14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+6
Garo
tiberici
petronela
AdrianaMatza
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Alexaaa video meu???
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:Alexaaa video meu???
Videoclipul tau ... hmmmmm ma am de lucru la el. Poate il termin azi maine.
vad ca pe if multi vazand lacatul pe usa au ajuns la concluzia ca Arnav ia casa etc...nu stiu ce sa zic dar nu cred ca ii inchide chiar si usa/casa..daca face asta
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Pai daca inchide casa cred ca pleaca la Lucknow, nu?Poate Gupta nu stie cine e noul proprietar.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Pai daca inchide casa cred ca pleaca la Lucknow, nu?Poate Gupta nu stie cine e noul proprietar.
nu stiu ca am vazut ca fam ei pleaca dar ea ramane in casa probabil ..e in una in care o arata in pat etc....cred ca ea nu se lasa sa plece...ce as vrea eu sa plece la Lucknow,dar cum amandoi se unsc pt Anjali cu ocazi Rakshabandhan,nu cred ca pleaca nicaieri Khushi..si probabil va mai ceda...
Andreea_Miha- vip
Alexa20 a scris:
Videoclipul tau ... hmmmmm ma am de lucru la el. Poate il termin azi maine.
stai linistita iubyta am glumit :P ....terminal kand ai tu timp
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Skumpyk86 a scris:
nu stiu ca am vazut ca fam ei pleaca dar ea ramane in casa probabil ..e in una in care o arata in pat etc....cred ca ea nu se lasa sa plece...ce as vrea eu sa plece la Lucknow,dar cum amandoi se unsc pt Anjali cu ocazi Rakshabandhan,nu cred ca pleaca nicaieri Khushi..si probabil va mai ceda...
Doamne ce fel o iubeste de o chinuie in halul asta?De ce nu stau sa vorbeasca si sa ajunga la un sens, nu?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Doamne ce fel o iubeste de o chinuie in halul asta?De ce nu stau sa vorbeasca si sa ajunga la un sens, nu?
sa vb ei?nici o sansa.... ..
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
sa vb ei?nici o sansa.... ..
Pai atunci sa pelce si ea la Lucknow dupa ce se petrece sarbatoarea aia a lor.
iulianagl- moderator
Ma enerveaza cand este dragut cu Di o chinuie pe Khushi si ea saraca habar nu are ce vrea de la ea el, deocamdata ea nu stie ca el stie ca, contractul lor este pe cale de duca.
iulianagl- moderator
Deci ce sa spun sunt putin dezamagita pentru ceea ce face Chote parca totusi nu merita sa-i faca toate astea.Adica nu stiu parca prea mult isi cam bate joc de ea pentru simplu fapt ca el o vrea langa el si mai cred ca ar fi bine daca el ar intelege ca ar fi bine ca sa stea departe de ea pentru un timp.Nu sa o lase fara casa fara bani si ii mai pune si bete in roate sa nu-si poata gasi un servici ca sa castige bani sa-si intretina familia.Nu stiu ar putea foarte bine sa se gandeasca ce ia facut ei in trecut si apoi daca intr-adevar merita Khushi toate astea sau nu.Si pana la urma urmei el a vrut contractul asta si ea a platit cu varf si indesat pentru ce nu trebuia iar daca se crede ca se va intoarce inapoi la Shantivan doar pentru Payal atunci eu una nu cred pentru ca va amintiti cum ia cerut Payal sa nu se mai amestece in casnicia ei ca deja a facut rau deci Payal poate sa aibe grija de ea insasi.Iar daca Chote o obliga sa se intoarca sa lucreze la surpriza lui Di atunci urat din partea lui ca e obligata sa ramana langa el ceea ce e impotriva vointei ei si asta mie una chiar nu-mi place.Sincer pute-ti sa spune-ti orice dar nu ma incanta ce se petrece in Iss.Asta e parerea mea si eu asa vad lucrurile deci pentru mine nu e pchiar asa de amuzant ce-i face el ei.
iulianagl- moderator
Si inca ceva sunt sigura ca daca ar afla amandoua familii despre ce s-a intamplat si ce-i face el ei nu cred ca s-ar bucura prea mult sau ar fi de acord.
iulianagl- moderator
Fiecare cu parerea lui...mie imi place asa decat numai drama cu Shyam e bine si asa...cum am mai spus as vrea si Khushi sa se amuze de el cum face si el de ea...exact cum a facut azi el nu a lasat-o sa doarma si nici el pe ea..sa nu ajunga la alte extreme..
Din moment ce nu e capabil sa ii zica la multi ani nu e capabil sa vb de sentimentele lui...
Din moment ce nu e capabil sa ii zica la multi ani nu e capabil sa vb de sentimentele lui...
Andreea_Miha- vip
Mi se pare mai mult bolnava aici deparca ceva nu este in regula cu ea.Adica el vrea sa-i readuca zambetul pe buze in ce fel?
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:Fiecare cu parerea lui...mie imi place asa decat numai drama cu Shyam e bine si asa...cum am mai spus as vrea si Khushi sa se amuze de el cum face si el de ea...exact cum a facut azi el nu a lasat-o sa doarma si nici el pe ea..sa nu ajunga la alte extreme..
Pai si tu crezi ca lasand-o fara casa si ma rog eu altceva nu a ajuns la extreme?Da sunt de acord cu tine ca nici mie nu-mi place drama cu Shyam si etc...dar nici ce face el cu ea in viitor.
iulianagl- moderator
Dragalaselor va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna
Noapte buna, Dadi.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai si tu crezi ca lasand-o fara casa si ma rog eu altceva nu a ajuns la extreme?Da sunt de acord cu tine ca nici mie nu-mi place drama cu Shyam si etc...dar nici ce face el cu ea in viitor.
Stai un pic ca el casa a luat pt ea,numai ca profita de asta.el a platit de cand a auzit si ea l-a respins..el acum se joaca.Nu spun ca face bine dar e stilul lui..el nu e capabil sa spuna ce simte si sincer cred ca nici ea nu ar fii capabila sa recunoasca ce simte pentru el.Intentia lui nu e de a face rau in aceste momente (chiar daca o raneste),el o vrea acasa cu el si profita de orice ocazie...Momentan joaca asta a lor imi place...nici ea nu se lasa nici el...Ca ii ia casa si o inchide demoleaza acolo as vrea sa vad ep sa nu trag concluzi degeaba inainte cum s-a mai intamplat...
Andreea_Miha- vip
Inca ceva nu spun ca face bine dar fata de cum era inainte cu Shyam si aceea situatie acum e mult mai cald zambitor cu ea..si unele situati ma fac sa rad..inainte imi venea sa ...Si eu imi doresc sa plece ea,dar nu vad mari sanse pentru asta.Mie mi-a parut tare rau pt ea cand a pus-o sa faca ca tv imi venea sa il strang de gat,cum poate sa ii faca asta..dar el o pune sa treaca prin aceste incercari sa cedeze in fata lui...
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:
Stai un pic ca el casa a luat pt ea,numai ca profita de asta.el a platit de cand a auzit si ea l-a respins..el acum se joaca.Nu spun ca face bine dar e stilul lui..el nu e capabil sa spuna ce simte si sincer cred ca nici ea nu ar fii capabila sa recunoasca ce simte pentru el.Intentia lui nu e de a face rau in aceste momente (chiar daca o raneste),el o vrea acasa cu el si profita de orice ocazie...Momentan joaca asta a lor imi place...nici ea nu se lasa nici el...Ca ii ia casa si o inchide demoleaza acolo as vrea sa vad ep sa nu trag concluzi degeaba inainte cum s-a mai intamplat...
In fine vedem noi ce face el dar totusi am o retinere in ceea ce fac creativii.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Mi se pare mai mult bolnava aici deparca ceva nu este in regula cu ea.Adica el vrea sa-i readuca zambetul pe buze in ce fel?
sau poate somnorosa cum nu a dormit toata noaptea...hmm..nici el ..
Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Lun 30 Iul 2012, 11:47 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
In fine vedem noi ce face el dar totusi am o retinere in ceea ce fac creativii.
Si eu..cum am mai zis la ce ii face si el sa fie si situati de asa natura sa ii faca si ea...exact cum a fost scena de azi nu ma lasi sa dorm ok nici eu pe tine.
Dar daca ajunge de ii pune lacat pe usa si o da afara chiar daca e pt a o avea proape asta mi se pare o extrema...
Dar imi place sa ii vad ca se joaca se tachineaza ....
Andreea_Miha- vip
Skumpyk86 a scris:Inca ceva nu spun ca face bine dar fata de cum era inainte cu Shyam si aceea situatie acum e mult mai cald zambitor cu ea..si unele situati ma fac sa rad..inainte imi venea sa ...Si eu imi doresc sa plece ea,dar nu vad mari sanse pentru asta.Mie mi-a parut tare rau pt ea cand a pus-o sa faca ca tv imi venea sa il strang de gat,cum poate sa ii faca asta..dar el o pune sa treaca prin aceste incercari sa cedeze in fata lui...
Adica cum sa cedeze sa-i spuna ca-l iubeste ca se intoarce acasa cu el ca renunta la contract eu asta nu inteleg ce vor creativii.Cand ea ia aratat destul de clar contractul se termina si cu asta basta nu doreste sa se intoarca la el cu toata ca il iubeste neconditionat.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
Si eu..cum am mai zis la ce ii face si el sa fie si situati de asa natura sa ii faca si ea...exact cum a fost scena de azi nu ma lasi sa dorm ok nici eu pe tine.
Dar daca ajunge de ii pune lacat pe usa si o da afara chiar daca e pt a o avea proape asta mi se pare o extrema...
Dar imi place sa ii vad ca se joaca se tachineaza ....
Da dar vorba ta n-are nicio sansa a fost ceva minor impotriva lui la cate a pus-o el sa faca.
iulianagl- moderator
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum