11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
narcisa a scris:
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.
Da, am citit acum cateva saptamani ca nu te simti prea bine, dar eram atat de ocupata ca nici nu am citit prea bine. Cat despre restanta, nici nu imi fac probleme. Examenul il iau, nici nu ma stresez pentru el. A picat 85% din clasa, deci iti dai seama ca profesoara noastra a vrut sa pice pe capete. Dupa cum ai spus si tu, macar de ar fi asta, cel mai mare efort din viata mea. Si Pe langa alte necazuri, asta e chiar mult prea minuscul.
Petro, ador imaginile care le ai ca semnatura. Este unul din episoadele mele favorite. Cat despre Khushi si eu astept sa vad cum isi marturisesc dragostea amandoi. Dar oare o sa ajungem sa vedem declaratii intre ei doi ? Sau o sa apara si alte complicatii ?petronela a scris:Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste..
Stie ..nu mai e nevoie sa-i spuna..i-a dat atatea dovezi de iubire..dar el trebuie sa auda de la ea ca-l iubeste si sper sa fie o secventa frumoasa..iulianagl a scris:
Dar oare o sa-i spuna?Pacat ca nu a auzit ce ia spus ea lui Shyam a iesit prea tarziu.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:Dragelor m-a dat gata episodul de astazi.Cei trei muschetari au facut toti banii, Shyam ca o iubeste la nebunnie pe Khushi,dar o leaga de maini si de picioare in mijlocul drumului o lasa si apoi cu un zambet sarcastica ca te iubesc foarte mult Khushiji, ca mama naibii dragoste o fi asta?Khushiji ca se lupta pentru sotul si dragostea ei iar Chote...se lupta ca Donqihote cu morile de vant sa ajunga la dragostea lui care tocmai acum a relaizat ca exista si asa ceva in viata lui.Abia astept ep. de maine.Frumos iar despre ce o sa se intample cu smiorcaita de Anjali si ceilalati care o sa fie impotriva lui Khushi "I don't give a shit", atat timp cat Chote este alaturi de dragostea lui si sper ca el sa afle cine la rapit si de ce.
Da si mie mi-a placut faza cu masina cand alegat-o si a vazut-o Chote. milimetric a fost sa o calce. A fost plin de spuspans episodul de astazi. Dar pe mine m-a aumuzat cand incerca Chote sa scape de rapitori, sa ajunga la Khushi sa o dezlege. Mi s-a parut mult prea teatral, dar de asta se numeste film. Foarte frumos, abia astept maine. Azi toata ziua, am stat ca pe ace pana la episodul de azi, maine stau pe ace pentru urmatorul episod si tot acasa. cred ca o sa fac bube de la atata asteptare
Pana si la semnatura mea am o declaratie de dragoste...asa ca astept si de la Khushi aceeasi declaratie...indiferent de cate complicatii vor aparea..indiferent ca el stie ca-l iubeste, declaratia trebuie facuta..si eu sunt aici si o astept...ca si voi de altfel..Alexa20 a scris:
Petro, ador imaginile care le ai ca semnatura. Este unul din episoadele mele favorite. Cat despre Khushi si eu astept sa vad cum isi marturisesc dragostea amandoi. Dar oare o sa ajungem sa vedem declaratii intre ei doi ? Sau o sa apara si alte complicatii ?
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Da si mie mi-a placut faza cu masina cand alegat-o si a vazut-o Chote. milimetric a fost sa o calce. A fost plin de spuspans episodul de astazi. Dar pe mine m-a aumuzat cand incerca Chote sa scape de rapitori, sa ajunga la Khushi sa o dezlege. Mi s-a parut mult prea teatral, dar de asta se numeste film. Foarte frumos, abia astept maine. Azi toata ziua, am stat ca pe ace pana la episodul de azi, maine stau pe ace pentru urmatorul episod si tot acasa. cred ca o sa fac bube de la atata asteptare
Oh nu, fara bube ca dor al naibii.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
La faza cu dezlegarea chiar m-a enervat..dar el era nehotarat, se gandea sa stea in calea lor sa nu vina rapitorii peste ea..si in acelasi timp voia si sa o dezlege..pana s-a hotarat..l-au prins..ce-l mai agatau de picioare..si ce zburau aia peste tot..Alexa20 a scris:
petronela- vip
petronela a scris:
Pana si la semnatura mea am o declaratie de dragoste...asa ca astept si de la Khushi aceeasi declaratie...indiferent de cate complicatii vor aparea..indiferent ca el stie ca-l iubeste, declaratia trebuie facuta..si eu sunt aici si o astept...ca si voi de altfel..
Cu sufletul la gura.Si stiti ce mi-a mai placut astazi ca a fost mai tot ep despre si cu ei doi.Si dupa asta sa vedem mutarea lui Shyam ca mingea in terenul lui Khushi si Chote.Iar Shyam sigur este sigur ca ei doi sau unul dintre ei doi kaput.
iulianagl- moderator
Ce le mai place drama indienilor, ce viteaz a fost Chote, dar cred că și dacă alegeau mai puțini răpitori cu care să se bată tot era impresionant, dar nu, indienii până nu fac din țânțar armăsar nu se lasă. Dar frumos episod.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
petronela a scris:
La faza cu dezlegarea chiar m-a enervat..dar el era nehotarat, se gandea sa stea in calea lor sa nu vina rapitorii peste ea..si in acelasi timp voia si sa o dezlege..pana s-a hotarat..l-au prins..ce-l mai agatau de picioare..si ce zburau aia peste tot..
Are vana Chote de nu se da batut asa cu una cu doua. Se mai blocheaza el cate odata dar merge atata timp cat Khushi e langa el.
iulianagl- moderator
Wowwwww mi-ai citit gandurile. Superrrrrrrrrrrrriulianagl a scris:
Uite aici Alex.
narcisa a scris:
Ce le mai place drama indienilor, ce viteaz a fost Chote, dar cred că și dacă alegeau mai puțini răpitori cu care să se bată tot era impresionant, dar nu, indienii până nu fac din țânțar armăsar nu se lasă. Dar frumos episod.
Fac film, draga.Nu tantar armasar.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Wowwwww mi-ai citit gandurile. Superrrrrrrrrrrrr
Un trucaj fain, nu?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Fac film, draga.Nu tantar armasar.
Cam in toate filmele indiene, barbatii sunt vazuti precum niste eroi. Like superman Imi place conceptul lor. Dar cand exagereaza lucrurile, ma face sa rad.
Narcisa ce mai faci iubire?te si te imbratisez cu drag...hai mai repede printre noi..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sa vedem ce surpriza i se rezerva..am inteles ca Arnav nu ajunge acasa odata cu Khsuhi? De ce nu ?iulianagl a scris:
Cu sufletul la gura.Si stiti ce mi-a mai placut astazi ca a fost mai tot ep despre si cu ei doi.Si dupa asta sa vedem mutarea lui Shyam ca mingea in terenul lui Khushi si Chote.Iar Shyam sigur este sigur ca ei doi sau unul dintre ei doi kaput.
Nu cred ca maine, in timpul discutiei lor ii spune cine l-a rapit..
petronela- vip
Cred ca aici e vorba sa-i faca respiratie gura la gura si ea nu vrea.
iulianagl- moderator
Da, dar idea in sine este frumoasa. Adica iti dai seama, ca Shyam s-a gandit, ca Chote o sa vina in viteza, nu o sa aibe timp sa franeze si o sa o omoare chiar el. Iar apoi talhari aia o sa il prinda si o sa il omoare si pe el, iar apoi o sa inceneze el ceva, si asta a fost tot. El scapa basma curata, Chote si Khushi , iar el cik ramane cu toata averea , dar ghinion, lucrurile nu au mers cum a vrut el, iar acum cand o sa ii vada si pe Chote si pe Khushi cred ca o sa il treaca toate apele, raurile, marile, oceaneleiulianagl a scris:
Un trucaj fain, nu?
petronela a scris:
Sa vedem ce surpriza i se rezerva..am inteles ca Arnav nu ajunge acasa odata cu Khsuhi? De ce nu ?
Nu cred ca maine, in timpul discutiei lor ii spune cine l-a rapit..
Sper sa ii spuna si mai e si NK sa confirme.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ea saraca s-a lovit la cap, nu i s-a oprit respiratia Dar ce i-ar mai place lui Barun sa ii faca respiratie gura la gura.
Si eu cand am vazut tot la asta m-am gandit...dar nici inima nu e acolo unde pune el mainile..ce daca le cobora mai jos.. cupidoniulianagl a scris:
petronela- vip
Alexa20 a scris:
Da, dar idea in sine este frumoasa. Adica iti dai seama, ca Shyam s-a gandit, ca Chote o sa vina in viteza, nu o sa aibe timp sa franeze si o sa o omoare chiar el. Iar apoi talhari aia o sa il prinda si o sa il omoare si pe el, iar apoi o sa inceneze el ceva, si asta a fost tot. El scapa basma curata, Chote si Khushi , iar el cik ramane cu toata averea , dar ghinion, lucrurile nu au mers cum a vrut el, iar acum cand o sa ii vada si pe Chote si pe Khushi cred ca o sa il treaca toate apele, raurile, marile, oceanele
Corect asta nu trebuie ratata trebuie neaparat vazuta creativii lor ce surprize mai au si pentru Shyam.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 02 Iul 2012, 10:34 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 12.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum