Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+9
anyta
tiberici
Lucica10
Alexa20
Admin_dea05
lica54
petronela
Andreea_Miha
iulianagl
13 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Vin 02 Noi 2012, 10:28 am

iulianagl a scris:

OK fac si ei ca Miha Khushi il vede pe Arnav dar Sheeta pe cine?
Pe ..Dhruv ???..apare in sita...ca din lampa lui Aladin ... Smile sau mimoza il vede pe Arnav si Khushi ..tot pe Arnav ??? Smile doua pentru unul, unul pentru doua... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 Empty Re: 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 10:30 am

petronela a scris:
Pe ..Dhruv ???..apare in sita...ca din lampa lui Aladin ... Smile sau mimoza il vede pe Arnav si Khushi ..tot pe Arnav ??? Smile doua pentru unul, unul pentru doua... Smile

Pai eu cred ca asa o sa se intample.Cu toate ca mi-as dori sa apara Dhruv si sa numai trebuiasca ca Arnav sa-i intrerupa postul Sheetai asa cum se aude.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 02 Noi 2012, 10:31 am

iulianagl a scris:Mi-ar placea sa se gaseasca cineva dintre fani sa le scrie un scenariu la 4 lions sa ramana toti masca si sa le demonstrezez ca se poate doar sa vrei.
Poate..dar ce am mai citit eu pe IF din scenarii nu pot sa spun ca nu mi-au placut, dar nici nu erau super ..dar cu atatea capete luminate la Iss poate reusesc sa adapteze si sa imbunatateasca un scenariu de la fani..daca au ajuns sa ceara asta..e clar.. 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 3891662330
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 10:33 am

petronela a scris:
Poate..dar ce am mai citit eu pe IF din scenarii nu pot sa spun ca nu mi-au placut, dar nici nu erau super ..dar cu atatea capete luminate la Iss poate reusesc sa adapteze si sa imbunatateasca un scenariu de la fani..daca au ajuns sa ceara asta..e clar.. 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 3891662330

Sau vor sa ne trateze cu acelasi medicament care-l dam noi lor, adica plangeri si iar plangeri. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 02 Noi 2012, 10:37 am

iulianagl a scris:

Sau vor sa ne trateze cu acelasi medicament care-l dam noi lor, adica plangeri si iar plangeri. Smile
Mai conteaza..cine cui se plange ..??? Smile
Daca totusi Khushi nu vede pe nimeni in sita ??? Smile nimic nou..
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 10:38 am

petronela a scris:
Mai conteaza..cine cui se plange ..??? Smile
Daca totusi Khushi nu vede pe nimeni in sita ??? Smile nimic nou..

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 2364036189 Corect acum chiar ca e singura dar la urma urmei singura a fost mereu.De ce nu ia dat si ei Devimaya un tata ca Malik?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 10:41 am

Si ce frumos a fost episodul de anul trecut de pe 1 noiembrie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 02 Noi 2012, 10:47 am

iulianagl a scris:

25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 2364036189 Corect acum chiar ca e singura dar la urma urmei singura a fost mereu.De ce nu ia dat si ei Devimaya un tata ca Malik?
Apropo de Malik...nu stiu ce sa zic...parca prea multa dragoste pentru fiica lui ..adoptata .. Smile
Frumoase episoade in Madhu in ultimul timp...ce inseamna sa joci alaturi de un actor talentat, sa fie chimie intre ei si sa reusesti sa redai ce simti doar cu privirile...citisem ca nu s-au asteptat ca el sa fie atat de bun, se spunea ca are o fata inexpresiva....
Alt cuplu care va deveni faimos...
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 10:49 am

petronela a scris:
Apropo de Malik...nu stiu ce sa zic...parca prea multa dragoste pentru fiica lui ..adoptata .. Smile
Frumoase episoade in Madhu in ultimul timp...ce inseamna sa joci alaturi de un actor talentat, sa fie chimie intre ei si sa reusesti sa redai ce simti doar cu privirile...citisem ca nu s-au asteptat ca el sa fie atat de bun, se spunea ca are o fata inexpresiva....
Alt cuplu care va deveni faimos...

Sigur ca vor deveni de abia e inceputul.La Malik nu cred ca dragostea prea mare pt Madhu la impins sa faca asta ci mai degraba furia si ura pentru RK si pentru ce ia facut lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 11:00 am

OK am plecat ne auzim mai tarziu. kiss 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 02 Noi 2012, 11:09 am

iulianagl a scris:OK am plecat ne auzim mai tarziu. kiss 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 155656
Si eu ... kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Vin 02 Noi 2012, 11:47 am

[quote="iulianagl"]
poate acum.dar nu pt.mult timp...eu cred ca durerea lui K se va transforma in dorinta tatalui d/a se face bine pt.asi spijinii fiica si a o invata sa lupte pt.fericirea ei si doar a altora,adica ea sa fie pe primul loc...K va pleca,iar A va urma calea deschisa de tatal lui
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:25 pm

Deci Karan Kundra inchie emsiunea lui "Gumrah" ...daca cumva intra in iss renunt la serial ..decat sa il vad cu aia ...mai bine nu.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:26 pm

Andreea_Miha a scris:Deci Karan Kundra inchie emsiunea lui "Gumrah" ...daca cumva intra in iss renunt la serial ..decat sa il vad cu aia ...mai bine nu.

Buna, bai nu ma inebuni pana acum se auzea ca intra Aurora acum intra Kundra?Miha esti bine, mamica? kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:32 pm

Nu-mi vine sa cred adica cum el e sigur ca nu s-a culcat cu ea ca asa banuiesc ca deoarece e atat de sigur pe situatie si hopa na rasturnare de situatie este copilul lui iar taman el nu-l accepta.Ohooo, am pierdut noi ceva?Ca ceva nu se leaga.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:35 pm

iulianagl a scris:

Buna, bai nu ma inebuni pana acum se auzea ca intra Aurora acum intra Kundra?Miha esti bine, mamica? kiss

nu s-a zis ca intra..dar sti ca erau zonurile alea mai inainte..si vad ca pe pag lui a zis ca e ultimul ep din emisiunea lui ..(nu stiu daca de tot sau din sezonul acesta)...dar presupunand ca intra in iss si sa il vad si cu aia (ca sbs ar da sigur find amandoi in iss) mai bine renut..daca ar fi numai Karan m-as uita...

si mai e ceva cel care se ocupa de pagina lui Karan impreuna cu el "Karan angeles" a scris ieri pe pag lui :
""There Is A @kkundra Karan Kundra Surprise & Trust Us We're So Excited For Him Lol :D Yaaay Can't Wait!!"

ce surpriza...cryss spune ca poate se refere la acea emisiune care o va prezenta cu Barun...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:36 pm

iulianagl a scris:Nu-mi vine sa cred adica cum el e sigur ca nu s-a culcat cu ea ca asa banuiesc ca deoarece e atat de sigur pe situatie si hopa na rasturnare de situatie este copilul lui iar taman el nu-l accepta.Ohooo, am pierdut noi ceva?Ca ceva nu se leaga.

asta spun si eu...ceva nu e in regula...dar ea inca nu a zis ca e copilul lui...iar el e prea sigur pe el ca nu e..si nu accepta...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:38 pm

Andreea_Miha a scris:

nu s-a zis ca intra..dar sti ca erau zonurile alea mai inainte..si vad ca pe pag lui a zis ca e ultimul ep din emisiunea lui ..(nu stiu daca de tot sau din sezonul acesta)...dar presupunand ca intra in iss si sa il vad si cu aia (ca sbs ar da sigur find amandoi in iss) mai bine renut..daca ar fi numai Karan m-as uita...

si mai e ceva cel care se ocupa de pagina lui Karan impreuna cu el "Karan angeles" a scris ieri pe pag lui :
""There Is A @kkundra Karan Kundra Surprise & Trust Us We're So Excited For Him Lol :D Yaaay Can't Wait!!"

ce surpriza...cryss spune ca poate se refere la acea emisiune care o va prezenta cu Barun...

A pai zii lui Crys ca asta nu e surpriza, surpriza este ca va intra in Iss si sa nu fie supi ca si eu sunt tot la fel. kiss Si sigur va intra Miha ca numai el e singurul adica eu doar pe el il vad sa joace rolul lui Dhruv arogant si plin de sine cam ca Arnav.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:40 pm

Andreea_Miha a scris:

asta spun si eu...ceva nu e in regula...dar ea inca nu a zis ca e copilul lui...iar el e prea sigur pe el ca nu e..si nu accepta...

Exact sunt astea surse sigure sau?Si unde acea Mishti sa ne dea si noua cate un hint. Smile Gata sincer chiar au facut praf tot si chestia cu Dhruv si paginile rupte din jurnalul ei este ca sigur a prins-o Arnav pe Sheeta cu Dhruv si de aceea el e sigur pe el ca nu e copilul lui.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:45 pm

iulianagl a scris:

A pai zii lui Crys ca asta nu e surpriza, surpriza este ca va intra in Iss si sa nu fie supi ca si eu sunt tot la fel. kiss Si sigur va intra Miha ca numai el e singurul adica eu doar pe el il vad sa joace rolul lui Dhruv arogant si plin de sine cam ca Arnav.

sa vedem ca mai am speranta ca nu intra..ca mai are inca doua proiecte el..dar noi pe el il stim ,dar india are multi actori care ar putea juca...si mi se pare mai greu odata ce a zis ca nu va mai juca in seriale.....dar ma gandesc ca daca se razgandeste pt iubitica lui...

poate intra in rolul lui Arnav si deaia il facepe Arnav indragostit de aia Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:48 pm

iulianagl a scris:

Exact sunt astea surse sigure sau?Si unde acea Mishti sa ne dea si noua cate un hint. Smile Gata sincer chiar au facut praf tot si chestia cu Dhruv si paginile rupte din jurnalul ei este ca sigur a prins-o Arnav pe Sheeta cu Dhruv si de aceea el e sigur pe el ca nu e copilul lui.

cea care a zis cu chestia ca Arnav nu il accepata pe Aarav ca fiul lui e aceiasi care a zis ca Aarav va lipsi si chestia cu postul,cum astea sunt deci e posibil.dar stii ca niciodata nu se stie...

eu nu ma complic sa faca ce vor ca chair daca ar incerca sa redreseze situatia m-a obosit povestea si mi se pare ca cuplu Ak a pierdut acea intensitate dinainte ...si daca ar reveni nu ar mai avea acelasi farmec pt mine....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:50 pm

DEci numai e de Khushi si e de Sheeta si daca e asa atunci Khushi ce face dispare si ea din serial?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 02 Noi 2012, 2:52 pm

iulianagl a scris:DEci numai e de Khushi si e de Sheeta si daca e asa atunci Khushi ce face dispare si ea din serial?

da asta ma amuz eu cu Cryss mai devreme...eu sper ca nu fac prostia asta...asta faceam noi haz de necaz..nu cred ca ar face asa ceva...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 2:58 pm

Andreea_Miha a scris:

da asta ma amuz eu cu Cryss mai devreme...eu sper ca nu fac prostia asta...asta faceam noi haz de necaz..nu cred ca ar face asa ceva...

Auzi intra el si ei doi o sa fie liderii serialului iar cum Barun vrea sa plece atunci si Sanaya va face asta si serialul va ave noi lideri si poate o noua poveste.Eu asta prevad si stii ca am mai spus asta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 02 Noi 2012, 3:01 pm

NOT CONFIRMED!
Dishank Arora to enter soon as Dhruv Singh Raizada "Aarav's father"

Nimic nu e confirmat adica scuze cred ca mai confirmata este surpriza de care vorbea Karan. 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 27 3891662330 Auzi Miha dar Crys de ce nu intra la noi sa vorbim.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum