17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+14
DENISA
andrushka
costina
alitheea
anyta
Alexa20
tiberici
denta
AdrianaMatza
petronela
lica54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
18 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Alexa20 a scris:
A stat toata ziua, ii ajunge. Ii strica ochii daca sta prea mult Cred ca o sa mananc ice cream, ca mama mea este mai hoata. Ea si in cursul saptamani ma da la o parte de la calculator. Asa ca ii ajunge cat a stat
Aaa deci e un acord tacit intre voi, se compenseaza. Bun!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna fetelor !
M-am uitat si eu la Geet... cu intarziere..mi-a placut cum arata Maan dupa caderea nervoasa pe care a suferit-o..
M-am uitat si eu la Geet... cu intarziere..mi-a placut cum arata Maan dupa caderea nervoasa pe care a suferit-o..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Buna fetelor !
Ce cadere nervoasa a mai avut...
iulianagl- moderator
Bună ziua fete dragi. Știe cineva, acum că Maan și-a pierdut memoria și a uitat ce s-a întâmplat cu Dev și Geet, îi va spune cineva asta sau va rămâne neștiut pentru totdeauna lucrul ăsta?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună ziua fete dragi. Știe cineva, acum că Maan și-a pierdut memoria și a uitat ce s-a întâmplat cu Dev și Geet, îi va spune cineva asta sau va rămâne neștiut pentru totdeauna lucrul ăsta?
Cred ca va ramane nestiut pt. totdeauna.
iulianagl- moderator
Ce bine joaca ...e de-o rautate atroce...parca e Arnav la inceput..ce privire are...iulianagl a scris:
Ce cadere nervoasa a mai avut...
Imi place de Geet ..are mare incredere in puterea dragostei...nu-mi place cand plange ..acum o sa o vedem tot plangand.....
Ultima editare efectuata de catre petronela in Dum 13 Mai 2012, 4:47 pm, editata de 1 ori
petronela- vip
Nu mai afla ce a facut Dev...norocul lui..narcisa a scris:Bună ziua fete dragi. Știe cineva, acum că Maan și-a pierdut memoria și a uitat ce s-a întâmplat cu Dev și Geet, îi va spune cineva asta sau va rămâne neștiut pentru totdeauna lucrul ăsta?
petronela- vip
petronela a scris:
Ce bine joaca ...e de-o rautate atroce...parca e Arnav la inceput..ce privire are...
Imi place de Geet ..are mare incredere in puterea dragostei...nu-mi place cand plange ..acum o sa o vedem tot plangand.....
Dar totusi Arnav a fost mult mai rau decat Maan la inceput e rau acum poate mai rau ca la inceput.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Bună ziua fete dragi. Știe cineva, acum că Maan și-a pierdut memoria și a uitat ce s-a întâmplat cu Dev și Geet, îi va spune cineva asta sau va rămâne neștiut pentru totdeauna lucrul ăsta?
Nu ii mai spune despre asta. Acum o sa urmeze o alta poveste, mai intai Maan se poarta ca un demon ticalos si o face pe geet sa planga mereu. O sa dea vina pe Geet in tot, insa tot ea ii demonstreaza ca ceea ce crede despre ea este fals. Maan o sa o aduca inapoi pe Nanitara, iar Nantara o sa profite de aceasta situatie ca sa se razbune pe Geet si pe intreaga familie. Naintara o sa o pun ape Geet sa il puna pe Maan sa semneze un docuemtn prin care ii pune toate proprietatile lui pe numele ei, si deasemenea o rapeste si pe Nandini ca sa o santajeze pe Geet. Iar dupa acest eveniment, Maan realizeaza cat de multe face Geet pentru intreaga familie, si o accepta ca sotia lui. Iar apoi urmeaza partea cu psihopatula cela care o urmareste Deci o sa avem niste saptamani foarte intense
Alexa20 a scris:
Nu ii mai spune despre asta. Acum o sa urmeze o alta poveste, mai intai Maan se poarta ca un demon ticalos si o face pe geet sa planga mereu. O sa dea vina pe Geet in tot, insa tot ea ii demonstreaza ca ceea ce crede despre ea este fals. Maan o sa o aduca inapoi pe Nanitara, iar Nantara o sa profite de aceasta situatie ca sa se razbune pe Geet si pe intreaga familie. Naintara o sa o pun ape Geet sa il puna pe Maan sa semneze un docuemtn prin care ii pune toate proprietatile lui pe numele ei, si deasemenea o rapeste si pe Nandini ca sa o santajeze pe Geet. Iar dupa acest eveniment, Maan realizeaza cat de multe face Geet pentru intreaga familie, si o accepta ca sotia lui. Iar apoi urmeaza partea cu psihopatula cela care o urmareste Deci o sa avem niste saptamani foarte intense
Deci o s-o tinem numai intr-o veselie?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Deci o s-o tinem numai intr-o veselie?
Da, este putina liniste dupa episodul 400, dar dupa vreo 10 -20 episoade, incepe dansul pinguinului
Alexa20 a scris:
Da, este putina liniste dupa episodul 400, dar dupa vreo 10 -20 episoade, incepe dansul pinguinului
Si ce vor ei ca noi sa-l si dansam?
iulianagl- moderator
Mulțumesc pentru răspuns fetele. Poate îi revine memoria în Geet sezonul 2 și-i ia la împins vagoane pe toți, să vedeți atunci dramă.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mulțumesc pentru răspuns fetele. Poate îi revine memoria în Geet sezonul 2 și-i ia la împins vagoane pe toți, să vedeți atunci dramă.
Cine nu si-ar dori Geet sezonul 2. Ma uitam la Punar ieri, si sincer chiar nu are niciun haz Arti si Yash. Nu are nimic special. Dar Geet si Maan au fost the best best best best cuple.
Yash și Aarti nu fac încă cine știe ce cuplu dar filmul îmi place.Alexa20 a scris:
Cine nu si-ar dori Geet sezonul 2. Ma uitam la Punar ieri, si sincer chiar nu are niciun haz Arti si Yash. Nu are nimic special. Dar Geet si Maan au fost the best best best best cuple.
narcisa- vip
Fete dragi avem Geet........!!! Pupicei Alexa!narcisa a scris:
Yash și Aarti nu fac încă cine știe ce cuplu dar filmul îmi place.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Fete dragi avem Geet........!!! Pupicei Alexa!
Cu placere ! Vizionare placuta
multumim Alexa ....Maan iar a devenit Demon Ticalos ;.....imi aduce aminte de inceputul filmului
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
dulci la toate dragalasele lu bunicuta mi-a fost dor de voi o seara frumoasa va doresc..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bine ai revenit Dadi . Și nouă ne-a fost dor de tine.lica54 a scris: dulci la toate dragalasele lu bunicuta mi-a fost dor de voi o seara frumoasa va doresc..
narcisa- vip
AdrianaMatza a scris:multumim Alexa ....Maan iar a devenit Demon Ticalos ;.....imi aduce aminte de inceputul filmului
E mai rau ca la inceputuri.Wow ce transformare.Nu-mi vine sa cred cat de ticalos a devenit.
iulianagl- moderator
lica54 a scris: dulci la toate dragalasele lu bunicuta mi-a fost dor de voi o seara frumoasa va doresc..
bn ai revenit pe aici ......dar sa iti iei batiste langa tn
AdrianaMatza- vip
lica54 a scris: dulci la toate dragalasele lu bunicuta mi-a fost dor de voi o seara frumoasa va doresc..
Bine ai revenit Dadi pe unde ne-ai umblat?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
E mai rau ca la inceputuri.Wow ce transformare.Nu-mi vine sa cred cat de ticalos a devenit.
si la inceput a fost destul de ticalos ma refer kand era la ea in Hosiarpur
AdrianaMatza- vip
Dadi pe unde ai fost ? Chiar la tine ma gandeam astazi, ca nu te-am mai vazut pe forum. Cine mai imi datea mie trandafiri si toruri si fructe ?
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum