2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
petronela a scris:
Ce frumos e videoclipul pe melodia asta..secventele alese sunt superbe..
Da stiu eu il am la favorit.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
si aici...iulianagl a scris:
Anda melodia favorita!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bonjur dragalaselor!Am intrat pe sait la andrusca unde se comenteaza si asa am aflat ca ea in scurt timp se va muta in Canada la parinti si o sa cam sisteze cu postatul episoadelor...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Am intrat pe sait la andrusca unde se comenteaza si asa am aflat ca ea in scurt timp se va muta in Canada la parinti si o sa cam sisteze cu postatul episoadelor...
Buna.Dar nu cred ca e Andrushka cea care se muta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna.Dar nu cred ca e Andrushka cea care se muta.
Da Iuliana ea este...
lica54- vip
lica54 a scris:
Da Iuliana ea este...
Dion cate stiu ea a spus ca nu vrea sa abandoneze Madhu dar cine stie.
iulianagl- moderator
Episodul 81 cine doreste sa-l vada.
iulianagl- moderator
Sarut mana!!!!
La fix am intrat pe site!!! Pana la Iss vad MaDHU....
La fix am intrat pe site!!! Pana la Iss vad MaDHU....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Iuliana te rog frumos tradu acest articol...
Being the wife of a very successful TV actor is no walk in the park. You have to face lots of flak from jealous fans. Ask Debina Bonnerjee and she will precisely explain you the situation. Yes, as well know Debina is the soul mate of television heartthrob Gurmeet Choudhary.
The beautiful actress, who is currently doing Chidiya Ghar on SAB TV, says, “At first this negative backlash would affect me. But now I am used to it. Love me or hate me, you just can’t ignore me.”
People say that you are insecure about Gurmeet working with other female actors? “Oh not again… for the last time I want to state, why should I be insecure, he has married and loves me. But if at all I have to answer, then had I been insecure, Gurmeet would not have reached where he is today.”
She also did not pay much attention to the news doing the rounds that Gurmeet has done a lip-lock with his Punar Vivah (Zee TV) co -star Kratika Sengar.
“Now people would want to know how I feel… right? First, I even contest the news that it was a lip-lock, just watch the episode then all debate will end. A certain amount of closeness is needed to be shown between a husband and a wife but it is not what you guys think. Such things are not fit for TV audience, as we watch with family. I also would not want Gurmeet to show all his actor sides on tube and leave some for his film career which I hope will start soon.”
Debina adds that the fans’ over-reaction is also impacting Gurmeet’s career in a way. “They were so impressed by his previous avatar (Maan Singh Khurana Geet - Hui Sabse Parayi) that they are not fully ready to accept him in his new look and with a new co-star in Punar Vivah.”
And Kratika has been made the scapegoat. She was so frustrated that once she said, “forget it …whatever I do, I will get lambasted anyways.”
“Gurmeet is an actor and is trying very hard to do different roles. But I think this is a part of the game. Hope audience appreciates him and Kratika in Punar Vivah, if not he will go on and do more shows.”
In closing Debina adds that,” It would be good if some of these crazy fans realize that their actions are not making Gurmeet happy. He can’t tell them anything but it does hurt him and only I come to know about it. Once one such fan told him that I was a witch who was doing jaadu tona on him and that he should leave me. ”
Fans…time to support Gurmeet and his lovely wife in a positive way.
Being the wife of a very successful TV actor is no walk in the park. You have to face lots of flak from jealous fans. Ask Debina Bonnerjee and she will precisely explain you the situation. Yes, as well know Debina is the soul mate of television heartthrob Gurmeet Choudhary.
The beautiful actress, who is currently doing Chidiya Ghar on SAB TV, says, “At first this negative backlash would affect me. But now I am used to it. Love me or hate me, you just can’t ignore me.”
People say that you are insecure about Gurmeet working with other female actors? “Oh not again… for the last time I want to state, why should I be insecure, he has married and loves me. But if at all I have to answer, then had I been insecure, Gurmeet would not have reached where he is today.”
She also did not pay much attention to the news doing the rounds that Gurmeet has done a lip-lock with his Punar Vivah (Zee TV) co -star Kratika Sengar.
“Now people would want to know how I feel… right? First, I even contest the news that it was a lip-lock, just watch the episode then all debate will end. A certain amount of closeness is needed to be shown between a husband and a wife but it is not what you guys think. Such things are not fit for TV audience, as we watch with family. I also would not want Gurmeet to show all his actor sides on tube and leave some for his film career which I hope will start soon.”
Debina adds that the fans’ over-reaction is also impacting Gurmeet’s career in a way. “They were so impressed by his previous avatar (Maan Singh Khurana Geet - Hui Sabse Parayi) that they are not fully ready to accept him in his new look and with a new co-star in Punar Vivah.”
And Kratika has been made the scapegoat. She was so frustrated that once she said, “forget it …whatever I do, I will get lambasted anyways.”
“Gurmeet is an actor and is trying very hard to do different roles. But I think this is a part of the game. Hope audience appreciates him and Kratika in Punar Vivah, if not he will go on and do more shows.”
In closing Debina adds that,” It would be good if some of these crazy fans realize that their actions are not making Gurmeet happy. He can’t tell them anything but it does hurt him and only I come to know about it. Once one such fan told him that I was a witch who was doing jaadu tona on him and that he should leave me. ”
lica54- vip
Wow...ce fani...vrajitoarea Debuna...numai ea stie cat sufera Guru...dupa Drashti ???
Si saraca Kratita...pica la mijloc..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
lica54 a scris:Iuliana te rog frumos tradu acest articol...
Fiind soția un actor de TV foarte de succes nu este nici o plimbare în parc. Trebuie să se confrunte cu o mulţime de critici din partea fanilor gelosi. Adresati-va Debinei Bonnerjee şi ea va explica exact situaţia. Da, știu la fel de bine ca Debina este sufletul pereche al atragatorului actor de televiziune Gurmeet Choudhary.Frumoasa actrita, care în prezent face Chidiya Ghar pe SAB TV, spune: "la început această reacţie negativă m-a afectat. Dar acum m-am obisnuit.Ma iubesti sau nu dar poti sa ma ignori." Oamenii spun că sunteţi nesiguri despre Gurmeet mai ales cu actori de sex feminin?
"Oh nu din nou... pentru ultima dată când vreau să spun ca de ce ar trebui să fiu nesigura, el a căsătorit şi mă iubeşte. Dar dacă totusi trebuie sa răspund, daca eram nesigura, Gurmeet nu ar fi ajuns unde el este astăzi."
Ea, de asemenea, nu a acordat o atenţie deosebita la ştirile care au facut valtoare că Gurmeet s-ar fi sarutat cu costarul sau din Punar Vivah (Zee TV), Kratika Sengar.
"Acum, oamenii ar dori să ştie cum mă simt...bine? În primul rând, chiar contest vestea că a fost un sarut vedeți doar episodul, atunci toate dezbaterile se va termina. O anumită cantitate de apropiere este necesar pentru a fi indicata între un soț și soție, dar aceasta nu este ceea ce voi credeti.Astfel de lucruri nu sunt potrivite pentru audienta TV, ca ne uitam cu familia.De asemenea, nu as vrea ca Gurmeet sa-si arate toate laturile sale de actorul de pe tub și sa mai lase și pentru cariera sa de film, care sper că va începe în curând.
Debina adaugă că supra reactiile fanilor are, de asemenea, un impact in cariera lui Gurmeet, într-un mod.
Ei au fost atât de impresionati de avatarul lui anterior (Maan Singh Khurana Geet - Hui Sabse Parayi), că inca nu sunt pe deplin gata să-l accepte în noul sau aspectul precum și cu un nou co-star în Punar Vivah." Şi Kratika a fost făcut ţap ispăşitor. Ea a fost atât frustrata ca, odată a spus, "Las-o baltă.. .orice as face, eu voi fi criticata oricum."
"Gurmeet este un actor şi încearcă foarte greu să facă roluri diferite. Dar cred că aceasta face parte din joc. Sper ca audienta apreciază pe el şi Kratika în Punar Vivah, dacă nu el va merge mai departe şi va face mai multe spectacole."
În încheiere Debina adaugă că, "Ar fi bine dacă unii dintre acesti fani nebuni isi dau seama că acțiunile lor nu-l fac fericit pe Gurmeet. El nu le poate spune nimic, dar aceastea il dor si numai eu știu despre asta. Odata un fan a spus ca sunt o care fac vraji asupra lui si ca ar trebui sa ma paraseasca."
Fani este timpul sa-l sprijiniti pe Gurmeet si sotia lui lui minunată într-un mod pozitiv.
iulianagl- moderator
Dadi sper ca te ajuta cu ceva.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Wow...ce fani...vrajitoarea Debuna...numai ea stie cat sufera Guru...dupa Drashti ???
Exact!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Dadi sper ca te ajuta cu ceva.
Multumesc frumos....Bieinteles ca ma ajuta asa inteleg si eu mai bine despre ce este vorba....Ce a spus vrajitoarea Debina Intr-un sens al cuvantului ea este la curent cu tot ce spun fani despre ea si casnicia ei....
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 17 Sept 2012, 5:53 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
lica54 a scris:
Multumesc frumos....Bieinteles ca ma ajuta asa inteleg si eu mai bine despre ce este vorba....Ce a spus vrajitoarea Debina
Da e foarte vexata dar nu vrea sa arate.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da e foarte vexata dar nu vrea sa arate.
Nu vrea sa se dea pe fata dar este constienta ca toate aceste vorbe spuse de catre fani vor avea un impact asupra ei mai devreme s-au mai tarziu...Si de vraji sunt siigura ca face...el mai mereu a spus ca o iubeste dar pe ea nu am auzito nici o data asa ca ea traeste cu el din interes..
lica54- vip
lica54 a scris:
Nu vrea sa se dea pe fata dar este constienta ca toate aceste vorbe spuse de catre fani vor avea un impact asupra ei mai devreme s-au mai tarziu...Si de vraji sunt siigura ca face...el mai mereu a spus ca o iubeste dar pe ea nu am auzito nici o data asa ca ea traeste cu el din interes..
Pai ce e proasta s-o spuna, lasa-l pe el sa cada de papagal ca ea e doamna puternica din spatele barbatului slab.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Gura pacatosului adevar graieste.....
Nu a terminat cu subiectul asta, alt subiect Debuna nu stie......Cred ca ea s-a dus la reporter, nu reporterul a cautat-o pe ea.....pt interviu.....ca altfel cine o baga in seama pe ea....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Nu a terminat cu subiectul asta, alt subiect Debuna nu stie......Cred ca ea s-a dus la reporter, nu reporterul a cautat-o pe ea.....pt interviu.....ca altfel cine o baga in seama pe ea....
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Gand la gand cu bucurie
lica54- vip
lica54 a scris:
Gand la gand cu bucurie
Madhu ep. de astazi http://apni.tv/episode/58477/
tiberici- vip
Sper ca Madhu nu vrea sa se sinucida.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Sper ca Madhu nu vrea sa se sinucida.
Cam asa ceva.....dar in ultimul moment a inceput cu rugaciunea aia a ei.....cum sa fi curajasa, mama e cu mine, dumnezeu nu ma lasa, nu ma tem de dusmani....ceva de genu, etc.... si a aparut Rk....nu a vrut ajutorul lui dar pana la urma a salvat-o.... era cu un picior in apa si era pericol de electrocutare..... astia au ceva cu curentul electric, toate sunt pasibile de electrocutare....Di si acum Madhu....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Cam asa ceva.....dar in ultimul moment a inceput cu rugaciunea aia a ei.....cum sa fi curajasa, mama e cu mine, dumnezeu nu ma lasa, nu ma tem de dusmani....ceva de genu, etc.... si a aparut Rk....nu a vrut ajutorul lui dar pana la urma a salvat-o.... era cu un picior in apa si era pericol de electrocutare..... astia au ceva cu curentul electric, toate sunt pasibile de electrocutare....Di si acum Madhu....
Exceptionala faza nu?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 5.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 12.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum