Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:27 pm

petronela a scris:
Am pierdut firul..de Kundra cu Kritika...de care spune-ati voi ca ar fi cu Wahi...si cand colo el are o relatie..si-l acuzau degeaba pe dulcic... Smile

Exact! 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Sam 15 Sept 2012, 10:30 pm

Ce sa inteleg ..astia pana se insoara umbla lelea..dar dupa ..nu mai scot capul de dupa fustele nevestei.. Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:32 pm

petronela a scris:Ce sa inteleg ..astia pana se insoara umbla lelea..dar dupa ..nu mai scot capul de dupa fustele nevestei.. Smile Smile

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 2364036189 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 539466
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 10:39 pm

Vreau si eu parerea voastra ..acesta e un video recent cu ei...de fapt cel mai recent...20.08.2012 ..el merge la filmari unde filmeaza ea...ei au acceptat ca sunt despartiti prin aprilie mai,iar in presa spune ca din decemb...Karan are o relatie (confirmata de el ..dar nu spune de cand) dar presa spune de doua luni....

vreau si eu parerea voastra cum vi se par reactile reci etc...ce parere aveti despre el ea?Nu ce spun ci asa in general ce vedeti kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 10:39 pm

iulianagl a scris:

E ceva care miroase aici daca il aducem pe Shyam sigur o sa stim si noi. 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 2364036189

Smile trebuie sa apelez la el... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 10:43 pm

petronela a scris:
Am pierdut firul..de Kundra cu Kritika...de care spune-ati voi ca ar fi cu Wahi...si cand colo el are o relatie..si-l acuzau degeaba pe dulcic... Smile

de atunci de cand a aparut in serial au aparut zvonuri ca ar fi ceva...uite ce mesaje isi dau kW si Kritika...

Kritika lui KW:
Ur wingwoman(me) proudly presents "The all new Karan Wahi- actor, cricketer, footballer, comedian AND nw, a kickass dancer wink

Karan rasp lu Kritika
iam happpy they still think I hav t linkup capability in me"

sunt recente mesajele ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:50 pm

Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 10:53 pm

iulianagl a scris:Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.

ms kiss kiss kiss ..
ei au format un cuplu trei ani si ceva..ea mi se pare trista...nu stiu dezamagita..in general e fff vorbareata ca Sanaya,dar aici pare tacuta...iar el pare nepasator sau e impresia mea...ea pare mai "marcata"...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 15 Sept 2012, 10:54 pm

Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu.. Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:55 pm

Andreea_Miha a scris:

ms kiss kiss kiss ..
ei au format un cuplu trei ani si ceva..ea mi se pare trista...nu stiu dezamagita..in general e fff vorbareata ca Sanaya,dar aici pare tacuta...iar el pare nepasator sau e impresia mea...ea pare mai "marcata"...

da asta vroiam sa spun acum intr-adevar pare trista pe cand el vorbeste dar se pare ca n-ar fi vrut sa fie acolo sper sa ramana prieteni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:56 pm

petronela a scris:Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu.. Smile Smile

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 10:58 pm

petronela a scris:Deci aici nu mai erau impreuna...ea a fost numai cu ochii pe el..el doar daca era nevoie..si inclin sa cred ca de fapt el a rupt relatia..acum motivele ??? mie nu mi s-a parut super incantat sa o vada...dar au ramas prieteni..platonici...cum le zic eu.. Smile Smile

nu mai erau..spun ca au ramas prieteni...credeam ca eu numai eu vad asa...el pare nepasator si ea trista dezamagita nu stiu...ca e ranita..

si ea e noua lui iubita...e frumusica dar se aude ca e cam cu nasul pe sus si cam panarama ..se zvonea ca ia luat sotul la una..
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 527203_10151907546161808_942249076_n

cea in negru
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 424306_10151911260316808_119369940_n
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 15 Sept 2012, 10:58 pm

iulianagl a scris:Este ok si mult rece fata de Kritika, Pedro ai vazut aici prietenie nu ca la Barun si Snaya, platonica..platonica my foot si iti dai seama ei au fost impreuna nu ca ceilalti.
Tocmai pentru ca au fost impreuna ..sunt mai reci, pentru ca au ceva ramas in urma lor, chiar daca e clar ce si cum ..tot doare..pe cand la Sanaya si Barun sunt la capitolul..tatonari..inca se pipaie, se ating..mai e.. Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 10:59 pm

petronela a scris:
Tocmai pentru ca au fost impreuna ..sunt mai reci, pentru ca au ceva ramas in urma lor, chiar daca e clar ce si cum ..tot doare..pe cand la Sanaya si Barun sunt la capitolul..tatonari..inca se pipaie, se ating..mai e.. Smile Smile

Mai e pana devin reci, ha? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anyta Sam 15 Sept 2012, 11:01 pm

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pizapcom13477391240381

anyta
anyta
vip
vip

Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 15 Sept 2012, 11:02 pm

iulianagl a scris:

Mai e pana devin reci, ha? Smile
Ha! Iar eu sper ca ei sa ramana intr-adevar prieteni... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 11:02 pm

Andreea_Miha a scris:

nu mai erau..spun ca au ramas prieteni...credeam ca eu numai eu vad asa...el pare nepasator si ea trista dezamagita nu stiu...ca e ranita..

si ea e noua lui iubita...e frumusica dar se aude ca e cam cu nasul pe sus si cam panarama ..se zvonea ca ia luat sotul la una..

cea in negru

Ok deci i la luat si pe el are cu ce se mandri la palmares eu sa fiu in locul ei n-as suferi ca nu merita daca a facut asta.Stai linistita ca n-o sa faca purici multi impreuna iar ea daca este sau va fi KW chiar ma bucur.Si probabil, stai Pedro zice ca e mai rece ca s-au despartit, dar eu zic ca e mai rece ca e cu nasul pe sus ss-a luat dupa Nasoasa lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 11:03 pm

anyta a scris:19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 Pizapcom13477391240381

Nopate buna iubita. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 11:03 pm

iulianagl a scris:

da asta vroiam sa spun acum intr-adevar pare trista pe cand el vorbeste dar se pare ca n-ar fi vrut sa fie acolo sper sa ramana prieteni.

ok...ms mult de tot..eram curioasa sa vad daca numai eu vad lucrurile asa...ca ma gandesc ca mie imi plac de ei si vad eu lucuri Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 11:03 pm

petronela a scris:
Ha! Iar eu sper ca ei sa ramana intr-adevar prieteni... Smile

Daaaa si eu vreau, cum sa nu...platonici. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Sam 15 Sept 2012, 11:06 pm

iulianagl a scris:

Daaaa si eu vreau, cum sa nu...platonici. Smile
Crezi ca ma supar daca mai sar si ei peste ..platonici..si mai aprofundeaza trairile de pe ecran.. Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 11:07 pm

petronela a scris:
Crezi ca ma supar daca mai sar si ei peste ..platonici..si mai aprofundeaza trairile de pe ecran.. Smile Smile

Stiu!! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 11:08 pm

iulianagl a scris:

Ok deci i la luat si pe el are cu ce se mandri la palmares eu sa fiu in locul ei n-as suferi ca nu merita daca a facut asta.Stai linistita ca n-o sa faca purici multi impreuna iar ea daca este sau va fi KW chiar ma bucur.Si probabil, stai Pedro zice ca e mai rece ca s-au despartit, dar eu zic ca e mai rece ca e cu nasul pe sus ss-a luat dupa Nasoasa lui.

in presa spune ca el si Kritika s-au desp in decemb si ca e cu aia de doua luni...eu stiu ca el si Kritika a mai aparut impreuna ca cuplu si dupa decemb..dar in fine aia e mincinoasa prima data o intreaba presa de ea si karan spune ea si karan spun prieteni,a doua oara ca ea si Karan ca ea are pe cineva care e actor,dar nu vrea sa vb despre si a trei oara cand au intrbat-o a zis ca nu comenteaza Smile
Mie mi-ar place sa fie cu Kw ..Kritika e o fata simpla si nu ii place sa vb de viata ei la tv e ok din meu de vedere.

Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Sam 15 Sept 2012, 11:11 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Sept 2012, 11:10 pm

Andreea_Miha a scris:

in presa spune ca el si Kritika s-au desp in decemb si ca e cu aia de doua luni...eu stiu ca el si Kritika a mai aparut impreuna ca cuplu si dupa decemb..dar in fine aia e mincinoasa prima data o intreaba presa de ea si karan spune ea si karan spun prieteni,a doua oara ca ea si Karan sunt doar prieteni si a trei oara cand au intrbat-o a zis ca nu comenteaza Smile
Mie mi-ar place sa fie cu Kw ..Kritika e o fata simpla si nu ii place sa vb de viata ei la tv e ok din meu de vedere.

Si dintr-al meu, dar sigur el e de vina pentru despartirea lor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 15 Sept 2012, 11:15 pm

iulianagl a scris:

Si dintr-al meu, dar sigur el e de vina pentru despartirea lor.

asa cred si eu..ca de ea si KW nu a aparut nimic doar zvonuri si nici la ora actuala nimic ...si cum a aparut stirea in ziar ea a negat pe pagina ei imediat spunand sa nu o bage in chestia asta ca ea si KW sunt doar prieteni...

iar Karan W karan K si Kritika se cunoasteau mai demult
17-05-11-SBS

Multam tare mult iuli petro .. 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 517793 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 31 517793
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 31 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum