14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
bn Alexa eu sunt si pe mess sa sti dak iti este mai usor asa....Anyta ce sa fac am recuperat si eu Suflete pereche si acum ma bag sa vad episodu de la Iss de aseara...u cf?
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
feteleee care mai doreste subtitrarile de la Geet si de la Iss sa imi spuna
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:feteleee care mai doreste subtitrarile de la Geet si de la Iss sa imi spuna
Buna! Buna la toata lumea!
Fete dragi va pup si va iubesc! :love3:
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna..
Credit:''Is Pyar Ko Kya Naam Doon''
Credit:''Is Pyar Ko Kya Naam Doon''
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Hello hi ... foarte liniste e pe aici. Atata liniste ca m-am plictisit dand refresh la pagina, cu gandul ca poate cineva mai pune ceva. V-ati luat concediu inaintea mea ?
Alexa20 a scris:Hello hi ... foarte liniste e pe aici. Atata liniste ca m-am plictisit dand refresh la pagina, cu gandul ca poate cineva mai pune ceva. V-ati luat concediu inaintea mea ?
Nu iubita...... navigam dintr-o pagina in alta, vedem videoclipuri vechi si noi, melodii, scenete ce ne-au impresionat, asa rascolim amintiri....
PS: Vacanta minunata pe litoral!!!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna !
Miha, ce faci ? ai recuperat ? ai reusit sa vezi tot din urma?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Buna !
Bine..tu?
Da ieri si azi am vazut tot...
Andreea_Miha- vip
Ce nerabdatoare ..daca ai reusit sa vezi tot.. si ce zici de ultimul ep...Skumpyk86 a scris:
Bine..tu?
Da ieri si azi am vazut tot...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Ce nerabdatoare ..daca ai reusit sa vezi tot.. si ce zici de ultimul ep...
Daca era numai drama sigur nu ma uitam asa repede...dar era vorba sa plec maine iar si deasta am vrut sa le vad,dar cum am terminat de vazut s-a schimbat planurile ...
La ultimul ep s-a intors roata...Arnav nu putea sa ii spuna la multi ani acum Khushi nu putea sa ii ceara ajutorul..funny..stiri muzica dans tot ce vrei...prea se amuza de ea..dar decat sa ii vad certati mai bine asa...frumos..interesant si promo pentru luni..dar nu prea visez ca se intampla ceva (la fel ca scena cu paile) si trece repede..se gaseste cineva si vine peste ei bate la usa sau vrun tel..sau poate insasi Khushi fuge...
Andreea_Miha- vip
Ma uitam pe twitter pe pagina lui Karan (Nk) si spune :
"Ok so..Ill clear ur doubt guyz..weneva Rabba Ve happens..n if im around...I sing Pappaaa Vee instead of da original to Barun. ..."
multi au ajuns la concluzia ca Barun va deveni tata..ca spune Barun nu Arnav si am vazut un clip ieri in care Sanaya in gluma a pus o perna ca si cum ar fii insarcinata si Barun i-a pupat burtica......desi Barun a spus intr-un intreviu ca ca nu prea curand copii...va astepta 4/5 ani,pentru ca acum e ocupat cu serialul etc.
Nu stiu la ce face referire Karan dar imi placea sa visez si acum ce trezire am avut....
"Ok so..Ill clear ur doubt guyz..weneva Rabba Ve happens..n if im around...I sing Pappaaa Vee instead of da original to Barun. ..."
multi au ajuns la concluzia ca Barun va deveni tata..ca spune Barun nu Arnav si am vazut un clip ieri in care Sanaya in gluma a pus o perna ca si cum ar fii insarcinata si Barun i-a pupat burtica......desi Barun a spus intr-un intreviu ca ca nu prea curand copii...va astepta 4/5 ani,pentru ca acum e ocupat cu serialul etc.
Nu stiu la ce face referire Karan dar imi placea sa visez si acum ce trezire am avut....
Andreea_Miha- vip
buna feteleeee am revenit si eu pe aici ....ieri am plecat pe fuga pt k am fost invitata la o petrecere :)
AdrianaMatza- vip
tare min..2:27..
si 3:25
Andreea_Miha- vip
Buna, dar ce se intampla?Ca n-am intels nicio iota?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna fetelor, am aparut si eu. Nici eu nu am inteles ce e in reportajul acela, ca nu au dat sunetul tare ca sa nu divulge ce o sa se intample in epi viitoare. Am inteles doar ca el vrea ca ea sa se intoarca acasa, iar ea nu vrea. Si am inteles ca ea s-a dus la biroul lui Shukla ji (ala cu chiria) si era foarte revoltata pe el, dar in locul lui era Arnav.
Iar apoi mi-a placut cand s-a dus Arnav si i-a tras lu ala o dtiamai palma ca o vorbea de rau pe Khushi.
Iar apoi mi-a placut cand s-a dus Arnav si i-a tras lu ala o dtiamai palma ca o vorbea de rau pe Khushi.
iulianagl a scris:Buna, dar ce se intampla?Ca n-am intels nicio iota?
Iuli nu inteleg mare lucru..nu stiu foarte bine hindi si vorbeste si peste dar am gasit asta:
"Arnav has taken over one new Building company...and is now the owner of Kushi's house that is GH...
Kushi is not knowing this...
Kushi is shocked to see Arnav the new owner of the company and the owner of her house...
Arnav tells Kushi that her House will be safe and rent free if she comes back to Shanti Van and stay with him...Kushi says no..he says than he will have no option but to demolish the house
and with this situation Kushi will be forced to leave the house with her family...
She says fine..she will do it...
Arnav says aright than..he will come to pick her up in the evening...
Kushi says No..at any cost she will never bend before him... She will face any situation that will come...
and storms out of the office...but as she is leaving..her Duppata gets stuck to the chair and she thinks it is Arnav...and says WHAT THE...
As she goes out..one of the office staff comments at Kushi calling her an ITEM girl...
Arnav comes and gives him a tight slap.."
credit:Cool_wonder
iar altcineva spune "But i think it was sumthg likes hes the new devloper..who had sent a proposal to khushi that if she wanted to save the building then she must go hme wid him..khushi storms into offc saying hw dare he propose to a married woman like that wen he turns around in the offc chair n khushi is shocked to se that the devloper is none other than ASr"
Credit:gees
daca ei nu inteleg..ce sa intelegem noi?
Andreea_Miha- vip
Eram sigura ca el a luat ceva de care ea facea parte dar nu mi-am dat seama ca de fapt e afacerea lui Shukla.Wauuu!Multumesc dragelor.E super abia astept sa vina luni.sa vedem cat de hotarat este Chote sa o aduca acasa si cate de hotarata este ea sa nu se duca la el.Mi-a placut faza cu printerul.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Buna fetelor, am aparut si eu. Nici eu nu am inteles ce e in reportajul acela, ca nu au dat sunetul tare ca sa nu divulge ce o sa se intample in epi viitoare. Am inteles doar ca el vrea ca ea sa se intoarca acasa, iar ea nu vrea. Si am inteles ca ea s-a dus la biroul lui Shukla ji (ala cu chiria) si era foarte revoltata pe el, dar in locul lui era Arnav.
Pai cred ca ei nu stiu cine e Chote si cine e Khushi de aceea vorbeau aiurea dar sper caci cu palma care a prmit-o sa stie pe viitor.
iulianagl- moderator
Deci baiatului nostru nu-i merge nici cu bustul gol, Khushi este de neinduplecat si ce s-a gandit ca o sa demoleze casa!!Hmmm, e grav de disperat daca a ajuns a o asemenea amenintare.Stau si rad de una singura si ma minunez de una singura si chiar ma gandesc cum se termina aventura lui la bustul gol rasturnat peste Khushi si ceea ce-mi vine in cape este ca o striga Garima sau Bua pe Khuhsi.
iulianagl- moderator
Oare ea nu realizeaza ca el stie ca le se termina contractul si de aceea incearca cu orice pret sa o aduca langa el?
iulianagl- moderator
Kushi e ca baiatul meu are n pusculite in ficare are cate ceva.
iulianagl- moderator
Cred ca o sa fie funny episodul de maine. Oricum, de cate ori ajung si ei la ceva mai mult, apare cineva care sa ii deranjeze. Asa ca nu imi fac prea multe iluzii in privinta unui sarut. Mie mi-a placut felul cum a luat-o pe ea si a pus-o sub el. Ahhhhh ce frumossssss ..... Dar parca o aud pe Bhua Ji cum o striga pe Khushi
Iar cu noua companie a lui ASR (asta imi aduce aminte de MSK) el incearca sa o aduca pe Khushi mai aproape de el. El stie, ca singura modalitate in care o poate cuceri, este sa o aduca langa el. Si avand in vedere ca Khushi este precum argintul viu de fuge dintr-o parte in alta, trebuie sa faca ceva sa o opreasca. Uneori am impresia ca Khushi este precum un cal neimblanzit. Iar ASR incearca sa puna controlul asupra ei, insa nu prea reuseste.
Iar cu noua companie a lui ASR (asta imi aduce aminte de MSK) el incearca sa o aduca pe Khushi mai aproape de el. El stie, ca singura modalitate in care o poate cuceri, este sa o aduca langa el. Si avand in vedere ca Khushi este precum argintul viu de fuge dintr-o parte in alta, trebuie sa faca ceva sa o opreasca. Uneori am impresia ca Khushi este precum un cal neimblanzit. Iar ASR incearca sa puna controlul asupra ei, insa nu prea reuseste.
Alexa20 a scris:Cred ca o sa fie funny episodul de maine. Oricum, de cate ori ajung si ei la ceva mai mult, apare cineva care sa ii deranjeze. Asa ca nu imi fac prea multe iluzii in privinta unui sarut. Mie mi-a placut felul cum a luat-o pe ea si a pus-o sub el. Ahhhhh ce frumossssss ..... Dar parca o aud pe Bhua Ji cum o striga pe Khushi
Exact!!Sau ar mai fi ca il pacaleste ea si fuge de sub el.
iulianagl- moderator
Ce am observat ca Garima face glume de a ramas Khushi cu gura cascata.
iulianagl- moderator
Dar totusi, gandind logic, Khushi spune ca nu o sa se intoarca in Shantivan si sa faca ASR ce vrea el. Dar oare ea se va duce acasa sa spuna ca trebuie sa evacueze intreaga ei familie locuinta ? Khushi tine mult prea mult la familia ei, deci cred ca se va sacrifica din nou pentru ei. Iar asta stie si ASR, ca ea ar face orice, pentru persoanele dragi ei. Asta i-a demonstrat chiar si lui, cand a fost rapit. Stau si ma gandesc, oare ce metode o sa mai gaseasca Chote, ca sa o recucereasca. Sa fiu sincera, tot ce face el acum, pe mine nu m-ar cuceri. Adica şarmul lui, da m-ar cuceri, dar in rest nimic din ce face, nu e prea corect. Dupa mine, singura modalitate de a o face sa se gandeasca la o relatie pe termen lung, este sa ii spuna direct, ce simte pentru ea. Dar asta nu prea as vede ca se intampla. Poate doar sa existe o scena in care sa ii spuna tte iubesc si atat. La mai mult nu sper Dar oare de ce prevad eu, ca dupa atata romantism intre A&K, o sa vina iar vremuri grele ? Asa a fost de la incepututl filmului. Cand incepea filmul sa devina frumos, venea CVs si ne trantea o galeata cu apa rece in fata.
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum