19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Andreea_Miha a scris:
Oare isi dadea duhul????a avut ea putere sa isi tradeze fratele sa se intalneasca cu el pe asc..asa ca...
Era normala sa creada ca la tradat...in fine vom vedea....
Pai ce am zis ca fapta ei buna la infuriat pe Chote si a imbunat-o pe Dadi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Nici eu, nu trebuia sa se bage chiar cu riscul ca Di sa-i crape ochii, dar asta e ea crede ca a salvat-o pe Di, si a facut un lucru bun.
nu patea nimic daca nu il aducea pe Shyam....nu a patit ea nici cand l-a dat afara pe shyam..dupa ce a pierdut copiul uitase ca a fost insarcinata...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:
Pai ce am zis ca fapta ei buna la infuriat pe Chote si a imbunat-o pe Dadi.
de dadi nu ma intereseaza ca degeaba e bine cu ea ca doar Arnav va deveni sotul...doar sa nu ii faca viata imposibila de trait in casa....
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
nu patea nimic daca nu il aducea pe Shyam....nu a patit ea nici cand l-a dat afara pe shyam..dupa ce a pierdut copiul uitase ca a fost insarcinata...
Di alintata alintatelor, intoarce situatia in favoarea ei totdeauna.....
Mi-ar place sa-i dea afara din casa pe toti, sa ramana singur. Iar pe cucuiata aia de Dadi s-o trimita la templu in pelerinaj....tare imi este antipatica (au cautat mult pana au gasit-o pe ea)
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Andreea_Miha a scris:
Ei pe naiba nu patea nimic a jucat o carte mare in care ia prostit pe toti inclusiv pe Khushi, Shyam e ca un drog pentru ea n-ai vazut ca, cand ia auzit voce a putu sa se ridice din pat chair a si uitat ca e schioapa alerga deja pe scari de Payal, Nk si Dadi nu se putea tine dupa ea.KHushi a comis-o iar acum trebuie sa suporte consecintele.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
de dadi nu ma intereseaza ca degeaba e bine cu ea ca doar Arnav va deveni sotul...doar sa nu ii faca viata imposibila de trait in casa....
Corect.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Di alintata alintatelor, intoarce situatia in favoarea ei totdeauna.....
Mi-ar place sa-i dea afara din casa pe toti, sa ramana singur. Iar pe cucuiata aia de Dadi s-o trimita la templu in pelerinaj....tare imi este antipatica (au cautat mult pana au gasit-o pe ea)
Bine ai spus " alintata alintatelor, intoarce situatia in favoarea ei totdeauna...."
eu sunt de parere ca nu patea nimic chiar daca nu il aduce pe Shyam se intalnea cu el pe asc si il batea pe Arnav la cap sa il aduca inapoi...deasta m-am si sup pe Khusi ca s-a grabit sa il aduca inapoi pe Shyam..trebuia sa ii propuna lui Arnav sa incerce sa discute cu el,sa ii spuna ca ia crede ca asta e solutia nu sa il aduca ea direct ca si cum nimic nu s-a intamplat...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Ei pe naiba nu patea nimic a jucat o carte mare in care ia prostit pe toti inclusiv pe Khushi, Shyam e ca un drog pentru ea n-ai vazut ca, cand ia auzit voce a putu sa se ridice din pat chair a si uitat ca e schioapa alerga deja pe scari de Payal, Nk si Dadi nu se putea tine dupa ea.KHushi a comis-o iar acum trebuie sa suporte consecintele.
exact asta spun si eu nu patea nimic...dar Khushi s-a grabit sa ia o decizie fara Arnav...nu am vazut ca nu m-am uitat ..o sa ma uit la ep de azi cred.
Andreea_Miha- vip
Gata ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
exact asta spun si eu nu patea nimic...dar Khushi s-a grabit sa ia o decizie fara Arnav...nu am vazut ca nu m-am uitat ..o sa ma uit la ep de azi cred.
S-a grabit si nu trebuia, lasa-o acum sa stea acasa si ar fi culmea ca Chote sa numai vrea sa se insoare cu ea as sari in sus de bucurie.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
S-a grabit si nu trebuia, lasa-o acum sa stea acasa si ar fi culmea ca Chote sa numai vrea sa se insoare cu ea as sari in sus de bucurie.
total de acord..
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
total de acord..
De acum, vreau sa vad cum decurge problema.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
De acum, vreau sa vad cum decurge problema.
mie imi plac cerurile astea care se lasa cu nu rasp la tel etc,dar nu imi place ca e din vina lui Shyam...mie mi-a parut rau ca nu m-am putut bucura de ei inainte de casatorie ca iubiti si mi-ar place sa vad acum luptele lor dar nu Shyam ...si nu lupte din ale care lasa rani ci din astea amuzante..jucause..etc...
dar interesant sa vedem mai departe ce au de gand...
Andreea_Miha- vip
Buna seara !
Deci s-au despartit, ma uit si eu la ep in seara asta ??
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
in caz de nu ai sonor poti sa incerci sa vezi pe WWW.DESI-TASHAN.COM
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
petronela a scris:Buna seara !
E... nu chiar doar ca nu i-a raspuns la telefon dupa ce a dat-o afara din casa..... vedem maine cum decurg lucrurile intre ei.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
petronela a scris:Buna seara !
nici eu inca nu sunt fff sigura daca ma uit...am citit povestit in engleza...si m-as uita si nu...
Andreea_Miha- vip
tiberici a scris:
E... nu chiar doar ca nu i-a raspuns la telefon dupa ce a dat-o afara din casa..... vedem maine cum decurg lucrurile intre ei.....
dar am citit eu bine,Arnav ii da afara a doua zi?Am inteles ca decoreaza casa si Arnav le spune sa nu mai faca asta si ii da afara?
am inteles angajati/lucratori ii da afara...cred .
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
dar am citit eu bine,Arnav ii da afara a doua zi?Am inteles ca decoreaza casa si Arnav le spune sa nu mai faca asta si ii da afara?
am inteles angajati/lucratori ii da afara...cred .
mie mi-a placut cand a pus Khushi telefonul sub conopida Cat de nebuna este Si ce fel l-a luat Arnav pe Shyam de gat, am crezut ca acolo intepeneste Numai puteam de fericire cand am vazut scena. Senzationalll
Si bine imi pare ca nu i-a raspuns Khushi. Adica ii spune Arnav, ca stiam ca nu trebuie sa ma aproprii de cineva atat de mult, pentru ca tot timpul te tradeaza. Imi pare rau, ca m-am apropriat atat de mult de tine. Iar Khushi i-a spus, ca daca el are impresia ca l-a tradat, se insala. Daca ar fi observat mai bine, inainte sa vina el, Di nici nu se putea tine pe picioare, nici nu vorbea, iar cand a venit Shyam a fost fericita. Si i-a spus ca daca nu facea asta, nu se stie daca Di mai era in viata. si de aceea a dat-o afara din camera pe Khushi. Iar acum, daca a fost prost sa suporte consecintele.
Iar maine se duce Di la Chote si ii spune, ca tu esti suparat pe Khushi pentru ca nu te-a ascultat pe tine, nu ? Dar tu nu iti dai seama, ca ea s-a pus impotriva ta, pentru mine, Pentru sora ta. . La faza asta, sincer imi venea sa ii dau cu ceva iin cap lui Di.
A si a dat lucratori afara, 1 pentru ca nu i-a raspuns Khushi, iar 2 pentru ca Shyam se ocupa de pregatiri cu Di. Nu stiu voi, dar pe mine ma enerveaza romantismul dintre Di si Shyam.
Si acum ce sa inteleg, ca Di nu a suferit dupa copil decat 24 de ore ? Restul timpului, s-a gandit cum sa il aduca pe Shyam, inapoi.
Si acum ce sa inteleg, ca Di nu a suferit dupa copil decat 24 de ore ? Restul timpului, s-a gandit cum sa il aduca pe Shyam, inapoi.
Alexa20 a scris:
mie mi-a placut cand a pus Khushi telefonul sub conopida Cat de nebuna este Si ce fel l-a luat Arnav pe Shyam de gat, am crezut ca acolo intepeneste Numai puteam de fericire cand am vazut scena. Senzationalll
Si bine imi pare ca nu i-a raspuns Khushi. Adica ii spune Arnav, ca stiam ca nu trebuie sa ma aproprii de cineva atat de mult, pentru ca tot timpul te tradeaza. Imi pare rau, ca m-am apropriat atat de mult de tine. Iar Khushi i-a spus, ca daca el are impresia ca l-a tradat, se insala. Daca ar fi observat mai bine, inainte sa vina el, Di nici nu se putea tine pe picioare, nici nu vorbea, iar cand a venit Shyam a fost fericita. Si i-a spus ca daca nu facea asta, nu se stie daca Di mai era in viata. si de aceea a dat-o afara din camera pe Khushi. Iar acum, daca a fost prost sa suporte consecintele.
Iar maine se duce Di la Chote si ii spune, ca tu esti suparat pe Khushi pentru ca nu te-a ascultat pe tine, nu ? Dar tu nu iti dai seama, ca ea s-a pus impotriva ta, pentru mine, Pentru sora ta. . La faza asta, sincer imi venea sa ii dau cu ceva iin cap lui Di.
Era salata.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:A si a dat lucratori afara, 1 pentru ca nu i-a raspuns Khushi, iar 2 pentru ca Shyam se ocupa de pregatiri cu Di. Nu stiu voi, dar pe mine ma enerveaza romantismul dintre Di si Shyam.
Asta am zis si eu ce porcarie e asta nu-i prinde deloc.
iulianagl- moderator
va rog sa incerce sa intre cineva pe dessi ca la mine nu merge nu poate gasi serverul.Mersi.
iulianagl- moderator
Deci am inteles ca nu s-au despartit..atunci poate ma uit la rezumat...
dar mai am o sansa, maine se vad Dadi cu Garima si poate, poate cu putin noroc se despart...si ma uit si eu la film...
dar mai am o sansa, maine se vad Dadi cu Garima si poate, poate cu putin noroc se despart...si ma uit si eu la film...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Deci am inteles ca nu s-au despartit..atunci poate ma uit la rezumat...
Ce fericire pe tine, muica!
iulianagl- moderator
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum