19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Am pierdut firul..de Kundra cu Kritika...de care spune-ati voi ca ar fi cu Wahi...si cand colo el are o relatie..si-l acuzau degeaba pe dulcic...
Exact!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce sa inteleg ..astia pana se insoara umbla lelea..dar dupa ..nu mai scot capul de dupa fustele nevestei..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Ce sa inteleg ..astia pana se insoara umbla lelea..dar dupa ..nu mai scot capul de dupa fustele nevestei..
iulianagl- moderator
Vreau si eu parerea voastra ..acesta e un video recent cu ei...de fapt cel mai recent...20.08.2012 ..el merge la filmari unde filmeaza ea...ei au acceptat ca sunt despartiti prin aprilie mai,iar in presa spune ca din decemb...Karan are o relatie (confirmata de el ..dar nu spune de cand) dar presa spune de doua luni....
vreau si eu parerea voastra cum vi se par reactile reci etc...ce parere aveti despre el ea?Nu ce spun ci asa in general ce vedeti
vreau si eu parerea voastra cum vi se par reactile reci etc...ce parere aveti despre el ea?Nu ce spun ci asa in general ce vedeti
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
iulianagl a scris:
E ceva care miroase aici daca il aducem pe Shyam sigur o sa stim si noi.
trebuie sa apelez la el...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Am pierdut firul..de Kundra cu Kritika...de care spune-ati voi ca ar fi cu Wahi...si cand colo el are o relatie..si-l acuzau degeaba pe dulcic...
de atunci de cand a aparut in serial au aparut zvonuri ca ar fi ceva...uite ce mesaje isi dau kW si Kritika...
Kritika lui KW:
Ur wingwoman(me) proudly presents "The all new Karan Wahi- actor, cricketer, footballer, comedian AND nw, a kickass dancer wink
Karan rasp lu Kritika
iam happpy they still think I hav t linkup capability in me"
sunt recente mesajele ...
Andreea_Miha- vip
Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.
ms ..
ei au format un cuplu trei ani si ceva..ea mi se pare trista...nu stiu dezamagita..in general e fff vorbareata ca Sanaya,dar aici pare tacuta...iar el pare nepasator sau e impresia mea...ea pare mai "marcata"...
Andreea_Miha- vip
Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu..
petronela- vip
Andreea_Miha a scris:
ms ..
ei au format un cuplu trei ani si ceva..ea mi se pare trista...nu stiu dezamagita..in general e fff vorbareata ca Sanaya,dar aici pare tacuta...iar el pare nepasator sau e impresia mea...ea pare mai "marcata"...
da asta vroiam sa spun acum intr-adevar pare trista pe cand el vorbeste dar se pare ca n-ar fi vrut sa fie acolo sper sa ramana prieteni.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu..
iulianagl- moderator
petronela a scris:Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu..
nu mai erau..spun ca au ramas prieteni...credeam ca eu numai eu vad asa...el pare nepasator si ea trista dezamagita nu stiu...ca e ranita..
si ea e noua lui iubita...e frumusica dar se aude ca e cam cu nasul pe sus si cam panarama ..se zvonea ca ia luat sotul la una..
cea in negru
Andreea_Miha- vip
Tocmai pentru ca au fost impreuna ..sunt mai reci, pentru ca au ceva ramas in urma lor, chiar daca e clar ce si cum ..tot doare..pe cand la Sanaya si Barun sunt la capitolul..tatonari..inca se pipaie, se ating..mai e..iulianagl a scris:Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.
petronela- vip
petronela a scris:
Tocmai pentru ca au fost impreuna ..sunt mai reci, pentru ca au ceva ramas in urma lor, chiar daca e clar ce si cum ..tot doare..pe cand la Sanaya si Barun sunt la capitolul..tatonari..inca se pipaie, se ating..mai e..
Mai e pana devin reci, ha?
iulianagl- moderator
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Ha! Iar eu sper ca ei sa ramana intr-adevar prieteni...iulianagl a scris:
Mai e pana devin reci, ha?
petronela- vip
Andreea_Miha a scris:
nu mai erau..spun ca au ramas prieteni...credeam ca eu numai eu vad asa...el pare nepasator si ea trista dezamagita nu stiu...ca e ranita..
si ea e noua lui iubita...e frumusica dar se aude ca e cam cu nasul pe sus si cam panarama ..se zvonea ca ia luat sotul la una..
cea in negru
Ok deci i la luat si pe el are cu ce se mandri la palmares eu sa fiu in locul ei n-as suferi ca nu merita daca a facut asta.Stai linistita ca n-o sa faca purici multi impreuna iar ea daca este sau va fi KW chiar ma bucur.Si probabil, stai Pedro zice ca e mai rece ca s-au despartit, dar eu zic ca e mai rece ca e cu nasul pe sus ss-a luat dupa Nasoasa lui.
iulianagl- moderator
anyta a scris:
Nopate buna iubita.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
da asta vroiam sa spun acum intr-adevar pare trista pe cand el vorbeste dar se pare ca n-ar fi vrut sa fie acolo sper sa ramana prieteni.
ok...ms mult de tot..eram curioasa sa vad daca numai eu vad lucrurile asa...ca ma gandesc ca mie imi plac de ei si vad eu lucuri
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Ha! Iar eu sper ca ei sa ramana intr-adevar prieteni...
Daaaa si eu vreau, cum sa nu...platonici.
iulianagl- moderator
Crezi ca ma supar daca mai sar si ei peste ..platonici..si mai aprofundeaza trairile de pe ecran..iulianagl a scris:
Daaaa si eu vreau, cum sa nu...platonici.
petronela- vip
petronela a scris:
Crezi ca ma supar daca mai sar si ei peste ..platonici..si mai aprofundeaza trairile de pe ecran..
Stiu!!
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ok deci i la luat si pe el are cu ce se mandri la palmares eu sa fiu in locul ei n-as suferi ca nu merita daca a facut asta.Stai linistita ca n-o sa faca purici multi impreuna iar ea daca este sau va fi KW chiar ma bucur.Si probabil, stai Pedro zice ca e mai rece ca s-au despartit, dar eu zic ca e mai rece ca e cu nasul pe sus ss-a luat dupa Nasoasa lui.
in presa spune ca el si Kritika s-au desp in decemb si ca e cu aia de doua luni...eu stiu ca el si Kritika a mai aparut impreuna ca cuplu si dupa decemb..dar in fine aia e mincinoasa prima data o intreaba presa de ea si karan spune ea si karan spun prieteni,a doua oara ca ea si Karan ca ea are pe cineva care e actor,dar nu vrea sa vb despre si a trei oara cand au intrbat-o a zis ca nu comenteaza
Mie mi-ar place sa fie cu Kw ..Kritika e o fata simpla si nu ii place sa vb de viata ei la tv e ok din meu de vedere.
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Sam 15 Sept 2012, 11:11 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
in presa spune ca el si Kritika s-au desp in decemb si ca e cu aia de doua luni...eu stiu ca el si Kritika a mai aparut impreuna ca cuplu si dupa decemb..dar in fine aia e mincinoasa prima data o intreaba presa de ea si karan spune ea si karan spun prieteni,a doua oara ca ea si Karan sunt doar prieteni si a trei oara cand au intrbat-o a zis ca nu comenteaza
Mie mi-ar place sa fie cu Kw ..Kritika e o fata simpla si nu ii place sa vb de viata ei la tv e ok din meu de vedere.
Si dintr-al meu, dar sigur el e de vina pentru despartirea lor.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si dintr-al meu, dar sigur el e de vina pentru despartirea lor.
asa cred si eu..ca de ea si KW nu a aparut nimic doar zvonuri si nici la ora actuala nimic ...si cum a aparut stirea in ziar ea a negat pe pagina ei imediat spunand sa nu o bage in chestia asta ca ea si KW sunt doar prieteni...
iar Karan W karan K si Kritika se cunoasteau mai demult
17-05-11-SBS
Multam tare mult iuli petro ..
Andreea_Miha- vip
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 11.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum