Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:08 pm

petronela a scris:
Stii cat mi-am dorit sa o vad vesela..asa m-am bucurat ....
Nu stiu ce se intampla dar eu nu vreau sa mai vina daca se termina contractul..sa se spele pe cap cu el ASR

Adica sa stea la Bua, nu? 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 693889 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 1675527842
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Vin 13 Iul 2012, 6:08 pm

iulianagl a scris:

Adica sa stea la Bua, nu? 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 693889 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 1675527842
Sa plece unde o vedea cu ochii cat mai departe de Arnav...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:10 pm

Ce repede a intrat Chote in priza cand s-a trezit si n-a vazut-o in pat langa el.Deci sa inteleg ca ea ia spus lui Nanu ca pleaca la Bua, atunci daca e asa de ce tipa la ea ca n-a informat ca pleaca de acasa sau vroia informatie speciala?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:10 pm

petronela a scris:
Sa plece unde o vedea cu ochii cat mai departe de Arnav...

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 3176764736
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 13 Iul 2012, 6:12 pm

Garo a scris:felicitari pt.baiatul tau!!!...cunosc sentimentul,fiul meu este in a x-a...sa/ti traiasca si sa aiba o vacanta cit mai placuta!!!!

Multumesc! Va multumesc la toate!
Ce zi are biata fata..... nici sa se roage la zeita nu poate......
Nu ma pot linisti....tot imi vine sa Crying or Very sad....
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:13 pm

Episode starts with Khushi thinking about what Arnav just said to her that why she came in her life and it’s all her fault. She’s very sad and crying. Payal tells Aaksh that she should go and check Khushi but Aakash says whatever happened today happened with Anajli and do you know how is she feeling right now? Payal says she also cares about Anjali. Aakash says you’re not only Khushi’s sister and you have some other responsibilities for this family as well. Aakash leaves then.
Arnav comes running and opens their door and he sees Khushi packing her bag. He asks her what are you doing. Khushi says, you said right. It was all my fault and if I never came in your life then nothing bad will happen. Arnav asks her to stop. But Khushi says if she wasn’t there then Shyam wouldn’t do anything and Anjali would be happy with her family and she would never think about abortion and she says that’s why she is leaving. Arnav says you’re not going anywhere. She says him just to believe that they never met. Arnav says he didn’t mean to hurt her and he said too much in anger. Khushi says but that’s the truth. She tells him she is not going because she is angry but she just can’t hurt anyone anymore, especially Arnav and Anjali. And that’s why she’s going to her bua house. She starts walking but Arnav holds her and stops her.
Break
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 13 Iul 2012, 6:14 pm

iulianagl a scris:Ce repede a intrat Chote in priza cand s-a trezit si n-a vazut-o in pat langa el.Deci sa inteleg ca ea ia spus lui Nanu ca pleaca la Bua, atunci daca e asa de ce tipa la ea ca n-a informat ca pleaca de acasa sau vroia informatie speciala?
Nu mi-a placut episodul..m-am saturat de amenintarile lui..nu cred ca-l iarta Khushi..si mai e putin si se termina contractul..a ramas acelasi ASR, parca e proprietatea lui.. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:17 pm

petronela a scris:
Nu mi-a placut episodul..m-am saturat de amenintarile lui..nu cred ca-l iarta Khushi..si mai e putin si se termina contractul..a ramas acelasi ASR, parca e proprietatea lui.. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 2743637754

De teama sa nu o piarda asta face caci cu vorbe buna nu tine la ea cand e suparata,dar ce m-a enervat molia de Akash?Ai vazut ce ia spus lui Payal?Deci din cauza lui Di, Payal nu poate sa-si vada sora si sa vada cum se simte?Proasta e si Payal sa plece si ea de la el si sa se intoarca amandous in Lucknow si sa lase Delhiul cu nebunii lui cu tot.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:18 pm

Ce ma zis eu daca Di bate diin picior toti trebuie sa execute si sa vedeti voi daca Arnav nu i-l aduce inapoi pe Shy.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 13 Iul 2012, 6:19 pm

iulianagl a scris:

De teama sa nu o piarda asta face caci cu vorbe buna nu tine la ea cand e suparata,dar ce m-a enervat molia de Akash?Ai vazut ce ia spus lui Payal?Deci din cauza lui Di, Payal nu poate sa-si vada sora si sa vada cum se simte?Proasta e si Payal sa plece si ea de la el si sa se intoarca amandous in Lucknow si sa lase Delhiul cu nebunii lui cu tot.
Nici mie nu mi-a placut de Akhas..dar ei mai pot rezolva problemele, daca au de gand sa stea de vorba si daca intr-adevar o iubeste..daca nu pa!!
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:19 pm

Arnav again tries to stop Khushi, but Khushi
wont stop. She tells she wants to go for the
sake of family happiness and Arnav.
Arnav gets agitaited and brings in CONTRACT
MARRIAGE clause. He says, he wont let her
leave until the contract expires.
After discussion, Khushi goes down... where
Khushi sees Anjali trying to preparing milk in
kitchen , she wants to hep her but can't she
hides behind pillar. Suddenly Manorama
comes in kitchen and helps Anjali. Payal too
is comes behind Khushi.
At night, in bedroom...
Khushi is thinking what Arnav had said
before regarding contract marriage, and if
she fails to keep the contract promise how
he will destroy Akash-Payal marriage.
Arnav goes to bed... while Khushi is
thinking...
Early morning, when Arnav wakes up he
cant find Khushi in the room. He goes down
in kitchen searching for her... but doesn't
find her.

BREAK
At room, Nani is taking care of Anjali.
Suddenly Arnav enters room and ask Anajli
did she see Khushi .. OMG ... .
Suddenly Arnav realizes ... his mistakes.. he
corrects by asking Anjali did she take her
meds. He goes out ... Nani follows him...
Nani tells Arnav, you dont have to worry
about Anjali I am with her. Nani tells Khushi
has gone to Buaji early morning.. dont
worry.
Arnav is angry ...
Suddenly Arnav arrives and enters
Madhumati's house sees Khushi praying.. He
starts scolding Khushi. Ask her why did she
come there despite his warning.
Khushi is queit...
Suddenly Mandhumati and family appears
from behind and ask Arnav why is he
scolding Khushi. I know Khushi came here
without informing anyone,but how can she
miss JALEBI from Bauji on her birthday...
Arnav is shocked----
Episode ends
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 13 Iul 2012, 6:21 pm

"[quote]Payal sa plece si ea de la el si sa se intoarca amandous in Lucknow si sa lase Delhiul cu nebunii lui cu tot"
asa DA!
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:23 pm

[quote="Garo"]"

Pai nu vezi ce enervant e molia?Auzi de cand naiba s-a facut el dur asa?Dar sincer chiar mi-ar placea ca sa plece si Payall de la el si sa vedem ce o sa faca atunci spalacitul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 6:23 pm

Gata eu ies ne auzim la traducere. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 13 Iul 2012, 6:30 pm

tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Azi am plans cat pt un an.......de bucurie pt baiatul meu ca a reusit unde si-a dorit si de suparare pt k....

tibi felicitari pentru baiat sati traiasca si voi sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el... kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 13 Iul 2012, 6:35 pm

Pai nu vezi ce enervant e molia?Auzi de cand naiba s-a facut el dur asa?Dar sincer chiar mi-ar placea ca sa plece si Payall de la el si sa vedem ce o sa faca atunci spalacitul.[/quote]
de cind si/a lasat barba si a fost sef cit a lipsit ASR
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 8:12 pm

Vizionare placuta. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 9:56 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 13 Iul 2012, 8:18 pm

ms ms la fel si tie 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 13 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Vin 13 Iul 2012, 8:41 pm

cum a ramas cu gura cascata Arnavji Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 13 Iul 2012, 8:56 pm

buna seara...mie mi/a placut ep....are o tarie de caracter Khushi cit tot clanul Raizada la un loc...le da lectii de demnitate,curaj,cinste...oricit de mult o vor nedreptatii,ea nu/si va pierde identitatea...sper sa plece departe sa se realizeze,iar familionul R sa/i simpta lipsa la fiecare pas...
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 8:59 pm

Garo a scris:buna seara...mie mi/a placut ep....are o tarie de caracter Khushi cit tot clanul Raizada la un loc...le da lectii de demnitate,curaj,cinste...oricit de mult o vor nedreptatii,ea nu/si va pierde identitatea...sper sa plece departe sa se realizeze,iar familionul R sa/i simpta lipsa la fiecare pas...

Exact.E ca pasarea phoenix, bravo ei de aceea nu vrea Chote sa o piarda ca prin ea el isi recapata puterile.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 13 Iul 2012, 9:02 pm

da,a fost singura care de multe ori a putut sa/i stapineasca furia...RUSINE ASR ca n/ai stiut data zilei de nastere a sotiei tale,Khushi precis o stie pe/a ta!...rusine dubla:fata de K si fata de familia ei!
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 13 Iul 2012, 9:04 pm

Garo a scris:da,a fost singura care de multe ori a putut sa/i stapineasca furia...RUSINE ASR ca n/ai stiut data zilei de nastere a sotiei tale,Khushi precis o stie pe/a ta!...rusine dubla:fata de K si fata de familia ei!

Corect!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 13 Iul 2012, 9:06 pm

M-am uitat de nu stiu cate ori la secventa in care se uita la stele.. e superba Sanaya..frumoasa si expresiva..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 13 Iul 2012, 9:10 pm

Bună seara fetele. Foarte frumos episodul din seara asta. Cea mai tare a fost Bua când a întrebat cum a venit Arnav fără cadou. Dragii de Gupta sunt atât de simpli și de inocenți că nici nu bănuiesc drama prin care trece Khushi în casa Raizada. Ei cred că toți sunt ca ei, cu inima la vedere. Iar Arnav nu înțeleg de ce a ales calea cea grea de a o cuceri pe Khushi, nu era mai simplu dacă îi spunea că o iubește? Mai ales că în tot discursul ei khushi i-a dat de înțeles care sunt sentimentele pentru el și familia lui.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum