Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 8:40 pm

iulianagl a scris:

Vedem noi luni asta.

Vom vedea..oricum nu ma mai surprinde nimic de la iss...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 8:41 pm

Skumpyk86 a scris:

Vom vedea..oricum nu ma mai surprinde nimic de la iss...

Bai numai pot de ras am inceput traducerea iar Mami e beton. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 8:49 pm

iulianagl a scris:

Bai numai pot de ras am inceput traducerea iar Mami e beton. Smile

Manorma a fost super si ep de azi si ep trecute...inainte nu imi placea dar acum da..si daca ea ii ia apararea cand o va acuza Shyam pe Khushi atunci pe ea o sa o ador Smile
Gata eu ies.. kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 8:50 pm

Skumpyk86 a scris:

Manorma a fost super si ep de azi si ep trecute...inainte nu imi placea dar acum da..si daca ea ii ia apararea cand o va acuza Shyam pe Khushi atunci pe ea o sa o ador Smile
Gata eu ies.. kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656

Ok! kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 08 Iun 2012, 8:58 pm

Unii ies, iar alti vin. Buna fetetelor ce faceti voi ? Am ajuns si eu acasa, si am vazut episodul de astazi. Deci, inainte chiar ma enerva Mammi ji. Avea prea multe mofturi de vedeta. Insa de cand lucreaza in echipa cu Khushi o adorrrrrrr. A fost super misto episodul de astazi ... nota 10 cu felicitari
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 9:01 pm

Alexa20 a scris:Unii ies, iar alti vin. Buna fetetelor ce faceti voi ? Am ajuns si eu acasa, si am vazut episodul de astazi. Deci, inainte chiar ma enerva Mammi ji. Avea prea multe mofturi de vedeta. Insa de cand lucreaza in echipa cu Khushi o adorrrrrrr. A fost super misto episodul de astazi ... nota 10 cu felicitari

Sa ma fi vazut pe mine cand l-am vazut la 17;30. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 08 Iun 2012, 9:07 pm

iulianagl a scris:

Sa ma fi vazut pe mine cand l-am vazut la 17;30. Smile

Cred ca in episoadele astea a vrut sa ne arate ce muschi are Arnav. Deci este fantastic omul. cupidon Am citit acum articolele de la noutati ... Si eu m-am gandit, ca matusa poate sa lamureasca situatia. Pentru ca ea a vazut cat de mult s-a chinuit Khushi sa ajunga la Arnav. Iar Arnav poateeeeee prin voia Domnului, realizeaza caKhushi si-a pus de mult eori viata in pericol ca sa il gaseasca. BabaJi, Devi Maa .... cineva sa ne ajute plzzzz 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 9:11 pm

Alexa20 a scris:

Cred ca in episoadele astea a vrut sa ne arate ce muschi are Arnav. Deci este fantastic omul. cupidon Am citit acum articolele de la noutati ... Si eu m-am gandit, ca matusa poate sa lamureasca situatia. Pentru ca ea a vazut cat de mult s-a chinuit Khushi sa ajunga la Arnav. Iar Arnav poateeeeee prin voia Domnului, realizeaza caKhushi si-a pus de mult eori viata in pericol ca sa il gaseasca. BabaJi, Devi Maa .... cineva sa ne ajute plzzzz 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732

Exact dar sunt tare curioasa sa-i vad fata lui Mamiji cand o sa afle ca Shyam e in spatele rapirii.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 9:13 pm

Alexa20 a scris:Unii ies, iar alti vin. Buna fetetelor ce faceti voi ? Am ajuns si eu acasa, si am vazut episodul de astazi. Deci, inainte chiar ma enerva Mammi ji. Avea prea multe mofturi de vedeta. Insa de cand lucreaza in echipa cu Khushi o adorrrrrrr. A fost super misto episodul de astazi ... nota 10 cu felicitari

Sunt si eu prin zona ..lucrez la lucrarea mea de licenta dar mai trag si cu un ochii aici la voi... Smile
Am zis ca o sa ma ocup doar de lucrarea dar nu am rezistat.. Crying or Very sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 08 Iun 2012, 9:22 pm

Skumpyk86 a scris:

Sunt si eu prin zona ..lucrez la lucrarea mea de licenta dar mai trag si cu un ochii aici la voi... Smile
Am zis ca o sa ma ocup doar de lucrarea dar nu am rezistat.. Crying or Very sad

Da si eu am invatat ieri cu ochii la voi. Azi am deschis putin calculatorul de dimineata, iar apoi am plecat de la el. Este foarte tentant sa stau si sa citesc ce scrieti voi. Oricum, tu lucreaza acolo la licenta ta. Vezi sa iei 10 pe ea, am pretentii de la tine kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 9:28 pm

Ca sa faci ce face Chote iti trebuie multa adrenalina frate. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 9:34 pm

Alexa20 a scris:

Da si eu am invatat ieri cu ochii la voi. Azi am deschis putin calculatorul de dimineata, iar apoi am plecat de la el. Este foarte tentant sa stau si sa citesc ce scrieti voi. Oricum, tu lucreaza acolo la licenta ta. Vezi sa iei 10 pe ea, am pretentii de la tine kiss

Smile ..lucrez ca mai am vro cateva zile si trebuie sa o predau..noaptea astea sigur e noapte alba sad ...si de dimi de la 9 sunt la calc.
Nu rezist sa nu ma uit pe forum...ca mai imi trebuie sa mai caut cate ceva online si mai trag si cu ochiu la voi..caut in "disperare" cursuri etc online ma ai uit si pe forum asa da lucrare Smile
Tu azi ai avut examen parca...cum a fost?
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 9:39 pm

Oare si-a dat seama Arnav ca la strans de gat pe Shyam?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 9:47 pm

Ce fel s-a repezit de pe scaun la gatul lui Shyam.Misto realizata scena.Dar sincer nu-mi place promo de luni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 10:02 pm

A facut toti banii episodul de astazi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 08 Iun 2012, 10:46 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile ..lucrez ca mai am vro cateva zile si trebuie sa o predau..noaptea astea sigur e noapte alba sad ...si de dimi de la 9 sunt la calc.
Nu rezist sa nu ma uit pe forum...ca mai imi trebuie sa mai caut cate ceva online si mai trag si cu ochiu la voi..caut in "disperare" cursuri etc online ma ai uit si pe forum asa da lucrare Smile
Tu azi ai avut examen parca...cum a fost?

A fost binisor. Acum incepe greul. Eu sunt treaza de la 7, si m-am trezit si cu o durere de cap infernala. Iti dai seama ce chef de examen aveam eu. Dar asta este, trebuia sa ma duc.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 10:59 pm

Dragutele m-a apucat un somn nebun si asa cum ma duc eu usor la pat cu melodia asta frumoasa pe care mi-o canta mie mama mea cand eram mica iar acum o fredonam impreuna celui mic al meu asa v-o las si voua sa va incante.Noapte buna.
kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 11:04 pm

Alexa20 a scris:

A fost binisor. Acum incepe greul. Eu sunt treaza de la 7, si m-am trezit si cu o durere de cap infernala. Iti dai seama ce chef de examen aveam eu. Dar asta este, trebuia sa ma duc.

Eu m-am trezit la 8 si de la 9 pana acum la calculator dar la fel ca tine am o durere de cap infernala...si cred ca o sa mai stau ca imi place mai mult sa lucrez noaptea e liniste..in Bucuresti e nebunie ziua ...

Groaznic si cu durerea de cap si stresul de examen,imi dau seama ce chef aveai..
Dar bine ca ai scapat de el...succes in continuare la celelante..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 09 Iun 2012, 2:06 pm

Buna...

"Nach Baliye " unde se spunea ca va participa Sanaya si Mohit (erau zvonuri nimic confirmat oficial) trebuia sa incepa in iulie,august (depinde ce articol cititi Smile ) se pare ca a fost anulata pana in luna decembrie.

Sursa:tellychakkar
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 09 Iun 2012, 2:57 pm

Buna !
Speram si noi, cu tot mapamondul sa se afle adevarul ... 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Miha, lucrezi de zor la lucrare...???!!! un ochi ici, un ochi colo...noi ne bucuram de noutatile care le aduci.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 09 Iun 2012, 3:03 pm

petronela a scris:Buna !
Speram si noi, cu tot mapamondul sa se afle adevarul ... 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Miha, lucrezi de zor la lucrare...???!!! un ochi ici, un ochi colo...noi ne bucuram de noutatile care le aduci.. kiss

Smile ma bucur ca va plac...da eu mai primesc pe email mai intru si eu pe facebook twitter pe forumuri si mai gasesc cate ceva kiss
Am facut pana la 12 la lucrare acum descarc ep iss si ma uit pe yotube...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 09 Iun 2012, 5:03 pm

Se pare ca Sanaya a fost fortata sa nu participe la JDJ...unde se auzea prima data ca va participa...
Alia Khan (shes a reporter for SBB-- so yes she works inside the tv network)
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 52541294
Credit:natasha-remix
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Sam 09 Iun 2012, 6:48 pm

Skumpyk86 a scris:But the way the story is moving, none of these seem to be coming true. The CVs indeed have a better way of leading the track ahead and guess it's time for Arnav to know the real culprit. Let's hope that he will encounter the truth soon![/b]

Daaaa, m-a uimit CV-ul lor. Deja stau si ma gandesc, daca va mai exista dragoste in filmul asta. Iar in ceea ce priveste aflarea adevarullui, da o sa se afle, dar o sa fie invinovatita Khushi. Si parca vad, ca tot ea va avea de suferit, ca de .... toate drumurile rele, trag la Khushi. Pfffff .... deja ma luat durerea de cap, cat a incurcat povestea asta.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 09 Iun 2012, 6:55 pm

Alexa20 a scris:

Daaaa, m-a uimit CV-ul lor. Deja stau si ma gandesc, daca va mai exista dragoste in filmul asta. Iar in ceea ce priveste aflarea adevarullui, da o sa se afle, dar o sa fie invinovatita Khushi. Si parca vad, ca tot ea va avea de suferit, ca de .... toate drumurile rele, trag la Khushi. Pfffff .... deja ma luat durerea de cap, cat a incurcat povestea asta.

Buna.pai un tap ispassitor trebuie sa fie asa ca de ce nu Khushi ca doar ea e invatata cu greutatile si loviturile in cap.Ma mir ca nu si-a pierdut si ea memoria pana acum.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 09 Iun 2012, 7:00 pm

Alexa20 a scris:

Total de acord!!
Eu asteptam sa afle Arnav sa sufere si el...dar la cum vad ca decurg lucruririle am senzatia ca mai am de asteptat pana atunci...La ei pe forum circula zeci de idei,sau zvonuri ca le-a zis o sursa ca ce ar putea fii de ma doare pe mine capul....

Incepand de la faptul ca Anjali nu va putea vorbi,pierde sarcina pana la faptul ca Khushi ajunge la inchisoare sau ca e posibil ca Arnav sa o creada si ca apoi cand se impaca cei doi intervine iar Shyam intre ei si face dezvaluri despre trecut...

Am ajuns la concluzia ca ei sunt ca vremea ..cand crezi ca e bine totul rau si invers..

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Sam 09 Iun 2012, 7:02 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum