uitat la filmari ?

nu stiu ce sa zic...ma gandesc ca poate atunci se aranjeaza si ea in oglinda ..dar mie greu sa ma decid..

La eroare ma gandesc mai putin cred ca nu uita Sanaya sa le puna ca din ce imi aduc aminte si la Star Parivar unde trebuia sa le poarte ca era Khushi nu le avea dar ea a motivat faptul ca nu le avea ca era suparata pe Arnav...

Acum ma gandesc ori fie intentionat nu le-a pus ori in graba nu a apucat....

Visez (desi nu mai intraznesc sa visez cu scenaristi astia) ca i le va pune Arnav ..

O intrebare sindoor purta?Nu prea se vede bine dar voi ce credeti..parca nu are...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:22 pm

Twist in the story means TRPs?
Arnav (Barun Sobti) tells Khushi why he married her, leading to a huge twist in Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Twist-in-the-story-means-TRPs/articleshow/12896704.cms

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 27 Apr 2012, 10:26 pm

Skumpyk86 a scris:

nu stiu ce sa zic...ma gandesc ca poate atunci se aranjeaza si ea in oglinda ..dar mie greu sa ma decid..

La eroare ma gandesc mai putin cred ca nu uita Sanaya sa le puna ca din ce imi aduc aminte si la Star Parivar unde trebuia sa le poarte ca era Khushi nu le avea dar ea a motivat faptul ca nu le avea ca era suparata pe Arnav...

Acum ma gandesc ori fie intentionat nu le-a pus ori in graba nu a apucat....

Visez (desi nu mai intraznesc sa visez cu scenaristi astia) ca i le va pune Arnav ..

O intrebare sindoor purta?Nu prea se vede bine dar voi ce credeti..parca nu are...
Ce sindoor ? stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:30 pm

petronela a scris:
Ce sindoor ? stupid

Sindoor i l-a pus Arnav pe frunte cand s-a casatorit...
E purtat de femeile casatorite.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 27 Apr 2012, 10:33 pm

Eu nu sunt hotarata..50% zic nu si-a pus intentionat..la felul cum l-a provocat in ultimul timp ma gandesc si acum face la fel... cupidon
50% a uitat ea ..sau a uitat CV-ul acest detaliu.... Smile desi cred ca asa ceva nu se poate uita...deci...

petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:33 pm

Eu am cautat cu "lupa" daca poarta sau nu Smile Smile Smile
dar e greu sa iti seama..
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 TSBIL
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 XbOkt
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 OhQIW
stupid
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:35 pm

6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 TgypN
6.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 23 QZPgI
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 27 Apr 2012, 10:38 pm

petronela a scris:Eu nu sunt hotarata..50% zic nu si-a pus intentionat..la felul cum l-a provocat in ultimul timp ma gandesc si acum face la fel... cupidon
50% a uitat ea ..sau a uitat CV-ul acest detaliu.... Smile desi cred ca asa ceva nu se poate uita...deci...

Ei..au uitat ei mai multe...mangalsutra uneori o purta ea alteori payal..ma refer la modelul ei... Smile
Am ceva dubi dar putinele ca ar fii facut ea intentionat din cauza ca s-ar gandi ca la nunta va fii familia ei si vecini si cand o vor vedea fara vor incepe discuti..paote doar sa il provoace pe Arnav...nu stiu ca sunt in ceata totala.... Smile Smile Smile Smile Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 27 Apr 2012, 10:39 pm

Skumpyk86 a scris:Eu am cautat cu "lupa" daca poarta sau nu Smile Smile Smile
dar e greu sa iti seama..
]
stupid
Iar eu m-am uitat să văd dacă nu a ascuns lănțișorul sub colier. Smile Nici eu nu am văzut nimic.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 27 Apr 2012, 10:41 pm

Suntem mai rau ca Junghiul din Geet... Smile Smile Smile ne facem detectivi..

Ultima editare efectuata de catre petronela in Vin 27 Apr 2012, 10:41 pm, editata de 1 ori
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum