Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 10:48 pm

iulianagl a scris:

Ce lovitura pentru mine?Shyam sa o banuiasca. sad sad Iar ceilalti sa n-o creada. sad

Desi ea spune adevarul intotdeauna, nimeni nu o crede cand spune adevarul. Iar Shyam, care minte de rupe, este crezut intotdeauna. Ce frustrant
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 10:51 pm

iulianagl a scris:

De ce nu?Nu asta este ideea serialului? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754

Smile Smile Da e ideea filmului inteleg asta, dar nu poate sa ne puna relatia lor tot timpul in fata. Producatori au spus intr-un interviu, ca ei ar face rating foarte mare, chiar daca Arnav si Khushi ar sta 20 de minute si s-ar uita ochi in ochi. Acum unde le mai sunt ochi ? Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 10:52 pm

Alexa20 a scris:

Dar de ce sa se chinuie cu AK ? Hai sa unim mai bine fratele si sora. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754 Nu am vazut episaodele , si nici nu ma uit la ele prea curand. Numai din ce imi povestiti imi strica buna dispozitia, dar sa ma mai uit si la el stupid

Nici eu nu le-am vazut ..si sincer nici nu ma atrage inima..dar am citit povestirea intregului ep..eu asa am facut la ultimele ep...nu le-am mai
vazut de cand avea ei discutia acea telepatica,dar le-am citit mereu.

Se pare ca nu o sa ducem lipsa de frate sora..dupa cum a zis ea ..ca in ep urmatoare o sa avem multe momente frate sora.dar eu sper cu revenirea lui Barun o sa avem Ak...ce frumos visez...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 28 Iun 2012, 10:56 pm

Alexa20 a scris:

Desi ea spune adevarul intotdeauna, nimeni nu o crede cand spune adevarul. Iar Shyam, care minte de rupe, este crezut intotdeauna. Ce frustrant

Corect de parca s-a pierdut toata increderea inocentilor si a ramas doar cea a mincinosilor. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 10:56 pm

Alexa20 a scris:

Smile Smile Da e ideea filmului inteleg asta, dar nu poate sa ne puna relatia lor tot timpul in fata. Producatori au spus intr-un interviu, ca ei ar face rating foarte mare, chiar daca Arnav si Khushi ar sta 20 de minute si s-ar uita ochi in ochi. Acum unde le mai sunt ochi ? Smile Smile

Exact!Am citit si eu interviul!Ca ziceau ochi in ochi fara sa zica nimic!
Dar sa stii ca eu am uramarit chestia asta si cum ii apropie putin creste ratingul....Eu sunt foarte dezamagita ca dintr-un serial de pe locul 2..3..a ajuns afara din top 10!

sunt constienti ca apropierea lor aduce rating dar nu inteleg de ce nu da...poate se gandesc sa dea mai incolo sa nu ne saturam apoi prea repede de momentele frumoase ...dar si asteptarea te satura si nu mai are farmec mai tarziu...pentru mine!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 28 Iun 2012, 10:58 pm

Alexa20 a scris:

At the bottom of their ass.Sorry!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 11:06 pm

Skumpyk86 a scris:

Exact!Am citit si eu interviul!Ca ziceau ochi in ochi fara sa zica nimic!
Dar sa stii ca eu am uramarit chestia asta si cum ii apropie putin creste ratingul....Eu sunt foarte dezamagita ca dintr-un serial de pe locul 2..3..a ajuns afara din top 10!

sunt constienti ca apropierea lor aduce rating dar nu inteleg de ce nu da...poate se gandesc sa dea mai incolo sa nu ne saturam apoi prea repede de momentele frumoase ...dar si asteptarea te satura si nu mai are farmec mai tarziu...pentru mine!

Daaaa Smile Smile Deja m-am plictisit de cat s-au apropriat ei Smile Smile Parca mai vreau sa mai fie si niste neintelegeri ca sunt prea apropriati, sa nu ma plictisesc prea rau. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 11:08 pm

Sincer, dupa mine cred ca ar fi fost cu totul alta povestea, daca Daljeet nu ameninta ca pleaca. Pentru ca pana acum cateva zile ea nu a spus nimic, a zis ca in tratative, ca a primit multe rugaminti de la fani etc etc etc ... Iar acum, ca sa nu o scoata pe Daljeet, complica povestea, ca sa iasa si ea in fata
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 11:09 pm

Alexa20 a scris:

Daaaa Smile Smile Deja m-am plictisit de cat s-au apropriat ei Smile Smile Parca mai vreau sa mai fie si niste neintelegeri ca sunt prea apropriati, sa nu ma plictisesc prea rau. Smile Smile

Eu m-am plictisit sa astept apropierea lor...si cred ca in momentul in care va veni nu voi mai avea acelasi interes...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 11:10 pm

Alexa20 a scris:Sincer, dupa mine cred ca ar fi fost cu totul alta povestea, daca Daljeet nu ameninta ca pleaca. Pentru ca pana acum cateva zile ea nu a spus nimic, a zis ca in tratative, ca a primit multe rugaminti de la fani etc etc etc ... Iar acum, ca sa nu o scoata pe Daljeet, complica povestea, ca sa iasa si ea in fata

Crezi ca Anajli ar fii crezut ce ii spune Manorma si ca Khushi e nevinovata?Nu ar acuza-o??Eu sincer nu.Pentru ca s-ar rezolva lucrurile mult mai unsor.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 11:12 pm

Skumpyk86 a scris:

Crezi ca Anajli ar fii crezut ce ii spune Manorma si ca Khushi e nevinovata?Nu ar acuza-o??Eu sincer nu.Pentru ca s-ar rezolva lucrurile mult mai unsor.

Ohhh nicidecum, nu m-am referit la asta. M-am referit, ca prea dintr-o data incepe actiunea cu Anjali. Dar in fine, trebuia sa se ajunga aici odata si odata.
Trebuia sa i se innece corabiile si lui Shyam odata si odata. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 11:15 pm

Alexa20 a scris:

Ohhh nicidecum, nu m-am referit la asta. M-am referit, ca prea dintr-o data incepe actiunea cu Anjali. Dar in fine, trebuia sa se ajunga aici odata si odata.
Trebuia sa i se innece corabiile si lui Shyam odata si odata. Smile Smile

Aha...da asa si eu cred...ca dorinta ei de plecare a facut sa se intample astea mai repde...Dar nu cred ca daca ea nu ar fii zis ca vrea sa plece etc..ar fii facut ca Anjali sa creada in Khushi.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 11:20 pm

Skumpyk86 a scris:

Aha...da asa si eu cred...ca dorinta ei de plecare a facut sa se intample astea mai repde...Dar nu cred ca daca ea nu ar fii zis ca vrea sa plece etc..ar fii facut ca Anjali sa creada in Khushi.

Avand in vedere ca ea il venereaza pe Shyam al ei, este logik sa nu creada nimic. Plus de asta, Shyam a fost tot timpul alaturi de ea inainte de Khushi, si sa nu negam, faptul ca Shyam stie sa minta si sa manipuleze foarte bine. Tu in locul ei pe cine ai crede, pe Khushi care a venit de cateva luni in casa la tine, sau pe Shyam care iti este sot si in care ai toata increderea din lume ? Daca as fi in situatia ei, as reactiona la fel. slap
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 28 Iun 2012, 11:22 pm

Alexa20 a scris:

Avand in vedere ca ea il venereaza pe Shyam al ei, este logik sa nu creada nimic. Plus de asta, Shyam a fost tot timpul alaturi de ea inainte de Khushi, si sa nu negam, faptul ca Shyam stie sa minta si sa manipuleze foarte bine. Tu in locul ei pe cine ai crede, pe Khushi care a venit de cateva luni in casa la tine, sau pe Shyam care iti este sot si in care ai toata increderea din lume ? Daca as fi in situatia ei, as reactiona la fel. slap

Da dar ce nu sunt de acord la personajul ei e ca inainte Shaym era mereu plecat dar Anjali isi punea putine intrebari ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 28 Iun 2012, 11:25 pm

Dragelor va spun noapte buna ca m-a dat peste cap iar episodul din seara asta.maine o sa incerc sa traduc Madhu ca acum ma simt foarte obosita si a mai aparut si o durere de cap.Ne auzim pe maine. kiss 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 28 Iun 2012, 11:31 pm

iulianagl a scris:Dragelor va spun noapte buna ca m-a dat peste cap iar episodul din seara asta.maine o sa incerc sa traduc Madhu ca acum ma simt foarte obosita si a mai aparut si o durere de cap.Ne auzim pe maine. kiss 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656

Eu zic mai bine sa te distrezi si sa te relaxezi la mare. De tradus ai tu timp cand te intorci kiss kiss Distractie placuta in continuare. kiss 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 1710967623
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Joi 28 Iun 2012, 11:51 pm

Fetelor, am lipsit putin si ..am avut de recuperat nu gluma .. Smile
Deci, Shyam intra la banuieli, Manorama o banuieste pe Khushi de lucruri necurate, Anjali e nehotarata..nu stie ce sa creada, Arnav pune la cale marea evadare..cand e MAREA REUNIRE ???? Smile
Si sa inteleg ca totusi, in furtuna care o sa vina Arnav va fi de partea lui Khushi ? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Dar NK, ce face ? De partea cui va fi ? Payal si Akhas ce fac ?
Nimeni nu se mai impaca cu .. nimeni ! 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 29 Iun 2012, 12:10 am

petronela a scris:Fetelor, am lipsit putin si ..am avut de recuperat nu gluma .. Smile
Deci, Shyam intra la banuieli, Manorama o banuieste pe Khushi de lucruri necurate, Anjali e nehotarata..nu stie ce sa creada, Arnav pune la cale marea evadare..cand e MAREA REUNIRE ???? Smile
Si sa inteleg ca totusi, in furtuna care o sa vina Arnav va fi de partea lui Khushi ? 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Dar NK, ce face ? De partea cui va fi ? Payal si Akhas ce fac ?
Nimeni nj se mai impaca cu .. nimeni ! 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330

"in furtuna care o sa vina Arnav va fi de partea lui Khushi ? "
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 29 Iun 2012, 12:27 am

Skumpyk86 a scris:

"in furtuna care o sa vina Arnav va fi de partea lui Khushi ? "
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
Va avea incredere in ea ..si acum tot in ea are incredere ca-l va salva, de asta i-a si trimis biletul..e singura persoana, in acest moment,in care Arnav are incredere..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 29 Iun 2012, 12:36 am

petronela a scris:
Va avea incredere in ea ..si acum tot in ea are incredere ca-l va salva, de asta i-a si trimis biletul..e singura persoana, in acest moment,in care Arnav are incredere..

sper si eu..dar la cum schimba cei de la iss lucrurile sper sa nu avem surprize...
Pai ia trimis ei biletul ca in Shyam nu are incredere si e singura care stie ca e rapit..si mai ales ca sora nu trebuie sa sufere...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 29 Iun 2012, 12:49 am

Skumpyk86 a scris:

sper si eu..dar la cum schimba cei de la iss lucrurile sper sa nu avem surprize...
Pai ia trimis ei biletul ca in Shyam nu are incredere si e singura care stie ca e rapit..si mai ales ca sora nu trebuie sa sufere...
El nu stie ca ea nu a spus la nimeni( sora, bunica ) ca e rapit...de fapt el spera ca ea sa il gaseasca..ca de salvat am vazut ca se salveaza singur.. Smile si intr-adevar CV-ul lor are o alta viziune si ne fac mereu surprize.. .neplacute, dar de data asta sper sa se apropie cat decat de realitate..si indiferent ce suturi va primi Khushi de la toti, el va fi de partea ei..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 29 Iun 2012, 12:50 am

iulianagl a scris:Dragelor va spun noapte buna ca m-a dat peste cap iar episodul din seara asta.maine o sa incerc sa traduc Madhu ca acum ma simt foarte obosita si a mai aparut si o durere de cap.Ne auzim pe maine. kiss 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 155656
Draga mea cum e la plaja?..Noapte buna! kiss
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 29 Iun 2012, 12:51 am

Skumpyk86 a scris:
petronela a scris:

...
vrabia malai viseaza .... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 41236902 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 29 Iun 2012, 1:03 am

Admin_dea05 a scris:vrabia malai viseaza .... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 41236902 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330
Numai ei sa viseze ??!!. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330
Sunt singura care crede asta...vom vedea... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 1007734117 m-am pacalit sau am avut dreptate..sper CV-ul lor sa tina cu mine de data asta.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 29 Iun 2012, 1:04 am

petronela a scris:Numai ei sa viseze ??!!. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 3891662330
Sunt singura care crede asta...vom vedea... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 1007734117 m-am pacalit sau am avut dreptate..sper CV-ul lor sa tina cu mine de data asta.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 244732
La astia nu mai sper nimic 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 16 2743637754
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum