13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
iulianagl a scris:Iar Chote cand a auzit ca e ziua ei a ramas ca la dentist dar in acelasi timp i s-a vazut pe fata ca intrevede o sansa in favoarea lui, fiti atenti la fata lui.
A fost foarte atenta am vazut de 5 ori aceiasi faza. Foarte misto, ce fata avea Si-a dat seama ca daca el nu venea la bhua el nua fla ca azi e ziua lui Khushi. Ea nu i-ar fi spus, mai ales dupa ce s-a intampalt seara
Alexa20 a scris:
A fost foarte atenta am vazut de 5 ori aceiasi faza. Foarte misto, ce fata avea Si-a dat seama ca daca el nu venea la bhua el nua fla ca azi e ziua lui Khushi. Ea nu i-ar fi spus, mai ales dupa ce s-a intampalt seara
Inca odata a aratat ce caracter are Khushi, cum sa spuna ca e ziua ei mai ales cand toti din casa sunt suparati su cum sa se bucure ca e ziua ei in acea casa.A mers undeva unde se simte bine si sa respire putin fresh air, dar numai ca dusmanul din pat a urmarit-o.Si ca trebuia sa-i spuna lui si nici decum lui Nani.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
La ce ora este maine episodul ?..
Si nu dau nici un promo..surpriza...mare..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:Ok si maine
Ar fi bine si chiar mi-as dori asa ceva...... pt K..
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
petronela a scris:La ce ora este maine episodul ?..
Maine e la 7 pm adica la 4;30 pm la noi.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Ar fi bine si chiar mi-as dori asa ceva...... pt K..
Sau poate o scoate la o cina romantica, nu?Nu trebuie sa o castige inapoi?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Maine e la 7 pm adica la 4;30 pm la noi.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
iulianagl- moderator
All tha rabba ve good night.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Iuli.....ce-mi faci tu mie.....am tras inca o porti de...
am ascultat de 2 ori clipul.....chiar frumoasa si bestia.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Neata fetelor Nu intrebati ce caut la ora asta pe forum, cert e ca am avut o noapte de cosmar. (curse de motocicleta pe sosea, caini latrand etc etc) Spre norocul meu, am net si merge foarte bine (Slava Domnului, deja imi pregateam vocea sa sun la net sa ma cert cu ei).
Episodul de ieri mi-a placut la nebunie. A fost fenomenal, spun asta pentru ca am avut aprox 18 min A&K, si 2 min Di.
Tot ce ia spus Khushi lui Arnav, ia spus foarte bine si avea dreptate. S-a dovedit ca pe ea nu o intereseaza cat sufera ea, important este sa fie el fericit. Si mi-a placut cand ia spus Arnav ... fara tine (nu pot trai). Super !!! Mi-a placut si ca a santajat-o cu contractul, a facut orice nuami sa o tina langa el, sa nu o lase sa plece. Noul Rabba Ve este superrrrr, producatori au spus, ca vor face un rabba ve din ce in ce mai profund, ca sa exprime sentmetele lor etc etc. Good job, i like it !
M-am distrat copios, cand s-a trezit Arnav si se uita in pat. Deci ei au dormit in acelasi pat, de cand a fost "eliberat " Arnav. Nice .... Cam socat saracul ca nu era Khushi langa el. Dar cu toate astea, cum de a intrat in baie fara sa bata la usa ? Cand o cauta pe Di, batea de 5-6 ori la usa, si dupa nici nu o deschidea. Apoi, alta faza haioasa a fost cand s-a dus la Di, sa o intrebe de Khushi. Cand a realizat gresala a fost ceva de genul (what the hell i'm doing ?), privire bunici mai avea putin si il spanzura. Iar Anjali, trebuia mangaiata ca LAxmi ca sa manance Deci faza asta m-a facut sa rad cu lacrimi.
O avem iar pe Bhua in peisaj, deci avem iar Hai re Nandhikishor ! Deja se gandise Arnav, gata a plecat de acasa cand dormeam eu, stai ca ma duc eu la ea sa vezi ce ii fac. O leg de masina si o aduc acasa, cum sa ma lase pe mine singur cu Di ?
Si mi-a placut la nebunie cand a aflat ca era ziua lui Khushi, si ca la ea era o traditie sa vina sa manance jalebi facute de matusa sa. Era complet uimit, nici nu stia ce sa zica ! Cred ca in acel moment a realizat si el, ca nu ar fi aflat de ziua ei de nastere, daca nu venea in casa la bhua. Ea nu le-ar fi spus niciodata, ma ales dupa tot ce s-a intamplat cu Di.
Dar nu vi se pare si voua cidat un lucru ? Anu trecut pe vremea asta, nu au aratat ziua de nastere a lui Khushi, ci a lui Payal. Iar ziua de nastere a lui ASR cand este al anul ? Da defapt al cum merge actiunea, e clar ca la ei au trecut abia 7 luni de cand a inceput love-hate story. Daca ma gandesc bine, Chote a fost rapit doar 15 zile, in numaratoarea lor. Indieni nu prea stiu sa numere
Episodul de ieri mi-a placut la nebunie. A fost fenomenal, spun asta pentru ca am avut aprox 18 min A&K, si 2 min Di.
Tot ce ia spus Khushi lui Arnav, ia spus foarte bine si avea dreptate. S-a dovedit ca pe ea nu o intereseaza cat sufera ea, important este sa fie el fericit. Si mi-a placut cand ia spus Arnav ... fara tine (nu pot trai). Super !!! Mi-a placut si ca a santajat-o cu contractul, a facut orice nuami sa o tina langa el, sa nu o lase sa plece. Noul Rabba Ve este superrrrr, producatori au spus, ca vor face un rabba ve din ce in ce mai profund, ca sa exprime sentmetele lor etc etc. Good job, i like it !
M-am distrat copios, cand s-a trezit Arnav si se uita in pat. Deci ei au dormit in acelasi pat, de cand a fost "eliberat " Arnav. Nice .... Cam socat saracul ca nu era Khushi langa el. Dar cu toate astea, cum de a intrat in baie fara sa bata la usa ? Cand o cauta pe Di, batea de 5-6 ori la usa, si dupa nici nu o deschidea. Apoi, alta faza haioasa a fost cand s-a dus la Di, sa o intrebe de Khushi. Cand a realizat gresala a fost ceva de genul (what the hell i'm doing ?), privire bunici mai avea putin si il spanzura. Iar Anjali, trebuia mangaiata ca LAxmi ca sa manance Deci faza asta m-a facut sa rad cu lacrimi.
O avem iar pe Bhua in peisaj, deci avem iar Hai re Nandhikishor ! Deja se gandise Arnav, gata a plecat de acasa cand dormeam eu, stai ca ma duc eu la ea sa vezi ce ii fac. O leg de masina si o aduc acasa, cum sa ma lase pe mine singur cu Di ?
Si mi-a placut la nebunie cand a aflat ca era ziua lui Khushi, si ca la ea era o traditie sa vina sa manance jalebi facute de matusa sa. Era complet uimit, nici nu stia ce sa zica ! Cred ca in acel moment a realizat si el, ca nu ar fi aflat de ziua ei de nastere, daca nu venea in casa la bhua. Ea nu le-ar fi spus niciodata, ma ales dupa tot ce s-a intamplat cu Di.
Dar nu vi se pare si voua cidat un lucru ? Anu trecut pe vremea asta, nu au aratat ziua de nastere a lui Khushi, ci a lui Payal. Iar ziua de nastere a lui ASR cand este al anul ? Da defapt al cum merge actiunea, e clar ca la ei au trecut abia 7 luni de cand a inceput love-hate story. Daca ma gandesc bine, Chote a fost rapit doar 15 zile, in numaratoarea lor. Indieni nu prea stiu sa numere
Ohhh dar am uitat un lucru ... what's wrong whit Akash ? Cu alte cuvinte ii spune lui Payal, stii las-o pe Khushi, uita ca esti sora ei mai mare si ca ai crescut cu ea in aceeasi casa, si ai grija de Di. Si nu zice nimeni sa nu aibe grija si de Di, dar mamicutza lui scumpa, nici macar nu o lasa sa se aproprie de ea, deci cum vrea sa aibe grija de ea ? De cand s-a schimbat Akash atat de mult ?
Iar acum Akash ce vrea, sa numai vorbeasca Payal cu Khushi deloc ? Sunt surori For God Sake !!! Iar Payal ar trebui sa spuna si ea ceva, nu sa stea ca momaia si sa taca din gura. 10 buline negre pt Akash ca este un asa idiot, 2 buine albe pt Payal pentru ca i-a luat apararea in fata lui Shyam, si pentru ca este alturi de ea.
Iar acum Akash ce vrea, sa numai vorbeasca Payal cu Khushi deloc ? Sunt surori For God Sake !!! Iar Payal ar trebui sa spuna si ea ceva, nu sa stea ca momaia si sa taca din gura. 10 buline negre pt Akash ca este un asa idiot, 2 buine albe pt Payal pentru ca i-a luat apararea in fata lui Shyam, si pentru ca este alturi de ea.
Buna ddimi tuturor.
Alex minunat a fost ca Nani nu la certat ca avenit si a intrebat-o pe Di de Khushi din contra s-a dus dupa el sa-i spuna sa stea linistit ca Khushi este dusa la Bua dar Nani habar n-arece s-a petrecut in mintea si inima lui cand a auzit ca s-a dus la Bua. Trisstetea cea mare pentru mine este ca inlo sa o ameninte cu acel contract mai bine isi exprima sentimentele in fata ei ca eu cred ca aprecia mai mult Khushi asta decat ce ia spus, dar oricum la ora actuala Khushi deja stie ca ASR nu se va schimba niciodata o sa ramana acelasi diavol fara scrupule si caruia nu-i pasa de nimeni.
Iar molia de Akash este un dobitoc mai de fapt cel mai mare dobitoc ca ar trebui sa intre in cartea recordurilor, auzi la el ca nu e datoria lui Payal sa se gandeasca la sora ei deci inca odata Raizada si-au aratat cat de egoisti sunt si asta n-o sa se schimbe niciodata.
Alex minunat a fost ca Nani nu la certat ca avenit si a intrebat-o pe Di de Khushi din contra s-a dus dupa el sa-i spuna sa stea linistit ca Khushi este dusa la Bua dar Nani habar n-arece s-a petrecut in mintea si inima lui cand a auzit ca s-a dus la Bua. Trisstetea cea mare pentru mine este ca inlo sa o ameninte cu acel contract mai bine isi exprima sentimentele in fata ei ca eu cred ca aprecia mai mult Khushi asta decat ce ia spus, dar oricum la ora actuala Khushi deja stie ca ASR nu se va schimba niciodata o sa ramana acelasi diavol fara scrupule si caruia nu-i pasa de nimeni.
Iar molia de Akash este un dobitoc mai de fapt cel mai mare dobitoc ca ar trebui sa intre in cartea recordurilor, auzi la el ca nu e datoria lui Payal sa se gandeasca la sora ei deci inca odata Raizada si-au aratat cat de egoisti sunt si asta n-o sa se schimbe niciodata.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Buna ddimi tuturor.
Fii serioasa ! ASR o sa ramana mereu ASR ! Iar mie imi place stilul lui. Desi uneori imi vine sa il omor, are un stil criminal. Din catge am inteles, dupa aceasta amenintare, Khushi o sa se distanteze un pic de ASR, iar el o sa sufere de aceasta distanta dintre ei. Suna foarte bine, sper sa fie adevarat asta.
Iar Akash nu stiu ma dezamagit ingrozitor. Numai are niciun haz, niciun romantism nimic. A devenit mai rau ca ASR. Parca si-au schimabt rolurile intre ei.
Alexa20 a scris:
Fii serioasa ! ASR o sa ramana mereu ASR ! Iar mie imi place stilul lui. Desi uneori imi vine sa il omor, are un stil criminal. Din catge am inteles, dupa aceasta amenintare, Khushi o sa se distanteze un pic de ASR, iar el o sa sufere de aceasta distanta dintre ei. Suna foarte bine, sper sa fie adevarat asta.
Iar Akash nu stiu ma dezamagit ingrozitor. Numai are niciun haz, niciun romantism nimic. A devenit mai rau ca ASR. Parca si-au schimabt rolurile intre ei.
Eu zic ca merita asta.Atunci cand ia spus el ca ea trebuie sa-i cunoasca foarte bine de acum.Dar el?N-o cunoaste de acum, bine?Trebuia sa o cunoasca si cand ia spus toate acele cuvinte iar acum vine si spune ca n-a vrut sa spuna toatea astea?Nu, eu cred ca merita mult mai mult decat o simpla departare.Sau atunci cand tot asa ia spus "sau eu?" trebuia sa se gandeasca asa cand ia spus acele cuvinte "sau ea?".Stii ce mi-ar placea sa auda Bua ce s-a intamplat si sa(parca o si vad in fata ochilor) intre in casa Raizada ca o naluca si sa le ia pe amandoua de acolo si sa le mai spuna si cateva vorbe numai asa cum stie ea sa spuna, Haire Nandkeshore, in special lui Mamiji, ca aceasta familie de clasa inalta nu le ajunge lor nici la degetul mic de la picior de clasa mijlocie.
iulianagl- moderator
ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Buna dimi fetelor! Superb episodul de aseara.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
moamaaaa dar sunte-ti ba nervoase ba fericite .....mie una mi-a placut episodul de aseara .....ce disperat era Arnav k nu o gaseste ..si kand s-s dus la Bhua ii zice:CUM AI INDRAZNit
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:moamaaaa dar sunte-ti ba nervoase ba fericite .....mie una mi-a placut episodul de aseara .....ce disperat era Arnav k nu o gaseste ..si kand s-s dus la Bhua ii zice:CUM AI INDRAZNit
Eu nu sunt nervoasa, sunt fericita ca ieri am avut mai mult eimagini cu A&K. Cred ca episodul de ieri, l-am vazut de cel putin 4 ori, si inca imi vine sa ma uit la el, dar ma ocup de altele acum. Stii, la o adica mie mila si de Arnav, ca ba alearga dupa Di, ba dupa Khushi. Cred ca o luam razna in locul lui. Cu o zi inainte o cauta pe sorsa, iar acum pe Khushi. A fost foarte funny. Sunt curioasa astazi. Parca nu trece ziua asta mai repede. Dar defapt, nu vreau sa treaca ziua de azi, ca sunt singura acasa si nu ma streseaza nimeni. Asa ca macar 24 de ore sa ma bucur si eu de libertate
Alexa20 a scris:
Eu nu sunt nervoasa, sunt fericita ca ieri am avut mai mult eimagini cu A&K. Cred ca episodul de ieri, l-am vazut de cel putin 4 ori, si inca imi vine sa ma uit la el, dar ma ocup de altele acum. Stii, la o adica mie mila si de Arnav, ca ba alearga dupa Di, ba dupa Khushi. Cred ca o luam razna in locul lui. Cu o zi inainte o cauta pe sorsa, iar acum pe Khushi. A fost foarte funny. Sunt curioasa astazi. Parca nu trece ziua asta mai repede. Dar defapt, nu vreau sa treaca ziua de azi, ca sunt singura acasa si nu ma streseaza nimeni. Asa ca macar 24 de ore sa ma bucur si eu de libertate
AdrianaMatza- vip
feteleee sunte-ti kam disparute ....va pregatiti sufleteste de episodul Maha?????
AdrianaMatza- vip
Alex am o melodie care se potriveste cu episodul de ieri si tare mi-ar placea sa faci un clip cu ei doi, versurile sunt superbe.Broken pentru Khushi.
iulianagl- moderator
La cat incepe episodul la noi ? Acum ma ocup de videoclipul ala. E bine ca e in engleza, ca mie mai usor sa il fac :P
Alexa20 a scris:La cat incepe episodul la noi ? Acum ma ocup de videoclipul ala. E bine ca e in engleza, ca mie mai usor sa il fac :P
La 4,30 pm.Asa cred ca a spsu ca e la 7 pm in India deci la noi ar 4,30 vad ca acum e un film care face reclama si la noi pe bolly.
iulianagl- moderator
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum