Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:41 pm

sad sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:44 pm

Si iar se intristeaza Di.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:46 pm

Chiar ca au stricat serialul.Foarte dezamagita.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:47 pm

Si iar ma ia cu amintirile. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:49 pm

Mai frate nu o mai pot suporta pe Di credeti-ma. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:50 pm

E prea de tot oare au ramas in pana de idei creativii lor?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 5:51 pm

Pfffff daca nu era Di nu era episodul complet. Ahhhhhh fir-ar sa fie, acum mai sta si asta sa plaanga 15 minute. Si bien ii face Khushi lui Chote, de ce nu ia spus la multi ani ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:53 pm

20 de minte cu cine cu Di mai mult?Haide!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:54 pm

Sa nu-mi spui ca iar ii mai cumpara o geanta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 5:55 pm

iulianagl a scris:20 de minte cu cine cu Di mai mult?Haide!!

Recupereaza EM... in fine ma duc sa imi bag florile ca a inceput ploaia
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 5:58 pm

Mai mult am banuit..decat ..deci n-am inteles nimica, nimicuta..din ce si-au zis.. sad astept subtitrarea..

petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 5:59 pm

Alexa20 a scris:

Recupereaza EM... in fine ma duc sa imi bag florile ca a inceput ploaia

Foarte enervant a fost episodul ma asteptam la mai mult.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 16 Iul 2012, 6:00 pm

iulianagl a scris:Mai frate nu o mai pot suporta pe Di credeti-ma. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 2743637754
Bai frate, sora, sora dar lasa-l sa-si traiasca viata......nu-l hrani cu orez cu lapte pana la adanci batraneti......
enervanta fiinta, sufocanta cu dragostea ei de sora......batuta-n cap.....
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 6:03 pm

Nici pe mine nu m-a incantat Di..dar ma bucur ca a aflat singura cui erau destinati trandafirii..si cat de importanta este Khushi in viata lui...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 16 Iul 2012, 6:06 pm

Scuze....
Nici nu am apucat sa va salut..... dar "surioara draga si scumpa" m-a enervat peste masura azi.... o fi ea bine intentionata dar.....
Dadi, aici vad eu la 5.30 filmul
daca cumva il pierd in jur de 6.00 aici (si inteleg cat da Dumnezeu/)
daca nu astept subtitrarea pe seara...... kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:10 pm

Episode starts with Anjali saying to Arnav that Shyam sent her Red roses, but Arnav says he ordered those, not Shyam. Before Arnav says they are for Khushi as it’s her birthday, Anjali thinks it’s for her and she hugs him. Khushi is watching this and she smiles. Seeing Anjali happy, Arnav says, ‘Yes Di, For you’. Anjali asks him if he remembered that Anjali likes Red roses. She says they are beautiful. Arnav looking at Khushi, and he says he knows whose favorite those roses are. Before Anjali sees Khushi, she leaves. Anjali thanks Arnav and says she will put those roses in her room. It’s night time, Payal wishes and gives a gift to Khushi. She opens it right away and it’s a dress. Khushi thanks her.

NK comes there and takes Khushi with him. Payal wishes Khushi always stays happy like today. NK gives Khushi a gift before she goes inside her room. NK gives her a bangle and says he will be there for her forever. Khushi says she knows and thanks him for gift. NK then asks Khushi if she felt bad as she didn’t get Red roses that Arnav ordered for her. But Khushi says that Arnav gave to Anjali to make her happy and how can she feel bad. Arnav smiles seeing that. NK pushes Khushi insider room now.

Break 1..

Khushi sees lighting and cake inside room. Arnav comes there now.

In kitchen, Anjali is making some food.

Arnav sees bag in Khushi’s hand and asks what did she do with bag. Khushi says she washed it because of tomatoes. Arnav says you washed it? Khushi says bag got worse after washing and says she doesn’t understand why expensive things don’t last long. Arnav says just forget it. Arnav then tells Khushi, she did similar lighting on New Year’s eve so he thought Khushi might like it. Khushi asks do you want to say something. Arnav says it’s your birthday so .. soo .. cut the cake. Khushi asks why. Arnav says because it’s your birthday.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:14 pm

Anjali is taking good upstairs.

In Arnav’s room, he says Khushi to cut the cake. Because of wind, candle gets blowed. Arnav burns candle again and says her to cut the cake fast. Khushi says she doesn’t want to cut any cake. He asks what you mean, at least blow the candle. Khushi says she doesn’t want to do anything. Arnav says it’s your birthday. Khushi says yes that’s why you can’t force me to do anything. Arnav now holds Khushi’s hand and pulls her and says he has done all these preparations so cut the cake fast. Khushi says are you celebrating my birthday or threatening me? Wind blow candle again. Arnav gives her a knife to cut the cake but Khushi says she is that mad that she can use it wrong way. Arnav now holds her hand and make her cut the cake.

Anjali enters his room and he sees that. Arnav gives a piece of cake to Khushi but she doesn’t want to eat. Arnav then makes her eat forcefully. Anjali is sad and leaves from there.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 6:19 pm

Din tot eppisodul, mi-a placut doar felul cum zambea Khushi cand l-a vazut pe Arnav si Anji impreuna, mi-a placut joaca lui Khushi cu Payal. Parca i-a adus aminte de vremurile bune. Mi-a placut de NK, o dulceata de baiat, si cred ca Chote l-a pus sa o intrebe daca s-a suparat pentru trandafiri si a fost foarte frumos din partea ei ca a spus, ca Arnav a facut asta pentru Di, si ca ei nu ii pare rau deloc. Apoi cadoul lui NK mi-a placut, si faptul ca i-a spus ca o sa fie mereu de partea ei. Mi-a placut si supriza, imi imaginam ceva de genul. M-a enervat Arnav ca nu i-a spus Happy Birthday, si i-a spus foarte bine Khurhi ca ea nu vrea astfel de lucruri scumpe sau ceva de genul, ea vrea ceva de care sa isi aminteasca mereu. Cum ar fi sa ii ureze si ei ceva de zia ei. Apoi de aici am inceput sa ignore. Pentru ca Chote nu este singur, este castorit. Si cand intri in camera la un cuplu eu stiu ca trebuie sa bati al usa.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:20 pm

Alexa20 a scris:Din tot eppisodul, mi-a placut doar felul cum zambea Khushi cand l-a vazut pe Arnav si Anji impreuna, mi-a placut joaca lui Khushi cu Payal. Parca i-a adus aminte de vremurile bune. Mi-a placut de NK, o dulceata de baiat, si cred ca Chote l-a pus sa o intrebe daca s-a suparat pentru trandafiri si a fost foarte frumos din partea ei ca a spus, ca Arnav a facut asta pentru Di, si ca ei nu ii pare rau deloc. Apoi cadoul lui NK mi-a placut, si faptul ca i-a spus ca o sa fie mereu de partea ei. Mi-a placut si supriza, imi imaginam ceva de genul. M-a enervat Arnav ca nu i-a spus Happy Birthday, si i-a spus foarte bine Khurhi ca ea nu vrea astfel de lucruri scumpe sau ceva de genul, ea vrea ceva de care sa isi aminteasca mereu. Cum ar fi sa ii ureze si ei ceva de zia ei. Apoi de aici am inceput sa ignore. Pentru ca Chote nu este singur, este castorit. Si cand intri in camera la un cuplu eu stiu ca trebuie sa bati al usa.

Imi vine sa vomit va rog un pistol sa scap de Di cat mai repede.Va rog.. sad sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:21 pm

Arnav asks Khushi what she is saying. Khushi says she is promising herself that she will also put lots of sweets in Arnav’s mouth on his birthday and will do everything that Arnav doesn’t like. Arnav just smiles.

Anjali is thinking about how Khushi took both Arnav and Shyam away from her and is crying.

Back to room, Khushi tells to Arnav that you don’t even know, you don’t celebrate anyone’s birthday forcefully like this. All these won’t make khushi happy and she doesn’t want any fake things. She wanted something that she would remember forever. Something simple, just a simple wish but she says Arnav can’t even say ‘Happy Birthday’. She is disappointed and thanks for gift, all these preparation and leaves.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:23 pm

Foarte dezamagitor nici nu-mi vine sa ma mai uit.Nu inteleg de ce o lungesc cu...Pfii.Gata am plecat. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 6:24 pm

Iuli multumesc mult ca ai pus rezumatul..eram in ceata.. kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 6:24 pm

La Anjali m-au enervat foarte multe lucruri in episodul acesta. In special ca a intrat peste ei in camera, iar apoi faptul ca ea s-a gandit cum era Chote cu ea inainte, si cum este acum. Ea este cea care a insistat mereu sa se casatoreasca Chote, nu ? Dar ce ar fi vrut sa ramana ea cea mai importanta fiinta pentru el ? Si intr-un fel prin imaginile pe care le arata, o facea pe Khushi vinovata ca i-a furat sotul si fratele. Si nu mi se pare corect asta. Cik : Cum ai putut Chote sa uiti de mine ? (ceva de genul) Mi se pare absurda replica asta. Inteleg ca este fratele ei, dar lasa-l si pe el sa traiasca.
Si Chote nu e mai prejos cu nimic, pe el il interesa de geanta lui de 200000 de rupii. Ma lasi cu geanta lui ..... Daca atat sufera de 200 000 de rupii, atunci de ce i-a mai dat ? Ca sa ii scoata ochii ?

Iar in final, filmul a fost frumso cat a fost NK, Payal si Arnav in scena. Si a fost simpatica si cearta lor de la piscina, desi daca eram in locul lui Khushi, ii puneam tortul in cap, pentru cum s-a comportat
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:24 pm

Ma simt si eu exact cum se simte Khushi dezamagita.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Lun 16 Iul 2012, 6:25 pm

iulianagl a scris:

Imi vine sa vomit va rog un pistol sa scap de Di cat mai repede.Va rog.. sad sad

Te ajut eu cu mult drag......si eu "o iubesc pe Di" zilele de nu-ti spun....
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum