Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:10 pm

narcisa a scris:
Sunt foarte ocupată Alexa și nici sănătatea nu e prea bună, sper să vină și pentru mine vremuri mai bune. Cât despre restanță să nu fii supărată, e un lucru atât de puțin important în viața asta plină de probleme că nu e cazul nici măcar să te gândești la ea. Vei lua examenul în toamnă, e adevărat că e un alt efort dar ăsta să fie cel mai mare rău pe care să-l ai în viață.

Da, am citit acum cateva saptamani ca nu te simti prea bine, dar eram atat de ocupata ca nici nu am citit prea bine. Cat despre restanta, nici nu imi fac probleme. Examenul il iau, nici nu ma stresez pentru el. A picat 85% din clasa, deci iti dai seama ca profesoara noastra a vrut sa pice pe capete. Dupa cum ai spus si tu, macar de ar fi asta, cel mai mare efort din viata mea. Si Pe langa alte necazuri, asta e chiar mult prea minuscul.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:12 pm

petronela a scris:Fetelor, stiti ce astept ..sa aud cum ii spune Khushi ca-l iubeste.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 283516
Petro, ador imaginile care le ai ca semnatura. Este unul din episoadele mele favorite. Cat despre Khushi si eu astept sa vad cum isi marturisesc dragostea amandoi. Dar oare o sa ajungem sa vedem declaratii intre ei doi ? Sau o sa apara si alte complicatii ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:15 pm

iulianagl a scris:

Dar oare o sa-i spuna?Pacat ca nu a auzit ce ia spus ea lui Shyam a iesit prea tarziu.
Stie ..nu mai e nevoie sa-i spuna..i-a dat atatea dovezi de iubire..dar el trebuie sa auda de la ea ca-l iubeste si sper sa fie o secventa frumoasa.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 283516
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:16 pm

iulianagl a scris:Dragelor m-a dat gata episodul de astazi.Cei trei muschetari au facut toti banii, Shyam ca o iubeste la nebunnie pe Khushi,dar o leaga de maini si de picioare in mijlocul drumului o lasa si apoi cu un zambet sarcastica ca te iubesc foarte mult Khushiji, ca mama naibii dragoste o fi asta?Khushiji ca se lupta pentru sotul si dragostea ei iar Chote...se lupta ca Donqihote cu morile de vant sa ajunga la dragostea lui care tocmai acum a relaizat ca exista si asa ceva in viata lui.Abia astept ep. de maine.Frumos iar despre ce o sa se intample cu smiorcaita de Anjali si ceilalati care o sa fie impotriva lui Khushi "I don't give a shit", atat timp cat Chote este alaturi de dragostea lui si sper ca el sa afle cine la rapit si de ce.

Da si mie mi-a placut faza cu masina cand alegat-o si a vazut-o Chote. milimetric a fost sa o calce. A fost plin de spuspans episodul de astazi. Dar pe mine m-a aumuzat cand incerca Chote sa scape de rapitori, sa ajunga la Khushi sa o dezlege. Mi s-a parut mult prea teatral, dar de asta se numeste film. Foarte frumos, abia astept maine. Azi toata ziua, am stat ca pe ace pana la episodul de azi, maine stau pe ace pentru urmatorul episod si tot acasa. Smile Smile cred ca o sa fac bube de la atata asteptare Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:18 pm

Alexa20 a scris:
Petro, ador imaginile care le ai ca semnatura. Este unul din episoadele mele favorite. Cat despre Khushi si eu astept sa vad cum isi marturisesc dragostea amandoi. Dar oare o sa ajungem sa vedem declaratii intre ei doi ? Sau o sa apara si alte complicatii ?
Pana si la semnatura mea am o declaratie de dragoste...asa ca astept si de la Khushi aceeasi declaratie...indiferent de cate complicatii vor aparea..indiferent ca el stie ca-l iubeste, declaratia trebuie facuta..si eu sunt aici si o astept...ca si voi de altfel.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 283516
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:19 pm

Alexa20 a scris:

Da si mie mi-a placut faza cu masina cand alegat-o si a vazut-o Chote. milimetric a fost sa o calce. A fost plin de spuspans episodul de astazi. Dar pe mine m-a aumuzat cand incerca Chote sa scape de rapitori, sa ajunga la Khushi sa o dezlege. Mi s-a parut mult prea teatral, dar de asta se numeste film. Foarte frumos, abia astept maine. Azi toata ziua, am stat ca pe ace pana la episodul de azi, maine stau pe ace pentru urmatorul episod si tot acasa. Smile Smile cred ca o sa fac bube de la atata asteptare Smile Smile

Oh nu, fara bube ca dor al naibii. Smile kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:20 pm

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jqcsvJRe1rui5gmo3_250

Uite aici Alex.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:22 pm

Alexa20 a scris:

La faza cu dezlegarea chiar m-a enervat..dar el era nehotarat, se gandea sa stea in calea lor sa nu vina rapitorii peste ea..si in acelasi timp voia si sa o dezlege..pana s-a hotarat..l-au prins..ce-l mai agatau de picioare..si ce zburau aia peste tot.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:24 pm

petronela a scris:
Pana si la semnatura mea am o declaratie de dragoste...asa ca astept si de la Khushi aceeasi declaratie...indiferent de cate complicatii vor aparea..indiferent ca el stie ca-l iubeste, declaratia trebuie facuta..si eu sunt aici si o astept...ca si voi de altfel.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 283516

Cu sufletul la gura.Si stiti ce mi-a mai placut astazi ca a fost mai tot ep despre si cu ei doi.Si dupa asta sa vedem mutarea lui Shyam ca mingea in terenul lui Khushi si Chote.Iar Shyam sigur este sigur ca ei doi sau unul dintre ei doi kaput.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Lun 02 Iul 2012, 10:25 pm

Alexa20 a scris:

Ce le mai place drama indienilor, ce viteaz a fost Chote, dar cred că și dacă alegeau mai puțini răpitori cu care să se bată tot era impresionant, dar nu, indienii până nu fac din țânțar armăsar nu se lasă. Dar frumos episod.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:26 pm

petronela a scris:
La faza cu dezlegarea chiar m-a enervat..dar el era nehotarat, se gandea sa stea in calea lor sa nu vina rapitorii peste ea..si in acelasi timp voia si sa o dezlege..pana s-a hotarat..l-au prins..ce-l mai agatau de picioare..si ce zburau aia peste tot.. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 3891662330

Are vana Chote de nu se da batut asa cu una cu doua. Smile Se mai blocheaza el cate odata dar merge atata timp cat Khushi e langa el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:26 pm

iulianagl a scris:11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jqcsvJRe1rui5gmo3_250

Uite aici Alex.
Wowwwww mi-ai citit gandurile. Superrrrrrrrrrrrr 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 248946 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 248946
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:26 pm

narcisa a scris:
Ce le mai place drama indienilor, ce viteaz a fost Chote, dar cred că și dacă alegeau mai puțini răpitori cu care să se bată tot era impresionant, dar nu, indienii până nu fac din țânțar armăsar nu se lasă. Dar frumos episod.

Fac film, draga.Nu tantar armasar. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:27 pm

Alexa20 a scris:
Wowwwww mi-ai citit gandurile. Superrrrrrrrrrrrr 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 248946 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 248946

Un trucaj fain, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:28 pm

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jndlfIE21ry8c13o3_250
Alta aici.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:28 pm

iulianagl a scris:

Fac film, draga.Nu tantar armasar. Smile

Cam in toate filmele indiene, barbatii sunt vazuti precum niste eroi. Like superman Smile Smile Imi place conceptul lor. Dar cand exagereaza lucrurile, ma face sa rad. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 02 Iul 2012, 10:29 pm

Narcisa ce mai faci iubire?te kiss kiss kiss si te imbratisez cu drag...hai mai repede printre noi..
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:29 pm

iulianagl a scris:

Cu sufletul la gura.Si stiti ce mi-a mai placut astazi ca a fost mai tot ep despre si cu ei doi.Si dupa asta sa vedem mutarea lui Shyam ca mingea in terenul lui Khushi si Chote.Iar Shyam sigur este sigur ca ei doi sau unul dintre ei doi kaput.
Sa vedem ce surpriza i se rezerva..am inteles ca Arnav nu ajunge acasa odata cu Khsuhi? De ce nu ?
Nu cred ca maine, in timpul discutiei lor ii spune cine l-a rapit..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:29 pm

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jlm7RUB21rsoy6po8_r1_250
Cred ca aici e vorba sa-i faca respiratie gura la gura si ea nu vrea. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:31 pm

iulianagl a scris:

Un trucaj fain, nu?
Da, dar idea in sine este frumoasa. Adica iti dai seama, ca Shyam s-a gandit, ca Chote o sa vina in viteza, nu o sa aibe timp sa franeze si o sa o omoare chiar el. Iar apoi talhari aia o sa il prinda si o sa il omoare si pe el, iar apoi o sa inceneze el ceva, si asta a fost tot. El scapa basma curata, Chote si Khushi 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 155656, iar el cik ramane cu toata averea Smile Smile , dar ghinion, lucrurile nu au mers cum a vrut el, iar acum cand o sa ii vada si pe Chote si pe Khushi cred ca o sa il treaca toate apele, raurile, marile, oceanele Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:32 pm

petronela a scris:
Sa vedem ce surpriza i se rezerva..am inteles ca Arnav nu ajunge acasa odata cu Khsuhi? De ce nu ?
Nu cred ca maine, in timpul discutiei lor ii spune cine l-a rapit..

Sper sa ii spuna si mai e si NK sa confirme.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 02 Iul 2012, 10:32 pm

iulianagl a scris:11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jlm7RUB21rsoy6po8_r1_250

Ea saraca s-a lovit la cap, nu i s-a oprit respiratia Smile Smile Dar ce i-ar mai place lui Barun sa ii faca respiratie gura la gura. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 02 Iul 2012, 10:33 pm

iulianagl a scris:11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Tumblr_m6jlm7RUB21rsoy6po8_r1_250
Si eu cand am vazut tot la asta m-am gandit...dar nici inima nu e acolo unde pune el mainile..ce daca le cobora mai jos.. cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 02 Iul 2012, 10:34 pm

Alexa20 a scris:
Da, dar idea in sine este frumoasa. Adica iti dai seama, ca Shyam s-a gandit, ca Chote o sa vina in viteza, nu o sa aibe timp sa franeze si o sa o omoare chiar el. Iar apoi talhari aia o sa il prinda si o sa il omoare si pe el, iar apoi o sa inceneze el ceva, si asta a fost tot. El scapa basma curata, Chote si Khushi 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 155656, iar el cik ramane cu toata averea Smile Smile , dar ghinion, lucrurile nu au mers cum a vrut el, iar acum cand o sa ii vada si pe Chote si pe Khushi cred ca o sa il treaca toate apele, raurile, marile, oceanele Smile Smile

Corect asta nu trebuie ratata trebuie neaparat vazuta creativii lor ce surprize mai au si pentru Shyam.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 02 Iul 2012, 10:34 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Lun 02 Iul 2012, 10:34 pm

Buna ce faceti?
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum