2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
+9
andrushka
Admin_dea05
Lucica10
tiberici
petronela
anyta
lica54
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
da ce spune la urma ? n-am inteles..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Re: 2.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire o singura pasiune)
petronela a scris:da ce spune la urma ? n-am inteles..
E strigatura pentru Zeul Ganesha dar imi place tare cum o spune.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu am crezut ca e o urare.. si are un stil de a-si stramba gura, de ma minunez cum poate... parca ziceau ceva ca il indupleca Madhu si participa la ..sarbatoare ?? sau doar mananca elefantei..iulianagl a scris:
E strigatura pentru Zeul Ganesha dar imi place tare cum o spune.
petronela- vip
petronela a scris:
Eu am crezut ca e o urare.. si are un stil de a-si stramba gura, de ma minunez cum poate... parca ziceau ceva ca il indupleca Madhu si participa la ..sarbatoare ?? sau doar mananca elefantei..
Pai da e o urare dar ei o striga ai vazut il indupleca?Cum facand misto de Ganesha.
iulianagl- moderator
Auzi ma gandeam ca daca incaseaza Madhu glontul care era destinat lui RK si asta cred ca e pedeapsa Zeului, cred ca RK o s-o poarte in brate si de la masa la scaun si invers.
iulianagl- moderator
Vai mama ei daca asta se numeste induplecare...RK o innebuneste pe Madhu...iulianagl a scris:
Pai da e o urare dar ei o striga ai vazut il indupleca?Cum facand misto de Ganesha.
petronela- vip
Da il incaseaza ea ?? scena asta a ta imaginara....e foarte interesanta..mi-ar placea s-o vad ..iulianagl a scris:Auzi ma gandeam ca daca incaseaza Madhu glontul care era destinat lui RK si asta cred ca e pedeapsa Zeului, cred ca RK o s-o poarte in brate si de la masa la scaun si invers.
petronela- vip
petronela a scris:
Vai mama ei daca asta se numeste induplecare...RK o innebuneste pe Madhu...
Nu cred ca se lasa asa usor inebunita Madhu n-ai vazut ca-i iese vapai din ochi cand o provoaca. Oare Guru nu cumva e gelos pe Vivian?
iulianagl- moderator
Ti-a iesit un porumbel din gura ... cand a facut acel comentariu cu iubirea lor ..unica si eu m-am gandit la asta..iulianagl a scris:
Nu cred ca se lasa asa usor inebunita Madhu n-ai vazut ca-i iese vapai din ochi cand o provoaca. Oare Guru nu cumva e gelos pe Vivian?
Si am vazut ca Madhu scoate vapai dar face ce face RK si ii stinge vapaile..
petronela- vip
petronela a scris: Da il incaseaza ea ?? scena asta a ta imaginara....e foarte interesanta..mi-ar placea s-o vad ..
Oyy nu e scena mea imaginara asa se aude ca se razbuna Sultan pe el ca nu vrea sa dea bani si la una din filmari il impusca dar Madhu vede ceva si se da in fata lui sa-l apere, stii dar daca iti imaginezi si tu ca mine adica ti-ai facut o idee cum o sa se intample inseamna ca suntem pe cai bune.
iulianagl- moderator
Da..pe cai bune..o luam de la capat ca la Iss..cu scene imaginare...iulianagl a scris:
Oyy nu e scena mea imaginara asa se aude ca se razbuna Sultan pe el ca nu vrea sa dea bani si la una din filmari il impusca dar Madhu vede ceva si se da in fata lui sa-l apere, stii dar daca iti imaginezi si tu ca mine adica ti-ai facut o idee cum o sa se intample inseamna ca suntem pe cai bune.
petronela- vip
petronela a scris:
Ti-a iesit un porumbel din gura ... cand a facut acel comentariu cu iubirea lor ..unica si eu m-am gandit la asta..
Si am vazut ca Madhu scoate vapai dar face ce face RK si ii stinge vapaile..
O potoleste ca sa-i produca altele.Dar la Guru de cum am citit la asta m-am gandit.A zis ca da, dar e prea devreme sa faca un comentariu deci daca a spus asta inseamna ca totusi a tras cu ochiul la serialul ei dar fara sa stie cineva ia fii tuoleaca mai atenta si sa vezi ca e asa cum spun eu.Eu ma gandesc printre altele si la interviul lui.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Da..pe cai bune..o luam de la capat ca la Iss..cu scene imaginare...
iulianagl- moderator
Interviul e ala in care a spus de iubirea lui unica...scuze, dintre Maan si Geet..o data-n viata...nu ???iulianagl a scris:
O potoleste ca sa-i produca altele.Dar la Guru de cum am citit la asta m-am gandit.A zis ca da, dar e prea devreme sa faca un comentariu deci daca a spus asta inseamna ca totusi a tras cu ochiul la serialul ei dar fara sa stie cineva ia fii tuoleaca mai atenta si sa vezi ca e asa cum spun eu.Eu ma gandesc printre altele si la interviul lui.
Parca a spus mai mult decat trebuia, avand in vedere cat s-au evitat in ultimul timp..
petronela- vip
petronela a scris:
Interviul e ala in care a spus de iubirea lui unica...scuze, dintre Maan si Geet..o data-n viata...nu ???
Parca a spus mai mult decat trebuia, avand in vedere cat s-au evitat in ultimul timp..
Exact asta da dovada ca nu e fericit cu ceea ce face si ca-i lipsesc acele zile eu asa vad in mintea mea nebuna.
iulianagl- moderator
Buna! buna la toata lumea!iulianagl a scris:
am facut o pauza de la Kitani ...... si nu ma pot aptine la ....."Oare Guru nu cumva e gelos pe Vivian?"
Pai cu siguranta isi aminteste de glumele si poantele care le faceau impreuna la filmari.....si cu nostalgie se gandeste ca alaturi de Drasthi atmosfera e la fel, numai ca acum nu este si el in echipa, ci Vivian..... si daca si filmul are tot atat de mare succes ca si Geet..... Vivian va fi pe primele pagini alaturi de Drashti si nu el....regrete nostalgice cu siguranta are....si putina invidie profesionala...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
inseamna ca si eu am mintea nebuna ...iulianagl a scris:
Exact asta da dovada ca nu e fericit cu ceea ce face si ca-i lipsesc acele zile eu asa vad in mintea mea nebuna.
petronela- vip
iulianagl a scris:
Bonjur!Gura pacatosului adevar graeste Si treaba cu un cuplu fericit o spune in gura mare sa nu se dea de gol ca e indragostit de Drashiti...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
tiberici a scris:
Buna! buna la toata lumea!
am facut o pauza de la Kitani ...... si nu ma pot aptine la ....."Oare Guru nu cumva e gelos pe Vivian?"
Pai cu siguranta isi aminteste de glumele si poantele care le faceau impreuna la filmari.....si cu nostalgie se gandeste ca alaturi de Drasthi atmosfera e la fel, numai ca acum nu este si el in echipa, ci Vivian..... si daca si filmul are tot atat de mare succes ca si Geet..... Vivian va fi pe primele pagini alaturi de Drashti si nu el....regrete nostalgice cu siguranta are....si putina invidie profesionala...
Wow Tibi la invidie profesionala nu m-am gandit eu m-am gandit doar ce e in inima lui.Dar foarte bine punctata chestia.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Bonjur!Gura pacatosului adevar graeste Si treaba cu un cuplu fericit o spune in gura mare sa nu se dea de gol ca e indragostit de Drashiti...
Exact si asta este ati vazut ce frumos citim noi printre randuri.Crapa inima in el de ciuda.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
inseamna ca si eu am mintea nebuna ...
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Buna! buna la toata lumea!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Wow Tibi la invidie profesionala nu m-am gandit eu m-am gandit doar ce e in inima lui.Dar foarte bine punctata chestia.
Eu ma intreb de ce dupa atata timp de la terminarea serialului aduce il in discutie asta....Cu siguranta a m-ai fost intrebat dar..... a evitat...nu putea vorbi?? Avea interdictie de la Debina....sau acum are unda verde sa fie iar in primele pagini ca Maan nu ca Gurmet....(sa se scrie despre el si performanta/chimia din Geet)
avand in vedere ca si concursul de dans s-a terminat , iar Punar......se lalaie
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 29 Sept 2012, 11:10 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
tiberici a scris:
Eu ma intreb de ce dupa atata timp de la terminarea serialului aduce il in discutie asta....Cu siguranta a m-ai fost intrebat dar..... a evitat...nu putea vorbi?? Avea interdictie de la Debina....sau acum are unda verde sa fie iar in primele pagini ca Maan nu ca Gurmet....(sa se scrie despre el si performanta/chimia din Geet)
Eu cred ca a fost prea suparat si nu s-a putut controla de aia a rabufnit.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu cred ca a fost prea suparat si nu s-a putut controla de aia a rabufnit.
Eeee si ...."acum s-a suparat ca magarul pe sat"......
tiberici- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 7.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 8.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 9.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 10.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
» 11.Madhubala- Ek Ishq Ek Junoon!(Madhubala-O singura iubire, o singura pasiune!)
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum