24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
lica54
narcisa
tiberici
Alexa20
Andreea_Miha
petronela
Admin_dea05
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Daca se despart..poate ma uit..
Oricum eu n-am fost de acord cu casatoria.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
petronela a scris:
Stii cum e ..doar sunt actori...viata bate filmul...cred ca Iss a lansat o moda sa revii la foste relatii..
ea e mai cumintica sa nu se bage in deastea mi-ar place..dar sa vedem....
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Citeste un jurnal ?? avea Arnav asa ceva ?? uite cum aflam o groaza de lucruri nestiute..Andreea_Miha a scris:
Nu se stie..dar la cum panadeste aia..e posibil....dar ma intreb asa..ep de azi de azi s-a terminat cu ei cu rezultatele el o pune sa deschida plicul....atunci de ce Khushi cum arata la sbs e 24 citeste jurnale are imaginatia acea in continuare....atunci ce se intampla nu deschide plicul sau rasp e incert...?
iar rezultat incert nu poate fi..decat daca o convinge sa nu-l citeasca sau ..cade plicul in piscina...si ..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Auzi dar ce ma enerveaza adica Arnav, plicul la vazut in oglinda dar pe Sheeta nu.Cum vine asta?
iulianagl- moderator
Si eu am vrut atunci sa se desparta...iulianagl a scris:
Oricum eu n-am fost de acord cu casatoria.
petronela- vip
iulianagl a scris:Auzi dar ce ma enerveaza adica Arnav, plicul la vazut in oglinda dar pe Sheeta nu.Cum vine asta?
se enerveaza cand vede testul adn..se infurie ca crede ca el e tatal
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Si eu am vrut atunci sa se desparta...
Acum nu mai are sens sincer daca au bagat un copil care poate sa-i desparta ce rost au avut sa-i casatoreasca?Mie mi se pare fara logica.Si chestia sa creasca si mai mult dragostea si increderea intre ei dar daca pana acum nu si-au dovedit chestiile astea inseamna ca creativii au lacune mari.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Citeste un jurnal ?? avea Arnav asa ceva ?? uite cum aflam o groaza de lucruri nestiute..
iar rezultat incert nu poate fi..decat daca o convinge sa nu-l citeasca sau ..cade plicul in piscina...si ..
deasta m-am mirat si eu azi...ca are si jurnal ..iar Khushi isi imagineaza ca e ba inger ba drac ...si am inteles ca isi mai imagineazaalte femei care vin cu copii si il strigape arnav "tata"
https://www.dailymotion.com/video/xumbai_angle-ya-devil-hai-khushi-iss-pyaar-ko-kya-naam-doon_shortfilms
incert...poate ca nu a dus toate probele sau pierdut pe drum un fir de par...
sau daca e fiul lui Dhruv atunci scade posibilitate de 99 % la suta la sub 80 undeva...asa ca nimic nu e sigur....dar ei sunt in camera...la piscina nu ajune plicul..dar in iss orice e posibil.
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Vin 26 Oct 2012, 9:52 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Si eu am vrut atunci sa se desparta...
Mai o vorba spune...ai grija ce iti doresti ca ar putea sa se adevereasca....vad ca voi toate va doriti cu foarte multa ardoare sa se desparta...dar vad ca nu se intampla nimic...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Andreea_Miha a scris:
deasta m-am mirat si eu azi...ca are si jurnal ..iar Khushi isi imagineaza ca e ba inger ba drac ...si am inteles ca isi mai imagineazaalte femei care vin cu copii si il strigape arnav "tata"
https://www.dailymotion.com/video/xumbai_angle-ya-devil-hai-khushi-iss-pyaar-ko-kya-naam-doon_shortfilms
Bai nu ma mai speria ca eu deja ma pregatesc psihic iar tu ce faci?Please!!
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Mai o vorba spune...ai grija ce iti doresti ca ar putea sa se adevereasca....vad ca voi toate va doriti cu foarte multa ardoare sa se desparta...dar vad ca nu se intampla nimic...
Pai intocmai nimeni nu vrea sa ne asculte.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Bai nu ma mai speria ca eu deja ma pregatesc psihic iar tu ce faci?Please!!
Arnav others Girl friends and Kids....has a dream..where all the girls have children n says he is asr thn all of em scream ASR papa
Andreea_Miha- vip
puse si azi..tinand cont ca sunt filmate atunci apar in serial..acum depinde cum vor fi asezante in ep scenele...
Andreea_Miha- vip
Deci n-au fost astea astazi?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai intocmai nimeni nu vrea sa ne asculte.
mie sincer mi-ar place sa vad un Arnav care sufera o cauta ...au trecut mult prea repede peste toata sufferinta ei..ma uit si la ep puse de Alexa..s-au uitta multe lucruri..nu mai spun de date...ca ba are permis Khushi ba nu are...
dar in schimb imi dau un arnav preocupat de o fosta sa se simta bine ea si copilul ei sa nu pateasca ceva ca e alergica..dar Khushi cum se simte cu fosta in casa...desi si-a facut-o cu mana ei...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Deci n-au fost astea astazi?
Nu cred..eu nu am vazut ep complet..am citit doar dar nu spune nicairi ..nu cred ca a fost fazele astea.
Andreea_Miha- vip
uite aici sunt si poze ..si nu are apar nicarieri ce a dat azi la sbs..si nici nu vb
eu deasta zic daca astea vor fi luni incolo..atunci se intampla ceva cu acel test..de ei ii ramane indoiala de cauta jurnale poze etc..
eu deasta zic daca astea vor fi luni incolo..atunci se intampla ceva cu acel test..de ei ii ramane indoiala de cauta jurnale poze etc..
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
mie sincer mi-ar place sa vad un Arnav care sufera o cauta ...au trecut mult prea repede peste toata sufferinta ei..ma uit si la ep puse de Alexa..s-au uitta multe lucruri..nu mai spun de date...ca ba are permis Khushi ba nu are...
dar in schimb imi dau un arnav preocupat de o fosta sa se simta bine ea si copilul ei sa nu pateasca ceva ca e alergica..dar Khushi cum se simte cu fosta in casa...desi si-a facut-o cu mana ei...
Eu nu inteleg pe ce lume traiesc creativii acestui serial?Si am citit chestia aia despre Sanaya ca isi da aere de diva oare asa o fi ca nu pare deloc.
iulianagl- moderator
Pe langa despartirea lor si asta ne-am dorit..sa-l vedem pe Arnav suferind pentru nedreptatea facuta lui Khushi..si..ce am primit ??? o mimoza cu o miniatura....Andreea_Miha a scris:
petronela- vip
iulianagl a scris:
Eu nu inteleg pe ce lume traiesc creativii acestui serial?Si am citit chestia aia despre Sanaya ca isi da aere de diva oare asa o fi ca nu pare deloc.
eu am spus mereu la Snaaya mi-a placut simplitatea ei la fel si la K si D..asa ca nu cred cea ce spune..ca nu e actrita de ieri..era cunoscuta si inainte...
nu stiu iuli ca e o nebunie in acest serial...e prea obositor...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Pe langa despartirea lor si asta ne-am dorit..sa-l vedem pe Arnav suferind pentru nedreptatea facuta lui Khushi..si..ce am primit ??? o mimoza cu o miniatura....
care daca e fiul lui tot suferinta ii aduce lu Khushi...
dar si pers ei l-a stricat mult de tot...
Andreea_Miha- vip
Stii cum o sa fie poate o sa rupa plicul in fata lui sa-i demonstreze ca are incredere in el dar ea nu e multumita si digueste si mai mult in problema deci..Si ieri cand a spus Khushi dragoste el a spus incredere deci el banuieset deja dar nici nu-o lasa sa-l intrebe si nici el nu o linisteste.Ca sincer cand Khushi a vazut ce "lady" e Sheeta si ce fata simpla este ea, ea nu e sigura de ce a ales-o tocmai pe ea ca nevasta cand putea foaarte bine sa aibe orice alta fata din intreaga lume.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Pe langa despartirea lor si asta ne-am dorit..sa-l vedem pe Arnav suferind pentru nedreptatea facuta lui Khushi..si..ce am primit ??? o mimoza cu o miniatura....
Chiar asa si este.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Stii cum o sa fie poate o sa rupa plicul in fata lui sa-i demonstreze ca are incredere in el dar ea nu e multumita si digueste si mai mult in problema deci..Si ieri cand a spus Khushi dragoste el a spus incredere deci el banuieset deja dar nici nu-o lasa sa-l intrebe si nici el nu o linisteste.Ca sincer cand Khushi a vazut ce "lady" e Sheeta si ce fata simpla este ea, ea nu e sigura de ce a ales-o tocmai pe ea ca nevasta cand putea foaarte bine sa aibe orice alta fata din intreaga lume.
da si eu m-am gadit la asta..dar atunci minte si nu vreau asta de la Khushi...
Nu il lasa sa il intrebe ..nu cred ca banuieste ca e suparat socat cand citeste si pare ranit..cred ca nu o lasa sa il intrebe ca nu isi imagineaza asa grav e ceea ce ii trece prin cap...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da si eu m-am gadit la asta..dar atunci minte si nu vreau asta de la Khushi...
Nu il lasa sa il intrebe ..nu cred ca banuieste ca e suparat socat cand citeste si pare ranit..cred ca nu o lasa sa il intrebe ca nu isi imagineaza asa grav e ceea ce ii trece prin cap...
Poate pentru el nu dar pentru ea e grav ca si eu as fi suspicioasa mai ales ca aia se fereste de orice intrebare si ocoleste raspunsurile asa pe fata ca si cum ar da de banuit ceva deci sincer mie una nu-mi convine trackul asta pentru ca afacut din caracterul lui Khushi un mascarici asta ma mai spus-o ai in aldoile arand este ca nu-i vad rostul.
iulianagl- moderator
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 29.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 14.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 15.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum