25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+9
anyta
tiberici
Lucica10
Alexa20
Admin_dea05
lica54
petronela
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Pe ..Dhruv ???..apare in sita...ca din lampa lui Aladin ... sau mimoza il vede pe Arnav si Khushi ..tot pe Arnav ??? doua pentru unul, unul pentru doua...iulianagl a scris:
OK fac si ei ca Miha Khushi il vede pe Arnav dar Sheeta pe cine?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Pe ..Dhruv ???..apare in sita...ca din lampa lui Aladin ... sau mimoza il vede pe Arnav si Khushi ..tot pe Arnav ??? doua pentru unul, unul pentru doua...
Pai eu cred ca asa o sa se intample.Cu toate ca mi-as dori sa apara Dhruv si sa numai trebuiasca ca Arnav sa-i intrerupa postul Sheetai asa cum se aude.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Poate..dar ce am mai citit eu pe IF din scenarii nu pot sa spun ca nu mi-au placut, dar nici nu erau super ..dar cu atatea capete luminate la Iss poate reusesc sa adapteze si sa imbunatateasca un scenariu de la fani..daca au ajuns sa ceara asta..e clar..iulianagl a scris:Mi-ar placea sa se gaseasca cineva dintre fani sa le scrie un scenariu la 4 lions sa ramana toti masca si sa le demonstrezez ca se poate doar sa vrei.
petronela- vip
petronela a scris:
Poate..dar ce am mai citit eu pe IF din scenarii nu pot sa spun ca nu mi-au placut, dar nici nu erau super ..dar cu atatea capete luminate la Iss poate reusesc sa adapteze si sa imbunatateasca un scenariu de la fani..daca au ajuns sa ceara asta..e clar..
Sau vor sa ne trateze cu acelasi medicament care-l dam noi lor, adica plangeri si iar plangeri.
iulianagl- moderator
Mai conteaza..cine cui se plange ..???iulianagl a scris:
Sau vor sa ne trateze cu acelasi medicament care-l dam noi lor, adica plangeri si iar plangeri.
Daca totusi Khushi nu vede pe nimeni in sita ??? nimic nou..
petronela- vip
petronela a scris:
Mai conteaza..cine cui se plange ..???
Daca totusi Khushi nu vede pe nimeni in sita ??? nimic nou..
Corect acum chiar ca e singura dar la urma urmei singura a fost mereu.De ce nu ia dat si ei Devimaya un tata ca Malik?
iulianagl- moderator
Si ce frumos a fost episodul de anul trecut de pe 1 noiembrie.
iulianagl- moderator
Apropo de Malik...nu stiu ce sa zic...parca prea multa dragoste pentru fiica lui ..adoptata ..iulianagl a scris:
Corect acum chiar ca e singura dar la urma urmei singura a fost mereu.De ce nu ia dat si ei Devimaya un tata ca Malik?
Frumoase episoade in Madhu in ultimul timp...ce inseamna sa joci alaturi de un actor talentat, sa fie chimie intre ei si sa reusesti sa redai ce simti doar cu privirile...citisem ca nu s-au asteptat ca el sa fie atat de bun, se spunea ca are o fata inexpresiva....
Alt cuplu care va deveni faimos...
petronela- vip
petronela a scris:
Apropo de Malik...nu stiu ce sa zic...parca prea multa dragoste pentru fiica lui ..adoptata ..
Frumoase episoade in Madhu in ultimul timp...ce inseamna sa joci alaturi de un actor talentat, sa fie chimie intre ei si sa reusesti sa redai ce simti doar cu privirile...citisem ca nu s-au asteptat ca el sa fie atat de bun, se spunea ca are o fata inexpresiva....
Alt cuplu care va deveni faimos...
Sigur ca vor deveni de abia e inceputul.La Malik nu cred ca dragostea prea mare pt Madhu la impins sa faca asta ci mai degraba furia si ura pentru RK si pentru ce ia facut lui.
iulianagl- moderator
OK am plecat ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Si eu ...iulianagl a scris:OK am plecat ne auzim mai tarziu.
petronela- vip
[quote="iulianagl"]
poate acum.dar nu pt.mult timp...eu cred ca durerea lui K se va transforma in dorinta tatalui d/a se face bine pt.asi spijinii fiica si a o invata sa lupte pt.fericirea ei si doar a altora,adica ea sa fie pe primul loc...K va pleca,iar A va urma calea deschisa de tatal lui
poate acum.dar nu pt.mult timp...eu cred ca durerea lui K se va transforma in dorinta tatalui d/a se face bine pt.asi spijinii fiica si a o invata sa lupte pt.fericirea ei si doar a altora,adica ea sa fie pe primul loc...K va pleca,iar A va urma calea deschisa de tatal lui
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Deci Karan Kundra inchie emsiunea lui "Gumrah" ...daca cumva intra in iss renunt la serial ..decat sa il vad cu aia ...mai bine nu.
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Andreea_Miha a scris:Deci Karan Kundra inchie emsiunea lui "Gumrah" ...daca cumva intra in iss renunt la serial ..decat sa il vad cu aia ...mai bine nu.
Buna, bai nu ma inebuni pana acum se auzea ca intra Aurora acum intra Kundra?Miha esti bine, mamica?
iulianagl- moderator
Nu-mi vine sa cred adica cum el e sigur ca nu s-a culcat cu ea ca asa banuiesc ca deoarece e atat de sigur pe situatie si hopa na rasturnare de situatie este copilul lui iar taman el nu-l accepta.Ohooo, am pierdut noi ceva?Ca ceva nu se leaga.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna, bai nu ma inebuni pana acum se auzea ca intra Aurora acum intra Kundra?Miha esti bine, mamica?
nu s-a zis ca intra..dar sti ca erau zonurile alea mai inainte..si vad ca pe pag lui a zis ca e ultimul ep din emisiunea lui ..(nu stiu daca de tot sau din sezonul acesta)...dar presupunand ca intra in iss si sa il vad si cu aia (ca sbs ar da sigur find amandoi in iss) mai bine renut..daca ar fi numai Karan m-as uita...
si mai e ceva cel care se ocupa de pagina lui Karan impreuna cu el "Karan angeles" a scris ieri pe pag lui :
""There Is A @kkundra Karan Kundra Surprise & Trust Us We're So Excited For Him Lol :D Yaaay Can't Wait!!"
ce surpriza...cryss spune ca poate se refere la acea emisiune care o va prezenta cu Barun...
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:Nu-mi vine sa cred adica cum el e sigur ca nu s-a culcat cu ea ca asa banuiesc ca deoarece e atat de sigur pe situatie si hopa na rasturnare de situatie este copilul lui iar taman el nu-l accepta.Ohooo, am pierdut noi ceva?Ca ceva nu se leaga.
asta spun si eu...ceva nu e in regula...dar ea inca nu a zis ca e copilul lui...iar el e prea sigur pe el ca nu e..si nu accepta...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
nu s-a zis ca intra..dar sti ca erau zonurile alea mai inainte..si vad ca pe pag lui a zis ca e ultimul ep din emisiunea lui ..(nu stiu daca de tot sau din sezonul acesta)...dar presupunand ca intra in iss si sa il vad si cu aia (ca sbs ar da sigur find amandoi in iss) mai bine renut..daca ar fi numai Karan m-as uita...
si mai e ceva cel care se ocupa de pagina lui Karan impreuna cu el "Karan angeles" a scris ieri pe pag lui :
""There Is A @kkundra Karan Kundra Surprise & Trust Us We're So Excited For Him Lol :D Yaaay Can't Wait!!"
ce surpriza...cryss spune ca poate se refere la acea emisiune care o va prezenta cu Barun...
A pai zii lui Crys ca asta nu e surpriza, surpriza este ca va intra in Iss si sa nu fie supi ca si eu sunt tot la fel. Si sigur va intra Miha ca numai el e singurul adica eu doar pe el il vad sa joace rolul lui Dhruv arogant si plin de sine cam ca Arnav.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha a scris:
asta spun si eu...ceva nu e in regula...dar ea inca nu a zis ca e copilul lui...iar el e prea sigur pe el ca nu e..si nu accepta...
Exact sunt astea surse sigure sau?Si unde acea Mishti sa ne dea si noua cate un hint. Gata sincer chiar au facut praf tot si chestia cu Dhruv si paginile rupte din jurnalul ei este ca sigur a prins-o Arnav pe Sheeta cu Dhruv si de aceea el e sigur pe el ca nu e copilul lui.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
A pai zii lui Crys ca asta nu e surpriza, surpriza este ca va intra in Iss si sa nu fie supi ca si eu sunt tot la fel. Si sigur va intra Miha ca numai el e singurul adica eu doar pe el il vad sa joace rolul lui Dhruv arogant si plin de sine cam ca Arnav.
sa vedem ca mai am speranta ca nu intra..ca mai are inca doua proiecte el..dar noi pe el il stim ,dar india are multi actori care ar putea juca...si mi se pare mai greu odata ce a zis ca nu va mai juca in seriale.....dar ma gandesc ca daca se razgandeste pt iubitica lui...
poate intra in rolul lui Arnav si deaia il facepe Arnav indragostit de aia
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
Exact sunt astea surse sigure sau?Si unde acea Mishti sa ne dea si noua cate un hint. Gata sincer chiar au facut praf tot si chestia cu Dhruv si paginile rupte din jurnalul ei este ca sigur a prins-o Arnav pe Sheeta cu Dhruv si de aceea el e sigur pe el ca nu e copilul lui.
cea care a zis cu chestia ca Arnav nu il accepata pe Aarav ca fiul lui e aceiasi care a zis ca Aarav va lipsi si chestia cu postul,cum astea sunt deci e posibil.dar stii ca niciodata nu se stie...
eu nu ma complic sa faca ce vor ca chair daca ar incerca sa redreseze situatia m-a obosit povestea si mi se pare ca cuplu Ak a pierdut acea intensitate dinainte ...si daca ar reveni nu ar mai avea acelasi farmec pt mine....
Andreea_Miha- vip
DEci numai e de Khushi si e de Sheeta si daca e asa atunci Khushi ce face dispare si ea din serial?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:DEci numai e de Khushi si e de Sheeta si daca e asa atunci Khushi ce face dispare si ea din serial?
da asta ma amuz eu cu Cryss mai devreme...eu sper ca nu fac prostia asta...asta faceam noi haz de necaz..nu cred ca ar face asa ceva...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
da asta ma amuz eu cu Cryss mai devreme...eu sper ca nu fac prostia asta...asta faceam noi haz de necaz..nu cred ca ar face asa ceva...
Auzi intra el si ei doi o sa fie liderii serialului iar cum Barun vrea sa plece atunci si Sanaya va face asta si serialul va ave noi lideri si poate o noua poveste.Eu asta prevad si stii ca am mai spus asta.
iulianagl- moderator
NOT CONFIRMED!
Dishank Arora to enter soon as Dhruv Singh Raizada "Aarav's father"
Nimic nu e confirmat adica scuze cred ca mai confirmata este surpriza de care vorbea Karan. Auzi Miha dar Crys de ce nu intra la noi sa vorbim.
Dishank Arora to enter soon as Dhruv Singh Raizada "Aarav's father"
Nimic nu e confirmat adica scuze cred ca mai confirmata este surpriza de care vorbea Karan. Auzi Miha dar Crys de ce nu intra la noi sa vorbim.
iulianagl- moderator
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum