13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:
Asta e ideea, Arnav trebuie sa invete ca nu tot ce e scump este si bun. Ea ia aratat ca o sa ramana o fata simpla mereu, chiar daca ar avea miliarde. Ea ieri nu vreia aranjamente spectaculoase, vreia un simplu Happy bithday. Asta putea sa ne aduca si noua cv ieri. Un simplu la multi ani si era mai mult ca suficient. Ciudata gandire are cvs
Exact si scapam si de privelistea lunatecii.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Exact si scapam si de privelistea lunatecii.
Ar trebui sa faca ceva repede cu situatia asta cu Anjali, pentru ca este deja mult prea mult. Cel putin pe mine ma dernjeaza sa o vad atat de imatura in astfel de momente. Este precum o printesa, care numai are palat si locuieste intr-o cocioaba. Iar acolo numai are servitori ca sa ii faca toate treburile, si trebuie sa si le faca singura. Ceva de genul este Anjali a noastra. Este enervant, gandeste cu capul ca nu esti papusa. De ce nu il confrunta pe Chote sa il intrebe de ce a facut asta, care sutn motivele care l-au determinat. Nu imi place noul personaj al lui Anjali.
Alexa20 a scris:
Ar trebui sa faca ceva repede cu situatia asta cu Anjali, pentru ca este deja mult prea mult. Cel putin pe mine ma dernjeaza sa o vad atat de imatura in astfel de momente. Este precum o printesa, care numai are palat si locuieste intr-o cocioaba. Iar acolo numai are servitori ca sa ii faca toate treburile, si trebuie sa si le faca singura. Ceva de genul este Anjali a noastra. Este enervant, gandeste cu capul ca nu esti papusa. De ce nu il confrunta pe Chote sa il intrebe de ce a facut asta, care sutn motivele care l-au determinat. Nu imi place noul personaj al lui Anjali.
Deci ce ara ta ei nu e extrema slaba Anjali nu e un personaj slab pana acum mie nu mi s-a parut a fi slaba.Nu inteleg cum de au ajuns asa dintr-odata sa ne arate o Anjali bolnava psihic ca asa arata la ora actuala si poate ar fi avut mai multe motive sa fie asa cand i-au murit parintii si au fost dati afara din casa decat acum.Deci vreau sa spun ca ceea ce s-a intamplat acum pentru ea mie nu mi se pare ca ar fi asa de grav sa devii o paranoica si insensibila adica eu una n-as putea fi.Cum de pana acum a avut incredere in Khushi si dintr-odata e invidioasa pe ea ca ea considera ca a despartit-o de Shyam de ce n-a fost invidioasa pe ea cand ii tot vorbea Shyam despre felul cum e Khushi si se uita cu dragoste la ea atunci nu tot aceeasi Khushi era?Iar acum cand a dezvalui adevarata fata a lui Shyam si mai ales ca la rapit pe Arnav si a vrut sa-l omoare pentru avere ea nu se gandeste la asta.Creativii lor gresesc aici putea sa ne arate o altfel de Anjali.Dar ce am spus eu aseara ca vor sa ne arate talentul ei actoricesc care mie una nu-mi place cum il joaca mai degraba imi placea de ea cum juca inainte decat un astfel de caracter.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Deci ce ara ta ei nu e extrema slaba Anjali nu e un personaj slab pana acum mie nu mi s-a parut a fi slaba.Nu inteleg cum de au ajuns asa dintr-odata sa ne arate o Anjali bolnava psihic ca asa arata la ora actuala si poate ar fi avut mai multe motive sa fie asa cand i-au murit parintii si au fost dati afara din casa decat acum.Deci vreau sa spun ca ceea ce s-a intamplat acum pentru ea mie nu mi se pare ca ar fi asa de grav sa devii o paranoica si insensibila adica eu una n-as putea fi.Cum de pana acum a avut incredere in Khushi si dintr-odata e invidioasa pe ea ca ea considera ca a despartit-o de Shyam de ce n-a fost invidioasa pe ea cand ii tot vorbea Shyam despre felul cum e Khushi si se uita cu dragoste la ea atunci nu tot aceeasi Khushi era?Iar acum cand a dezvalui adevarata fata a lui Shyam si mai ales ca la rapit pe Arnav si a vrut sa-l omoare pentru avere ea nu se gandeste la asta.Creativii lor gresesc aici putea sa ne arate o altfel de Anjali.Dar ce am spus eu aseara ca vor sa ne arate talentul ei actoricesc care mie una nu-mi place cum il joaca mai degraba imi placea de ea cum juca inainte decat un astfel de caracter.
In loc sa faca o Anjali miorlaita. Putea sa faca o Anjali puternica, care il infrunta pe Shyam cu toata forta ei. Si care isi sustine familia. Putea sa ne arate, ca fiind sora mai mare a lui Chote, ea nu o sa permita nimanui sa ii faca rau lui, nici macr sotului sau. Si putea sa arate cum il infrunta si cum il da afara chiar ea.
Hai ca m-am dat la discutii si am uitat ca trebuie sa fac niste mici cumparaturi. Revin in vreo 10 minutele.
Alexa20 a scris:
In loc sa faca o Anjali miorlaita. Putea sa faca o Anjali puternica, care il infrunta pe Shyam cu toata forta ei. Si care isi sustine familia. Putea sa ne arate, ca fiind sora mai mare a lui Chote, ea nu o sa permita nimanui sa ii faca rau lui, nici macr sotului sau. Si putea sa arate cum il infrunta si cum il da afara chiar ea.
Poate vrea sa ne arate asta dupa ce i-l aduce inapoi pe Shyam cine stie dar acum eu sunt de parere ca gresesc creativii.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Hai ca m-am dat la discutii si am uitat ca trebuie sa fac niste mici cumparaturi. Revin in vreo 10 minutele.
iulianagl- moderator
Buna! Buna la toata lumea!
Sa speram ca azi "sora" ne v-a scuti cat v-a putea ea de mult de prezenta sa.....
M-am saturat sa vad smiorcaielile ei......
Sa speram ca azi "sora" ne v-a scuti cat v-a putea ea de mult de prezenta sa.....
M-am saturat sa vad smiorcaielile ei......
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
V-ati adunat fetele ? Eu mi-am facut repede treburile ca sa pot sa vad filmul. Nu prea mai imi fac multe sperante in privinta acestui episod. Sa vedem ce o sa se mai intample.
In sfarsit au schimbat recapitularea aia plictisitoare.
Woww ce frumos ia spus.
iulianagl- moderator
Ce nebun e Nk ce sfaturi ii da
Ce frumos e inceputul
sa vedem sfarsitul
sa vedem sfarsitul
Ce ia spus Alex ala de la telefon cumva despre patutul copilului?
iulianagl- moderator
Pleaca iar la Bua.
iulianagl- moderator
Ia uite-o cum merge frate parca a suferit un accident de la care era sa moara.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Ce ia spus Alex ala de la telefon cumva despre patutul copilului?
I-a zis ca are programare pentru ziua de azi la control
Doamne ce bine ii face Khushi. Ha ha ha
Sa-i traga cineva una lui baiatul mamei adica molia sa-l aduca la realitate ca prea si-a luat-o in cap.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Ce m-am distrat
Si eu mi-a placut mai putin partile cu Mami, Akash si Di.Sunt curioasa ce le-a cerut Nani fetelor.
iulianagl- moderator
Mai da ce este NK pentru familia Raizada?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Si eu mi-a placut mai putin partile cu Mami, Akash si Di.Sunt curioasa ce le-a cerut Nani fetelor.
Sa mearga la templu sa se roage. Si acum nu stiu daca am inteles bine, dar parca a zis ca o sa mearga si Di. Iar Khushi a zis, ca mai bien ramane acasa.
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum