Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 16 Iul 2012, 1:48 pm

buna feteleee 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 517793
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 1:49 pm

petronela a scris:Buna fetelor!
Ei se joaca si eu visam de sambata la un ..bebe... stupid hai ca mi-au indeplinit dorinta, chiar si in joaca... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 3891662330

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 3899832340
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 2:11 pm

Aseara pe bollytv a fost in premiera filmul Dezi boyz dar eu l-am vazut astazi in reluare super.Akshay Kumar, 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 283516 Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Lun 16 Iul 2012, 2:12 pm

https://www.youtube.com/watch?v=Eu1IlInCIDA&feature=youtu.be

Debina dansand Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 2:45 pm

Ce se aude ca, creativii i-au in considerare ca Arnav si Khushi sa devina trei?O sa vina barza, o sa vina barza study :drunken:
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 2:59 pm

iulianagl a scris:Ce se aude ca, creativii i-au in considerare ca Arnav si Khushi sa devina trei?O sa vina barza, o sa vina barza study :drunken:
Parca era o joaca..???? Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:01 pm

petronela a scris:
Parca era o joaca..???? Smile

Deci asa este dar curand poate vedem si asta. Smile Cum?Poate-si azvarle si el izmenele pe sarma unde-si intinde KHushi rufele si asa o sa vedem o Khushi cu burtica. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 3:05 pm

iulianagl a scris:

Deci asa este dar curand poate vedem si asta. Smile Cum?Poate-si azvarle si el izmenele pe sarma unde-si intinde KHushi rufele si asa o sa vedem o Khushi cu burtica. Smile Smile
Nu cred ca face asta...ASR e barbat serios... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 1667763765
Cred ca asta e ...se termina si pleaca..de asta e asa de trist, stie ca nu poate avea langa el..
Ciudat cat ne-am dorit sa plece, acum parca imi pare rau.. stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:07 pm

petronela a scris:
Nu cred ca face asta...ASR e barbat serios... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 1667763765
Cred ca asta e ...se termina si pleaca..de asta e asa de trist, stie ca nu poate avea langa el..
Ciudat cat ne-am dorit sa plece, acum parca imi pare rau.. stupid

Dar tu chiar crezi ca o sa plece de la el?Eu imi doresc asta dar n-o sa se intample asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:08 pm

Inebunesc ascultand melodia ata mi-ar placea sa vad un clip mai actualizat ca are versuri frumoase.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 3:09 pm

iulianagl a scris:

Dar tu chiar crezi ca o sa plece de la el?Eu imi doresc asta dar n-o sa se intample asta.
Eu cred ca pleaca...pana cand Anjali nu o sa accepte adevarul despre Shyam ei nu vor putea fi impreuna....si din ce am vazut lunatica n-are nici un gand sa renunte la el..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:11 pm

petronela a scris:
Eu cred ca pleaca...pana cand Anjali nu o sa accepte adevarul despre Shyam ei nu vor putea fi impreuna....si din ce am vazut lunatica n-are nici un gand sa renunte la el..

Sa dea Domnul sa ai gura aurita dar eu ma indoiesc, si tu stii cat de mult imi doresc sa faca asta Khushi, nici sa nu se uite inapoi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 3:13 pm

iulianagl a scris:

Sa dea Domnul sa ai gura aurita dar eu ma indoiesc, si tu stii cat de mult imi doresc sa faca asta Khushi, nici sa nu se uite inapoi.
Pana pleaca sper ca Arnav sa nu-si scoata izmenele... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:14 pm

petronela a scris:

Eu sper ca asa e si mai tragic pentru el. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 16 Iul 2012, 3:32 pm

petronela a scris:

Bonjur!Daca Arnav isi intinde izmenele pe gard si Khushi se impiedica de ele slabe sperante de al parasi Smile Smile Smile
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:33 pm

Arnav will wish Khushi Happy Birthday and she will be shocked and moves to tears but she will remember his contract !!!

*Edit*
Arnav and Khushi's re-marriage will take place only after Shyam's truth comes out in front of Anjali. After that everyone will come to know about Arnav and Khushi's contract marriage as Shyam will spill all the beans. Although Arshi would have fallen in love but they would have to seperate coz their families will think that Khushi has undergone a lot of pain and she should be free now. But the family will realise they love each other and then their families will create such situations that they have to confess their love for each other. Then the re-marriage will take place. After that a new track will start. So dere's a lot of time now. For now enjoy the starry nights. Don't ask me who I am Just enjoy IPKKND

stupid
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 3:51 pm

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 26 547970_255714134540873_229926262_n
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 4:10 pm

iulianagl a scris:Arnav will wish Khushi Happy Birthday and she will be shocked and moves to tears but she will remember his contract !!!

*Edit*
Arnav and Khushi's re-marriage will take place only after Shyam's truth comes out in front of Anjali. After that everyone will come to know about Arnav and Khushi's contract marriage as Shyam will spill all the beans. Although Arshi would have fallen in love but they would have to seperate coz their families will think that Khushi has undergone a lot of pain and she should be free now. But the family will realise they love each other and then their families will create such situations that they have to confess their love for each other. Then the re-marriage will take place. After that a new track will start. So dere's a lot of time now. For now enjoy the starry nights. Don't ask me who I am Just enjoy IPKKND

stupid
Deci am avut dreptate ..pana nu accepta lunatica adevarul despre scumpul ei sot, nu pot fi impreuna, deci Khushi pleaca..asta e ..mai bine, vine vremea rascumpararii.
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 4:12 pm

lica54 a scris:

Bonjur!Daca Arnav isi intinde izmenele pe gard si Khushi se impiedica de ele slabe sperante de al parasi Smile Smile Smile
Nu cred ca va avea loc mai mult intre ei decat e acum..sunt constienti amandoi de asta..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 4:22 pm

petronela a scris:
Deci am avut dreptate ..pana nu accepta lunatica adevarul despre scumpul ei sot, nu pot fi impreuna, deci Khushi pleaca..asta e ..mai bine, vine vremea rascumpararii.

Pai ce vorbeam mai devreme cu Alex, inca nu se stie de contractul doar ei doi si Shyam care pentru el asta este un as in maneca si sa vezi cand o afla amandoua familii despre asta foc si para este.Deci il aduc pe Shyam inapoi ca sa desopere Di adevarul despre el singura.Deci let the show begin.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 4:25 pm

Dar acum sincer ce fel de viata o sa duca Khushi acolo cu Di cea lunatica care isi plange sotul de parca e mort si care o considera pe Khushi vinovata de tot ce s-a intamplat?Si eu vreau sa plece si daca Arnav nu vrea sa mai stea din nou la Gupta atunci tough este alegerea lui sa stea cu Di oricum el cu Khushi n-au nimic decat un contract de casatorie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 4:29 pm

iulianagl a scris:Dar acum sincer ce fel de viata o sa duca Khushi acolo cu Di cea lunatica care isi plange sotul de parca e mort si care o considera pe Khushi vinovata de tot ce s-a intamplat?Si eu vreau sa plece si daca Arnav nu vrea sa mai stea din nou la Gupta atunci tough este alegerea lui sa stea cu Di oricum el cu Khushi n-au nimic decat un contract de casatorie.
Daca privesti din acest punct de vedere si eu cred ca e mai bine pentru ea sa plece si asta se va intampla...
dar daca te gandesti la relatia dintre ei doi..devin amandoi niste lunatici dupa ce se despart..el nu va putea trai fara ea..ea isi va aminti mereu de el..
iar dupa ce se afla de contract sigur Arnav chiar nu mai are ce cauta la fam Gupta...il mananca Bua.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 4:32 pm

petronela a scris:
Daca privesti din acest punct de vedere si eu cred ca e mai bine pentru ea sa plece si asta se va intampla...
dar daca te gandesti la relatia dintre ei doi..devin amandoi niste lunatici dupa ce se despart..el nu va putea trai fara ea..ea isi va aminti mereu de el..
iar dupa ce se afla de contract sigur Arnav chiar nu mai are ce cauta la fam Gupta...il mananca Bua.. Smile

My God, nici nu stii de cand astept o cunfruntare pe chestia asta dintre Bua si Chote, parca o si vad pe Bua Haire Nandkeshore!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 4:35 pm

AdrianaMatza a scris:https://www.youtube.com/watch?v=Eu1IlInCIDA&feature=youtu.be

Debina dansand Smile

Smile Smile brilianta performanta Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 4:45 pm

Mi se pare o idee buna sa afle Anjali totul singura. Asa o sa isi dea seama de tot ea singura. O sa vada ca a trait tot timpul intr-un glob de cristal. Iar dupa mi se pare logik sa se recasatoreasca, asa este normal. Asta nu se poate numi casatorie, este doar un cotract de casatorie.
Dupa poate vine si barza Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum