1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
+11
Andreea_Miha
petronela
Alexa20
Ioana Style
iulianagl
lica54
narcisa
andrushka
tiberici
anyta
Admin_dea05
15 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 1.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!
Grozav!Ce mi-a placut intalnirea dintre Madhu si RK.Cred ca incetisor RK se indragosteste de Glicerina, cu toate ca sustine ca o uraste mie chiar mi s-a parut ca se uita cu dragoste la ea si chiar putina gelozie s-a simtit in vocea lui cand a intrebat-o de Mukund daca-l iubeste.E gelos baiatul nostru.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Super si asta.
iulianagl- moderator
Mukund o venit impetit la Madhubala iar ea este sechestrata de RK...La ce RK ia mai dac cecul acela lu mama lu Mukund sai casatoreasca daca el a inchis toate usile ca Madhubala sa nu poata pleca sa fie acasa sa se logodeasca cu Mukund...Ce urmareste RK...
lica54- vip
lica54 a scris:Mukund o venit impetit la Madhubala iar ea este sechestrata de RK...La ce RK ia mai dac cecul acela lu mama lu Mukund sai casatoreasca daca el a inchis toate usile ca Madhubala sa nu poata pleca sa fie acasa sa se logodeasca cu Mukund...Ce urmareste RK...
Sa se razbune dar ii da drumul si se duce si el la nunta ei sa crape oleaca de ciuda ca se marita Madhu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sa se razbune dar ii da drumul si se duce si el la nunta ei sa crape oleaca de ciuda ca se marita Madhu.
Astept cu nerabdare ep de luni sa vadem Madhubala se casatoreste cu Mukund?Daca da atunci sa vedem ce face RK...Razbunarea lui poate duce la casatoria lu Madhubala cu Mukund...incepe sa imi placa serialu din ce in ce mai mult devine interesant...
lica54- vip
lica54 a scris:
Astept cu nerabdare ep de luni sa vadem Madhubala se casatoreste cu Mukund?Daca da atunci sa vedem ce face RK...Razbunarea lui poate duce la casatoria lu Madhubala cu Mukund...incepe sa imi placa serialu din ce in ce mai mult devine interesant...
Nu cred ca o va lasa sa se casatoreasca cu Mukund ca deja el e indragostit de ea si mai e o chestie a luat-o pe Trish sa joace cu el ca sa o aibe pe Glicerina alaturi de el.Ca e indragostit de Glicerina noi o stim dar el inca nu stie si e atat de contrariat ca e singura fata care nu moare dupa el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu cred ca o va lasa sa se casatoreasca cu Mukund ca deja el e indragostit de ea si mai e o chestie a luat-o pe Trish sa joace cu el ca sa o aibe pe Glicerina alaturi de el.Ca e indragostit de Glicerina noi o stim dar el inca nu stie si e atat de contrariat ca e singura fata care nu moare dupa el.
RK crezanduse mare star vrea sa aiba toate fetele la picioare dar cu Madhu nui prea merge o sa aiba mult de lucru cu ea pana o sa cada in dragoste amandoi...
va de noapte buna ne auzi maine mai pe seara plec la tara dar imi eau si jucarica cu mine nu pot sta departe de voi...
lica54- vip
lica54 a scris:
RK crezanduse mare star vrea sa aiba toate fetele la picioare dar cu Madhu nui prea merge o sa aiba mult de lucru cu ea pana o sa cada in dragoste amandoi...
va de noapte buna ne auzi maine mai pe seara plec la tara dar imi eau si jucarica cu mine nu pot sta departe de voi...
Noapte buna Dadi.
iulianagl- moderator
Buna.Voi continua mai tarziu traducerea.O zi buna va doresc.
iulianagl- moderator
Mama ce-i face nebunul de RK.Si ce bine arata scarba!
iulianagl- moderator
Doua episoade super frumos jucat.
iulianagl- moderator
Deci Madhubala s-a logodit cu Mucund dar RK ii va face viata un iad...ce io fi soptit RK la ureche ca in poze se vede ca ea nu e prea fericita...
lica54- vip
Ce sarut sugubat ia trimis RK lu Madhu...
lica54- vip
Ce jmechereste o priveste RK pe Madhu..
lica54- vip
Madhu are de furca serios cu RK...
lica54- vip
lica54 a scris:Deci Madhubala s-a logodit cu Mucund dar RK ii va face viata un iad...ce io fi soptit RK la ureche ca in poze se vede ca ea nu e prea fericita...
In care poze?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
In care poze?
In pozele care leam pus la pagina 44...
lica54- vip
lica54 a scris:
In pozele care leam pus la pagina 44...
Inainte de a face Trishna pozele a venit si ia soptit la ureche, Felicitari, apoi a stat cu ochii pe ea ca pe butelie apoi ia trimis acel sarut sugubat apoi ai vazut ca a prins-o in brate cand a scapat-o blegul de Mukund si in acelasi tipm Bittuji a scapat bautura pe ea si apoi ea s-a dus sa se spele si a dat iar RK peste ea de a putut cineva sa le faca poze in intuneric ca el apoi sa le dea la ziare.Deci vrea sa-i distruga viata cu orice pret acum numai inteleg daca o face ca intr-adevar o uraste sau ca e gelos ca ea il are pe MUkund.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Inainte de a face Trishna pozele a venit si ia soptit la ureche, Felicitari, apoi a stat cu ochii pe ea ca pe butelie apoi ia trimis acel sarut sugubat apoi ai vazut ca a prins-o in brate cand a scapat-o blegul de Mukund si in acelasi tipm Bittuji a scapat bautura pe ea si apoi ea s-a dus sa se spele si a dat iar RK peste ea de a putut cineva sa le faca poze in intuneric ca el apoi sa le dea la ziare.Deci vrea sa-i distruga viata cu orice pret acum numai inteleg daca o face ca intr-adevar o uraste sau ca e gelos ca ea il are pe MUkund.
Bonjur Iuliana!Eu cred ca la inceput o uraste...Dar nu ai vazut ce ia spus zirista ca Madhu nu e ca alte fete ca vrea sa-l vada dupa gratii si el vazand ca este o fata puternica si hotarata sar putea sai placa de ea si pe parcurs sa se indragosteasca de ea dar va avea mult de lucru cu ea ca sa o faca sa se indragosteasca de el mai ales fiind si Trihsna la mijloc care il place pe RK....El a mai spus ca nunta nu va avea loc....In ep de aseara pozele ajung la ziarista si pe paginile unui ziar le vede mama si tatal lui Mukund si familia lui Madhu si sar putea de aici sa plece toate problemele lu Madhu...Depinde cum va vedea Mukund situatia ii va lua apararea lu Madhu s-au nu....
lica54- vip
lica54 a scris:
Bonjur Iuliana!Eu cred ca la inceput o uraste...Dar nu ai vazut ce ia spus zirista ca Madhu nu e ca alte fete ca vrea sa-l vada dupa gratii si el vazand ca este o fata puternica si hotarata sar putea sai placa de ea si pe parcurs sa se indragosteasca de ea dar va avea mult de lucru cu ea ca sa o faca sa se indragosteasca de el mai ales fiind si Trihsna la mijloc care il place pe RK....El a mai spus ca nunta nu va avea loc....In ep de aseara pozele ajung la ziarista si pe paginile unui ziar le vede mama si tatal lui Mukund si familia lui Madhu si sar putea de aici sa plece toate problemele lu Madhu...Depinde cum va vedea Mukund situatia ii va lua apararea lu Madhu s-au nu....
Eu cred ca-i va lua apararea ca o stie pe madhu si stie si ce fel se poarta Rk.
iulianagl- moderator
Ce simpatic e Mukund!!
iulianagl- moderator
Buna !
Ce secvente frumoase intre logodnici in ep de ieri..pacat de final...oare ce se intampla ? mai raman impreuna ?
Ce secvente frumoase intre logodnici in ep de ieri..pacat de final...oare ce se intampla ? mai raman impreuna ?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum