Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
Alexa20
AdrianaMatza
petronela
lica54
iulianagl
Andreea_Miha
Garo
11 participanți

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Mar 03 Iul 2012, 12:52 am

Admin_dea05 a scris:ia sa vad si eu episodul cu tunete Smile
Are tunete si la propriu si la figurat .. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Empty Re: 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 1:01 am

petronela a scris:Are tunete si la propriu si la figurat .. Smile
M-am uitat pe rapid astept episodul cu subtitrare ...Super.Vivian e un frumos.Mie chiar imi place f mult.Au jucat f bine amndoi.Madhubala e un personaj puternic si cu picioarele pe pamant. :drunken:
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 1:02 am

Skumpyk86 a scris:eu ies..ma duc sa ma uit la un film pana adorm ..
Nb... kiss
Noapte buna!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 03 Iul 2012, 9:10 am

Buna dimineata dragalaselor!o zi frumoasa si racoroasa kiss kiss

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Fgbem

11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 L3mnjywo
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 9:38 am

petronela a scris:
O sa ma obisnuiesc mai greu cu Vivian langa Drashti..parca il astept pe Guru.. Smile
Foarte frumoasa intalnirea, ma refer la context si la cadru...decoruri foarte frumoase...au creat un peisaj romantic si o poveste..o sa vezi tu cand o sa te uiti la film, daca-ti spun n-o sa intelegi mare lucru...chiar am fost incantata de ce am vazut...
Miha, te pup de noapte buna ! Sper sa poti si tu dormi si maine sa vii cu vestea buna ca s-a rezolvat problema si poti sa dai licenta si sa pleci linistita intr-o vacanta binemeritata si asteptata ! kiss
kiss O sa ma uit la toate ep..dar sa se stranga mai multe si timp sa am...dar m-am uitat si eu la scena cu intalnirea celor doi..sincer cam ciudata adica sa il vad pe Vivi cu Drashti...dar cum zici si tu pana ne obisnuim..ooo..deabia astept vacanta ... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 244732
Multam kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 9:47 am

Barun a revenit la filmari,desi inca mai filmeaza la filmaul lui dar acum acorda mai mult timp serialului !

Un nou promo filmat azi:

Whn Khushi nd Arnav r reaching RM safely dan khushi is exposing shyam in front of family bt shyam deny all his mistakes nd Arnav sees its out of limit nw dan ARNAV SLAPS SHYAM..

dar daca deabia au fimat promo inseamana ca mai e un pic de asteptat pana ajung acasa..cand promo va aparea " tmw or day aftr.."
kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 10:13 am

Skumpyk86 a scris:Barun a revenit la filmari,desi inca mai filmeaza la filmaul lui dar acum acorda mai mult timp serialului !

offf in sfarsit! 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516 sper sa avem mai multe scene khushi & arnav
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 10:15 am

Admin_dea05 a scris:offf in sfarsit! 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 283516 sper sa avem mai multe scene khushi & arnav

da..deabia astept sa se afle odata adevarul... kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 10:18 am

Skumpyk86 a scris:

da..deabia astept sa se afle odata adevarul... kiss
treaba asta cu rapirea prelungita a lui arnav pe mina m-a facut sa-mi pierd cheful de serial kiss acum sper sa-mi si revina Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 10:22 am

Admin_dea05 a scris: treaba asta cu rapirea prelungita a lui arnav pe mina m-a facut sa-mi pierd cheful de serial kiss acum sper sa-mi si revina Smile

si pe mine..deasta am si spus ca nu cred ca scena cand va afla adevarul va avea aceiasi intensitate cum ar fii avut-o inainte de rapirea..lungirea prea mult a situatie a ajuns sa nu imi mai doresc asa mult sa afle adevarul...desi o sa ma distrez in momentul in care Shaym ia o palma de la Arnav (sa speram ca uneori promo e diferit de ce e in serial...)
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 03 Iul 2012, 10:49 am

Skumpyk86 a scris:

si pe mine..deasta am si spus ca nu cred ca scena cand va afla adevarul va avea aceiasi intensitate cum ar fii avut-o inainte de rapirea..lungirea prea mult a situatie a ajuns sa nu imi mai doresc asa mult sa afle adevarul...desi o sa ma distrez in momentul in care Shaym ia o palma de la Arnav (sa speram ca uneori promo e diferit de ce e in serial...)

Suna interesanta ideea. Oricum era logik sa nege totul Shyam, doar asa a facut mereu. E bine totusi ca revine Chote si il mai potoleste... sper Smile Smile Dar dupa mine, eu cred ca acum Chote ar putea sa creada ca ii spune Khushi adevarul, pentru ca daca ii arata poza din telefonul ei, cu testamentul o sa vada ca este adevarat totul. Eu numai am rabdare pentru episodul de azi, dar pentru urmatorul promo Smile Smile

App Miha ce ai rezolvat la facultate ? Ai vorbit cu profesoara ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 10:50 am

Skumpyk86 a scris:
abia astept slap
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 10:53 am

Ce am observat cand nu am ce face... Smile
Cea pe care o scoate Barun (Arnav) din acea "prapastie" e dublura Sanayaei..

min 03:14

Dar ma amuz Sanaya Barun min 2:33 pana la 2:50... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 10:59 am

Alexa20 a scris:

Suna interesanta ideea. Oricum era logik sa nege totul Shyam, doar asa a facut mereu. E bine totusi ca revine Chote si il mai potoleste... sper Smile Smile Dar dupa mine, eu cred ca acum Chote ar putea sa creada ca ii spune Khushi adevarul, pentru ca daca ii arata poza din telefonul ei, cu testamentul o sa vada ca este adevarat totul. Eu numai am rabdare pentru episodul de azi, dar pentru urmatorul promo Smile Smile

App Miha ce ai rezolvat la facultate ? Ai vorbit cu profesoara ?

Promo asa a fost filmat (Whn Khushi nd Arnav r reaching RM safely dan khushi is exposing shyam in front of family bt shyam deny all his mistakes nd Arnav sees its out of limit nw dan ARNAV SLAPS SHYAM.. )dar ei mai schimba uneori ...ca si atunci cand a aparut ca isi cere iertare Khushi de la Shyam intr-un promo a aparut ca isi cere iertare in genunchi..cea ce nu am auzit ca sa intamplar..asa si palma sa fie doar in promo ..

La facultate a venit promo cu lista cu cei care au fost prezenti la examen si m-a gasit ca am fost prezenta ca nu stie ce s-a intamplat si sa verific catalogul online azi ca imi pune nota.Nu stiu cum de m-am abtinut sa nu ma cert,ca imi face asta chiar pe ultima sutime dar m-am gandit ca sunt la mana ei si m-am abtinut.Bine ca am scapat...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 11:02 am

Skumpyk86 a scris:Ce am observat cand nu am ce face... Smile
Cea pe care o scoate Barun (Arnav) din acea "prapastie" e dublura Sanayaei..

min 03:14

Dar ma amuz Sanaya Barun min 2:33 pana la 2:50... Smile
Sanaya are chef de ras Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 11:03 am

Admin_dea05 a scris:Sanaya are chef de ras Smile

da.. Smile ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 11:03 am

Skumpyk86 a scris:La facultate a venit promo cu lista cu cei care au fost prezenti la examen si m-a gasit ca am fost prezenta ca nu stie ce s-a intamplat si sa verific catalogul online azi ca imi pune nota.Nu stiu cum de m-am abtinut sa nu ma cert,ca imi face asta chiar pe ultima sutime dar m-am gandit ca sunt la mana ei si m-am abtinut.Bine ca am scapat...
Bravo!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 03 Iul 2012, 11:14 am

Skumpyk86 a scris:

Promo asa a fost filmat (Whn Khushi nd Arnav r reaching RM safely dan khushi is exposing shyam in front of family bt shyam deny all his mistakes nd Arnav sees its out of limit nw dan ARNAV SLAPS SHYAM.. )dar ei mai schimba uneori ...ca si atunci cand a aparut ca isi cere iertare Khushi de la Shyam intr-un promo a aparut ca isi cere iertare in genunchi..cea ce nu am auzit ca sa intamplar..asa si palma sa fie doar in promo ..

La facultate a venit promo cu lista cu cei care au fost prezenti la examen si m-a gasit ca am fost prezenta ca nu stie ce s-a intamplat si sa verific catalogul online azi ca imi pune nota.Nu stiu cum de m-am abtinut sa nu ma cert,ca imi face asta chiar pe ultima sutime dar m-am gandit ca sunt la mana ei si m-am abtinut.Bine ca am scapat...

Asa este. Si eu am vrut sa depun contestatie la un examen, dar m-am gandit ca profesoara este cam rea si daca depui contestatie te mai trece cand are ea chef, dai la restante de te plictisesti. Asa sunt unele profesoare, prefera sa pice decat sa le arati cau au gresit. Cel putin semestrul asta, am avut niste examene si niste profesori de imi venea sa ma cert cu toti. si cel mai greu este sa taci, mai ales ca eu sunt foarte certareata cand ma enerveaza un lucru Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 11:30 am

Alexa20 a scris:

Asa este. Si eu am vrut sa depun contestatie la un examen, dar m-am gandit ca profesoara este cam rea si daca depui contestatie te mai trece cand are ea chef, dai la restante de te plictisesti. Asa sunt unele profesoare, prefera sa pice decat sa le arati cau au gresit. Cel putin semestrul asta, am avut niste examene si niste profesori de imi venea sa ma cert cu toti. si cel mai greu este sa taci, mai ales ca eu sunt foarte certareata cand ma enerveaza un lucru Smile Smile

Asa m-am gandit si eu ca depind de ea si daca ma cert cu ea imi e ca imi trece 4 si nu pot sa intru in examen...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 11:46 am

Skumpyk86 a scris:
Alexa20 a scris:

Asa m-am gandit si eu ca depind de ea si daca ma cert cu ea imi e ca imi trece 4 si nu pot sa intru in examen...
11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Th_ak20

Important fetelor e ca totul s-a terminat cu bine.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 11:47 am

Admin_dea05 a scris:11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 Th_ak20

Important fetelor e ca totul s-a terminat cu bine.
da dar stresul/nervi care ii ai...dar asa e w bine cand totul se termina cu bine.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 03 Iul 2012, 11:50 am

Skumpyk86 a scris:da dar stresul/nervi care ii ai...
stiu cum e. 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 343827
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 12:25 pm

Mi-a pus nota... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 918686
Mi-a pus 9...hm trebuia 10 ca lucrarea a fost de 10,dar e bine si 9..Ma bucur ca un copil mic 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 918686
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 03 Iul 2012, 12:28 pm

Skumpyk86 a scris:Mi-a pus nota... 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 918686
Mi-a pus 9...hm trebuia 10 ca lucrarea a fost de 10,dar e bine si 9..Ma bucur ca un copil mic 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 33 918686

Felicitari. Bun si 9 decat nicio nota Smile Smile Felicitari ! acum pregateste-te sa iei licenta cu 10 kiss kiss kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 03 Iul 2012, 12:30 pm

Alexa20 a scris:

Felicitari. Bun si 9 decat nicio nota Smile Smile Felicitari ! acum pregateste-te sa iei licenta cu 10 kiss kiss kiss

Multam.. kiss Da e bine...ce bine ca s-a rezolvat ...ca nu mai aveam stare si sters si nervi...Acum am pot concentra doar la licenta....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 33 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum