Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 8:25 pm

Alexa20 a scris:

Si mie mi s-a intamplat odata asa. Numai ca eu m-am dat cu un gel dezinfectat tot timpul pe rana, si am tinut si un leocoplast pana mi-a trecut. Doare al naibi de tare si e si foarte incomod 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 2743637754

Eu acum iau oxacilina si mi-a dat de la farmacie betadina si tetraciclina unguent si tot asa tin plasture.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 8:27 pm

Vizionare placuta. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 8:35 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 8:29 pm

iulianagl a scris:
Vizionare placuta. kiss
kiss de cand il astept subtitrat..
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 8:30 pm

petronela a scris:
kiss de cand il astept subtitrat..

Ma apuc sa-l traduc si tot odata sa-l vad. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 8:31 pm

iulianagl a scris:

Eu acum iau oxacilina si mi-a dat de la farmacie betadina si tetraciclina unguent si tot asa tin plasture.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.
Cidat ca s-a infectat la mare. Eu de fiecare data cand ma duc la mare, trebuie sa plec din bucuresti cu cate o buba. Cand ajung acolo si dau de apa sarata, ma usutra ce ma ustura, iar apoi se vindeca. Eu am avut probleme la mare cu o scoica in apa. Am calcat pe ea si m-a taiat in talpa. Nu vrei sa stii ce aiurea era cand mergeam, ca mergeam aproape intr-un picior, si mai intra si nisip. Dar am fost atat de incapatanata, ca am zis fie ca ma doare piciorul o saptamana dupa, eu in apa tot intru Smile Smile Imi pare rau ca ai necazuri in vacanta. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 8:33 pm

Alexa20 a scris:
Cidat ca s-a infectat la mare. Eu de fiecare data cand ma duc la mare, trebuie sa plec din bucuresti cu cate o buba. Cand ajung acolo si dau de apa sarata, ma usutra ce ma ustura, iar apoi se vindeca. Eu am avut probleme la mare cu o scoica in apa. Am calcat pe ea si m-a taiat in talpa. Nu vrei sa stii ce aiurea era cand mergeam, ca mergeam aproape intr-un picior, si mai intra si nisip. Dar am fost atat de incapatanata, ca am zis fie ca ma doare piciorul o saptamana dupa, eu in apa tot intru Smile Smile Imi pare rau ca ai necazuri in vacanta. kiss

Pai tocmai asta imi ziceam si eu. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 8:55 pm

iulianagl a scris:

Pai tocmai asta imi ziceam si eu. Smile
Tocmai ca de la apa cred ca s-a infectat si mai rau, chiar daca pui plasture, intri in apa si se uda..cred ca trebuie sa-ti faci curaj si sa mergi sa-ti scoata infectia, daca zici ca antibioticul nu are nici un efect.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta tocmai in concediu..in loc sa te relaxezi, plangi de nervi si de durere...chiar ma intrebam de ce astazi nu ai intrat deloc.. kiss kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 9:08 pm

petronela a scris:
Tocmai ca de la apa cred ca s-a infectat si mai rau, chiar daca pui plasture, intri in apa si se uda..cred ca trebuie sa-ti faci curaj si sa mergi sa-ti scoata infectia, daca zici ca antibioticul nu are nici un efect.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta tocmai in concediu..in loc sa te relaxezi, plangi de nervi si de durere...chiar ma intrebam de ce astazi nu ai intrat deloc.. kiss kiss

Da asa e dar astept sa ajung acasa.Ce sa-i faci se intampla am amintire si anul asta.Te uiti le episod ce frumos ia spus Khushi lui Shy ca-l iubeste pe Arnav.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 9:15 pm

iulianagl a scris:

Da asa e dar astept sa ajung acasa.Ce sa-i faci se intampla am amintire si anul asta.Te uiti le episod ce frumos ia spus Khushi lui Shy ca-l iubeste pe Arnav.
De asta asteptam subtitrarea, am banuit ca asta i-a spus, am vrut sa ma conving..ce frumos..sotul meu... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
Abia astept ep urmator..si acolo isi zic ceva... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 9:19 pm

petronela a scris:
De asta asteptam subtitrarea, am banuit ca asta i-a spus, am vrut sa ma conving..ce frumos..sotul meu... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
Abia astept ep urmator..si acolo isi zic ceva... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516

Acolo isi zic ceva mai multe. Da ai vazut ce disperat este Arnav cu gandul ca o poate pierde pe Khushi ? Deci pe bune episodul asta a fost mai rau ca la sauna. Nici nu am raspuns la telefon, nici nu m-am miscat din loc Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 9:28 pm

Alexa20 a scris:

Acolo isi zic ceva mai multe. Da ai vazut ce disperat este Arnav cu gandul ca o poate pierde pe Khushi ? Deci pe bune episodul asta a fost mai rau ca la sauna. Nici nu am raspuns la telefon, nici nu m-am miscat din loc Smile Smile
Si eu am stat, ca tine, cu sufletul la gura si m-a scos din sarite si netul ..de vreo doua ori s-a blocat.. a durat ceva pana am reusit sa vad tot episodul... Da, isi zic ceva mai mult maine si in ultimul timp imi plac mult replicile lor...sunt inspirate... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 02 Iul 2012, 9:32 pm

foarte frumos episodul de astazi:X:X:X
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 02 Iul 2012, 9:33 pm

saracu Arnavji ce urla dupa Kushiji:)):)):)):))
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 9:34 pm

petronela a scris:
Si eu am stat, ca tine, cu sufletul la gura si m-a scos din sarite si netul ..de vreo doua ori s-a blocat.. a durat ceva pana am reusit sa vad tot episodul... Da, isi zic ceva mai mult maine si in ultimul timp imi plac mult replicile lor...sunt inspirate... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516

Sincer nu stiu ce replici o sa zica maine, dar sunt foarte inspirate. Cred ca meritat asteptarea. Dar ce fioros este Arnav al nostru. A batut toti derbedeii aceia Smile Smile Ma bufnea si rasul cand ma uitam la el, cate picioare le datea Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 9:36 pm

AdrianaMatza a scris:saracu Arnavji ce urla dupa Kushiji:)):)):)):))

He he heeeee, acum vede si el ce inseamana sa iti pese de cineva. defapt, lui i-a pasat intotdeauan de ea, dar nu a vrut sa ii arate. Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp. Numai am rabdare pana maine sad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 02 Iul 2012, 9:44 pm

Alexa20 a scris:

He he heeeee, acum vede si el ce inseamana sa iti pese de cineva. defapt, lui i-a pasat intotdeauan de ea, dar nu a vrut sa ii arate. Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp. Numai am rabdare pana maine sad

nici eu sad ce disperat era k nu o vede sad sad
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 9:46 pm

Alexa20 a scris:

..Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp...asa e , de asta au si aratat acele secvente, cand ea a cazut.. de rabdare nu mai zic..si asta de astazi la fel l-am asteptat..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 02 Iul 2012, 9:48 pm

Alexa20 a scris:Narcisa, pe unde umbli tu ? Nu te-am mai vazut de foarte mult timp. Chiar ma gandeam aseara la tine kiss
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 9:49 pm

Si totusi Shyam de unde are zgarietura pe fata ?? Khushi n-a apucat sa-l zgarie... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 9:50 pm

Dragelor m-a dat gata episodul de astazi.Cei trei muschetari au facut toti banii, Shyam ca o iubeste la nebunnie pe Khushi,dar o leaga de maini si de picioare in mijlocul drumului o lasa si apoi cu un zambet sarcastica ca te iubesc foarte mult Khushiji, ca mama naibii dragoste o fi asta?Khushiji ca se lupta pentru sotul si dragostea ei iar Chote...se lupta ca Donqihote cu morile de vant sa ajunga la dragostea lui care tocmai acum a relaizat ca exista si asa ceva in viata lui.Abia astept ep. de maine.Frumos iar despre ce o sa se intample cu smiorcaita de Anjali si ceilalati care o sa fie impotriva lui Khushi "I don't give a shit", atat timp cat Chote este alaturi de dragostea lui si sper ca el sa afle cine la rapit si de ce.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 02 Iul 2012, 9:51 pm

iulianagl a scris:

Binisor, as putea spune.Am venit in concediu sa am belele ca asa mi se intampla, sa spun ce am facut de am afost ma manichiura si vreau sa spun ca nu eprima data cand merg la manichiurista mea dar de data asta m-a ciupit un pic si acasa cat am stat n-am avut nimic ei cum am venit la mara s-a infectat pustia si acum sunt in tratament daca nu-mi trece pana ajung acasa trebuie sa merg la spital sa faca ceva ca s-a si umflat.Am inceput sa iau antibiotic am deja 3 zile si vad ca nimic.Sper sa dea inapoi ca sincer tare mi-e frica sa ajung la chirurug.
Iulia, multă sănătate puiule, ai totuși grijă, eu nici acum nu am uitat când mi-am tăiat degetul cu mixerul și am ajuns la chirurgie. Dar n-a fost chiar așa cumplit, sper totuși să nu ai nevoie. Îmi pare tare rău că nu pot să mai ajut cu traducerile, sper să nu fie totuși un lucru permanent că probabil îți este tare greu și cu Iss și cu Madhu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 9:51 pm

narcisa a scris:
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.

Narci cum te mai simti?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 9:54 pm

narcisa a scris:
Iulia, multă sănătate puiule, ai totuși grijă, eu nici acum nu am uitat când mi-am tăiat degetul cu mixerul și am ajuns la chirurgie. Dar n-a fost chiar așa cumplit, sper totuși să nu ai nevoie. Îmi pare tare rău că nu pot să mai ajut cu traducerile, sper să nu fie totuși un lucru permanent că probabil îți este tare greu și cu Iss și cu Madhu.

Mama cu mixerul dar cum de ai ajuns la performanta asta?Stai linistita fa-ti treaba si ai grija de sanatate ca timp este berechet si pentru tradus sanatosi sa fim nu vezi ce ne pocneste boala pe rand.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:02 pm

Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:09 pm

petronela a scris:Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 283516

Dar oare o sa-i spuna?Pacat ca nu a auzit ce ia spus ea lui Shyam a iesit prea tarziu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum