19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Gata fetele ma duc in pat ca mi s-a umflat un picior de nici nu pot sa merg nu stiu ce nauba la apucat de-mi da mie acum bataie de cap.Noapte buna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai cred ca o sa mai fie o imbratisare ca asta inseamna ceva frumos la ei, la ce altceva sa ne asteptam?
nu cred ca e vb de o imbratisare,ca daca era asa scria in fiecare zi pt ep care au fost "Some really nice track "...ca mai in toate priviri imbratisari etc...presupun ca se refera la niste ep frumusele din puctul lor de vedere ca pana acum cu tot la pachet,ca noi ne asteptam la ceva urat..sau eventual mai mult...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Te pupic ! Noapte buna !iulianagl a scris:Gata fetele ma duc in pat ca mi s-a umflat un picior de nici nu pot sa merg nu stiu ce nauba la apucat de-mi da mie acum bataie de cap.Noapte buna.
Si multumesc pentru traducere si la Iss si la Madhu..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Te pupic ! Noapte buna !
Si multumesc pentru traducere si la Iss si la Madhu..
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
nu cred ca e vb de o imbratisare,ca daca era asa scria in fiecare zi pt ep care au fost "Some really nice track "...ca mai in toate priviri imbratisari etc...presupun ca se refera la niste ep frumusele din puctul lor de vedere ca pana acum cu tot la pachet,ca noi ne asteptam la ceva urat..sau eventual mai mult...
Miha sincer ce inseamna frumos la ei eu nu mai inteleg deci de acum Dumnezeu cu mila ce o vrea sa fie sa fie ca mi-a cam ajuns sa vad porcarii din partea lor pacat de primele 200 de episoade si de actorii care joaca.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Miha sincer ce inseamna frumos la ei eu nu mai inteleg deci de acum Dumnezeu cu mila ce o vrea sa fie sa fie ca mi-a cam ajuns sa vad porcarii din partea lor pacat de primele 200 de episoade si de actorii care joaca.
petronela- vip
petronela a scris:
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu stiu nici eu .deasta imi fac griji ca va fi nunta si apoi
Noi ne asteptam la niste ep urate Nk spune ca va fi ceva frumos...si imi e teama sa nu fie nunta...ca va ca nici Mishti nu a negat-o,doar ca nu stie daca s-a schimbat ultimile date,ca nunta era trecuta in plan...si sincer nu o vreau ..deasta imi e teama ca va fi...nu mai vreau sa sufere Khushi..si sa fie libera..
eu am mai spus pana la nunta era cel mai tare serial pt mine..dupa au stricat..din pacate in India chestia asta e des intalnita...chiar fff des!
Asta e..relax..urmarit in functie de pov..si gata...
Andreea_Miha- vip
Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani!!!
Da, urmarim atat cat suntem incantati de actiune, apoi putem sa ne vedem de alte seriale... ce simplu de zis si ce greu de facut...Andreea_Miha a scris:
Nu stiu nici eu .deasta imi fac griji ca va fi nunta si apoi
Noi ne asteptam la niste ep urate Nk spune ca va fi ceva frumos...si imi e teama sa nu fie nunta...ca va ca nici Mishti nu a negat-o,doar ca nu stie daca s-a schimbat ultimile date,ca nunta era trecuta in plan...si sincer nu o vreau ..deasta imi e teama ca va fi...nu mai vreau sa sufere Khushi..si sa fie libera..
eu am mai spus pana la nunta era cel mai tare serial pt mine..dupa au stricat..din pacate in India chestia asta e des intalnita...chiar fff des!
Asta e..relax..urmarit in functie de pov..si gata...
Uite cum nu reusim sa ne desprindem de ei..chiar daca povestea e o mare tampenie...
petronela- vip
petronela a scris:
Da, urmarim atat cat suntem incantati de actiune, apoi putem sa ne vedem de alte seriale... ce simplu de zis si ce greu de facut...
Uite cum nu reusim sa ne desprindem de ei..chiar daca povestea e o mare tampenie...
eu sincer ma uit la alte seriale,ti-am zis ma uit la KMH..
dar nu renunt la Ak..adica ma uit in functie daca imi convine mie ep sau nu (ce citesc in pov)..la ep alea cand l-a adus pe Shyam in casa nu m-am uitat..nu renunt definitiv pentru ca il urmaresc de la primele ep si indiferent de poveste sunt cuplu meu fav Ak ..nr 1...de renuntat la el nu renunt dar probabil vor mai fi ep la care nu ma uit deloc sau pe sarite etc.
Andreea_Miha- vip
La Multi Ani, AdrianaMatza, sa fii iubita, sa te bucuri de tot ce-i mai frumos si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
iulianagl- moderator
Buna dimineata ladies!La multi celor doua doamne Anda adica admini al nostru si cea mica a noastra Adriana,
iulianagl- moderator
Neata fetelorrrrr !!! La multi ani Anda ! La multi ani Adriana ! 2 sarbatorite, intr-o singura zi superrrrrrrr petrecereeeeee Distractie placta fetelor, sa fiti sanatoase si iubite.
iulianagl- moderator
Pe cine iubeste Guru aici?Da chiar oare pe cine!!
iulianagl- moderator
Referitor la ipkknd, sunt pareri pro si contra. Multe contra, decat pro Sincer, eu m-a saturat de secretul lui Garima, si deja vreau sa se afle odata, ca sa scapam de un stres. Daca dupa o sa aibe loc nunta sau nu, nu stiu asta. Dar dupa mine, eu cred ca o sa continuie, pentru ca Khushi nu e vinovata de nimic. Doar Garima este la mijloc si ea stie ce a facut. Mi-au placut ultimele 2 episoade. Dar parca mi-ar fi placut sa vorbeasca Shashi. A trecut atata timp, si nu folosesc deloc personajul lui. Este enervant. Adica putea sa arate o ameliorare si la el. Cel putin, sa mearga in baston ceva. In fine, scriitori o sa faca cum vor ei, nu cum vrem noi, asa ca numai sper la nimic. Dar intr-un fel, mie imi place ca se casatoresc Arhi
iulianagl a scris:
Pe cine iubeste Guru aici?Da chiar oare pe cine!!
Pe cine oare ? Pe Debuna De cand numai joaca cu Drashti, nici nu imi vine sa ma mai uit la el.
Alexa20 a scris:Referitor la ipkknd, sunt pareri pro si contra. Multe contra, decat pro Sincer, eu m-a saturat de secretul lui Garima, si deja vreau sa se afle odata, ca sa scapam de un stres. Daca dupa o sa aibe loc nunta sau nu, nu stiu asta. Dar dupa mine, eu cred ca o sa continuie, pentru ca Khushi nu e vinovata de nimic. Doar Garima este la mijloc si ea stie ce a facut. Mi-au placut ultimele 2 episoade. Dar parca mi-ar fi placut sa vorbeasca Shashi. A trecut atata timp, si nu folosesc deloc personajul lui. Este enervant. Adica putea sa arate o ameliorare si la el. Cel putin, sa mearga in baston ceva. In fine, scriitori o sa faca cum vor ei, nu cum vrem noi, asa ca numai sper la nimic. Dar intr-un fel, mie imi place ca se casatoresc Arhi
Iar mie imi place ca Shyam vede o amenintare in Shashi chiar daca e in scaunul cu rotile.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Pe cine oare ? Pe Debuna De cand numai joaca cu Drashti, nici nu imi vine sa ma mai uit la el.
Eu deja am facut asta nu ma intereseaza nimic de el dar poza asta mi s-a parut ca prea exagereaza si de aceea am si pus-o.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Ce spune-ti despre asta?
iulianagl- moderator
Ne auzim putin mai tarziu.
iulianagl- moderator
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum