13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:Sa inteleg ca maha episode se va concntra mai mult pe ziua de nastere a lui Khushi?How come?Acolo cu nebuna de Di care si-l doreste nespus de mult pe sotul ei iubit Shyam?Cred ca ce bine o sa se simta Khushi de ziua ei?Iar Arnav a acuzat-o pe Khushi ca Di o face responsabila pentru tot ce s-a intamplat?Ea o face sau Mami?Eu n-am vazut ca Khushi sa o indemne sa meraga si sa faca ceva nesabuit din contra cuvintele ei au fost spuse sa-i bage mintile in cap neghioabei.Iar cocosata de Mami a uitat cand s-a dus dupa Di la templu si-a spus de Shyam ca divorteaza de DI fara ca macar sa aibe habar de toata povestea si acum o considera copilul ei?Raizada Family este plina de ipocrizie, ceea ce m-e leahamite.
Matusa deja numai are rost sa vorbim despre ea. Nici nu stie sa mearga bine, sa stea calumea, sa vorbeasca calumea si mai se da si mare. S-a dus repede sa ii spuna lui Arnav totul. Oricum Khushi avea de gand sa o faca, daca o intreba. Asa cum le-a recunoscut tutror, ii spunea si lui. Dar de, trebuia sa se bage musca in lapte, ca altfel nu se simtea bine. Familie de natarai ....
Alexa20 a scris:
Matusa deja numai are rost sa vorbim despre ea. Nici nu stie sa mearga bine, sa stea calumea, sa vorbeasca calumea si mai se da si mare. S-a dus repede sa ii spuna lui Arnav totul. Oricum Khushi avea de gand sa o faca, daca o intreba. Asa cum le-a recunoscut tutror, ii spunea si lui. Dar de, trebuia sa se bage musca in lapte, ca altfel nu se simtea bine. Familie de natarai ....
Pai iubita oricum ei niciodata nu i-au oferit sansa de a vorbi asa ca este urat din partea lor si pe deasupra ea a fost mereu un tap ispasitor pentru tot ce s-a intamplat in Raizada ba e acuzata de Mami, ba de Chote acum mai nou a fost acuzata si de Shyam.Deci ar fi pacat ca ea sa mai ramana acolo si sa-l ierte pe Chote.Acum si eu ies ca ma cheama la scoala la baiat nici n-au inceput scoala sau mai bine zis nici n-au intrat bine in vacanta si au si inceput, ne auzim mai tarziu si spor la treaba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimi!Vai ce episod a fost aseara! Sper ca Arnav sa n-o mai gaseasca acasa pe Khushi.Nu o merita!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor!Va poftesc la o cafea...cam tarziu dar asta e mam trezit dimineata si am intrat in bucatarie sa gatesc ca mai tarziu iar se incalzeste tare...va doresc o zi frumoasa cu multe bucurii alaturi de cei dragi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Fetelor, daca se intampla astazi sa nu ma vedeti, sa stiti ca am mari probleme cu netul. Incerc sa fac subtitrarile cat mai repede, ca sa le pun la timp
Alexa20 a scris:Fetelor, daca se intampla astazi sa nu ma vedeti, sa stiti ca am mari probleme cu netul. Incerc sa fac subtitrarile cat mai repede, ca sa le pun la timp
Gata au terminat cu mine si au trecut la tine?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Gata au terminat cu mine si au trecut la tine?
Cred ca aia de al net mi-au invatat nr la telefon ep derost de cate ori am sunat. Degeaba, acum le zic, il repara sta ce sta, iar cade si tot asa. Imi vine sa arunc cu ceva dupa ei. Daca ma lasa in weekend fara net, cred ca ii sunt si ii iau la mascareli de draci ii ia.
iulianagl a scris:
M-as bucura sa aud asta
Alexa20 a scris:
Cred ca aia de al net mi-au invatat nr la telefon ep derost de cate ori am sunat. Degeaba, acum le zic, il repara sta ce sta, iar cade si tot asa. Imi vine sa arunc cu ceva dupa ei. Daca ma lasa in weekend fara net, cred ca ii sunt si ii iau la mascareli de draci ii ia.
Dar la cine esti abonata daca nu te superi ca te intreb?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar la cine esti abonata daca nu te superi ca te intreb?
De ce sa ma supar, doar nu e compania mea. Sunt la next gen. Nu am avut probleme cu ei pana la inceputl lui Ianuarie 2012. Dar acum, m-au innebunit Imi vine asa iau toporul si sa tai toate firele
Alexa20 a scris:
De ce sa ma supar, doar nu e compania mea. Sunt la next gen. Nu am avut probleme cu ei pana la inceputl lui Ianuarie 2012. Dar acum, m-au innebunit Imi vine asa iau toporul si sa tai toate firele
Da si verisoara mea a plecat de la ei tot din cauza asta.
iulianagl- moderator
hai ca ies un pic ca s-a produs o greseala la banca si ma duc sa o rectific la naiba si astia nu sunt atenti deloc.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:hai ca ies un pic ca s-a produs o greseala la banca si ma duc sa o rectific la naiba si astia nu sunt atenti deloc.
Bafta, ne auzim mai tarziu ! Sper ....
buna fetele ....auziti dar poate iar e facut de Arnav si Kushi k el sa se comporte asa cu ea...sa il aduca pe Shyam ca Di sa isi dea seama de ce fel de om e Shyam k sigur va face greseli iar...ma gandesc si eu....
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:buna fetele ....auziti dar poate iar e facut de Arnav si Kushi k el sa se comporte asa cu ea...sa il aduca pe Shyam ca Di sa isi dea seama de ce fel de om e Shyam k sigur va face greseli iar...ma gandesc si eu....
Buna.Cred ca asta e intentia creatorilor ca Di sa descopere singura ce fel de sot a fost si poate este Shyam.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna.Cred ca asta e intentia creatorilor ca Di sa descopere singura ce fel de sot a fost si poate este Shyam.
vedem ce se intampla astazi ...oricum ii pare rau pt ce i-a spus lu Kushi ....... dar ar fi bn sa nu o mai gaseasca pe Kushi akasa ....sa isi dea seama ce a pierdut......mai bn o lasa sa moara atunci kand a cazut in prapastie...si nu ii mai punea mana ei la inima lui k sa ii dea puls ......kate a facut ea pt el mai ales ....e chiar nesimtit sa ramana cu Di a lui pana la adanci batraneti ....moama ce m-am enervat episodul de aseara
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
vedem ce se intampla astazi ...oricum ii pare rau pt ce i-a spus lu Kushi ....... dar ar fi bn sa nu o mai gaseasca pe Kushi akasa ....sa isi dea seama ce a pierdut......mai bn o lasa sa moara atunci kand a cazut in prapastie...si nu ii mai punea mana ei la inima lui k sa ii dea puls ......kate a facut ea pt el mai ales ....e chiar nesimtit sa ramana cu Di a lui pana la adanci batraneti ....moama ce m-am enervat episodul de aseara
Mie imi spui de doua nopti numai pot dormi linistita si asta numai din cauza lor.
iulianagl- moderator
de parca Kushi e de vina k aia s-a dus sa avorteze.....de parca Kushi ia zis DUTE SI AVORTEAZA ....kand Kushi ia spus k bebele e un nou inceput pt ea ......dar mamaji s-a bagat k musca-n lapte .....si infloreste .....moama chiar m-am enervat
AdrianaMatza- vip
app fetelor dar voi l-ati mai vazut pe tacsu lu Akash???k io nu l-am mai vazut :|
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:app fetelor dar voi l-ati mai vazut pe tacsu lu Akash???k io nu l-am mai vazut :|
Ahaaa e disparut decand la vazut pe Shyam ca facea cheia aia de la cufarul lui Arnav.Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Mamaji mie chiar imi placeau dialogurile lui erau pline de umor sarcastic.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ahaaa e disparut decand la vazut pe Shyam ca facea cheia aia de la cufarul lui Arnav.Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Mamaji mie chiar imi placeau dialogurile lui erau pline de umor sarcastic.
o fi in pelerinaj
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
o fi in pelerinaj
Sau poate la rapit si pe el Shyam.
iulianagl- moderator
Ce nervoase sunt fetele La mine a mai rasarit nitel soarele pe strada mea. Ma duc sa gatesc ceva, ca sa ma relaxez, ca ma dor degetele cat am batut azi la tastatura.
Alexa20 a scris:Ce nervoase sunt fetele La mine a mai rasarit nitel soarele pe strada mea. Ma duc sa gatesc ceva, ca sa ma relaxez, ca ma dor degetele cat am batut azi la tastatura.
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum