Serialesitelenovelet
17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+14
DENISA
andrushka
costina
alitheea
anyta
Alexa20
tiberici
denta
AdrianaMatza
petronela
lica54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
18 participanți

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Empty Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de lica54 Dum 29 Apr 2012, 11:17 pm

narcisa a scris:
Dar a avut efect Dadi, ai văzut ce repede i-a trecut? Deci urmărești și tu filmul nesubtitrat?

Cu unu inainte de curiozitate sa vad ce se mai intampla...de la 50 incolo nu am mai vazut..

andruhka a inceput sa traduca un nou serial Iubire falsa...am vazut primul ep...dar toti mi se par urati...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Empty Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de AdrianaMatza Dum 29 Apr 2012, 11:19 pm

lica54 a scris:

Cu unu inainte de curiozitate sa vad ce se mai intampla...de la 50 incolo nu am mai vazut..

andruhka a inceput sa traduca un nou serial Iubire falsa...am vazut primul ep...dar toti mi se par urati...

am vazut si eu k a mai postat un serial...nici nu am dat pe el Smile Smile k mie teama sa nu ma lase cu ochii in soare ca cu Afsar Bityia si Un cuplu Perfect Smile Smile Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 29 Apr 2012, 11:20 pm

lica54 a scris:

Păi două mai sunt, 49 și 50. Eu nu mă mai uit la nimic decât la cele trei și din iunie îmi fac loc și pentru Drashti.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 29 Apr 2012, 11:28 pm

Dragalaselor am petrecut si astazi o zi frumoasa alaturi de voi...dar a sosit mos ene pe la gene...va kiss kiss kiss kiss de noapte buna sa aveti parte de vise frumoase...va doresc un inceput de saptamana cat mai placut 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 155656 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 155656 pe maine..

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 717.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 6
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 29 Apr 2012, 11:30 pm

lica54 a scris:Dragalaselor am petrecut si astazi o zi frumoasa alaturi de voi...dar a sosit mos ene pe la gene...va kiss kiss kiss kiss de noapte buna sa aveti parte de vise frumoase...va doresc un inceput de saptamana cat mai placut 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 155656 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 155656 pe maine..

[img]]
Noapte bună Dadi, somn ușor. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 29 Apr 2012, 11:35 pm

narcisa a scris:
Noapte bună Dadi, somn ușor. kiss

Multumesc Narcisa!Pe national este film indian niste melodi de-o frumusete rara...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 29 Apr 2012, 11:48 pm

lica54 a scris:

Multumesc Narcisa!Pe national este film indian niste melodi de-o frumusete rara...
Cu televizorul e mai greu, mă uit la indieni doar când sunt singură acasă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Dum 29 Apr 2012, 11:49 pm

Noapte buna Lica ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 30 Apr 2012, 12:19 am

Noapte bună fetele. kiss
Alexa mulțumim pentru tot dar îți ducem lipsa, nu mai stai de vorbă cu noi, nu mai ai timp.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 30 Apr 2012, 12:25 am

Pupici fetelor.Plec si eu... kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 30 Apr 2012, 12:27 am

Pupici de noapte buna ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 30 Apr 2012, 8:42 am

Buna dimineata dragalaselor!O zi de luni si un inceput de saptamana cat mai placut...

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Olnw

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Hrdbfdhbrhtd
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 12:24 pm

Buna dimi.

DIFERENTA!
17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Tut20tutti5
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 30 Apr 2012, 1:06 pm

iulianagl a scris:Buna dimi.
Buna dimi? Smile .... 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 136358
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 30 Apr 2012, 1:14 pm

Daca vrea cineva sa traduca acest articol sa vedem ce spune Drashiti si Vivian...

SBB WU by DDW admin :

Drashti wearing a pink suit enters a studio where VD is playing the piano . VD playing a superstar . Drashti and VD says they are both extremely excited .... VD says that we've met off the sets a lot of times but never worked together on-screen until now .DD says as per her character ... when she was a child she roamed around the sets n touched a star .... thereafter magic happened n she became Madhubala ....

Reporter : DD has been portrayed to enact the gorgeous Madhubala .... whilst VD is a superstar .... its their journey .
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 2:46 pm

lica54 a scris:Daca vrea cineva sa traduca acest articol sa vedem ce spune Drashiti si Vivian...

SBB WU by DDW admin :

Drashti wearing a pink suit enters a studio where VD is playing the piano . VD playing a superstar . Drashti and VD says they are both extremely excited .... VD says that we've met off the sets a lot of times but never worked together on-screen until now .DD says as per her character ... when she was a child she roamed around the sets n touched a star .... thereafter magic happened n she became Madhubala ....

Reporter : DD has been portrayed to enact the gorgeous Madhubala .... whilst VD is a superstar .... its their journey .

Drashti poarta un costum roz si intra in studio unde Vivan canta la pian.VD joaca ca superstar.DD si VD spun ca amandoi sunt extrem de emotionati.VD spune ca s-au intalnit de multe ori in studiou dar niciodata n-au lucrat impreuna pana acum.DD spune ca despre caracterul ei ,,,cand era copil se plimba pe locul unde se filma si a atins o stea...ulterior magia s-a intamplat si ea a devenit Madhubala.
DD a fost portretizata sa o joace pe superba Madhubala.... în timp ce VD este un superstar .... este călătoria lor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 30 Apr 2012, 2:50 pm

buna feteleeeee 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 517793 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 2:52 pm

17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 5 Vivian_dhrashti_kathputli0430_post_1335782737
Vivian Dsena and Drashti Dhami show titled as Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
Who says name doesn’t matter, ask the film and TV show makers and they will tell you how much brainstorming leads to a show’s name, which indeed proves that name matters a lot.

Most of the forthcoming films and shows get a tentative title, which get finalized before the confirmed news is circulated. However, at times last minute changes too make their presence felt and this is what has happened with Vivian Dsena and Drashti Dhami’s quite awaited daily on Colors.

Helmed by Saurabh Tewari and his Nautanki Films, this love tale was earlier titled as Shikhar, which later got changed to Kathputli. The makers had confirmed the title and everything was made known to one all in town. However, post a recent development the show has got its names changed and now it is finally titled as Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon. The show will be aired on Colors by the end of this May.

It is expected to take the slot of Veer Shivaji i.e 8:30 on Colors. The shooting for this show has already commenced. Well, we just hope the without any further delay we get to see the promos of the same and hopefully there won’t be any further changes.

Source: Indiaforums
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 3:04 pm

Ea este actrita de film el este actor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 3:07 pm

Ma pare sa se potriveasca in ciuda faptului ca nu-mi place dar nici de Guru nu mi-a placut at first.DE cand ma tot uit inainte de al pune aici.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 3:10 pm

Si mai cred ca si muzica faina o sa aibe.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 30 Apr 2012, 3:27 pm

Va pupic fetelor !
Iuli si eu am impresia asta acum de am vazut video.. parca incep sa-mi placa amandoi..ieri nu mi-a facut o impresie prea buna...parca au inceput sa colaboreze altfel... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 3:29 pm

petronela a scris:Va pupic fetelor !
Iuli si eu am impresia asta acum de am vazut video.. parca incep sa-mi placa amandoi..ieri nu mi-a facut o impresie prea buna...parca au inceput sa colaboreze altfel... cupidon

S-ar putea sa avem o surpriza placuta de la amandoi chiar mi-a placut ce am vazut in clip sau promo.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 30 Apr 2012, 3:33 pm

iulianagl a scris:

S-ar putea sa avem o surpriza placuta de la amandoi chiar mi-a placut ce am vazut in clip sau promo.
Si pe mine m-au surprins si chiar mi-au placut...sper sa vedem intr-adevar ceva frumos... am vazut si eu video de nu stiu cate ori... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 30 Apr 2012, 3:37 pm

petronela a scris:
Si pe mine m-au surprins si chiar mi-au placut...sper sa vedem intr-adevar ceva frumos... am vazut si eu video de nu stiu cate ori... Smile

Si eu tot la fel ca sa-mi dau mai bine seama si poate pana incepe serialul o sa mai apara promo cu ei.Se pare ca pe timpuri a fost bine vazut acest film sau ce naiba o fi fost.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum