Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 6:26 pm

iulianagl a scris:Foarte dezamagitor nici nu-mi vine sa ma mai uit.Nu inteleg de ce o lungesc cu...Pfii.Gata am plecat. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656

Dupa episodul Maha ma asteptam la un super episod azi. In fine .... o sa imi dau opinia finala la sfarsitul saptamaniii
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:26 pm

Alexa20 a scris:La Anjali m-au enervat foarte multe lucruri in episodul acesta. In special ca a intrat peste ei in camera, iar apoi faptul ca ea s-a gandit cum era Chote cu ea inainte, si cum este acum. Ea este cea care a insistat mereu sa se casatoreasca Chote, nu ? Dar ce ar fi vrut sa ramana ea cea mai importanta fiinta pentru el ? Si intr-un fel prin imaginile pe care le arata, o facea pe Khushi vinovata ca i-a furat sotul si fratele. Si nu mi se pare corect asta. Cik : Cum ai putut Chote sa uiti de mine ? (ceva de genul) Mi se pare absurda replica asta. Inteleg ca este fratele ei, dar lasa-l si pe el sa traiasca.
Si Chote nu e mai prejos cu nimic, pe el il interesa de geanta lui de 200000 de rupii. Ma lasi cu geanta lui ..... Daca atat sufera de 200 000 de rupii, atunci de ce i-a mai dat ? Ca sa ii scoata ochii ?

Iar in final, filmul a fost frumso cat a fost NK, Payal si Arnav in scena. Si a fost simpatica si cearta lor de la piscina, desi daca eram in locul lui Khushi, ii puneam tortul in cap, pentru cum s-a comportat

N-ai auzit ca o sa-i puna la dulce in gura de ziua lui si o sa-i faca tot ce nu-i place. Smile Misto amenintare, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 6:27 pm

iulianagl a scris:

N-ai auzit ca o sa-i puna la dulce in gura de ziua lui si o sa-i faca tot ce nu-i place. Smile Misto amenintare, nu?

A zis ca o sa aprinda si chestie daia de tantari, care il lasa fara voce Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 6:28 pm

Alexa20 a scris:

A zis ca o sa aprinda si chestie daia de tantari, care il lasa fara voce Smile Smile
Super... Smile pacat ca nu mai e cu el la ziua lui...
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:29 pm

Alexa20 a scris:

Exact mai bine, sincer vreau ca Khushi sa plece de acolo.Sincer vorba lui Pedro atat cat lunatica este inca lunatica in balonul ei colorat nu are viata buna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:30 pm

Anjali is sad and crying.

Break 2..

She looks at red roses and realizes Khushi also loves red roses. She then throws roses away. She says, was it that easy for you chote to forget everything? You forgot everything so fast. Just now so much happened with your di and she went through so much and you forgot. In such time, Khushi still matters to you more than your di. How can you forget chote? She is crying.

Episode ends..

Precap: Arnav is talking on phone with someone and says to get it packed and write ‘to my dear wife Khushi Kumari Gupta Singh Raizada’ and Anjali is listening that. Arnav asks when he will get it, he turns back and sees Anjali.

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 6:31 pm

DEci totul se rezuma la Di.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 6:35 pm

,,to my dear wife Khushi Kumari Gupta Singh Raizada’ Smile
Cred ca de data primeste cadoul in cap Arnav.. Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 6:36 pm

iulianagl a scris:DEci totul se rezuma la Di.

Nici nu pot sa exprim ce nervi mi-a facut Anjali azi. S-a comportat de parca Chote era sotul ei, nu fratele ei. Adica sa fim seriosi, cate nu a facut Khushi pentru Anjali, iar ea ce face ? E suparata ca azi e ziua lui Khushi, iar sotul ei taie tortul cu ea ? What the ? De ce e suparata ? Trebuia sa ii stearga ei lacrimile ? Sa stea la picioarele ei ? Sa doarma cu ea ce mama naibi vreia ? Ce naiba a facut din filmul asta ? O cacealma ..... Ma duc sa ma relaxez in ploaie, ca nici rain sequences nu am avut. Let it be ....
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 7:31 pm

khushi started blabbering to herself and he asked what is she talking..LOLand she said that she is promising to herself that on his birthday she will feed his mouth full of sweets and will switch off the AC and open the window.LOL.and will light up mosquito coil everywhere so that his voice vanishes.LOL..and do whatever irritates him...ROFLhe just smiled at her childish acts...

Smile Saracul Arnav ce il asteapta la ziua lui Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 9:51 pm

episodul subtitrat
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 16 Iul 2012, 10:48 pm

Alexa multumim pentru episoade ! kiss
Va pupic de noapte buna ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 16 Iul 2012, 11:02 pm

Noapte buna dragalaselor! kiss kiss kiss kiss pe maine 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 155656

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Good_night_03413.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 Good_night_076
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:08 pm

Da, vrea sa-mi spuna si mie cineva nu e obligatoriu dar pentru linistea mea sufleteasca, prin ce a trecut Anjali si a indurat atat de multe?De ce a suferit ea asa de mult?Eu una nu-mi aduc aminte.Poate daca trecea si ea prin lucruri mult mai importante si periculoase ca Khushi cred ca tineam minte dar asa..m-a lasat memoria.Vreau sa spun ca nu stie ce e aceea suferinta vai s-a intepat le deget si gata moare.Piilliiijjiii!Au stricat frumusete de episod doar cu smiorcaiala lui Di.Fimi-ar scarba!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:20 pm

Diferenta dintre Khushi si Di?
Khushi s-a bucurat nespus de mult vazand-o fericita pe Di, ca a vazut zambetul pe fata ei.O fac lucrurile simple fericita si care ii fac pe altii sa fie fericiti.Deci ii pasa de ceilalti.
DI este trista si smiorcaita si tine dusmanie pe Khushi ca pur si simplu nu vrea sa-l vada pe Chote a ei, fericit cu sotia lui.Il vrea numai pentru ea.Deci e o egoista lunatica care nu-si are rostul pe langa Khushi.
Asa ca creativii acestui serial m-au dezamagit foarte tare introducand fazele astea cu DI.
Apoi la inceput nu mi-a placut faza cu pregatirile lui Chote care sincer pe mine m-au enervat la inceput insa dupa traducere mi-am dat seama ca Chote habar n-are cu ce se mananca asa ceva, el saracul a incercat, o bila alba pentru creativi pentru asta, dar nu a reusit deci inca odata ii dau dreptate lui Pedro cand spune ca mai de cioplit la caracterul ASR.Nk ia dat ideea dar el nu a reusit s-a o dezvolte mai mult ia pasat de geanta ca a spalat-o Khushi decat de ziua ei si mai spune si in gura mare ca a dat 2 lakhs pe ea.Ca parca pe Khushi o interesa asta.Sunt curioasa sa vedem ce urmeaza sa-i ia si cum o scoate la capat cu Di si apropo unde era Mamiji care zice caci copilul ei sufera de mama focului si Nani care a zis ca are ea grija de Di si molia de Akash..aaa stai ca el inca-si mananca pranzul combinat cu cina la birou.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 11:40 pm

Iuliana m-ai facut sa si rad cu comentariile tale. Smile Esti foarte funny cand esti nervoasa. Ai niste comentarii accide si la subiect.
Si pe mine m-a enervat Anjali cu smiorcaielile ei, si mi s-a parut mult prea posesiva. Si mi-a dat impresia, ca ea are impresia ca Khushia despartito de Shyam si de Chote. ADica ea este calea despartirii lor. Urat asa ....
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Lun 16 Iul 2012, 11:45 pm

corect +ce/a avut cu florile de/au aterizat pe jos!!!...Chote,ACUM se straduieste sa faca ceva bine,vrea sa invete si pina/ntr/un an va reusi,daca este lasat de cei din jur...multumesc pt.traducere si ep....noapte buna!...
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:46 pm

Alexa20 a scris:Iuliana m-ai facut sa si rad cu comentariile tale. Smile Esti foarte funny cand esti nervoasa. Ai niste comentarii accide si la subiect.
Si pe mine m-a enervat Anjali cu smiorcaielile ei, si mi s-a parut mult prea posesiva. Si mi-a dat impresia, ca ea are impresia ca Khushia despartito de Shyam si de Chote. ADica ea este calea despartirii lor. Urat asa ....

Smile Smile Asa?Dar stii la ce ma gandeam chiar acum oare daca se indreapta tatal fetelor si ii spune lui Di ce ia facut Shyam stii faza cand o vede el prima data pe Anjali de are iesirea aia de om bolnav care nu poate sa faca si sa spuna nimic?Sper ca vreodata sa si-o aduca aminte Di ca atunci Sahshi stia cine e deja Shyam.Stai asa ca m-am abatut de la ce vroiam sa spun, oare tot la fel reactioneaza asa cum a reactionat la tot ce ia spus Payal, Khushi, NK?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:47 pm

Garo a scris:corect +ce/a avut cu florile de/au aterizat pe jos!!!...Chote,ACUM se straduieste sa faca ceva bine,vrea sa invete si pina/ntr/un an va reusi,daca este lasat de cei din jur...multumesc pt.traducere si ep....noapte buna!...

Pai cu Di, never ever!! kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 11:51 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Asa?Dar stii la ce ma gandeam chiar acum oare daca se indreapta tatal fetelor si ii spune lui Di ce ia facut Shyam stii faza cand o vede el prima data pe Anjali de are iesirea aia de om bolnav care nu poate sa faca si sa spuna nimic?Sper ca vreodata sa si-o aduca aminte Di ca atunci Sahshi stia cine e deja Shyam.Stai asa ca m-am abatut de la ce vroiam sa spun, oare tot la fel reactioneaza asa cum a reactionat la tot ce ia spus Payal, Khushi, NK?

Nu cred in asa ceva. Adica Khushi ia spus tot lui Anjali, ca e logodita, ca pe logodnic il cheama Shyam etc etc.... Acum nu isi mai aminteste nimeni perioada aia. Parca ar fi o perioada din epoca de piatra. What the hell ? Sa- intamplat cu aproximativ4-5 luni in urma, in film. Iar acum spuneti-mi si mie, Arnav si Khushis unt casatoriti de maxim 3-4 luni ? Unde e burta lui Anjali ? ADica zau, inteleg ca nu vrei sa prti o burta falsa, dar acoperiti incidentul asta cumva. Cum a fost i cu Geet. A jucat 200 de episaode spunand ca este gravida, si dupa 200 de episaode, nu se vedea nimic. In fine ....
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Lun 16 Iul 2012, 11:53 pm

Eu va las fetelor, sunt destul de dezamagita de episodul de azi. Mai intai idiotul de arnav ca parca are prunde in gura sa spuna haaaaaaappppyyy birthday. De parca ar cere-o in casatorie. Te iubesc cum o sa ii spuna daca nu poate sa spuna un simplu la multi ani ? mda .... Ir apoi cu Anjali a fost deja prea mult pt mine. So nb
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:54 pm

Alexa20 a scris:Iuliana m-ai facut sa si rad cu comentariile tale. Smile Esti foarte funny cand esti nervoasa. Ai niste comentarii accide si la subiect.

Pai eu ce reactie am avut cand am terminat de tradus?"Ohoo stai ca acum nu numai de Shyam e suparata ca i la luat Khushi acum e INDIVIDIOASA ca i la luat si pe Chot."Si inca ceva se tot intreaba a noastra lady DI ca de ce a uitat asa de usor Chote?Pai daca ar sta si s-ar gandi un pic mai mult si cum zice ca are incredere de fapt cea mai mare incredere in fratele ei si-ar da seama simplu Chote a uitat ca stie ce poama sau acritura e Shyam si cred ca toti vor realiza daca stau si-si amintesc de unele chestii dar nu ei isi amintesc cat de bun a fost GINERELE.Iar DI cand era asa de fericita cu acritura ei ii pasa de cineva doar de rugaciunile ei si aha a uitat cand ea cu gura ei si-a pus o dorinta ca Chote sa-si gaseasca pe cineva bun care sa aibe grija de el.Iar acum...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:57 pm

Alexa20 a scris:Eu va las fetelor, sunt destul de dezamagita de episodul de azi. Mai intai idiotul de arnav ca parca are prunde in gura sa spuna haaaaaaappppyyy birthday. De parca ar cere-o in casatorie. Te iubesc cum o sa ii spuna daca nu poate sa spuna un simplu la multi ani ? mda .... Ir apoi cu Anjali a fost deja prea mult pt mine. So nb

Pai n-am zis eu ieri sa puna mana pe telefon si sa-i spuna si asta la telefon asa cum ia spus te iubesc.Simplu ca buna ziua.Hi dar stiti ce cred eu ca creativii ne-o baga pe gat pe Di ca sa vedem noi ce talent actoricesc are Dolly oita clonata.Mama si eu sa spun wowww ce misto joaca actrita in rolul lui Anjali. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 248946 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 41236902 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 41236902
Hai ca va spun si eu noapte buna ca altfel nu ma mai pot opri. 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 2321791705
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 16 Iul 2012, 11:59 pm

Alexa20 a scris:

Nu cred in asa ceva. Adica Khushi ia spus tot lui Anjali, ca e logodita, ca pe logodnic il cheama Shyam etc etc.... Acum nu isi mai aminteste nimeni perioada aia. Parca ar fi o perioada din epoca de piatra. What the hell ? Sa- intamplat cu aproximativ4-5 luni in urma, in film. Iar acum spuneti-mi si mie, Arnav si Khushis unt casatoriti de maxim 3-4 luni ? Unde e burta lui Anjali ? ADica zau, inteleg ca nu vrei sa prti o burta falsa, dar acoperiti incidentul asta cumva. Cum a fost i cu Geet. A jucat 200 de episaode spunand ca este gravida, si dupa 200 de episaode, nu se vedea nimic. In fine ....

Pai e invizibila sau nu e aeriana ca si ea. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 17 Iul 2012, 8:17 am

Neataaaaa 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 29 1064687750
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 40 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum