14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Problema e ca Chote face confuzie intre a fi sotie si a fi televizor, o vede pe Khushi ca un televizor adica daca ea nu vrea sa se comporte ca o sotie care musai trebuie sa-si distreze sotul atunci ce importanta ar avea Khushi sa o faca pe televizorul care tot la fel musai sa-l distreze pe Laad Governorji, deci cum ai dao Laad Governorji trebuie distrat fie de Khushi fie de tv.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:Dar totusi, gandind logic, Khushi spune ca nu o sa se intoarca in Shantivan si sa faca ASR ce vrea el. Dar oare ea se va duce acasa sa spuna ca trebuie sa evacueze intreaga ei familie locuinta ? Khushi tine mult prea mult la familia ei, deci cred ca se va sacrifica din nou pentru ei. Iar asta stie si ASR, ca ea ar face orice, pentru persoanele dragi ei. Asta i-a demonstrat chiar si lui, cand a fost rapit. Stau si ma gandesc, oare ce metode o sa mai gaseasca Chote, ca sa o recucereasca. Sa fiu sincera, tot ce face el acum, pe mine nu m-ar cuceri. Adica şarmul lui, da m-ar cuceri, dar in rest nimic din ce face, nu e prea corect. Dupa mine, singura modalitate de a o face sa se gandeasca la o relatie pe termen lung, este sa ii spuna direct, ce simte pentru ea. Dar asta nu prea as vede ca se intampla. Poate doar sa existe o scena in care sa ii spuna tte iubesc si atat. La mai mult nu sper Dar oare de ce prevad eu, ca dupa atata romantism intre A&K, o sa vina iar vremuri grele ? Asa a fost de la incepututl filmului. Cand incepea filmul sa devina frumos, venea CVs si ne trantea o galeata cu apa rece in fata.
Esti pregatita pentru o galeata de apa rece?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Esti pregatita pentru o galeata de apa rece?
He he he, sunt obisnuita cu asta. Momentan ma bucur de episoadele astea, si de episodul de maine. Dupa ce vin de la mare, vom vedea daca primesc o galeata cu apa in fata, sau vreo scena mai romantica.
Am uitat sa spun, ma enerveaza noua tinuta a lui Khushi, parca este curcubeu.
Alexa20 a scris:
He he he, sunt obisnuita cu asta. Momentan ma bucur de episoadele astea, si de episodul de maine. Dupa ce vin de la mare, vom vedea daca primesc o galeata cu apa in fata, sau vreo scena mai romantica.
Sa speram ca pana cand vii tu de la mare evem numai episoade frumoasa iar dupa aceea putem primi impreuna galeata de apa rece.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sa speram ca pana cand vii tu de la mare evem numai episoade frumoasa iar dupa aceea putem primi impreuna galeata de apa rece.
Nu m-ar mira, mereu se intampla asa
Alexa20 a scris:
Nu m-ar mira, mereu se intampla asa
Stiu.Dar cred ca pana la urma se sacrifica Khushi pentru Bua si ca sa nu demoleze casa se duce la el, dar o sa-i faca viata amara iar, asa banuiesc cu toate ca eu n-as vrea sa ajunga din noi la Shantivan mi-as dori sa mai tina un pic romantismul asta a lor ca e prea frumos sa-i vad partea roamntica a lui Chote.
iulianagl- moderator
Iar Shantivanul sincer a inceput sa ma depresioneze prea tare deci pur si simplu cand ii vad pe Praksh, Mami si Di gata numai am nici un chef de a ma uita la film.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Stiu.Dar cred ca pana la urma se sacrifica Khushi pentru Bua si ca sa nu demoleze casa se duce la el, dar o sa-i faca viata amara iar, asa banuiesc cu toate ca eu n-as vrea sa ajunga din noi la Shantivan mi-as dori sa mai tina un pic romantismul asta a lor ca e prea frumos sa-i vad partea roamntica a lui Chote.
Da, asa ma gandesc si eu. Khushi o sa se sacrifice pentru casa aia, si o sa se intoarca in shantivan. Mi-ar fi placut sa mai stea la GH. Parca aici Arnav este ca la el acasa. La inceput i s-a parut lui o cocioaba, dar cred ca a prins drag de casuta asta. Dar acum daca Khushi s-ar intoarce si ar vrea sa ii faca viata amara lui Arnav din nou, cred ca o sa fie si mai amuzant. Inainte, lucrurile astea il enervau pe Chote, dar acum ca si-a dat seama ca nu poate trai fara ea, cred ca o sa intre si el, in jocul ei will be fun
iulianagl a scris:Iar Shantivanul sincer a inceput sa ma depresioneze prea tare deci pur si simplu cand ii vad pe Praksh, Mami si Di gata numai am nici un chef de a ma uita la film.
Exact. Adica Khushi este cat de cat fericita la GH. Nu este atmosfera aia trista din Shantivan. Aici Chote poate sa o tachineze, si sa o faca sa zamebasca mai usor, decat acolo. Dar cand o sa se duca inapoi, iar o sa o vedem trista. Pentru ca in casa aia, parca a murit cineva. Anjali cik e gravida in 6 luni, dar nicuin pic de burta, Prakash cu tampeniile lor, iar Mami ji eheheeee
Singura cu capul pe umeri in casa aia, e bunica. Atat.
Cred ca o sa fie primul film, in care o actrita este gravida in 6 luni, dar nu are nicun pic de burta
Alexa20 a scris:
Da, asa ma gandesc si eu. Khushi o sa se sacrifice pentru casa aia, si o sa se intoarca in shantivan. Mi-ar fi placut sa mai stea la GH. Parca aici Arnav este ca la el acasa. La inceput i s-a parut lui o cocioaba, dar cred ca a prins drag de casuta asta. Dar acum daca Khushi s-ar intoarce si ar vrea sa ii faca viata amara lui Arnav din nou, cred ca o sa fie si mai amuzant. Inainte, lucrurile astea il enervau pe Chote, dar acum ca si-a dat seama ca nu poate trai fara ea, cred ca o sa intre si el, in jocul ei will be fun
To be the fun in Shantivan with Mami and Di there...I don't think is possible.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Exact. Adica Khushi este cat de cat fericita la GH. Nu este atmosfera aia trista din Shantivan. Aici Chote poate sa o tachineze, si sa o faca sa zamebasca mai usor, decat acolo. Dar cand o sa se duca inapoi, iar o sa o vedem trista. Pentru ca in casa aia, parca a murit cineva. Anjali cik e gravida in 6 luni, dar nicuin pic de burta, Prakash cu tampeniile lor, iar Mami ji eheheeee
Singura cu capul pe umeri in casa aia, e bunica. Atat.
Cred ca o sa fie primul film, in care o actrita este gravida in 6 luni, dar nu are nicun pic de burta
Si nicimacar nu poarta niste haine mai largi ca sa semnifice cat de cat ca e gravida.Pe mine ma face sa cred ca Di minte ca e gravida poate a fost dar pe parcurs s-a intamplat si ea n-a spus la nimeni.
iulianagl- moderator
Ce-mi place aici cand spune music face gura frumos rau.
iulianagl- moderator
Are ceva aparte Barun ma refer la stilul lui de actor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si nicimacar nu poarta niste haine mai largi ca sa semnifice cat de cat ca e gravida.Pe mine ma face sa cred ca Di minte ca e gravida poate a fost dar pe parcurs s-a intamplat si ea n-a spus la nimeni.
Ce sarcina ciudata.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
In poza aia, Barun parca face reclama la pasta de dinti. Iar in cealalta poza ce face ? Vrea sa ii faca masaj lu Sanaya ?
Alexa20 a scris:
Ce sarcina ciudata.
Foarte dar ceva este le mijloc poate o sa ne arate peste cateva episoade ca Di a inebunit, nu stiu dar am o presimtire ciudata asupra lui Di tot ne-o arata ca vorbeste cu prieteni imaginari iar noi credem ca vorbeste cu Shy ma tem sa nu fie chiar nebuna si apoi toti din casa sa o blameze pe Khushi ca din cauza ei a inebunit..Di.La mintea indienilor adica Mami si Prakash tot ce e pos.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
In poza aia, Barun parca face reclama la pasta de dinti. Iar in cealalta poza ce face ? Vrea sa ii faca masaj lu Sanaya ?
Probabil ca a apreciat felul lui Sanaya de al masa si ce a spus hai sa-i intorc serviciul.
iulianagl- moderator
Dar aici cine crezi ca se joaca cu valul ei?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
numai pot de ras
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:
numai pot de ras
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Dar aici cine crezi ca se joaca cu valul ei?
Cine altcineva in afara de Barun ? Barun seamana cu finul meu. De fiecare data se tine de prostii. Iar daca se plictiseste, te trage de par, danseaza pe langa tine etc etc .... Cand il vad pe Barun, parca il vad pe finutul meu si vice versa
Cred ca nu poti sta strist 2 minute, cu Barun
Dar imi place camasa lui Laad Governorji!!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Cine altcineva in afara de Barun ? Barun seamana cu finul meu. De fiecare data se tine de prostii. Iar daca se plictiseste, te trage de par, danseaza pe langa tine etc etc .... Cand il vad pe Barun, parca il vad pe finutul meu si vice versa
Cred ca nu poti sta strist 2 minute, cu Barun
Exact de aceea spun ca are un stil aparte ca actor. Ceea ce-l face placut si pe scena si pe jos adica stii la ce ma refer.
iulianagl- moderator
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum