11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:
Si mie mi s-a intamplat odata asa. Numai ca eu m-am dat cu un gel dezinfectat tot timpul pe rana, si am tinut si un leocoplast pana mi-a trecut. Doare al naibi de tare si e si foarte incomod
Eu acum iau oxacilina si mi-a dat de la farmacie betadina si tetraciclina unguent si tot asa tin plasture.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Vizionare placuta.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 8:35 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
de cand il astept subtitrat..iulianagl a scris:
Vizionare placuta.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
de cand il astept subtitrat..
Ma apuc sa-l traduc si tot odata sa-l vad.
iulianagl- moderator
Cidat ca s-a infectat la mare. Eu de fiecare data cand ma duc la mare, trebuie sa plec din bucuresti cu cate o buba. Cand ajung acolo si dau de apa sarata, ma usutra ce ma ustura, iar apoi se vindeca. Eu am avut probleme la mare cu o scoica in apa. Am calcat pe ea si m-a taiat in talpa. Nu vrei sa stii ce aiurea era cand mergeam, ca mergeam aproape intr-un picior, si mai intra si nisip. Dar am fost atat de incapatanata, ca am zis fie ca ma doare piciorul o saptamana dupa, eu in apa tot intru Imi pare rau ca ai necazuri in vacanta.iulianagl a scris:
Eu acum iau oxacilina si mi-a dat de la farmacie betadina si tetraciclina unguent si tot asa tin plasture.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.
Alexa20 a scris:
Cidat ca s-a infectat la mare. Eu de fiecare data cand ma duc la mare, trebuie sa plec din bucuresti cu cate o buba. Cand ajung acolo si dau de apa sarata, ma usutra ce ma ustura, iar apoi se vindeca. Eu am avut probleme la mare cu o scoica in apa. Am calcat pe ea si m-a taiat in talpa. Nu vrei sa stii ce aiurea era cand mergeam, ca mergeam aproape intr-un picior, si mai intra si nisip. Dar am fost atat de incapatanata, ca am zis fie ca ma doare piciorul o saptamana dupa, eu in apa tot intru Imi pare rau ca ai necazuri in vacanta.
Pai tocmai asta imi ziceam si eu.
iulianagl- moderator
Tocmai ca de la apa cred ca s-a infectat si mai rau, chiar daca pui plasture, intri in apa si se uda..cred ca trebuie sa-ti faci curaj si sa mergi sa-ti scoata infectia, daca zici ca antibioticul nu are nici un efect.iulianagl a scris:
Pai tocmai asta imi ziceam si eu.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta tocmai in concediu..in loc sa te relaxezi, plangi de nervi si de durere...chiar ma intrebam de ce astazi nu ai intrat deloc..
petronela- vip
petronela a scris:
Tocmai ca de la apa cred ca s-a infectat si mai rau, chiar daca pui plasture, intri in apa si se uda..cred ca trebuie sa-ti faci curaj si sa mergi sa-ti scoata infectia, daca zici ca antibioticul nu are nici un efect.
Imi pare rau ca ti s-a intamplat asta tocmai in concediu..in loc sa te relaxezi, plangi de nervi si de durere...chiar ma intrebam de ce astazi nu ai intrat deloc..
Da asa e dar astept sa ajung acasa.Ce sa-i faci se intampla am amintire si anul asta.Te uiti le episod ce frumos ia spus Khushi lui Shy ca-l iubeste pe Arnav.
iulianagl- moderator
De asta asteptam subtitrarea, am banuit ca asta i-a spus, am vrut sa ma conving..ce frumos..sotul meu...iulianagl a scris:
Da asa e dar astept sa ajung acasa.Ce sa-i faci se intampla am amintire si anul asta.Te uiti le episod ce frumos ia spus Khushi lui Shy ca-l iubeste pe Arnav.
Abia astept ep urmator..si acolo isi zic ceva...
petronela- vip
petronela a scris:
De asta asteptam subtitrarea, am banuit ca asta i-a spus, am vrut sa ma conving..ce frumos..sotul meu...
Abia astept ep urmator..si acolo isi zic ceva...
Acolo isi zic ceva mai multe. Da ai vazut ce disperat este Arnav cu gandul ca o poate pierde pe Khushi ? Deci pe bune episodul asta a fost mai rau ca la sauna. Nici nu am raspuns la telefon, nici nu m-am miscat din loc
Si eu am stat, ca tine, cu sufletul la gura si m-a scos din sarite si netul ..de vreo doua ori s-a blocat.. a durat ceva pana am reusit sa vad tot episodul... Da, isi zic ceva mai mult maine si in ultimul timp imi plac mult replicile lor...sunt inspirate...Alexa20 a scris:
Acolo isi zic ceva mai multe. Da ai vazut ce disperat este Arnav cu gandul ca o poate pierde pe Khushi ? Deci pe bune episodul asta a fost mai rau ca la sauna. Nici nu am raspuns la telefon, nici nu m-am miscat din loc
petronela- vip
foarte frumos episodul de astazi:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
saracu Arnavji ce urla dupa Kushiji:)):)):)):))
AdrianaMatza- vip
petronela a scris:
Si eu am stat, ca tine, cu sufletul la gura si m-a scos din sarite si netul ..de vreo doua ori s-a blocat.. a durat ceva pana am reusit sa vad tot episodul... Da, isi zic ceva mai mult maine si in ultimul timp imi plac mult replicile lor...sunt inspirate...
Sincer nu stiu ce replici o sa zica maine, dar sunt foarte inspirate. Cred ca meritat asteptarea. Dar ce fioros este Arnav al nostru. A batut toti derbedeii aceia Ma bufnea si rasul cand ma uitam la el, cate picioare le datea
AdrianaMatza a scris:saracu Arnavji ce urla dupa Kushiji:)):)):)):))
He he heeeee, acum vede si el ce inseamana sa iti pese de cineva. defapt, lui i-a pasat intotdeauan de ea, dar nu a vrut sa ii arate. Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp. Numai am rabdare pana maine
Alexa20 a scris:
He he heeeee, acum vede si el ce inseamana sa iti pese de cineva. defapt, lui i-a pasat intotdeauan de ea, dar nu a vrut sa ii arate. Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp. Numai am rabdare pana maine
nici eu ce disperat era k nu o vede
AdrianaMatza- vip
..Cred ca pentru prima oara, s-a simtit neputincios ca nu a putut sa o prinda la timp...asa e , de asta au si aratat acele secvente, cand ea a cazut.. de rabdare nu mai zic..si asta de astazi la fel l-am asteptat..Alexa20 a scris:
petronela- vip
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.Alexa20 a scris:Narcisa, pe unde umbli tu ? Nu te-am mai vazut de foarte mult timp. Chiar ma gandeam aseara la tine
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Si totusi Shyam de unde are zgarietura pe fata ?? Khushi n-a apucat sa-l zgarie...
petronela- vip
Dragelor m-a dat gata episodul de astazi.Cei trei muschetari au facut toti banii, Shyam ca o iubeste la nebunnie pe Khushi,dar o leaga de maini si de picioare in mijlocul drumului o lasa si apoi cu un zambet sarcastica ca te iubesc foarte mult Khushiji, ca mama naibii dragoste o fi asta?Khushiji ca se lupta pentru sotul si dragostea ei iar Chote...se lupta ca Donqihote cu morile de vant sa ajunga la dragostea lui care tocmai acum a relaizat ca exista si asa ceva in viata lui.Abia astept ep. de maine.Frumos iar despre ce o sa se intample cu smiorcaita de Anjali si ceilalati care o sa fie impotriva lui Khushi "I don't give a shit", atat timp cat Chote este alaturi de dragostea lui si sper ca el sa afle cine la rapit si de ce.
iulianagl- moderator
Iulia, multă sănătate puiule, ai totuși grijă, eu nici acum nu am uitat când mi-am tăiat degetul cu mixerul și am ajuns la chirurgie. Dar n-a fost chiar așa cumplit, sper totuși să nu ai nevoie. Îmi pare tare rău că nu pot să mai ajut cu traducerile, sper să nu fie totuși un lucru permanent că probabil îți este tare greu și cu Iss și cu Madhu.iulianagl a scris:
Binisor, as putea spune.Am venit in concediu sa am belele ca asa mi se intampla, sa spun ce am facut de am afost ma manichiura si vreau sa spun ca nu eprima data cand merg la manichiurista mea dar de data asta m-a ciupit un pic si acasa cat am stat n-am avut nimic ei cum am venit la mara s-a infectat pustia si acum sunt in tratament daca nu-mi trece pana ajung acasa trebuie sa merg la spital sa faca ceva ca s-a si umflat.Am inceput sa iau antibiotic am deja 3 zile si vad ca nimic.Sper sa dea inapoi ca sincer tare mi-e frica sa ajung la chirurug.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.
Narci cum te mai simti?
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Iulia, multă sănătate puiule, ai totuși grijă, eu nici acum nu am uitat când mi-am tăiat degetul cu mixerul și am ajuns la chirurgie. Dar n-a fost chiar așa cumplit, sper totuși să nu ai nevoie. Îmi pare tare rău că nu pot să mai ajut cu traducerile, sper să nu fie totuși un lucru permanent că probabil îți este tare greu și cu Iss și cu Madhu.
Mama cu mixerul dar cum de ai ajuns la performanta asta?Stai linistita fa-ti treaba si ai grija de sanatate ca timp este berechet si pentru tradus sanatosi sa fim nu vezi ce ne pocneste boala pe rand.
iulianagl- moderator
Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste..
petronela- vip
petronela a scris:Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste..
Dar oare o sa-i spuna?Pacat ca nu a auzit ce ia spus ea lui Shyam a iesit prea tarziu.
iulianagl- moderator
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum