11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:
A zis stai sa vezi ce o sa se intample cu Shyam. Noi nu o sa ii dam de mancare, nu o sa il lasam sa doarma, iar mai departe este evident ce o sa se intample cu el.
Ab : Fara mancare nu pot trai, iar fara somn ....
NK : O sa ii stricam playstation-ul. De fiecare data cand este in pauza, sau este in pauza de repetitii, el se joaca pe Playstation.
NK & K : Noi o sa ii spargem playstation-ul.
Frumos!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
"It was during this scene that a drenched Barun Sobti came in contact with a live wire and got a shock. Contrary to the rumours afloat, there was no blood or gore. He assured everyone that he was fine. Tellybuzz spoke to Barun Sobti who reiterated that all was well –" Yes, it happened but all is well now."
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Deci il lasa flamand..ii strica jucaria..dar nu pleaca din serial, nu ????Alexa20 a scris:
A zis stai sa vezi ce o sa se intample cu Shyam. Noi nu o sa ii dam de mancare, nu o sa il lasam sa doarma, iar mai departe este evident ce o sa se intample cu el.
Ab : Fara mancare nu pot trai, iar fara somn ....
NK : O sa ii stricam playstation-ul. De fiecare data cand este in pauza, sau este in pauza de repetitii, el se joaca pe Playstation.
NK & K : Noi o sa ii spargem playstation-ul.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Deci il lasa flamand..ii strica jucaria..dar nu pleaca din serial, nu ????
Nu, nici nu vrem asta, nu?
iulianagl- moderator
Am zis eu bine ca e vai mama lui..l-au terminat CV-ul lor ..Skumpyk86 a scris:"It was during this scene that a drenched Barun Sobti came in contact with a live wire and got a shock. Contrary to the rumours afloat, there was no blood or gore. He assured everyone that he was fine. Tellybuzz spoke to Barun Sobti who reiterated that all was well –" Yes, it happened but all is well now."
petronela- vip
petronela a scris:
Am zis eu bine ca e vai mama lui..l-au terminat CV-ul lor ..
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu, nici nu vrem asta, nu?
Nu am auzit asta. Nu am ascultat nici foarte atent. Va spun cand ma intorc, trebuie sa plec sa platesc factura la net (sa speram ca dupa ce platesc factura nu imi cade netul, deobicei asa am eu norocul), iar apoi ma duc sa fac niste shopping. luv all, i'll be back
Alexa20 a scris:
Nu am auzit asta. Nu am ascultat nici foarte atent. Va spun cand ma intorc, trebuie sa plec sa platesc factura la net (sa speram ca dupa ce platesc factura nu imi cade netul, deobicei asa am eu norocul), iar apoi ma duc sa fac niste shopping. luv all, i'll be back
Asa mamica fugi si cheltuie banii ca eu deja am facut asta de dimi.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
sincer nu cred ca l-ar scoate pe Shyam din serial prea curand...nu cred.
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
sincer nu cred ca l-ar scoate pe Shyam din serial prea curand...nu cred.
Si nici eu nu vreau asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si nici eu nu vreau asta.
nu cred..daca era banuieli de asa ceva "exploada" forumurile la ei..si nu e nici o tema pe chestia asta..plus ca daca ar avea iesirea s-ar rezolvat unele neantelegeri....cred ca o sa mai avem de a face ceva timp cu Shyam...
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Mar 26 Iun 2012, 2:45 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Gata ies si eu..plec la universitate am pregatirea pentru licenta la finante.
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Gata ies si eu..plec la universitate am pregatirea pentru licenta la finante.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:Gata ies si eu..plec la universitate am pregatirea pentru licenta la finante.
petronela- vip
iulianagl a scris:
Asa mamica fugi si cheltuie banii ca eu deja am facut asta de dimi.
Da, am facut praf niste bani. M-am gandit ca am prea multi si nu am ce face cu ei Dar ce sa facem, asa sunt femeile. Nu rezista fara cumparaturi etc etc . Iuliana referitor la cubuletele de zahar, eu nu am zis ca mai corectat sau ceva de genul. Doar ca tu stii engleza, mai bine decat mine, asa ca am crezut ca am gresit eu cand am tradus.
Alexa20 a scris:
Da, am facut praf niste bani. M-am gandit ca am prea multi si nu am ce face cu ei Dar ce sa facem, asa sunt femeile. Nu rezista fara cumparaturi etc etc . Iuliana referitor la cubuletele de zahar, eu nu am zis ca mai corectat sau ceva de genul. Doar ca tu stii engleza, mai bine decat mine, asa ca am crezut ca am gresit eu cand am tradus.
Nu iubita, stai potolita stii ca mie imi place sa scriu ce-mi trece prin cap si asa ca, nu ma baga in seama aici ne este vorba ca eu stiu mai bine engleza ca tine sau invers eu am comentat ca asa mi-a venit sa spun si cum asa este cum ai scris tu ca se spune la zahar, dulceata etc, sau chiar vroiam sa te intreb spre exemplu avas, nu stiu daca l-am scris bine, dar inseamna ce? voce, zgomot si etc, nu-i asa?Asa ca...abia astept sa vad urmatorul episod.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 8:01 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu iubita, stai potolita stii ca mie imi place sa scriu ce-mi trece prin cap si asa ca, nu ma baga in seama aici ne este vorba ca eu stiu mai bine engleza ca tine sau invers eu am comentat ca asa mi-a venit sa spun si cum asa este cum ai scris tu ca se spune la zahar, dulceata etc, sau chiar vroiam sa te intreb spre exemplu avas, nu stiu daca l-am scris bine, dar inseamna ce? voce, zgomot si etc, nu-i asa?Asa ca...abia astept sa vad urmatorul episod.
Da, voce, zgomot ... are mai multe intelesuri. Da imi place ce idei ii trece lu Khushi prin cap. Mai trebuai sa ii puna dulceata in pantofi in loc de suc de mango. Era precum nuvela lu Caragiale
Alexa20 a scris:
Da, voce, zgomot ... are mai multe intelesuri. Da imi place ce idei ii trece lu Khushi prin cap. Mai trebuai sa ii puna dulceata in pantofi in loc de suc de mango. Era precum nuvela lu Caragiale
La dl Goe m-am gandit si eu prima data cand am vazut episodul. Stai ca de acum incepe frumusetea.
iulianagl- moderator
Dar faza care m-a distrat cel mai tare din episodul care l-ai postat ieri a fost de obiceiurile lui Chote din trecut cum spunea Anjali, adica ce facea pipi pe sosoni. Am, ras de una singura ca n-am mai scris asta nicaieri sa nu creada lumea ca deja sunt nebuna de ma gandesc la asemenea prostii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Dar faza care m-a distrat cel mai tare din episodul care l-ai postat ieri a fost de obiceiurile lui Chote din trecut cum spunea Anjali, adica ce facea pipi pe sosoni. Am, ras de una singura ca n-am mai scris asta nicaieri sa nu creada lumea ca deja sunt nebuna de ma gandesc la asemenea prostii.
Nici eu nu am comentat la asta. Si eu am ras de una singura cand am auzit-o pe Anjali. Adica avea obiceiuri proaste cand era mai mic ?
Alexa20 a scris:
Nici eu nu am comentat la asta. Si eu am ras de una singura cand am auzit-o pe Anjali. Adica avea obiceiuri proaste cand era mai mic ?
Era si el un fel de Khushi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Era si el un fel de Khushi.
Deci aseara am stat pana la 12 noaptea si am vazut pana la episodul 80-85. Am ajuns undeva la ceremonia de moarte a parintilor lui. Eu nu inteleg un lucru. Ce s-a intamplat defapt cu parinti lui. Si daca ai fost atenta, la un moment dat in timpul ceremoniei, ghirlanda aceea de pe tablou cade de pe partea mamei sale. Asta o avea vreo legatura ? Oare mama lor s-a sinucis ceva de genul ? Si Anjali tot timpul spune, ca este recunoascatoare ca Shyam a luat-o in conditia ei. Care conditie ? Faptul ca are probleme cu piciorul, sau ca i-au murit parinti la nunta ?
Alexa20 a scris:
Deci aseara am stat pana la 12 noaptea si am vazut pana la episodul 80-85. Am ajuns undeva la ceremonia de moarte a parintilor lui. Eu nu inteleg un lucru. Ce s-a intamplat defapt cu parinti lui. Si daca ai fost atenta, la un moment dat in timpul ceremoniei, ghirlanda aceea de pe tablou cade de pe partea mamei sale. Asta o avea vreo legatura ? Oare mama lor s-a sinucis ceva de genul ? Si Anjali tot timpul spune, ca este recunoascatoare ca Shyam a luat-o in conditia ei. Care conditie ? Faptul ca are probleme cu piciorul, sau ca i-au murit parinti la nunta ?
Asta este inca un mister nu au spus asta inca dar si eu tot la fel am inteles ca mama lor s-a sinucis la nunta din cauza tatalui lor iar tatal lor nu stiu cum a murit poate tot atunci la nunta ca vezi pe parcursul serialului dau foarte putine franturi din viata lor de mici copii iar din cate stiu ceva i s-a intamplat lui Anjali probabil cand era mai mare ca si ea de mic copil n-avea piciorul subred, si inca un mister este la nunta ei ea se casatorea cu Shyam sau Shyam a aparut mai tarziu in viata ei aici cum spui tu despre recunostinta lor fata de Shyam ori ca a continuat casatoria ori ca mai tarziu a acceptat-o pe Anjali cu trecutul ei cu tot.Iar dupa cum spunea Miha este ca se auzea mai pe la inceputul serialului ca tragedia din viata lor adica parintii lor sa fi murit din cauza parintilor lui Khushi.Deci e incurcata rau treaba sunt multe de dezvaluit.Si ai mai observat ca Nani mereu il critica pe Arnav ca seamana foarte tare cu tatal lui care era foarte violent de aceea nu prea l-au iubit ei.
iulianagl- moderator
Alexa,acestea sunt doar o parte din intrebarile la care astept raspuns + ce accident a avut Anjali in urma caruia are probleme cu piciorul si mai ales cine este vinovat de acesta?...raspunsurile la aceste intrebari ne vor lamuri de ce Arnav nu crede in Dumnezeu,in dragoste,in casatorie,adica in nimic decit in sora lui!!!!...buna ziua,doamnelor...m/am bagat si eu in vorba...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
iulianagl a scris:
Asta este inca un mister nu au spus asta inca dar si eu tot la fel am inteles ca mama lor s-a sinucis la nunta din cauza tatalui lor iar tatal lor nu stiu cum a murit poate tot atunci la nunta ca vezi pe parcursul serialului dau foarte putine franturi din viata lor de mici copii iar din cate stiu ceva i s-a intamplat lui Anjali probabil cand era mai mare ca si ea de mic copil n-avea piciorul subred, si inca un mister este la nunta ei ea se casatorea cu Shyam sau Shyam a aparut mai tarziu in viata ei aici cum spui tu despre recunostinta lor fata de Shyam ori ca a continuat casatoria ori ca mai tarziu a acceptat-o pe Anjali cu trecutul ei cu tot.Iar dupa cum spunea Miha este ca se auzea mai pe la inceputul serialului ca tragedia din viata lor adica parintii lor sa fi murit din cauza parintilor lui Khushi.Deci e incurcata rau treaba sunt multe de dezvaluit.Si ai mai observat ca Nani mereu il critica pe Arnav ca seamana foarte tare cu tatal lui care era foarte violent de aceea nu prea l-au iubit ei.
Pai at cv lor, sa se concentreze sa desluseasca misterul asta. Ca noi deja incepem sa avem calitatile lui Mama Ji de spionaj In loc sa inceapa ura dintre Anjali si Khushi, mai bine sa o lase asa cum e si sa se concentreze pe altceva. Eu vreau Rabba VE
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum