2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
tiberici a scris:
Da, dar ea nu intra pe aici iar tu faci treaba grea, ea cea migaloasa........oricum ii multumim si ei....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
Abia astept sa-l puna si pe cel de ieri ca e super.
iulianagl- moderator
fetelor sunteti suuuuuuuuuuuuuuuuuper :drunken: :drunken: : MULTUMIM abia astept si restul
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucica10 a scris:fetelor sunteti suuuuuuuuuuuuuuuuuper :drunken: :drunken: : MULTUMIM abia astept si restul
iulianagl- moderator
https://www.youtube.com/watch?v=OVqp2qCwvx0
posibil nou promo
posibil nou promo
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
iulianagl- moderator
Se pare ca si Glicerina o ia pe urmele lui RK, "butelcuta me".
iulianagl- moderator
"Invata cum sa distrezi idiotule."
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
"Invata cum sa distrezi idiotule."
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
..am zis eu ca vom asista la lupte corp la corp pentru butelcuta...iulianagl a scris:
Se pare ca si Glicerina o ia pe urmele lui RK, "butelcuta me".
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
..am zis eu ca vom asista la lupte corp la corp pentru butelcuta...
Abia astept s-o vad si pe asta.Ce-ar fi sa se faca, ca incepe sa bea si ea sa-i vedem fata lui RK.
iulianagl- moderator
Mama RK da party de ce?De bucurie ca s-a razbunat pe Madhu?
iulianagl- moderator
Cine doreste sa vada ep. 76.
iulianagl- moderator
Eu cred ca ia facut asa de ciuda ca n-a putut s-o vare in masina cu el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Cine doreste sa vada ep. 76.
Multumim Iuli!
Chiar doream sa-l vad iar site-ul are "Lucrări de mentenanţă" si cine stie cat o dura....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Multumim Iuli!
Chiar doream sa-l vad iar site-ul are "Lucrări de mentenanţă" si cine stie cat o dura....
Aboneaza-te la ea ca asa iti apare direct pe youtube.Eu asa am facut.Ai vazut noul promo?RK da o petrecere in care o sa se intample un dezastru sper ca nu o omoara de tot o mai lasa un pic.Dar mi-as dori ca dezastru sa fie pentru el nici decum pentru Madhu.
iulianagl- moderator
Da l-am vazut......dar tare n-as fi vrut s-o vad si pe ea cu sticla in mana.......mai bine in capul lui RK...iulianagl a scris:
Aboneaza-te la ea ca asa iti apare direct pe youtube.Eu asa am facut.Ai vazut noul promo?RK da o petrecere in care o sa se intample un dezastru sper ca nu o omoara de tot o mai lasa un pic.Dar mi-as dori ca dezastru sa fie pentru el nici decum pentru Madhu.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Da l-am vazut......dar tare n-as fi vrut s-o vad si pe ea cu sticla in mana.......mai bine in capul lui RK...
iulianagl- moderator
A steaming kissing sequence on Colors' Madhubala
The popular show also brings a dance sequence between the main leads.
The high on drama, Colors' popular show Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon by Nautanki Films and BAG Films is bringing a sensuous track for its viewers. The show is soon to witness an intimate scene between Madhu (Drashti Dhami) and RK (Vivian Dsena) in the forthcoming episodes.
The recent track on the show has seen Madhu's decision to perform all the duties of as a wife of RK. Also the protagonist, RK is throwing a bash for his friends where he wants to confess about his love for Madhu and give her the all the love and respect that a wife deserves.
Interestingly, according to our sources, RK will be see kissing Madhu for the first time ever in the show in the episodes to come. This scene will be witnessed in the party where the duo will show their moves on the song 'Aa Zara Kareeb Se' from Murder 2.
We tried to contact Madhu and Vivian to get you more on their chemistry, but they remained unavailable for comment.
The popular show also brings a dance sequence between the main leads.
The high on drama, Colors' popular show Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon by Nautanki Films and BAG Films is bringing a sensuous track for its viewers. The show is soon to witness an intimate scene between Madhu (Drashti Dhami) and RK (Vivian Dsena) in the forthcoming episodes.
The recent track on the show has seen Madhu's decision to perform all the duties of as a wife of RK. Also the protagonist, RK is throwing a bash for his friends where he wants to confess about his love for Madhu and give her the all the love and respect that a wife deserves.
Interestingly, according to our sources, RK will be see kissing Madhu for the first time ever in the show in the episodes to come. This scene will be witnessed in the party where the duo will show their moves on the song 'Aa Zara Kareeb Se' from Murder 2.
We tried to contact Madhu and Vivian to get you more on their chemistry, but they remained unavailable for comment.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Andreea_Miha a scris:
abea astept acest episod:X:X
andrushka- membru activ
Data de inscriere : 19/05/2012
Ce, ce ?Asta este dezastru de care vorbeste RK?My God, this is not a disaster, is a calamity in a good way!
iulianagl- moderator
Nu-mi vine sa cred..au cam grabit lucrurile...l-a fulgerat iubirea ..iulianagl a scris:Ce, ce ?Asta este dezastru de care vorbeste RK?My God, this is not a disaster, is a calamity in a good way!
petronela- vip
petronela a scris:
Nu-mi vine sa cred..au cam grabit lucrurile...l-a fulgerat iubirea ..
Sa vedem ce fel de fulger il loveste.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De fulgerat cred ca l-a fulgerat de mult, acum e doar efectul :))
andrushka- membru activ
Data de inscriere : 19/05/2012
S-ar putea sa fie flacara violet.. ca tot poarta movel... abia astept sa vad ce-i fulgera pe amandoi...iulianagl a scris:
petronela- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum