14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexa20 a scris:Nu stiu daca i s-a parut asta si altora, dar am impresia ca prin ceea ce ii spune bunica lui Khushi, este ca si cum cv's ne-ar transmite noua un mesaj. Sa nu o intelegem gresit pe Anajali, pentru ca ea nua urat-o niciodata pe Khushi. Mie se pare doar mie asta ?
Oho stai ca n-am ajuns pe acolo.Yavash yavash.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Adriana,pt.video :drunken: astept urmatoarele,caci vor fi mai multe...
buna seara,doamnelor...
buna seara,doamnelor...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:Adriana,pt.video :drunken: astept urmatoarele,caci vor fi mai multe...
buna seara,doamnelor...
ms ms...bn inteles k vor fi....tocmai fac altul...:D
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Haidi bre ma lesi, cica n-a iubit-o inainte de casatorie pe Khushi??Voi il credeti?
iulianagl- moderator
Ok deci cu siguranta s-a schimbat situatia din cauza fanilor revoltati. De asta sunt ferm convins. A dezamagit pe multa lume, episaodele de saptamana trecuta, si au facut din actiune o harababura. Asa ca s-au gandit sa refaca peronajul lui Anjali, sa ii etaleze talentele actoricesti altfel. In sfarsit ...
iulianagl a scris:Haidi bre ma lesi, cica n-a iubit-o inainte de casatorie pe Khushi??Voi il credeti?
Eu nuuuuuu.... minte cu nerusinare. A uitat cand a ajutaat-o sa serveasca masa la nunta lui Payal ? Sau cand a pupat-o pe obraz ? Cand plangea dupa ea, crezand ca e in ambulanta ? Mincinosulllllll
Alexa20 a scris:Ok deci cu siguranta s-a schimbat situatia din cauza fanilor revoltati. De asta sunt ferm convins. A dezamagit pe multa lume, episaodele de saptamana trecuta, si au facut din actiune o harababura. Asa ca s-au gandit sa refaca peronajul lui Anjali, sa ii etaleze talentele actoricesti altfel. In sfarsit ...
Exact s-a simtit foarte mult chestia asta.
iulianagl- moderator
Aryyy Prakash a prins viata!
iulianagl- moderator
Hei dar e chiar boland Prakash asta deci el tot mai considera ca Khushi si Payal a facut greseala asta.
iulianagl- moderator
Revina Bhua Ji Khushi si nebuniile ei. Iar Arnav nu e mai prejos, a deventi un romantic incurabil.
Ah ce imi place stilul lui cuceritor Pacat ca exista un singur Arnav frumos, chipes, si sarmant. Altfel imi luam si eu unul.
Ah ce imi place stilul lui cuceritor Pacat ca exista un singur Arnav frumos, chipes, si sarmant. Altfel imi luam si eu unul.
Dupa episodul de astazi, oare este cineva suparat de felul in care merge actiunea ? De ce nu se plange nimeni de episodul de azi, cum s-au plans de restul ? Mai trebuie sa coboare de pe norisor CV's lor si cu Daljet. Talentul actoricesc il poti arata si in alta forma.
Alexa20 a scris:Dupa episodul de astazi, oare este cineva suparat de felul in care merge actiunea ? De ce nu se plange nimeni de episodul de azi, cum s-au plans de restul ? Mai trebuie sa coboare de pe norisor CV's lor si cu Daljet. Talentul actoricesc il poti arata si in alta forma.
Corect.
iulianagl- moderator
Ce m-a facut sa rad convorbirea ei falsa cu Bua.
iulianagl- moderator
HE’S GETTING READY TO LEAVE TO BUAJI’S HOUSE WITHOUT A SINGLE BIT OF HESITATION.
Credit : indianvibes
Asta este fenomenala.
Asta este fenomenala.
Alexa20 a scris:HE’S GETTING READY TO LEAVE TO BUAJI’S HOUSE WITHOUT A SINGLE BIT OF HESITATION.
Asta este fenomenala.
Stiu!!
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 13 Noi 2012, 8:38 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stiu!!
Chiar i se potriveste. Oricum, a fost un episod foarte frumos. Si culmea, nici nu ma asteptam sa fie frumos. Chiar m-am gandit, stai sa vezi ce porcarie de episod mai ne baga si luni. Sa vezi acum cum se inunda platoul de la Di. In sfarsti, eu facut ceva care sa multumeasca fanii
nb fetelee ne auzim maine
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:nb fetelee ne auzim maine
Noapte buna iubita si da sa stii ca mi-a placut foarte mult clipul ma gandeam sa-l pun si la mine pe fb dar apoi m-am gandit ca poate te superi.L-am ascultat de nu stiu cate ori dupa cum stii Om Shanti Om e filmul meu preferat.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Chiar i se potriveste. Oricum, a fost un episod foarte frumos. Si culmea, nici nu ma asteptam sa fie frumos. Chiar m-am gandit, stai sa vezi ce porcarie de episod mai ne baga si luni. Sa vezi acum cum se inunda platoul de la Di. In sfarsti, eu facut ceva care sa multumeasca fanii
Da, o miscare inteleapta din partea creativilor sa ne transmita mesajul prin Naniji, sincer nici eu nu ma asteptam la una ca asta.Acum ca s-a mai rezolvat o parte din problemele din Raizada ma ingrijoreaza un lucru "Khushi a mintit", ca daca nu mintea Arnav nu o lasa sa plece si mai simt ca ceva se petrece in mintea ei, pune ceva la cale si asta este sa nu se mai intoarca inapoi sper sa nu-i vina iar idei nebune cuma fost data trecuta cu sinuciderea nu cred ca o sa se intample asta dar sigur inapoi nu se mai intoarce si acum ma gandesc la faptul ca Gupta o sa afle de contract ca ea cred ca de asta a plecat iar Chote nu stie ca s-a expirat cred ca in valtoarea de a-i face curte lui Khushi si cum sa o faca sa fie a lui din nou, a uitat si asta o sa-i faca pe ai ei sa ia hotararea de a o trimite undeva poate inapoi in Lucknow ca sa scape de rusine.Nu stiu acum asta mi se pare foarte logic si mai ales daca bomba o sa fie lansata de Shyam.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da, o miscare inteleapta din partea creativilor sa ne transmita mesajul prin Naniji, sincer nici eu nu ma asteptam la una ca asta.Acum ca s-a mai rezolvat o parte din problemele din Raizada ma ingrijoreaza un lucru "Khushi a mintit", ca daca nu mintea Arnav nu o lasa sa plece si mai simt ca ceva se petrece in mintea ei, pune ceva la cale si asta este sa nu se mai intoarca inapoi sper sa nu-i vina iar idei nebune cuma fost data trecuta cu sinuciderea nu cred ca o sa se intample asta dar sigur inapoi nu se mai intoarce si acum ma gandesc la faptul ca Gupta o sa afle de contract ca ea cred ca de asta a plecat iar Chote nu stie ca s-a expirat cred ca in valtoarea de a-i face curte lui Khushi si cum sa o faca sa fie a lui din nou, a uitat si asta o sa-i faca pe ai ei sa ia hotararea de a o trimite undeva poate inapoi in Lucknow ca sa scape de rusine.Nu stiu acum asta mi se pare foarte logic si mai ales daca bomba o sa fie lansata de Shyam.
Sunt de acord in parte cu ce spui. Adica Khushi a mintit acum, iar cnd o sa afle Arnav o sa fie foarte suparat pe ea. Dar cred ca o sa faca tot posibilul sa o aduca langa el. O sa se foloseasca de orice mijloace. Si nu cred ca parintii ei ar trimite-o in Lucknow, adica pana la urma Arnav a fost sotul ei, si au trait impreuna atata timp. Fie ca s-a consumat casatoria sau nu. Ei o sa se gandeasca, ca desi s-au intamplat atatea, Arnav s-a purtat ca un adevarat ginere cat a stat al ei, si a avut mereu grija de ei. Si chiar daca ar zice, hai sa o trimitem in Lucknow sa scapam de rusine, ei nu o pot tine acolo toata viata, si fara sa fie maritata. Iar ei nu ar mai putea sa o casatoreasca cu nimeni (deja s-ar numi Punar Vivah). Deci nu mi se pare plauzibil asta cu Lucknow. Iar acum ca ASR si-a dat seama de ce simte, nu o sa o lase sa scape asa usor de el.
Alexa20 a scris:
Sunt de acord in parte cu ce spui. Adica Khushi a mintit acum, iar cnd o sa afle Arnav o sa fie foarte suparat pe ea. Dar cred ca o sa faca tot posibilul sa o aduca langa el. O sa se foloseasca de orice mijloace. Si nu cred ca parintii ei ar trimite-o in Lucknow, adica pana la urma Arnav a fost sotul ei, si au trait impreuna atata timp. Fie ca s-a consumat casatoria sau nu. Ei o sa se gandeasca, ca desi s-au intamplat atatea, Arnav s-a purtat ca un adevarat ginere cat a stat al ei, si a avut mereu grija de ei. Si chiar daca ar zice, hai sa o trimitem in Lucknow sa scapam de rusine, ei nu o pot tine acolo toata viata, si fara sa fie maritata. Iar ei nu ar mai putea sa o casatoreasca cu nimeni (deja s-ar numi Punar Vivah). Deci nu mi se pare plauzibil asta cu Lucknow. Iar acum ca ASR si-a dat seama de ce simte, nu o sa o lase sa scape asa usor de el.
What the...Cu dusmanul langa ei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
What the...Cu dusmanul langa ei?
Oricum, eu sper ca povestea o sa fie putin diferita. Sper sa ne lase si pe noi sa ne bucuram de o viata de familie in casa Raizada. ADica macar cateva episoade, ca dupa oricum ne da o bomba de plangem de mila actorilor
Alexa20 a scris:
Oricum, eu sper ca povestea o sa fie putin diferita. Sper sa ne lase si pe noi sa ne bucuram de o viata de familie in casa Raizada. ADica macar cateva episoade, ca dupa oricum ne da o bomba de plangem de mila actorilor
Si eu cred tot la fel dar sigur Shyam o sa lanseze bomba cu contractul iar Payal o sa o sune pe Khushi la Buaji si de acolo toti o sa se revolte si cine o sa fei vinovatul Chote!!
iulianagl- moderator
Stau si ma uit la poza asta si incerc sa-mi dau seama despre ce este vorba?Oare incearca ea sa se ascunda de el si o gaseste?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stau si ma uit la poza asta si incerc sa-mi dau seama despre ce este vorba?Oare incearca ea sa se ascunda de el si o gaseste?
Cred ca defapt o ascunde pe Bhua in casa si ea se duce sa faca fata furtuni Iar el profita de orice clipa ca sa puna mana pe ea. Parca vad ca iar vrea sa o sarute, si parc vad ca iese Bhua cu facaletul ala
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum