Serialesitelenovelet
24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
lica54
narcisa
tiberici
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
Admin_dea05
iulianagl
12 participanți

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Empty Re: 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 8:52 pm

24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Tumblr_mcgjbaSRih1ryiom0o2_25024.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Tumblr_mcgjbaSRih1ryiom0o3_25024.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Tumblr_mcgjbaSRih1ryiom0o4_25024.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Tumblr_mcgjbaSRih1ryiom0o5_250
A intrat in jocul ei dar n-a ascultat pana la capat ce doreste Khushi a invocat sedinta cu japonezii.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 Empty Re: 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 8:53 pm

iulianagl a scris:Trebuie sa recunosc ca filmarile au fost facute fain cele cu imaginatiile lui Khushi ce e a lui Lalit jos palaria dar nu-mi place de Gaga de mini e simpatic dar preferam sa fie a lui Khushi si Arnav dar mai bine ca poate copilul lor o sa semene cu Khushi indiferent ca e baiat sau fata vreau sa semene cu Khushi nici pomeneala de Arnav deja avem unul deci fara...

Sa fiu sincera mie personal nu imi place reactia la nici unul...nimeni nu vede asemnarile...si nici Khushi cu copilarile ei..adevarul e ca ea mai salveaza serialul...dar sa azi cu chestia hipnotizarea lui Arnav...sau sunt momente in care da senzatia ca e indragostit de aia...in ce fel o privea...daca afla ca e copilul lui si pleaca Khushi...nu m-ar mira sa se casaoreasca cu ea...nu stiu nu imi plac reactile lui...si nici a lu Khushi unele...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 8:54 pm

Andreea_Miha a scris:

ia lasat comentariu la o poza a ei...
dar uite spun ca aceasta poza e de la pterecerea de ziua ei..si e karan W acolo..kundra nu e..cel cu albastru langa Kritika e Karan Aurora e bun prieten cu amandoi...foarte bun prieten

Ce draguti sunt chiar mi-ar placea ca ea sa-l aibe pe Wahi sau celalalt in camasa albastra.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 8:55 pm

Andreea_Miha a scris:

Sa fiu sincera mie personal nu imi place reactia la nici unul...nimeni nu vede asemnarile...si nici Khushi cu copilarile ei..adevarul e ca ea mai salveaza serialul...dar sa azi cu chestia hipnotizarea lui Arnav...sau sunt momente in care da senzatia ca e indragostit de aia...in ce fel o privea...daca afla ca e copilul lui si pleaca Khushi...nu m-ar mira sa se casaoreasca cu ea...nu stiu nu imi plac reactile lui...si nici a lu Khushi unele...

Pe mine nu ma mira reactiile ei asa se comporta una ca ea deci pe mine ma mira ce ai spus tu deci ma gandeam ca nu numai eu vad asta ca el pare indragostit de Gaga sau chiar este.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 8:56 pm

iulianagl a scris:

Ce draguti sunt chiar mi-ar placea ca ea sa-l aibe pe Wahi sau celalalt in camasa albastra.

si asa e libera nu ar fi rau...KW 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 283516
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:02 pm

Andreea_Miha a scris:

si asa e libera nu ar fi rau...KW 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 283516

24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 17 2364036189
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:04 pm

iulianagl a scris:

Pe mine nu ma mira reactiile ei asa se comporta una ca ea deci pe mine ma mira ce ai spus tu deci ma gandeam ca nu numai eu vad asta ca el pare indragostit de Gaga sau chiar este.

Nu ca mira...ca la cum e Khushi ..si dupa nebunile cu sinuciderea nu ma mira...dar nu mi se par ca merg bine in contextul in care apare fosta cu un copil e o treaba serioasa...iar unele mi s-au parut prea copilaresti,in contextul in care sunt acum...sunt reacti ale ei care nu m-au incantat prea tare..dar cel putin m-a facut sa rad....

Hehe..si eu care crede-am ca numai eu vad ca pare indragostit de fufa...eu de cand am vazut ca s-au intalnit...nu stiu imi pare ca o place cam mult...

Oricum mai nou ma tenteaza idea sa ma uit la un nou serial..ma mai uit la KMH dar aseara mi-a zis Cryss de un serial la care se uita ea si mi-a zis ca e ok..bunisor..si nu ar fi rau sa ma relaxez cu alt serial...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:06 pm

Andreea_Miha a scris:

Nu ca mira...ca la cum e Khushi ..si dupa nebunile cu sinuciderea nu ma mira...dar nu mi se par ca merg bine in contextul in care apare fosta cu un copil e o treaba serioasa...iar unele mi s-au parut prea copilaresti,in contextul in care sunt acum...sunt reacti ale ei care nu m-au incantat prea tare..dar cel putin m-a facut sa rad....

Hehe..si eu care crede-am ca numai eu vad ca pare indragostit de fufa...eu de cand am vazut ca s-au intalnit...nu stiu imi pare ca o place cam mult...

Oricum mai nou ma tenteaza idea sa ma uit la un nou serial..ma mai uit la KMH dar aseara mi-a zis Cryss de un serial la care se uita ea si mi-a zis ca e ok..bunisor..si nu ar fi rau sa ma relaxez cu alt serial...

Ok ce serial se uita dar la destine nu te uiti pe national?E bun, chiar imi place de ei.In ce data suntem noi astazi?24 sau 25?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:07 pm

iulianagl a scris:

Ok ce serial se uita dar la destine nu te uiti pe national?E bun, chiar imi place de ei.In ce data suntem noi astazi?24 sau 25?

in 25...eu nu ma uit la acela..Cryss spunea ca se uita la acela..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:09 pm

Andreea_Miha a scris:

in 25...eu nu ma uit la acela..Cryss spunea ca se uita la acela..

O deci cei de pe desi n-au postat nimic pe ziua de azi.De ce oare?Mersi dar spune-mi la ce se uita ea te rog.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:10 pm

Cryss mi-a recomandat "Dekha Ek Khwab" ..ca ar avea 174 ep iar cei care joaca in serial sunt si in viata reala...povestea nu o stiu ...o sa caut si eu....mi-a mai zis ca "ea iubeste pe altcineva, iar el este un increzut...un print cu ifose...ei doi sunt promisi unul altuia ca amandoi sunt din famlii regale... iar actorii principali sunt impreuna si in realitate.."
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:11 pm

uite cu cei doi din roul principal..el e tare frumusel..eu nu l-am vazut serialul si nu stiu nimic de el dar daca e terminat m-as uita...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:14 pm

Andreea_Miha a scris:uite cu cei doi din roul principal..el e tare frumusel..eu nu l-am vazut serialul si nu stiu nimic de el dar daca e terminat m-as uita...

Bai nu-mi spune ca e celalalt dragalas al meu stii ca pusesem eu niste clipuri cu el si Drashti si chiar am spus ca mi-ar placea ca ei sa fie impreuna.Dar stai un pic ca s-a despartit de ea acum cateva luni bune in urma daca nu ma insel cam prin august cum il cheama frate e simpatic foc.Parca Kapoor si numai stiu cum.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:15 pm

E in engleza pe undeva?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:17 pm

Si mi se pare ca joaca si Mamji, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:19 pm

Miha tipa a jucat in TMLS.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:22 pm

iulianagl a scris:

Bai nu-mi spune ca e celalalt dragalas al meu stii ca pusesem eu niste clipuri cu el si Drashti si chiar am spus ca mi-ar placea ca ei sa fie impreuna.Dar stai un pic ca s-a despartit de ea acum cateva luni bune in urma daca nu ma insel cam prin august cum il cheama frate e simpatic foc.Parca Kapoor si numai stiu cum.

nu stiu daca e el ..o sa caut acum sa vad...cryss mi-a spus ca sunt impreuna cei doi....si ca se vb de un sez 2..dar inca nu se stie...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:22 pm

iulianagl a scris:E in engleza pe undeva?

Nu stiu ...caut si eu acum...vad ca nu e cryss sa o intreb...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:23 pm

Andreea_Miha a scris:

nu stiu daca e el ..o sa caut acum sa vad...cryss mi-a spus ca sunt impreuna cei doi....si ca se vb de un sez 2..dar inca nu se stie...

Da tu am citit despre ata de asta spun ca stiu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:24 pm

Numele lui e Ashish Kapoor..iar ea e..Priyal Gor

Mie el mi se pare ca seamna cu Kw...

povestea serialului...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dekha_Ek_Khwaab
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:25 pm

iulianagl a scris:

Da tu am citit despre ata de asta spun ca stiu.

eu habar nu am ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:26 pm

Andreea_Miha a scris:Numele lui e Ashish Kapoor..iar ea e..Priyal Gor

Mie el mi se pare ca seamna cu Kw...

povestea serialului...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dekha_Ek_Khwaab

Da asta e si stii unde am citit pe gosip boliceva..
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 25 Oct 2012, 9:26 pm

da da..uite scrie aici...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ashish_Kapoor

http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2012-07-30/tv/32941091_1_priyal-gor-publicity-gimmick-ashish-kapoor
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:27 pm

Andreea_Miha a scris:

eu habar nu am ...

Eu stiu ca de cine imi place mai citesc din cand in cand si spunea ca KSG este ca un guru a gym-ului pentru el si chiar ia aratat impreuna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 25 Oct 2012, 9:28 pm

Da si joaca si Mamaji din Iss si e tatal fetei.Ohi ce bine ca mi-a amintit de acest serial.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 40 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum